- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz tomic #253568 üzenetére
Üdv a klubban!
(i7 6700T, 2x16 gb ram, R7 M230 2 gb, nvme ssd, Win 10.)
Nálam pár hónapja kezdte, az egyik verzióváltás után, és nem tudtam rájönni az okára, pedig mindent megpróbáltam, még a gép teljes újratelepítését is.
Amikor a 60-70 fps-ből átmegy diavetítésbe a játék, élmény a javából!Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
kisharsany
tag
válasz tomic #251963 üzenetére
Jó neked, nálam gyakran 2-3 pályát váltogat
Viszont ma próbáltam ki először a Roham módot, a 12 csata alatt majdnem mindig másik pályára dobott és a csaták sem olyan szörnyűek, izgalmasabb mint a normál. Mondjuk 700 sebzéses játékosok is simán leanyáznak, meg olyan aki lehal az első fél percben, utána meg szid amiért nem voltam mellette, közben meg kilőttem 5 tankot. Úgyhogy vannak ott arcok, gyorsan el is fogyott a reportom. -
tboj
tag
válasz tomic #251963 üzenetére
Ezt dobta a gép. Vannak olyan mapok, amik gyakrabban és vannak, amik kevésbé gyakran kerülnek elő. 41 pálya van összesen a játékban (nagy csatákat nem számolva) és még ezeknek is van ütközet vagy támadás verziója, amiket külön térképként kezel a matchmaker. Ez így már összesen 67 mapot jelent, tehát átlagosan 1,5% eséllyel dobna minden mapot, ha egyenletes eloszlás lenne, de a tomato.gg-n meg lehet nézni maponkénti bontásban, hogy a meccsek hány százaléka zajlik rajtuk. Persze ezt az is torzítja még, hogy vannak olyan mapok, amik csak bizonyos tierekben fordulnak elő és olyan tierek is, amikben pedig csak bizonyos mapok. Sok a változó itt is.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
-
popey37
addikt
válasz tomic #238554 üzenetére
laposomban RTX3050-es van, igaz csak FHD de 144 mhz-es, 300 fps felett. az otthoni asztali szintén csak FHD, RX 480, szintén 144mhz. 200fps felett. a Vsinc minketton be van kacsolva, minek a 3-400 fps, igy 144-en megy. szerintem a 4K-hoz full grafikán azért kell egy nagyobb, rtx3060 8 GB vagy felette. nem olcso mulatság, érdemes a használtban is nézelodni.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
po1son
addikt
válasz tomic #235553 üzenetére
- belépsz egy klánba és a kötelesség útja küldetéssorozatban néha dropolja teljesített szakaszokért
(csak random MM-et kell játszani)
- battlepass megnövelt jutalomként váltasz ki
- battlepass token shopmost hirtelen ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
joergie
őstag
válasz tomic #228943 üzenetére
Ez ilyen pretorian 3d stílus. figyelni kell, néha lehet goldért így úgy szerezni ilyesmit, de nem egyszerű. rankedból lehet kivenni 2 3d skint(t100lt, progetto65), ami aránylag kiszámíthatóan elérhető, de ennyi. És ha elérhetőek, akkor is drágák 5k gold a standard áruk. ha szerencséd lesz, blackmarketen lesz jövőre...talán március-április.
Vagy lehet hogy lehet valami moddal feltenni ilyesmit...de akkor csak te látod. Majd a többiek megmondják van e ilyen lehetőség.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
po1son
addikt
válasz tomic #224405 üzenetére
Használható, de sok türelmet igényel, lehet vele bátran játszani, a toronyt mindig be kell forgatni pár fokban és szükség esetén a tanktestet is, de youtubon nézzél róla egy videót és akkor tudod hogyan működik jól a páncél rajta
A nagy löveg only gold és közelharcra jó csak (pontatlan\lassú lőszersebesség), tehát mínuszos keményen a tank. Nyílt pályán nagyon nehezen játszható.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nomic
aktív tag
válasz tomic #224405 üzenetére
Én sokat játszottam vele mostanában és egész jól használható. Háromszor megcsináltam vele a HT-15öt (T 55A). (elsődlegest kétszer, másodlagossal együtt sikerült harmadjára)
Lövegből mindkettő használható. Sokáig a 12,8-ast használtam a jobb gun handling és a DPM miatt, de nemrég feltettem rá a 15 centist és így sokkal nagyobb a fun faktor szerintem, nyilván kevésbé competitive vele a gép.
