Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz WinnerB0Y #66099 üzenetére
A játékon belül WG által alkalmazott "performance rating"?
Azt a fene se tudja, hogy konkrétan milyen formula szerint adják meg... nem nyilvános.
(de olyan számszerű értékeket vesz számításba mint; átlag sebzés, spot, bázis védés, játszott csaták száma stb...)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
WinnerB0Y
senior tag
Mi egy átlag 3 napja játszó játékos értékelése? Mármint a személyes értékelésre gondolok. (gondolom ez is az ELO rendszer szerint megy)
EUNE: iNeeko
-
Angel1981
veterán
Jól emlékszem, hogy a WG azt nyilatkozta, hogy még idén behozzák azt az opciót, hogy a legénységi tagok beosztását is változtatni lehet? (pl. gunner ---> loader)
-
-
KaLeun
senior tag
válasz mefistofeles #66054 üzenetére
Pont az volt tegnap azt FTR-en, hogy gyakorlatilag pont az ilyenek nem "tejelnek".
Cila
-
jano_77
nagyúr
Második ÁSZ 1 napon belül a Chi-To-val. sosem volt még 10K feletti wn8-as köröm (nem emlékszem legalábbis rá) 11.318 wn8
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
A Zéé
addikt
és (#66085) Zsolt_72
és ez mennyire fogja a gépet? Mert egy 4 éves laptopról játszom, nem sok tartalék van már a prociban se. A videókártya már így is ki van maxolva, és most van stabil ~30 fps. Annyira nagyon amúgy nem akarok replayeket őrizgetni, csak ilyen esetbe lenne jó dolog, ha meglenne.
Just a simple Lineman...
-
Clodovicus
csendes tag
válasz #43783936 #66029 üzenetére
Most még csak a Centurion Mk. I-nél tartok de már csak kb. 30e xp hiányzik a 7/1-hez. Kiszámoltam hogy napi 1-2 nyertes csatával december elejére simán elérhető az FV4202.
Nekem is jól jönne egy "ingyen" prém tank, így egyszerűbb lenne megszerezni mint nemrég az IS-6-ot és az SP-ét az akciók során...Eddig egyébként tetszik az ág, egyedül a Comet volt számomra gyengébb, de a Cromwell pl. annyira op hogy megtartottam szórakozni, ill. legénységet húzni, de ha a 7/1 jobb mint a t8-as kistestvére akkor nagyon jó barátságban leszünk
[ Szerkesztve ]
Légy jó Mindhalalig!
-
A Zéé
addikt
ez a tankok láthatósága, nem láthatósága másoknak is furcsán működik mostanság?
1. eset:
Úgy lőtt ki a Churchill 3 lövéssel (elsővel láncolt), hogy se én, se a többiek nem vették észre és ott volt, ahol az utolsó spotja is jelölte...2. eset:
Itt egy KV-2 lőtt ki egy lövéssel, de csak akkor jelent már meg előttem, amikor teljesen benn állt a szakadékban, és rám volt fordítva az ágyúja. Kb 1 másodperccel a lövése előtt, de teljesen előttem állt. (A 2 szövetséges heavy már utána jött mellém)3. eset, erről nincs screenshotom, de tegnap Sacred Valleyban összeütköztem egy Hellcattel
C2-be mentem T34-85-tel, és már csak akkor vettem észre a Hellcatet, amikor a szikla sarkánál koccantunk. De szerintem ő se látott korábban, mert nem felém nézett a csöve, pedig bőven beljebb voltunk már, mint az 50m.nem értem ezt
Just a simple Lineman...
-
04ahgy
nagyúr
válasz Simi37 #66079 üzenetére
A bevételnek nincs köze az ászhoz, csak a sebzéshez (főleg). Löwével az ászos köröm 100k kredit alatt termelt, de volt első és másodosztályom is, amik meg bőven 100k felett.
