Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
ha bármi kérdésed van, írd ide nyugodtan, segítő kezekre mindig találsz itt...
igaz van egy-két örült akit nem kell komolyan venni, de mindig lesz ki segítsen
-
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
+1

Vadernagyúr
Amit rlazol barátunk ír, azt olvasgasd..
lassan haladj és legyen nyugtatód
-
rlazol
veterán
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
-ne akarj gyorsan haladni.
-kezd az orosz heavy ággal és állj meg a KV1 nél amíg a térképeket és a tankokat kellőképp meg nem ismered.
-a német ág mindenkinek nagyon szimp, de nem történelmileg hű a játék, ezért nem épp kezdőbarát.
-nézegess videókat, replayeket, streameket, tanulj adatokat, másképp nem leszel jó játékos (linkek az első hsz-ben).
-ha valami konrét kérdésed van (legénység, lőszertípusok, fejlesztés stb.) kérdezz bátran, de az első hszben lévőlinkeken kimerítő választ találsz. -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
+1
-
SoulReaver
veterán
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Most hagyd abba...

-
Vadernagyúr
senior tag
Most kezdem el a játékot.. Valaki esetleg valami tanács?

-
h1mpi
félisten
Kurvára jó hogy betették ezt a rohadt type5 HT-ot ezzel a gunnal, kb innentől kezdve az összes HT értelmetlen lett, remélem kiveszik a picsába

-
SoulReaver
veterán
válasz
K3NZO
üzenetére
Velem is történt ilyen. Siegfried Line-on azt hiszem H-0 -ban, pont a pálya szélén beálltam, mert senki nem ment arra az oldalra. Aztán 2 perc várakozás után a kutyaházad fv td kicsapott vaktában egylövéssel... De amúgy egy teljesen narancs sárga játékos volt...
Olyan modról mondjuk még nem hallottam, de egy ideje észre vettem, hogy light-al vagy bc- vel előtörök a semmiből egy már felspotolt tankra, domb mögűl, és még spoton sem vagyok, de már fordítja rám a lövegét és lő.... Érdekes.
-
K3NZO
senior tag
Furcsa meglepetés ért a minap El Halluf-on. Történetesen az, hogy "spot" nélkül egy Leopard 1 belőtt. Ezt hogyan lehet megcsinálni? A hatodik érzék nem villant fel és sorozatban kaptam a lövéseket a pálya másik végéből. (Nem volt a közelemben ellenséges tank, aki spotolt volna)
-
Dr.Én
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
már én is abba hagytam...
dél felé sok olyan meccsem volt amikor 2 perc alatt ledaráltak minket...sajnos a...most így este rendben volt, csak nagyon utol ért a pálesz és túl merész lettem ami már sok volt... -
fradi81
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Engem csak a csapattársak de mára vége

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ollie
üzenetére
nem td helyen voltam, es helyet se foglaltam, van egy kis domb az eszaki hegyek elott, onnan siman lehet lovoldozni tamado módban barkinek. semmi oka nem volt egy 1000 csatas botnak h nekemjojjon 90 fokban es lelokjon, + a csatat is lehoztam nekik. van jopar tusko aki azt hiszi h belelokhet szakadekba stb mert o a td aztán akkor neki szabad. nem. onnan kiralyul lehet loni a lightok spotját es a kozepso régiót is mert pont nem latnak el odaig igy az arty se fog a nyakadba fosni. csata elso par perceben full kiraly hely. raadasul mint mondtam ott lazan elfer 4 tank is, az mas kerdes h annyi felesleges oda de ezt nem nagyon toleralom. 2-t lehetett loni, cserebe kaptam is. biztos gondolta milyen ugyes op jatekos. kb utolso lett 0 dmg-el, ez nem az o csataja volt..
azt meg hozzáteszem h sniper nem sniper, de annak a tanknak 2500 felett van a percenkenti sebzese, 0,35 alatt a szorasa szal pont van letjogosultsaga ott. -
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
nagyon brutál lett a páncélja , csak azért érdekel...
néztem Scheff videóit,,,és mint ellenfél vettem észre buffot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jagada
addikt
A supportnak angolul szoktatok ticketet írni?
-
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
én meg a dugót a a pálinkás üvegből!!!
maus-ra én is rá fogok menni..brutál tank!! -
SoulReaver
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
Mire kihúzom ezt a két tankot (E3, maus) addigra új grafika lesz...

-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Tudom. Nem az a bajom ezekkel a módosításokkal hogy belőhetetlenek lennének az új verziók. A tendencia nem tetszik. Régebben egy adott része a tanknak (pl felső front lemez) több eltérő vastagságú részből állt. Általában a géppuskafészek és az ajtók gyenge pontok voltak. Ezeket a gyenge pontokat elvették szinte az összes tanktól ami hd modellt kapott. KV1, JT88, jagdtiger, béla esetében már nem gyenge pont a géppuskafészek, is6-nál nem gyenge pont az ajtó. Pedig a valóságban ezek a részek tényleg sokkal gyengébbek voltak. Most arra törekednek, hogy minél egyszerűbbek legyenek a páncél modellek, kevesebbet kelljen gondolkodni, kevesebbet ér a tudás, a gyenge pontok ismerete. Most annyi tudás kell hogy ha nem tudod belőni akkor tölts prém ammo-t azzal menni fog.
-
rlazol
veterán
válasz
Dareiosss
üzenetére
Dareiosss: Egyszeri noob-ba lövéstől senki se kap 1 hónap ban-t, sajnos a barátod bizonyára sokszoros visszaeső, a leírt szitu csak az utolsó csepp volt a pohárban. Fellelebzésre lehetőség nincs. Fontos tudni, hogy a következő lépés a permaban! Mivel a rendszer időszak szinten dolgozik, neki pedig ezek szerint a közelmúltból van sara bőven, az egy hónap lejártakor könnyen lehet, hogy az első ilyen esemélnyél megkapja. Tehát nem felülni provokációnak, nem lövöldözgetni a noob szpottert, még csak figyelmeztető lövéssel sem, mert ha beleszalad, nagy a baj. Hogy meddig? Hát, kb örökre.

-
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Grille-vel most már csak a szopás van, sajnos nem tettek ezzel sem jót hogy mikor berakták atom op volt. Most meg úgy fordul mint egy vénember, pontosságával is műveltek valamit. Én szerintem most e3-al próbálnám meg.
Heavy-re meg MAUS vagy Type kell a többi tank kb vicc kategória - heavynek sem nevezném őket.
Lightra én biztos Ru-znék, meg amennyi nyomi van most a játékba az LT15-tel meg az artis küldivel szoptam a legtöbbet. -
jagada
addikt
Amikor goldot vásárolok mobilról, nem kellene azonnal megjelennie a játékban?
-
SoulReaver
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
Köszi szépen

Csak azért kérdeztem, hogy milyen tankokat kell beszereznem, hogy sikerüljön nekem is a t-55. A medium tankos küldik már meg vannak, de pl a heavy tankost IS-4- el kell majd megcsinálnom, mert messze vagyok a heavy tankok többségétől.
Grille 15 egyre nagyobb csalódás számomra. Ameddig nem szűkül össze teljesen a célkör, csak mellé lő, 5 skilles legénységgel.
Francia 9-es arty-val megint szopás a kis sebzései miatt.
Light meg van Ru meg t37, csak azokkal meg szakaszban jó menni.
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Pedig te nem TD-ben és nem is sniper tankban voltál, vagyis semmi okod nem volt, hogy TD helyet foglaljál el a tankoddal.
-
lacibacsi
addikt
válasz
vJokka
üzenetére
Eddig csak úgy ímmel-ámmal nézegettem az Object küldiket, csak most merültem el bennük alaposabban. Hát.... Van köztük nem egy garantáltan haj-őszítő mission...
De szerintem decemberre készen leszek ezekkel is. Már úgy értem, hogy 2020. decemberre... 
(#132046) ollie: Hogy megérdemeltem-e, azt nem tudom. De nagyon akartam, az kétségtelen.
(#132054) BÁ Nutrition: Ha tiszta az előéleted, akkor simán lőhetsz kettőt egy csatán belül. Viszont a harmadik mindenképpen kékülés, a negyedik pedig bann. Erre vigyázz!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nekem kb jo ideje nem volt h szandekosan lottem volna csapattarsat de tegnap igen. Sand riven felrohantam egy jo kis sniper helyre t34-85m-el egy buzi su td meg direkt letolt a dombrol pedig lazan elfert volna. Belevertem 2-t mikor elkezdtek loni es elkuldtem a pitsaba. Aztan szepen elmentem lekardozni az ellent. Tier 7 game 2800dmg 7 kill. Nem kekultem be. Eleg jol adja az a tank. Amugy az ilyeneket mikor szandekosan le vagy kitolnak vhonnan legszivesebben megrugdosnam az eletben is... raadasul vmi 40%os bot volt 1000 csataval. A jatekomat nem befolyasolta. Utana is jol ment. Ja meg meg annyi h o is belem lott fel hp-m leverte. Az ellenfel nem is sebzett.. a buntetesem annyi lett h igy nem kaptam aszt. Kb 1090 lett az alap xp
-
-
ssgt1981
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy milyen tank van a képen?
[kép] -
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
HT-15 a Type-5-tel lett meg, az arty 15-ös (
) a 212A-val, A TD-15 pedig talán a Jagdtigerrel. Hogy azon belül mit mivel csináltam? Az már eléggé a homályba vész. A light (mivel ebben az osztályban antitálentum vagyok) még eléggé hiányos (pedig a kínain kívül minden T8 light a garázsomban van).Nem érzem méltónak magam arra, hogy tanácsot adjak, de az én módszerem olyan egyszerű, mint én magam: Ha sokat kell sebezni, akkor nagy alfás tank kell, ha több sebző lövés kell, akkor jöhetnek a tárasok, modulsebzésre meg a jófajta HE lőszerrel feltölthetőek.
A HT-15 kivételével nem volt olyan küldetés, amit kifejezetten egy bizonyos tankkal akartam megcsinálni, mindig éppen azzal mentem, amit abban a pillanatban jónak gondoltam. (Mondjuk az arty 90%-át a 212A-val csináltam, de arra a célra nem is volt jobb jármű a garázsomban...)
Dobi 562:

Argh!: Már hogyne lennék! Ott van például a sok Obj.260 tulaj...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacibacsi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
h1mpi! Dr.Én! Veatta!
Köszönöm!SoulReaver:
Köszönöm!
Melyik "többit"? Ha az MT küldikre gondolsz, akkor az elég vegyes volt és nem is nagyon emlékszem rá. A 13-14 biztosan (?) a T-54-gyel volt, a gyújtós talán Comet-tel. Az MT-9-ben Cromwellel lőttem ki egy Tigrist. A 12-őt sebzőst meg a Skoda T-25-tel csináltam. Ezek ugranak be. Célirányosan legtöbbet a T-44/Comet/Cromwell/T20 kombóval mentem (azt hiszem)... -
lacibacsi
addikt
Kedves Hölgyeim és Uraim!
Ma reggel megvettem a T6-os svéd közepes tankot. Az első csatát top sebzőként buktuk, de a másodikat sikerült megnyerni. Nem is akárhogy...

Tadááám!
Ennek pedig egyenes következménye volt, hogy kaptam egy réges-régen várt üzenetet:

Kitartásból és szorgalomból nagyon sok kellett hozzá. Na meg a fórumlakók hasznos tanácsai, bátorításai, amit ezúton köszönök meg mindenkinek!

-
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Én perm bannt adnék neki, kezjen új accot tier1-től és gondolja át újra a játékot
-
lacibacsi
addikt
válasz
Dareiosss
üzenetére
Ha egy csatán belül bekékülsz és kinyírsz valakit, az automatikusan 1 óra bann. Enek letelte után van egy megfigyelési időszak (fogalmam sincs, hogy mennyi, de néhány napról van szó), illetve amíg tart a "kékség"-ed és így indulsz a csatába, ha újra TK-zol, akkor az 1 hét automatikus bann. A következő visszaesőként elkövetett TK 1 hónap.
Szóval kár védeni a barátod becsületét, mert az nincs neki. Vagy kéken volt bent a csatában eleve és úgy TK-zott, vagy simán egy többszörös visszaeső, aki így járt...
Félre ne érts! Nekem is volt már szándékos TK-m, de az egy óra bann-on kívül nem volt még komolyabb büntetésem (az talán háromszor eddig). De az egy hónaphoz keményen kell pusztítani a saját csapatot...
-
-
Dareiosss
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Nem,együtt voltunk csatába, de felidegesített minket az egyik spotter, mert hát úgye nem csinált semmit csak hátra szaladt és kész. Ő meg belelőtt, az utána ment és elkezdte lőni, ő meg kilőtte.
-
Dareiosss
senior tag
Sziasztok!
Havert kitiltották 1 hónapra mert bele lőtt egy noobba. Valami lehetőség van arra, hogy ezt lerövidítse vagy megszűnjön a kitiltás?
-
Dr.Én
veterán
tényleg jó az E75!!!

igaz még csak 4 mecset toltam vele, de nagyot üt az ágyúja és remek páncélja van...
jó tudom, most etet be a WG ésmajd jön a fekete leves
-
kchryss
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Remélem a hd mapokkal megszüntetik a láthatatlan falakat és bugos tereptárgyakat. Bár van egy olyan érzésem hogy első körben inkább szaporodni fognak a map bugok.

(#132014) @SoulReaver:
Azt már írták korábban, hogy a személyes küldetéseket átírják ahol kell az újítások miatt. -
galervin93
addikt
-
uff, mégsem -
Borvitéz
csendes tag
válasz
hitman77
üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam :
Panther,Panther 2, SU 100M1 , esetében.
Tier 7-9 csatákban ritkán kedvez a párducnak a map,és csapatfelállás.
Talán szakaszban valakikkel hatékony lehet.(#131974) xAttilax - a T25 tier 5 szinten kiemelkedő (610 HP - WOT Wiki )
életerő pontjával tűnik ki az átlag 5 -ös medek között. -
Emu
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha annyiszor lesz oldalanként 3-3 arty, mint jelenleg 5-5 akkor jó lesz.
Tetszenek az idei fejlesztési tervek, szerintem ezzel új MM-el jelentősen javulni fog a statom

-
SoulReaver
veterán
válasz
adamgreen
üzenetére
Jól hangzik, amit leírtak, de a 3 arty még mindig sok.
(#132008) Linkin1994
Lehet, hogy botok, de attól még ugyan úgy vissza tudnak lőni és ugyan úgy eltalál. Főleg, hogy az RNG legtöbbször az ő oldalukon áll. Gondolok itt az indokolatlanul pontos troll lövegekre, vagy az olyan esetekre, amikor menet közben kilőnek ugyan csak troll ágyús tankok...
-
Linkin1994
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
T10 light-okkal miért lenne bármi is ?
Amíg botok vezetik addig tök mindegy hogy milyen tankot hoznak be -
h1mpi
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ebben az egyben egyet értünk. Ezért nem szeretek én se 9 alatt játszani csak a "húzos" tankokkal meg a 8-as prémekkel a kredit farmolás miatt.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
Akkor a tank ág húzását hogy oldod meg? Gold+free xp? Egyébként t9-t10 ben is egyre szarabb a helyzet... arra nincs megoldás. És, ha majd jönnek a tier10 light-ok, akkor lesz csak igazi cumi

-
po1son
addikt
Napi rage...
Ez a MM egyre rosszabb lesz a játékba?! Barátommal toltuk szakaszba (t44 és t44-100) kb 1 órán keresztül és 10 meccsből 7 alkalommal dobott be minket tier10be... Ennek mi értelme ilyenkor vagy ez csak pech?
A saját tierjében sem kiemelkedő a kettő tank... Pár WG fejlesztőt leültetnék és kíváncsi lennék mit alkotnának...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De szerintem decemberre készen leszek ezekkel is. Már úgy értem, hogy 2020. decemberre... 
) a 212A-val, A TD-15 pedig talán a Jagdtigerrel. Hogy azon belül mit mivel csináltam? Az már eléggé a homályba vész. A light (mivel ebben az osztályban antitálentum vagyok) még eléggé hiányos (pedig a kínain kívül minden T8 light a garázsomban van).