(plusz jobb a HEAT lőszere, mint a kicsi APCR-e)[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Geller72
veterán
válasz tomic #221668 üzenetére
Nálam is kb. ez a tár. Én elsőnek apcr-t töltök be, aztán ha kialakul a csata, és már látom hogy elég a sima, akkor azt használom. Skillnek harmadik sorba ki szoktam fejleszteni azt a skillt, (nem jut eszembe a neve, nem vagyok a gép előtt sem) ami a betöltött lőszerek közt azonnal vált. Így kb. mindegy mi van betöltve, egy gombnyomásra át tudok váltani. Ez hosszú távon sokat megspórol nekem.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz tomic #217156 üzenetére
Nem semmi,hogy a bányász láz megint mit tett a kártya árakkal. 550 ojro egy 5500 8gb kártya! Normális?
Előbb-utóbb mocskosul nagyot pukkan ez a lufi is, legkésőbb akkor, amikor kimerül a bitbánya'. Addig meg mindenki azzal tankol, amivel tud.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
nomic
aktív tag
válasz tomic #214279 üzenetére
Növelik a hangulat szintet, amivel kreditbónuszt, tervrajzokat, legénységi tagokat, boostereket kapsz. (A hangulat 10 szintes) 4 gyűjteményre és azon belül 5 szintre vannak osztva a díszek, ha egy gyűjteményen belül az összes díszt megszerzed, kapsz egy skint, amit felrakhatsz a tankokra. (ezek amúgy szerintem évről évre egyre rondábbak )
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
-
-
peterson79
őstag
válasz tomic #210868 üzenetére
Személy szerint ajánlom a Solo modpack-et : [link]
vagy az aslain-t, amit ugyanezen az oldalon szintén megtalálsz, az is modpack. ű
Ki tudod választani, hogy mit akarsz felrakni és mit nem - magyarul is tud a Solo teelpítője.
Keresd meg a Mark of Excellence sort és akkor fent lesz. Még azt is ki tudod választani játék közben vagy a menüben, hogy hogy mutassa. Kicsit olvass utána vagy nézz róla videót, ha nem tudod beállítani.
-
e-newsee
addikt
válasz tomic #210332 üzenetére
Asszonynak egy 1050Ti van egy mezei i5-7500 mellett, és lazán viszi a FullHD-t max grafon. Most pontos FPS-re nem emlékszem, mert nem szoktam figyelni, és jó régóta nem játszott, de valami ilyen 60-70 rémlik. A WoT nem kér sokat, pláne FullHD mellett. Én egy 850M-mel is simán elvagyok olyan 40-45 fps-sel, és csak kicsit kellett visszavenni pár extra eye-candy fícsört.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Raidon
őstag
válasz tomic #209252 üzenetére
Igen... általában ha "téves vásárlás" és nem mész vele egy kört sem akkor ticket alapján van esélye hogy visszaadják az árát. Így sajnos marad az, hogy max megvárod a tank becserélést.
Ha annyit megér neked."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
xFreex
aktív tag
válasz tomic #205423 üzenetére
Gyengítik a kupolák páncélját és a lövegkezelést.
Az előzetes bejelentések szerint ...- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
peterson79
őstag
válasz tomic #205098 üzenetére
Az elsőt nem tudod beállítani, illetve inkább úgy mondom, hogy tankonként változik, hogy mennyi a max felderítési távolság, rádió táv, valamint a max kirajzolási kép vagy mi a pék van még, az azon túl lévő tankokat nem látod semmiképpen, akkor sem, ha a többiek szpotolják.
Nézz szét YouTube-n vagy WG oldalán oktató videókért, minden ilyen kérdést megválaszolnak eléggé érthetően. Ja és hidd is el, hogy úgy van, mert van aki azt sem hiszi már el és születnek a konteok....A találatjelző pedig a beállítások között van, tedd magyar nyelvre ha úgy egyszerűbb és keresd meg. Még azt is be tudod állítani, hogy a téged ért találat a képernyőn bal felül, az általad leadott lövések illetve egyéb dolgok pedig bal alul legyenek. Számomra ez vált be, hogy jól el tudjam különíteni a kettőt és pontosan lássam a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz tomic #203808 üzenetére
6-osok közül a T-34-85M nagyon jó. Ha már úgyis orosz medeket huzol. Azzal a legénységet is tudod fejleszteni, mert ha belerakod a másik orosz med legénységét, akkor nem kapnak büntetést, és be tudod rajta kapcsolni a gyorsított legénységfejlesztést, így az összes XP a legénységre megy.
A másik kiemelkedő 6-os szinten a Type 64. Az egy kínai light, szóval ha nem vagy jó lightokkal, akkor nem neked való. Nehéz vele jól játszani, pláne, ha bedob 8-asok közé, ami tele van jobbnál jobb lightokkal, ráadásul ott van a két 8-as kerekes (prém és a sztenderd), amik megesznek reggelire. De saját tierben nagyon jó. Egy hátránya, hogy elég kevés a lőszer, ami a mostani megnövelt HP-s low tierben még kevesebbnek érződik.
A harmadik 6-os talán a Pudel. Nekem személyes kedvencem, igazi meggymagköpködő T6-ban nagyon jó látótávval, pontos löveggel. Szinte egy az egyben Bret. Panther, csak azt nem lehet akármikor megvenni. A 8-as tier neki is ellenfele, de melyik 6-osnak nem? A két tier között sajnos nagy a szakadék. Mivel lengyel med, jó lehet majd a hamarosan érkező lengyel közepes ághoz legénységet húzni.
T7-ben a SU-122-44 egy elég erős orosz TD, a Krupp-Steyr Waffentragert pedig a következő tankrewards-ból ki lehet venni ingyen, szóval azt nem érdemes megvenni pénzért. A többi kapható 7-est nem ismerem, azokról nem tudok nyilatkozni.
Amúgy annyira nem ismerem egyik következő tankrewards tankor sem, de szerintem egyik sem olyan rossz. De majd a szakik megaszondják, melyik a legjobb a 3 közül (Firefly, Tündérbolt, Waffentróger).[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
válasz tomic #203793 üzenetére
XP-t írtál, de a szövegkörnyezetből én arra gondolok, hogy kredit farmoláshoz keresel tankot, nem?
(#203797) e-newsee
Megelőztél, látom neked is feltűnt a kérdésben rejlő ellentmondás.
Jól összefoglaltad, egy kis kiigazítás: évfordulós ajándék tankoknak (T-50-2, Super Hellcat) nincs kredit szorzója.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz tomic #203793 üzenetére
Na várj! Te most XP-ről beszélsz ("amikkel a legtöbb xp-t lehet összehozni..."), vagy creditről ("...nem sok haszon marad egy körön.")?
XP-re az a legjobb, amivel a legjobb vagy. Ezt egy csomó stat oldalon meg tudod nézni, vagy magában a játékban a Szolgálati feljegyzés menüpont alatt.
Ha creditre gondoltál, akkor arra a legjobbak a prémium tankok. Van extra 50%-os kreditszorzójuk, amivel egész jókat lehet keresni. Prém tankot lehet szerezni ingyen is. Minden hónapban van egy úgynevezett tankrewards küldetéssorozat (tankrewards.eu), aminek a csúcsán újabban 3db T6-7-es tank közül lehet választani. Plusz szinte minden évben van egy-két maraton, amivel általában 8-as prémium tankot lehet szerezni, akár ingyen is (igaz, rengeteg játékkal). Nem tudom, mikor regisztráltál, de ha 4 évnél régebben, akkor jó esllyel idén is kapunk ajándékba egy prémium tankot, ami lehet T5, de tavaly pl. T7-es volt.
Ha ez idén is folytatódik, akkor (kimondani is fáj), de még 9-10 prémium tankot be tudsz gyűjteni, teljesen ingyen! (A T2-3 ajándékokat direkt nem mondom, bár ha azokkal jó vagy, akkor azzal is lehet farmolni, csak az jelenleg a sajtreszelős recskáás esete. )
Ja, és creditet farmolni is alapvetően az a legjobb, amivel a legjobban megy a játék (lesarkítva a tank életerejéhez képest a legtöbbet tudod sebezni).[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz tomic #203795 üzenetére
Hát kinek mi jön be. Én a T28 prot, Rhm Borsig és UDES 03 páncélvadászokkal játszottam tier 8-ban, a T28 prottal lehet követni a heavyket a páncélzata miatt, a Borsig nem rossz tank, de az a hátul maradós lapulós játékmódot követel és motorikusan gyenge. Az UDES szintén bokorban lapulós és tornya sincs, de T8-ban nagyon jó lőszerekkel rendelkezik, a rendkívül magas átütés (288mm és 1450m/s sebességű )miatt prémium lőszert nem igazán kell használni vele és nagyon fürge tud lenne, előre akár 60km/h-val is tud menni wiki szerint 70 a vége) és tolatásban is durva, 40-45-t simán hozza tereptől függően, de amit meg kell szokni hogy 2 módja van ennek a tanknak az utazó és az ostrom. A lövegét csak emelni tudja utazó módban, de ott teljes sebességgel tud hasítani, viszont így kb. esélytelen bármit eltalálni. Harchoz át kell váltani ostrom módba (pár másodpercet igénybe vesz a váltás) a lövegsüllyedését onnantól a felfüggesztés biztosítja és úgy működik onnét mint egy normál tornyos TD, de a mozgása drasztikusan lelassul, csak totyogni lehet vele ostrom módban. Ha választanom kéne, hogy melyik TD-t választanám a 3 közül, akkor az UDES-t mindenképp. Valakinek nem jön be az utazó/ostrom mód miatt, de brutálisan jó álcaértéke és tűzereje van.