Az más, hogy általában az ászos körök egyébként is kimagaslóak ilyen téren is, de nincs konkrét összefüggés az osztály és a kreditbevétel közt.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Diarmand (66061)
Igaz, hogy konkrétan nem gyerekekről írsz, viszont a hozzászólásom amire refletálsz az a két kissrácról szól akik vidókat dobtak fel........V!ct0y (66060)
Diegho nagyszerű játékos, csak az a baj, hogy az átlag usereket is magához méri.....kisküzdő: (66063)
+1HáGé(66064)
Ebben igazad van, rossz példa volt. De nyilván csinálsz bármit hobbi szinten amiben nem vagy mérhető a profikhoz mégis élvezed........ ja és nem háborodtam fel, csak leírtam mit gondolok a dologról...Angel1981 (66069)
...biztos láthatatlan karakterekkel írtam... ha elolvasod a hozzászólásomat, az első mondat az amit itt említesz. (hülyeség a video)[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz Simi37 #66077 üzenetére
A kreditet nem az ászra kapod, ha nem ász, akkor is pont ugyanannyit kerestél volna.
A legjobb "ajándék" tankok egyike az LTP, nála a Tetrarch jobb csak.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Simi37
őstag
Amikor ingyenes tank volt a LTP gurultam vele 1-2 kört aztán eladtam, mert akkor úgy gondoltam, h egy rakás szar és jól jött a 170k. Most megint megkaptam gondoltam adok neki egy esélyt...
Vhogy rosszabbra emlékeztem persze nem mondanám, h kiemelkedő tank de egészen elviselhető. Azóta h legutóbbi toltam vele eltelt 3-4k csata...érződik a fejlődés Farmolni nem igazán lehet vele hiába Ász kerestem vele 14k-t. Ha nem Ász közel sincs ennyi. Most csak azért nem adom el, mert hátha lesz még event amin meglehet kapni és akkor jön 850 gold[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
vhw
addikt
A 75k legénység xp-s jutalom működik akkor is probléma nélkül, ha az ominózus csatában a legénység olyan tankban ül amire nincs képzettsége? (heavy crew, bepakolva med-be)
Nem lesz a jutalom xp-n büntetés, mint egyébként a normál csatáért járó xp-nél lenne?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Diarmand
senior tag
válasz kisküzdő #66071 üzenetére
Hagyjuk a társadalmi problémákat, mert nem egészen erről volt szó.
Ellenben te azt állítod, hogy szülői segítség nélkül a gyerek nem képes fejlődni egy játékban. Ha a Wot mondjuk húsz évvel ezelőtt jelenik meg a mai formájában, akkor még azt mondom oké. De manapság, ahol ennél sokkal bonyolultabb játékok vannak, nehogy már szülői segítség kelljen ehhez. Hozzátenném gyorsan, hogy kb 12+-tól értem ezt.
Mellesleg aki ért a videózáshoz, az nem ért egy egyszerű játékhoz?[ Szerkesztve ]
-
kisküzdő
tag
Én ezt értem de pl ha van 1 gyermek (társadalmi hovatartozástól függetlenül) Ahol a szülőnek nincs ideje"ereje"foglalkozni a meló után a srác játékával,attól az még nem hülye.
Rossz időket élünk.Nekem még a gyümölcsfa volt a vonzó. Nem a pc Igazad van meg nem is Te mint Miskolci neked tudnod kell a társadalmi különbségeket Van kinek segítenek vagy van akinek nem.
DE ez nem a gyerek hibája.Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
skopy
tag
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Angel1981
veterán
Persze, nem azzal van a gondom.
Sokan egy átdolgozott kemény nap után tényleg csak kikapcsolni akarnak, elfeledkezni a gondjaikról, elmenekülni a virtuális térbe, ezzel semmi gond.
Csak ugyebár ez ilyen jellegű videókat azért szokták létrehozni, hogy
1. megismertessék a játék alapjait
2. segítséget nyújtsanak a játékbeli boldogulással kapcsolatban; tippek, trükkök, stb.Amit idáig az ilyen korosztályú srácoktól láttam, az erős túlzással sem meríti ki egyik pontot sem, így csak az erőforrások pazarlása marad...
-
vhw
addikt
válasz kisküzdő #66053 üzenetére
Szerintem az újság az egyik utolsó dolog amit ma egy gyerek kezében látnék, legyen az akár egy játék magazin...
Ma már van rengeteg online tartalom, amit pillanatok alatt elérhetsz, céltudatosan kereshetsz köztük, mégcsak papírkötegeket sem kell feltúrni az információért, aztán mégse.Hogy hogy lehet ma "csak játszani", úgy hogy több ezer csatánk van a játékban, vagyis nem kevéset pocsékolunk rá a szabad időnkből, a teljesítmény meg kritikán aluli...
Attól, hogy az embernek van családja, tanul, dolgozik... stb. még lehet annyi esze, hogy ha problémával szembesül, akkor keres rá megoldást. (pár száz csata után azért megakadhatna az ember szeme a tankjai adatlistáján, melyik paraméter mit jelent, ha nem tudok sebezni -> masszívabb ágyús tankot keresek, nagyobb átütéssel, hogy a lehető legegyszerűbbet említsem... ha nem tetszik, hogy aránytalanul nagy ellenfelek közé rak, akkor megnézem mégis hogy a fenébe dobálja ez a rendszer össze a tankokat, mi alapján, aztán elkerülöm a spotter tankokat... ha számos alkalommal szembesülök azzal, hogy a tankok alapfelszereltséggel szenvedősek, akkor a becses free xp-t fontos modulok feloldására tartalékolom...)
Ha olyan kevés szabadideje van valakinek, akkor talán becsülhetné annyira, hogy ha már erre a vacak játékra pazarolja, akkor kicsit körbenéz, és nem szívatja magát, ha egyébként lehetne eredményesebben, élvezetessebben is eltölteni ezt az időt játékon belül. (ez nem adatlap-magolás, nem napi több órás videó nézegetés, nem időigényes klános gyakorlatozás, nem mod-okkal való vacakolás - csak google, elhivatottabbaknak kicsit aktívabb fórumozás)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
fradi81
veterán
Lehet már tudni hogy az fv4202 mikor lesz prémium tank?
moto g72, Ninebot d28e
-
Bad Pritt
félisten
válasz mefistofeles #66060 üzenetére
Nem szoktam kalapácsot vetni. Ennyi a különbség.
Meg lehet maradni szobanövény szinten, de felháborodni azon, hogy mások felháborodnak elemi hibákon, kicsit nevetséges. És nem arra gondolok, hogy 5v1-et instantba le kell hozni, hanem tényleg alapvető dolgokon.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
kisküzdő
tag
Ebben igazad van fo.s játék alapján nem lehet egy embert megítélni.Van kinek ez játék van akinek véresen komoly.De az ember nem innen ismerszik meg. Lehet hogy noob a wot-ban de pl szétcsapja az arcod kicbox-ban Szélsőséges példa.Nekem pl két fiam van mindkettő néha játszik.Akkor csak löni akarnak vagy menni. Saját acc stb. És mégsem szidom őket hogy nem tudnak játszani hisz csak GYEREKEK.
Gyerekek száma 2 életkor 9-14
[ Szerkesztve ]
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
v!ct0y
veterán
Diegho mindent tud. Ezt tudhatnád.
-
Diarmand
senior tag
Egy. Nem írtam azt, hogy kisgyerekekről beszélek. A Wotos játékosközösségre gondoltam.
Kettő. A statisztikát sem hoztam szóba, kicsit láss tovább ennél és olvasd el újra amit írtam. Lásd: Konkrétan nem áll egyenes arányban a szellemi fejlődésünk a technika fejlődésével. Elhülyülés-visszafejlődés. -
válasz Diarmand #66058 üzenetére
Egyrészt.... ezek a kisgyerekek akikről szó volt még pontosan járhatnak úgy amint leírod
"Ha wotozol, akkor előbb vagy utóbb, de rá kell(ene) jönni az alapvető dolgokra" Lehet, hogy 15 éves korukra (lövésem sincs hány évesek lehetnek, vagy mennyit játszottak) egész jó (közepes) játékosok lesznek.Az elhülyülés az azért erős. Egyrészt mihez viszonyítasz? Mond meg léci, mi az a stat határ ami alatt hülye? Egy dolgot a jó játékosok nem tudnak megérteni, ehhez a gaméhoz ugyanúgy kellenek bizonyos adottságok mint mindenhez az életben. Diegho szerint már a zöldek is hülyék (de a sárgák biztosan) Mit szólnál ha Pars Krisztián azt mondaná, hogy hülye vagy mert nem tudsz kalapáccsal 80, sőt 75 métert se dobni?
Játszanak. nem tudom miért, nem tudom mi okoz nekik örömet benne de játszanak ENNYI! Ugyanúgy el kell fogadnotok ezt is mint, azt, hogy a nooob arannyal lő egy papírtankot.
Én nem török pálcát felettük, de mint már írtam a video készítés, buta és felesleges voltEgyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Diarmand
senior tag
válasz scyllarus #66050 üzenetére
ERETNEK!
(#66053) kisküzdő
A mai újságokban nem tudom mi van, de amiben biztos vagyok, hogy a régiekben hihetetlen jó cikkek voltak. Emlékszem volt egy, ami a kalózkodással kapcsolatos jogi dolgokról szólt és mennyi ilyen érdekesség volt még. Ma már nem lennének ilyenek?(#66054) mefistofeles Hogy érzékeltessem a dolgot.
Ha rendszeresen lejársz futni, egyre többet bírsz majd és az állóképességed is javul.
Ha lejársz focizni, lehet, hogy nem te leszel Messi utódja, de valamennyire rá fog állni a lábad a labdára.
A szakács sem úgy kezdi, hogy kezdőként összerak egy rákos raviolit.
Ha wotozol, akkor előbb vagy utóbb, de rá kell(ene) jönni az alapvető dolgokra. Na ez nincs meg sok embernél. Miért?
Ez már az elhülyülés jele. Annak az elhülyülésnek, amit fentebb említettem. A technika ott tart, hogy kis túlzással élve bárkit, bárhol elérsz a világban másodpercek alatt. Vetítsük ezt le a WoT-ra. Mi történik? A saját hibáidat tökéletesen rá tudod kenni a másikra, hiszen az opció kéznél van. Beírod chatbe, hogy mennyire nyomorék a másik és az ő hibája, hogy nem tudta a kis spotterével leverni a te top heavy ellenfeled. Senki nem figyel rád annyira, mintha mindannyian látnátok egymást, rejtve maradsz a fürkésző tekintetek elől és nem kell attól tartani, hogy élőben rád kiabálnak, hogy BÉNA VAGY, CSINÁLD MÁSKÉPP! A focinál maradva, ott látjátok egymást és ha balfasz vagy, azt bizony nem kenheted másra. Ha béna vagy, lecserélnek. De ebben a rohadt virtuális világban, ahol a magad ura vagy és már-már azt teszel amit akarsz, hamis tévképzetbe ringathatja magát az ember, ugyanis nincs aki a fejére olvasson. Ki húzhatja magát a felelősség alól akárki (a játékban) és fennen hangoztathatja, hogy nem az ő hibája. És ezzel el is jutottunk oda, hogy neki nem kell fejlődnie, mert neki nincs rá szüksége. Pedig de.
Elvont a dolog? Lehet. Pedig egyszerű pszichológia és viselkedéstan. -
Bad Pritt
félisten
válasz mefistofeles #66056 üzenetére
Nem tudom, minek kell mindig átvinni a témát erre a "csak élvezni akarják a játékot" vonalra. Élvezzék, másokét elcseszik, mert bénák, jogosan vannak kiakadva rájuk a társaik.
Nem kell bemagolni semmit, nem atomfizika ez a játék, a tankoknak a gyengepontjai 90%-ban ugyanazok, a pályákon látszanak a fojtópontok. Azért aki 10K csata alatt nem rántotta fel magát legalább addig, hogy a saját hp-ját lesebezze bármilyen tankkal, az szimplán csak szarik az egészbe és másokat is hátráltat ezzel. Lehet pampogni, hogy mindenki a saját szórakozása miatt játszik, de ez bullshit, mert 15v15-ös csapatokban küzdesz, ergo egy csapat teljesítményében vagy meghatározó tényező. Ha csak a saját szórakozásod a cél, akkor el lehet menni Jedi Knightozni, aztán duelezhetsz botok ellen. Ennyi a lényeg.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
Akkor ne csináljon videót, ha béna. Ennyi.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz Angel1981 #66042 üzenetére
Abban teljesen igazad van, hogy ilyen tudással (és életkorban) nem kéne videokat feldobálnia hacsak nem az a célja, hogy közröhej tárgyává váljon.
Másrészt meg kéne azt érteni, hogy sokan nem "tudományosan" állnak neki egy játéknak. Nem tanulmányozzák a technikai infókat, nem érdeklik a száraz számok, pusztán játszani akarnak! Te vagy diegho és még jópáran bemagoljátok a fegyverek, tankok, páncélok, pályák minden tulajdonságát adatát és nyilván ez visszaköszön a teljesítményetekben is DE el kellene fogadni, hogy volt, van és lesz rengeteg olyan játékos aki csak letölti a klienst és durr el kezd játszani. Persze akiben van némi önkritika az 48% win rátával és 10K játék után is tulipirosan abbahagyja. De ha nem akkor nem! Én sem tudom mit élveznek azok akik hihetetlenül rossz statokall nyomják 10,20, 30 ezer játékkal de megtehetik. Ez van. Röhögni lehet rajtuk, megérteni meg úgy sem fogjuk őket soha. Mellelsleg nyilván a játékosoknak egy jelentős részét teszik ki (akik még tejelnek is) így áttételesen nekik is köszönhető, hogy pl. ingyenes a játék.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
kisküzdő
tag
De ha jól megnézed semmi információt nem adnak a mostani újságok. Pl anno voltak benne program leírások értékelések uram bocsáts meg basic nyelv értelmezései.Ma csak az van a méregdrága nyomtatott médiában hogy az meg ez a játék miért nagyon king és mi a fene uj gépet vegyél hozzá mert a tied már ...ra sem jó.Én anno php-t tanultam,önszorgalomból.Elég jól is ment.De mai újságok meg sem említik.Nem az a gond hogy vannak újságok hanem az hogy csak a játék és a szórakozás a fő repertoárjuk.És így 1 gyermek igazából semmi hasznos infót nem talál bennük.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
SSJmeszes
senior tag
Frankó kis szinkron hang..!
[ Szerkesztve ]
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
scyllarus
veterán
-
-
scyllarus
veterán
-
Diarmand
senior tag
Konkrétan nem áll egyenes arányban a szellemi fejlődésünk a technika fejlődésével. Nem is csak az, hogy nagyobb hatékonysággal tárja elénk a hülyék mennyiségét, hanem az, hogy a mai szintű technikai fejlődés az általános elbutulást hozza magával. Csak egy hót egyszerű példa, a folyóírás eltűnése. Mert ma már mindenki gépel. Annyira hozzászokunk a technikához (hülyülünk), hogy ha lesz egy harmadik világháború és lesznek túlélők, akkor ők nem a sugárzásba (ha lesz) és egyéb apokaliptikus körülményekbe halnak bele, hanem a totális életképtelenségbe, mert nem lesz nekik modern technika. Pedig honnan indult az emberiség... Sokat lehetne erről beszélni, de ez már nagyon OFF.
Tessék. Most már elteheted a korbácsot
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Angel1981 #66042 üzenetére
Ja... csak annak idején (is) szép összegeket kellett otthagyni egy játékos magazinért, most meg sz*rásig van a net könnyen elérhető ingyenes infokkal, népes fórumokkal...
A technika fejlődése sajnos nem jár együtt az emberek fejlődésével, ehelyett egyre nagyobb hatékonysággal tárja elénk, hogy mennyi a hülye. (és ez nem csak a pc játékoknál igaz)
-
Plasticbomb
addikt
válasz #40993792 #65970 üzenetére
Visszavettem. Tényleg fasza, amikor nem Tier7 ellen kell játszani vele, igaz, még ott is lehet vele alkotni szépen. Egyáltalán nem emlékeztem, hogy ennyire jól lehet vele játszani... Aszem én ezzel fogok csöppet "statpadderkedni". XD
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Angel1981
veterán
válasz Cray Tyler #65920 üzenetére
Nem értek egyet.
Most nem abba akarok belekötni, hogy ezekben 8-10 éves gyerekeket láthatunk, azzal önmagában még nincs baj. A gond azzal van, hogy nem esik le neki, hogy überrossz játékos, és ráadásul még "oktatni" is akar.
Annyi józan ésszel már egy 8-9 éves gyereknek is rendelkeznie kell, hogyha azt látja, hogy 20 csatából 19x végez a csapat alsó traktusában (szerintem a videóban a tipikus csatáit láthatjuk), akkor valamit nagyon de nagyon rosszul csinál, ugyanakkor a szabadidejét és energiáját mégsem arra fordítja, hogy képezze magát a játékban, hanem arra, hogy készít egy ilyen videót, mert az "milyen kúúl már", és mondogathatja az osztálytársainak, hogy neki saját WOT-s csatornája van, és gamerceleb.Én ilyen koromban az újonnan megjelent 576 Kbyte-ot bújtam (1990-et írunk!), hogy ismeretet gyűjtsek azokról a játékokról, amik tetszenek, és hogy eredményesebben játszhassak bennük.
Öcsém 10 évesen a Final Fantasy VIII tápolódási rendszerét bújta a szabadidejében, a szobában vagy egy tucat táblázat és feljegyzés hevert ilyenkor a padlón szerteszét, hogy mit mivel kell "dzsánksönölni", hogy a lehető legtápabb karaktert kihozhassuk - remélem, most pár idősebb fórumolvasónak kellemes emlékek jutottak eszébe.Itt nem ezt látjuk, hanem olyan infantilizmust, ami egy 10 évesre nézve is ciki - de azért Ő "ráczferkó" a Youtube-ról....
-
rlazol
veterán
válasz S.Copperpot #66037 üzenetére
nekem kettő (4k csata)
mindkétszer az arty volt kedves oda lőni, ahol közelharc folyt. Az egyiknél én is belehaltam, a másiknál viszont az artyt, aki megmentett a biztos lemészárolástól, megöltem utána.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jr1994
addikt
Megszereztem az első lopakodó medálom Nem is gondoltam volna mert még nincs meg erre a tankra 6. érzék, szóval meglepetés volt
Mit kell csinálnom hogy az én feltöltött képeim is bal klikkre nagyobbak legyenek?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Djuree
félisten
válasz MinionFlasH #66031 üzenetére
Nem bantasbol írtam.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
scyllarus
veterán
válasz fradi81 #66006 üzenetére
Igazad volt, tiszta telepítéssel megy az Aslain.
(Bár ez már még újabb, lehet, hogy ment volna amúgy is, de nem kockáztattam már)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Djuree
félisten
válasz MinionFlasH #66025 üzenetére
nem arról van szó. hanem átlagos köröket sztem nem kell betenni. én is telerakhatnám az átlagos köreimmel a topikot csak nem teszem. mi lenne itt ha mindenki betenné minden körét?
nem is ász kör ráadásul...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Diarmand
senior tag
válasz Djuree #66024 üzenetére
Elfogják venni tőle, méghozzá az elég közeli jövőben. Nem is akárhogy
Azonban tény, hogy sokat kellett várni rá. Túl sokat. Lehetne itt összeesküvéseket emlegetni a KV Jóska és SerB között, hisz miért akkor nerfelik, mikor már nem ezen dolgozik, de... de nem teszünk ilyet(#66025) MinionFlasH Nem a tankra értette, a 3/4 nagyon jó kis med, kb olyannak kell lennie egy közepes tanknak, mint az. Az eredményt nem érti, mert ez nem akkora durranás, ellenben ha te úgy érzed, hogy önmagadhoz képest jó, akkor csak tessék, én nem ellenzem a képet
Lesz ez jobb is hidd el[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz MinionFlasH #66021 üzenetére
ez is vmi?
-
Antonius1978
addikt
Nos hat, ez epp igy van, de a TD vonal nem fekudt nekem az elejen...ugye nem ismertem a szabalyokat, a bokor dolgait stb.
Ezert kozben az orosz es nemet kozepes vonalat kezdtem eroltetni, az jobban ment, es a penz is jobban gyult, de mellette azert huztam a nemet TD-t is.
Habar az elejen ova intettek, hogy ne a nemet vonalon induljak el, mert nehezebb -
Diarmand
senior tag
válasz ddt500hu #66019 üzenetére
Ó, a régi szép idők, mikor a Marder 2 még olyan tápállat volt, hogy az akkori KV-t bármikor, bárhol szétszedte
Vagy amikor a SU-85-nek még sokkal tápabb ágyúja volt (asszem 300-at ütött) és talán ennyire vaksi sem volt. Vagy az emlegetett KV. Vagy a nerfeletlen kis tierű 105-ösök. Vagy a...Azért manapság már nem annyira kirívók kis tierben a tápságok és annyira játszani sem könnyű velük (talán a T18 részben kivétel). Emlékezzetek, hogy mikor mi kezdtük, akkor még tényleg voltak durván OP jószágok majdnem bármelyik Tierben és credites aranylőszer sem volt. Manapság azért picurit nehezebb a kezdőnek választania, mert nincsenek annyira magától értetődő választások erősség tekintetében. Természetesen ez nem mentesíti őket a hosszan tartó (ez a kulcssó, hosszan tartó, mert baszk fejlődni) szánalmas primitívségük alól. Tisztelet a kivételnek.
rlazol: mert kis tierben játszik és tudod jól, hogy focizz bármennyire szarul, előbb-utóbb betalálsz a kapuba. Ha más nem, ötezer meccs alatt egyszer biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
-
rlazol
veterán
válasz Diarmand #65999 üzenetére
hogy lehet 1080 max tapasztalattal 16 ásza?
nekem 1600+ a max és csak 3 ászom van.wanted5: ezerszer lerágott csont:
ha csapattársad lövöd, bannolni fognak. TÖKMINDEGY ki kezdte és miért.Hogy egy napot kaptál, az azt jelenti, hogy volt már priuszod. A következő lépcső az egy hét. Nem sokkel egyszerűbb arrébb menni? Ha eleget lő beléd, úgyis bekékül és onnnantól szabad préda.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
benvolio
őstag
29. csata a T25/2-vel és meg is van a tankász. Az utolsó arty-val egyszerre lőttük ki egymást. [link]
-
vhw
addikt
válasz wanted5 #66012 üzenetére
Hogy ő hülye és beléd lő, attól még nem kell neked is fullba' nyomni a kretént és rögtön megpróbálni véresen megtorolni.
A rendszer automata, nem néz körülményeket, nem nézi ki kezdte, ki ütött vissza, ki mit írt chat-be... aki számos alkalommal meglövi a csapattársát, sebzi, kilövi... (konkrét formula nem ismert honnantól jön a ban, és mi az ami még "elmegy") azt elküldik lehiggadni.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #66008 üzenetére
"...akkor nyergeltem at a nemet TD-kre, es a Marderrel mar sebezni is tudtam a KV-t."
Ennyi... annak idején én is belefutottam ebbe a "nem lövök át semmit" problémába. Még talán a 100 csatán se voltam túl és már tudatosan választottam a Hetzer-t (később folytatva az egész ágat). Rögtön kevesebb gondot jelentett érvényesülni, több volt a sikerélmény.
Annyira egyszerű a képlet... nem tudok semmit sem sebezni? -> olyan tankot keresni, aminek izmosabb az ágyúja (magas/magasabb az átütése). Szépen fogja magát az ember és bevásárol a legszimpatikusabb nemzet páncélvadászai közül - jobb ágyút kap mint az azonos szinten lévő könnyű/közepes tankok (főleg alacsony tier-ben), általában a kis nyitott TD-khez jár a magasabb látótáv is, jó camo... Eleinte úgyis csak nagy campelések mennek; ismeretlenek a pályák, a tankok, a taktikák... stb. akkor már olyan járművel tegyék, aminek ez a "feladata", és meg is tudja lőni akik elé tévednek.
Nem is értem miért nem ezt az útvonalat járják be a kezdők... annyira adja magát...
-
wanted5
őstag
tegyetek igazságot
1 nap bannt kaptam ezért, kinek mi a véleménye? -
Antonius1978
addikt
válasz kisküzdő #65964 üzenetére
Pontosan.
Viszont egy kezdo jatekosnak mikor van 500 ezre, hogy periszkopot vegyen, alcafestest, alcahalot, es a legenysege is szar, ertelemszeruen.
Nekem sem volt sikerelmenyem, amikor a 2-3-as szintu tankkal puffogtattam a KV-1 oldalat, elejet, es persze nem tudtam atloni.
Na akkor nyergeltem at a nemet TD-kre, es a Marderrel mar sebezni is tudtam a KV-t.
2011 juliusaban kezdtem a jatekot, es 2011 decembereben mar buszken feszitett a garazsomban a JagdTiger
Persze ehhez kellett napi 8 ora (vagy neha 10) jatek, 5-os tankokkal prem nelkul (a penz miatt). -
tigerk
tag
Hali
Szerintetek ez a mód illegális?Mert már régóta gondolkodtam rajta hogy milyen fasza lenne egy ilyen mod.
[link]
Üdv
Tigerk[ Szerkesztve ]
-
LobiDrg
aktív tag
Szerintem érdemes továbbfejlesztened a heavy ágat A 110 elég vegyes érzelmeket keltett bennem.A tornya gyönyörűen pattint elég sok mindent.Beforgatni nem mindig érdemes a tankot mert kevésbé lesz effektív a front páncélzata így könnyebben belövik.Ha ráérzel a gépre nagyon hálás tud lenni Nekem a legnagyobb bajom a kis alfasebzésével volt (320).Az utána következő WZ111-1-4 viszont tényleg nagyon nagyon jó gép A testét ha lehet akkor el kell dugni mert nem túl acélos.Én kb 50 csatát mentem vele (volt annyi free xp-m hogy kifejlesszem) de már is a kedvencem lett
-
Dr_Syrex
senior tag
Tegnap reggel még minden rendben volt, de ma reggel már nem tudtam elindítani a játékot. Miután rámonyok az indítás gombra (vagy egyből az exe fájlt futtatom), feluguk a szokásos fekete betöltőképernyő, de kb 2 másodperc és visszadob az asztalra. Biztos valami modos nyűgje lesz, pedig épp mostanra álltak össze a saját szájízemnek megfelelően
Találkozott valaki hasonlóval mostanában?Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok