Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yarsley
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen, firefox noscript, adblock es ghostery addonokkal. wotreplay.com es wotreplay.eu-t probaltam es mindket helyen beengedett a WG-s loginen keresztul. Nem tudom hogy szamit valamit, de worldoftanks.eu-n is aktivan be vagyok lepve.
-
Diarmand
senior tag
Quickybaby AT7 elemzés.
Remélem a legvégén másnak feltűnt, hogy az a feltűnően nyomorék Tigris, amelyik FULL HP-val nem bír el egy egylövéses AT7-tel, nos, ő hazánk fia.

-
bigobert
tag
Sziasztok!
A wotreplays.eu-val tudjátok mi van? Nem tudok belépni! Új regisztrációt enged csak. Van valami karbantartás?
Látom már más is írta. -
xenom0rph
őstag
Toljatok fel vbaddictsra, én is onnan linkeltem a sajatom
-
jr1994
addikt
De én miért nem tudok belépni a wotreplays oldalra? Loginra kattintok és nem csinál semmit

-
Jolet
őstag
tegnap kiléptem a klánomból így délelőttönként néha fogok tudni szakaszozni,
ha valakit érdekel zöldtől felfelé keressen nyugodtan... -
Simulacrum
senior tag
válasz
Diarmand
üzenetére
100%-os hozzászólás. Teljesen egyetértek vele.
Álljon is itt egy példa. Beugrottam a Cromwellbe, mert imádnivaló. Mikor ránéztem a minimapra a két KV-1S-el való harc után nagyon sajnáltam, hogy ezt elvesztjük, még véletlenül se volt senki a bázis körül, aki resetelhetne. Aztán elindultam hátha...Izgalmas replay, ami szerintem jól bemutatja a Cromwell használatát és azt, hogy mennyire jó tank.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Kérlek, enyém a megtiszteltetés

Amúgy ha valaki totál ellene van ezeknek az összeesküvés elméletnek a játékban az én vagyok. Ennek már többször is hangot adtam, talán itt is, de ts-en is a többieknek nem egyszer és nem kétszer.
Érdekes módon azoknak akiknek kicsit is jobb statisztikájuk van az átlagnál azok nem igen szokták a teljesítményüket ezekre fogni. Meglepő? Nem, máshogy látjuk a játékot mint a többiek aminek meg is van az eredménye. Lehetnék például én is sokkal jobb játékos,de nem leszek olyan szinten mint teszem azt QQbaby.
Ha nagy hülyeséget látok itt, már kedvem sincs beleszólni mert minek? Meggyőzni nem lehet, fejlődni nem fog. Viszont remélhetem hogy ellenem kerül randomba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Diarmand
senior tag
válasz
üzenetére
Ezt is írtam már. A WoT egy játék, így maradjon is meg a szórakoztatóipar eme ágazatának egy részeként. Úgy játszani, hogy muszáj, meg kell, meg szükséges, nem lehet. Aki görcsösen erőlködik, annak nem fog menni a játék, ha viszont akkor és/vagy azzal játszik, amivel élvezi, akkor messzemenően jobban megy az egész. Magamon is megfigyeltem, hogy amikor húzni kell egy tankot, de semmi kedvem hozzá, akkor olyan amatőr hibákat vétek hogy kész, mert elfog a kényszer hogy teljesíteni kell, menni kell előre, lőni, ölni, aztán putty vége. Kilőttek. Ha viszont úgy pattanok be pl a T49-be, hogy de jó lesz ezzel gurulni pár kört, akkor nincs megállás, leradírozom egymagam a fél pályát vele. Értem én, hogy mindenki más és más időt tud rászánni a WoT-ra, de ha nem megy, nem szabad erőltetni.
Nem véletlenül írták már rengetegen, hogy pár nap kihagyás után - mert pl elutazott - sokkal jobban megy neki a játék (és ez is biztos manipuláció pff
) és ez milyen már. Kérem szépen ez azért van, mert várod azt, hogy bepattanhass pár kedvenc tankodba és mehess zúzni.
Nem úgy, mint nap mint nap félgőzzel robotolni az E75-ért, aztán anyázni, a bukók miatt. -
Diarmand
senior tag
Tőled is megkérdezem.
Mi lenne a normális? Egy hétig folyamatosan nyerni aztán egy hétig folyamatosan veszíteni?
Ti jöttök mindig a szopóággal, meg egyéb baromságokkal és lám, te magad hoztad a példát, hogy szopóág (ami hosszútávot feltételez) nem létezik, hisz egyik nap így sikerül a játék, másik nap úgy.
Biztos ok is faradtabbak, meg elfelejtettek loni.
Egyébként meg képzeld, senki nem tud állandóan ugyanabban a hangulatban játszani, ugyanis az élet apró-cseprő dolgai - már aki önálló -, kihatással vannak az emberre, de te ezt biztosan tudod
Amúgy is nettó hülyeség csak a WR-t nézni, mert nem az számít, hanem hogy mit teszel hozzá a csatához és biz ha a csapat tízszer lehozza helyetted a csatát, akkor ugyan 100% WR-ed lesz, de a többi statod a béka segge alatt, ami sokkal jobban mutatja egy egyéni képességeidet, mint a győzelmi arány.
Ha jól játszol, akkor sokat sebzel, sokat ölsz, ami magával hozza hosszútávon a magas(abb) győzelmi arányt. Meglestem egy jó playert, TD42 (NA Server) és egyik nap 48,75% volt a WR-je, másik nap 60, aztán 40, majd 92. Neki is ugrál, de mivel jó játékos, így sokat sebez/öl és így biza több száz/ezer csata után neki 63% felett van a global WR-je. Érdekes ugye?
-
Jakuu
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Hat pont eze5t van a top playerknel is ez a ingadozas ugye ?
PPP Biztos ok is faradtabbak, meg elfelejtettek loni. -
Jakuu
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Es olyan is. A napi winratio elarul mindent.
Nezd meg peldaul Markus_X napi winratiojat. (random battlenal jol lathato, mert nem lehet a winratet manipulalni, mint mas jatekmodoknal, hogy gyengebb csapatot hivsz ki allandoan, stb.)
Szoval visszaterve Marcus_X-hez, aki az EU szerveren az 5. legjobb jatekos az effje szerint. (wotstat adatok 2782Eff)
2014-05-11 , 68.75%
2014-05-12 , 41.76%
2014-05-13 , 50%
2014-05-14 , 70%
2014-05-15 , 33.3%
2014-05-11 , 75%Altalaban ugyanez figyelheto meg az osszes jatekosnal 1-2 nap valtozassal. Sikeres nap, majd jon egy sikertelen nap. Egyik periodus se hosszabb altalaban 2-3 napnal. Es most nem amatorokrol beszelek.
-
dfsz34
őstag
A pzIII/IV ajánlható tank, de csak komoly legénységgel.
Ezt tudja 100% legénységgel és a három szabadon leszedhető modullal. Mind a 11 kör a pz-vel volt, egyet kivéve, egy vesztes csata volt az m8a1-el, az csak közepesen jóra sikerült és lehúzza az átlagot

Ez a tank még stat húzásra is jó, nem gondoltam volna elsőre, 75% legényekkel sokat mellé lőtt, egyáltalán nem tűnt op-nak akkoriban. A komplex modulok még dobnának rajta egy kicsit, de bino van az a legfontosabb.
WN8: 3472 (100) 4.9 (+0.8) tier
WinRate: 9/11 81.82% 1.53
Sebzés: 8920 810.91 1.76
Ölések: 25 2.27 2.23
XP: 6949 580
Kreditek: 145337 13212A legjobb köröm vele ma, durván 1000xp-t vertem rá az engem követő tankra, de mondjuk nem is csinált semmit a csapat nagyjából. Annyit sebeztem, mint az 5 engem követő tank összesen. Ismét bebizonyosodott, hogy a bino a létező legjobb modul, nélküle esélyem nem lett volna lehozni ez a csatát, ez a modul tényleg eldöntheti a csatát, ha az ellenfélnek nincs, nekem meg van.
Győzelem!
Csata: Sand River
Jármű: Pz.Kpfw. III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 337
Szerzett kredit: 32 732 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 8)
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Elit lövész, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
dfsz34
őstag
válasz
mynames
üzenetére
Az ágyút kéne buffolni szerintem a chi-ri-n, a többi paramétere mindenhogyan rossz, lassú, már egy at8-7-15-t sem tudok vele körbefutni (próbáltam).
Az ágyú meg hiába lő gyorsan, ha összeadjuk a teljes sebzés alig több, mint egy is-nek és az neki egy lövés, itt meg háromyszor kell betaláljak.
Sok kis hp-s ellenfél ellen jobb egyedül ez az ágyú, de ha kapna egy értelmes buffot, nagyobb alfát, cserébe hosszabb töltés időt, akkor máris egy jobban használható tank lenne belőle.
-
Pete55555
addikt
Húzom ezt a csodálatos Bishop-ot.
Szerintetek érdemes rá motort fejleszteni? Egyáltalán mit adnak +ban? mert lóerőben kb mind ugyanannyi... -
iwu
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére

még 2,5K xp..fél lábbal is

04ahgy, csak mire odaérsz...

-
04ahgy
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nekem az STA-1, Type-61, STB-1 bejött. A kisebbek nem.

HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Egyetértek! És (#58025) eszakas hozzászólásával is.
Nekem is e logikusan belátható tartományban vannak az "anomáliák", szopóágak, ha higgadtan átgondolom.
HGyu
-
sith7
félisten
Próbáljátok ki a Chi - He -t, alap ágyúval

-
mynames
senior tag
válasz
GaburroSan
üzenetére
Maximálisan egyetértek, bár én még csak a Chi-ri-nél járok. Az is egy rakat fos...Visszavettem a Ke-ho-t a küldetés miatt!

-
iwu
addikt
válasz
GaburroSan
üzenetére
mert szvsz a japán ág egy tévedés

-
Bingisz
addikt
válasz
GaburroSan
üzenetére
Nekem is. Csak azzal van kedvem csinálni a küldit.
-
PitLee
őstag
Ha teheted akkor használd a PaySafeCard-ot az SMS-nél tuti jobb.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tegnap munkahelyemen lenyomtam százegynéhány csatát.
Olyan érzésem volt, hogy nem találnak a lövedékeim, vagy ha találnak, akkor pattannak, és a csapatok is nyomik voltak, .
Röviden összefoglalva egy katasztrófának éreztem, és csak azért tankoztam, mert még mindig jobb mint az (egyetlen másik lehetséges alternatíva) Angry Birds Friends.
Ma megnéztem a tegnapi statom, és meglepődtem, hogy elég jó volt mindenféle értékem (wn6-7-8, wr, xp, sebzés).
Hiába, a rossz dolgokat mindig jobban megjegyzi az ember.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha ez így lenne, akkor a WN8, win százalék, sebzésgrafikon olyan lenne, mint az EKG rajz, de valahogy mégsem olyan a legtöbb játékosnál.
-
mcwolf79
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Én pl. mindig arra nézek,amerre az ellenfél található/várható.
A 6. érzékkel oké hogy látom hogy felspotolnak, de az a 3 másodperc késleltetés pont elég lehet arra, hogy oldalbapuszilják a tornyomat. Akkor inkább az elejét mutatom arrafele, mert ott általában "picit" keményebb a páncél. -
eszakas
őstag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Ez ellen én azt szoktam csinálni, hogy kilépek a játékból 10-20 percre. Akkor összesorsolja a nagyokat a nagyokkal és nem sallangként tesz be valami nagy játszmába. A másik dolog az, hogy max.20 mp-nál tovább sohasem idegesítem magam a játék miatt. Vannak furcsa dolgok a távolsággal de mikor kilépek megnézem az adott tank látótávolságát az extrákkal együtt számolok és még sohasem az jött ki, hogy valami varázsszert használtak volna.
Az hogy prémiumos tank lő ki prémium lőszerrel? Ez van. Mikor letöltöttem a játékot elfogadtam azt a felállást. -
SoulReaver
veterán
Ha már tudnak írni egy ilyen randomfaktor-t, hogy mikor hány % esélye legyen átütni a lövedéknek, akkor miért ne lehetne ezt egy egész meccs alá, vagy sajnos egy egész napra beiktatni? Ha rosszat dob a gép neked arra a napra, akkor bizony egésznap pattanni, mellé lőni fog bármelyik tankod...
Én ezzel kb hetente szoktam találkozni.. általában, ha úgy kapod el, 2-3 napig minden pöpec... a pontos ágyúd hozza a papír formát, átüt, betalál. Aztán nem szabad játszani, mert az azutáni napokban minden megfordul...
Azt sztem nem tudja a játék, h ki milyen képességű, és hiába szidja az mm-et, sajnos a random dönt... Ekkor vannak azok a meccsek, amiket 65-70% -os nak jósol az xvm, és elbukják..
WG én így szeretlek!
Az, hogy a játékos felhozatal, egy csatában milyen képességekkel bír, az csak hab a tortán... Belőlük él a WG... ők veszik meg 500 csata után a löwe tier8 prem tankot és piroskaként, leáll hátul kempelni, és mikor veszít a csapat, beírja, h noobs...

-
Stigma.HC
senior tag
válasz
üzenetére
Mekkora szemét ez a wargaming ejj, hogy egyeseknek folyamatosan kedvez, másokat meg csak azért is szopat folyamatosan
Lehet, hogy nevek szerint válogat, ha jót választasz akkor kiemelkedő meccseid lesznek végig. Viszont ha neki ellenszenveset, akkor ez lesz, bizony. Érdemes lenne megfontolni egy névváltást pár embernek 
ezt a képet pont most lőttem. Mondom, jó nevem van
Több a nyolcasunk 
-
kisküzdő
tag
Üdv most találkoztam Ezzel a véglénnyel.Valaki aki jobban beszél angolul írhatna a wg-nek Mert ez a clan név azért nem kicsit durva.(Valami retardált lehet)[link]
-
Pete55555
addikt
De én inkább bankkártyás vásárlást javasolnám...
SMS-el voltak már itt gondok a topikban is. Meg drágább is.(#57987) BogyóBP Ahogy mondták, troll gun. AP azért hülyeség, mert mire becélzol teljesen 3x kilőnek, és még akkorsem találod el e gyenge pontot.
HE-vel ha nem is találod el a gyenge pontot, tökmindegy, mert valamennyit sebez. Viszont ha az RNG faktor pont jó helyre viszi a találatodat, akkor hoppá 7-800 dmg.
Messzire viszont HE-vel nem ajánlott lőni - bár KV2-vel szedtem már ki 400m-re álló másik KV-2-t egy lövésből
De azért ez ritka. -
skopy
tag
Sziasztok,
ha aranyat szeretnék venni telefonnal, akkor csak azzal a számmal lehet intézni ami be lett regizve, vagy bármilyen telefonszámmal ?
-
Mister_X
nagyúr
-
törölt tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
A valóságban is mindíg abba az irányba néz a tank csöve, amerről az ellenfelet várják, mert így nem kell odatekerni a tornyot.

Az, hogy valaki háttal áll be, azt az is okozhatja, hogy felkészül a villámgyors pozícióváltásra (menkülésre), vagy pedig csak hátrafelé jobb a löveglehajlása. -
Spenike
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hali
1 Kérdés ez a "Vertikális szinkronizáció" ez
- pontosan mire is jó?
- kinek is érdemes bekapcsolni?
- valamit növel, csökkent stabilabb lesz ? -
Jakuu
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Szamit? Nem.
Hiaba atkozodsz, attol nem lesz jobb hiaba is erzed ugy, hogy egyedul vagy.
Ma az utolso 17 csatam mind 4k feletti w8 volt, ellenben talan ha egy merkozest nyertem, es nem szamitott, hogy 5 vagy tobb killt csinaltam, mert olyan hulyek voltak velem, hogy szinte mindig kikaptunk. -
Viktoár
addikt
Egyszer megnéztem és úgy emlékszem hogy nem adott (annyi) free-t amikor bekapcsoltam a gyorsított képzést.De igazából nem is lényeges mert ezzel a tankkal csak a fun kedvéért játszok vagy ha az éppen aktuális tankot kilövik és kilépek a csatából.Amíg nem lesz vége hogy új kört mehessek addig beugrok a kis kv1-be.
Sokkal inkább a 8 fő 0dmg-es emberke a bosszantó ami miatt beraktam a képet.Minek lépnek be az ilyenek?

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont nincs változás. Úgy látom többeknek is ez a gondja. Na mindegy, az élet megy tovább (ha élhetek ekkora közhellyel). 
Pedig már van egy csomó jó amit tolnék fel 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

PPP Biztos ok is faradtabbak, meg elfelejtettek loni.