-
egyedülülő
őstag
-
e-newsee
addikt
válasz tomic #191921 üzenetére
Az átváltást nem tudom, de bejelentkezel a prémium shopba, és ott vannak olyan csomagok is, amiben arany is van, és kredit is.
Jobban jársz amúgy, ha olyan tankkal játszol, amivel viszonylag jól megy, nem lősz prémium lőszert, és akkor jól lehet creditet farmolni még rosszabb teljesítménnyel is.
Ha pedig mindenképpen pénzt akarsz költeni, és viszonylag rendszeresen játszol, akkor érdemesebb prémium fiókot venni, és a kezdőként kapott prémium tankokkal játszani, még ha alacsonyabb szintűek is. Szerintem a T-116 neked is megvan, az pl elég jó kis tank, vagy ahogy lacibacsi is írta, a Toldi III is használható. Így sokkal jobban jön a credit, mert eleve többet ad a prémium tank, plusz az előfizetés is 50%-ot hozzátesz csatánként, és van mellé egy heti "széf", ahova minden csata után X százalékot betesz a játék pluszban, és ezt hetente adja oda egyben. Még béna játékkal is napi szinten 100-200k nettó creditet össze lehet farmolni viszonylag kevés csatával. De a mínuszos egyenleghez 3-as 4-es szinten már szándékosan szabotálni kell a csatát.
eu.wargaming.net/shop/wot/main[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz tomic #178482 üzenetére
KV-1 már Nehéz tank de ajánlott.
Ha még nagyon az elején vagy értsd pár száz csata valamint nem vagy pro akkor ajánlott jó ideig elidőzni itt tier 4-5-ben a T-28 és KV-1-el.
Említett Matilda és Churchill nem fejleszthetőek, prémium járművek ezért lehet őket csak aranyért megvenni.
KV-1 egyetlen hátránya hogy 3 tankot kell kifejleszteni (KV-2, KV-1S, T-150) azaz rengeteg xp-t kell összeszedni vele hogy Elit legyen és bekapcsolhasd a gyorsított legénység képzést.Továbbiakban.. nekem ugyan kimaradt de a KV-2 ami fun a nagyot sebző löveggel, KV-1S vonal közkedvelt egészen a tízesekig.
-
Razermazer
őstag
válasz tomic #177476 üzenetére
Elfelejted és letörlöd viccet félretéve használsz valamilyen modcsomagot modokat?
Ha igen szedd le és menni fog minden.
Nálam sajnos aslain gyakorlatilag meghal indítóképernyőnél és power save módba vált a monitor, nem jöttem rá még melyik mod kavar be.
Egyébként kipróbáltam a solo modpackot és ott is ha kiválasztom az aslaint az xvm-es gui confignál akkor szétfagy az is szóval valószínű hogy az xvm a szar(aslain részéről vagy kitudja). Minden más xvm configgal tökéletesen megy legyen az solo, quickybaby, j1mb0.
És ugye az egész aslain pack az xvm-re épül, lehet nálam van a gond csak az az érdekes, hogy ezzel az egy játékkal van gondom mindig mással soha.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Thrawn
félisten
válasz tomic #177154 üzenetére
Goldért a prémium tankokat árulják (meg a prémum napokat stb) Az összes többit neked kell szép sorban kifejlesztened, ez sok időbe, játékba, XP és kreditgyűjtögetésbe telik.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kchryss
veterán
válasz tomic #177143 üzenetére
Mire váltottad át? Free xp-re vagy "ezüst"-re?
Sajnos vissza nem lehet váltani. Aranyat csak venni lehet pénzért (vagy versenyeken lehet nyerni).Ha sok aranyról van szó esetleg megpróbálhatod, hogy írsz a supportnak hátha visszaadják az aranyat ha nem költötted még el az ezüstöt amit kaptál érte.
-
válasz tomic #176414 üzenetére
Itt a service résznél vannak a különböző töltény típusok. Van amelyik tanknál csak 2 fajta, sőt ritka esetben csak 1 fajta van. Szóval itt kiválasztod, hogy melyikből, mennyit vigyen a tank a csatába, majd csatában az 1-2-3 gombokkal váltasz közöttük.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest