Hirdetés
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256074 üzenetére
Sajnos még mindig ezzel a legkönnyebb lesebezni a hp-dat. Tovább kellene butítani őket.
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256026 üzenetére
Szerintem azt nézik melyik tank nincs meg sokaknak vagy melyikkel nem játszanak. 60TP siemkák kedvence, de a Type71-el ritkán látok bárkit játszani. Van esetleg linked a tervezett nerf/buff-ról?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Semmi hülye vagyok! törölhető[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Na kellett beírnom ezt letekerték mindenemet. Pattogok, rólam senki, égek minden. Kellemes Karácsonyt WG .I.
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256018 üzenetére
Karácsonykor is azt kívánom nekik, hogy rohadjanak meg
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #256016 üzenetére
Mekkora egy köcsög ez a WG. Egy középszerű tankot minek nerfelnek? Persze most váltottam át az ágat 10K gold-ért, rohadékok.
Ráadásul a pontosság? Olyan az a gun, hogy néha a holdat lövi szerencsétlen
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #255969 üzenetére
Hát ezek tényleg azok, épphogy kicsit buffolni kellene azt a gun-t rajta.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #255967 üzenetére
Volt már, hogy topsebző voltam BZ-vel tier10-ben
-
h1mpi
félisten
Elfogyott a lőszerem Persze ez sem elég, hogy nyerjünk...
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #255876 üzenetére
Szeretem én is, de a mostani meta-ban elég nehéz vele érvényesülni. Sokkal jobban szeretem a 1357-et, gyakorlatilag egy jobb, gyorsabb E-25, aminek forog a tornya. És adott idő alatt (tár) sokkal nagyobb sebzést tudok kirakni.
Tegnap Prokhorovkán, nem értette meg a sok agyhalott, hogy 110 hp-val azért bokorkommandózok, mert így sokkal többet tudok segíteni a csapatnak. Kispottoltak egy ellenséget és szinte azonnal ledaráltam, gyors, pontos ágyú, igaz a setupom is most lett tökéletes. Sok száz csata van benne mit, hogy
Ugyanakkor tisztán látszik, hogy mennyivel hatékonyabban is lehet játszani a 1357-el, de meglepő, hogy mégsem azzal, hanem a T71DA-val a legjobb a statom. Mivel ez overall stat, így benne van az első 5000 csata bénázásom is...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ma lehet igényelni a mélységből 2D skint, ha minden nap összegyűjtötted a barátod nyersanyagait. Rá kell kattintani a zsákra, automatikusan nem adja meg.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz phoenix1989 #255797 üzenetére
Nem adott tier9-es tankot? Milyen meglepő
-
h1mpi
félisten
Ez újdonság, hogy tud hibátlan lőszer rekesz mellett egy lövéssel kiszedni bárki? Ki van fejlesztve a perk is... több éve nem robbantam fel, most meg az első bekapott lövésre
Azt hiszem jelzi a WoT, hogy ma ne játsszak.
-
h1mpi
félisten
válasz Baltazár123 #255725 üzenetére
Én mentem egyet tagnap, borzalmas élmény volt soha többet
-
h1mpi
félisten
Ez jól esett
-
h1mpi
félisten
válasz zozyk #255644 üzenetére
Ne is mondd, tegnap 60TP-vel be voltam töltve prémium ammora, erre jön egy Leo PTA, meglövöm a tornyát, erre pattanok. Mondom oké a következő meg elakad valami szikla szélében úgy hogy volt a monitoron több cm távolság. Ő odajön és persze elsőre belő és nem is pattan... Ott meg volt írva a sorsom, hogy garázs... De hála istennek vannak mellette szórakoztató körök is, és mondjuk ez is 3K+ dmg felett volt, tehát annyira nem bánkódtam meg nyertünk is.
Én amúgy az első 2-3 körből érzem, hogy aznap játszanom kell vagy nem. Nem is szoktam egyből boostert aktiválni csak ha látom, hogy nem vagyok szopatón.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Most lehet hülyének néztek, mert régi motoros vagyok, de elgondolkoztam a tanks.gg alapján, hogy csatában melyik érvényesül jobban a kisebb szórás (-5% célzókör méret vagy a -10% célzás sebsség)? Ki is próbálom majd ennél a Pz.Kpfw. 38 (K) tanknál, mert ez egy kicsit nekem lassan céloz a reload time-hoz képest.
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #255577 üzenetére
Mentem vele én is 2K+ kört, de nem ez a jellemző. Még próbálkozok a setupokkal, melyikkel milyen. Egyelőre a venti, rammer, célzásgyorsító jön be, de lehet a venti helyett felteszek egy turbót. Akkor lehet vele érvényesülni, ha tudsz menni a HT-k mögött, mert a 2.6 mp reloddal elég beteg és 100-at sebez. Mire észrevesz egy KV1, már lecsíptél róla 400-500 hp-t.
-
h1mpi
félisten
Ennél sosem lesz jobb nyeremény tank sunnyogott a kicsi
-
h1mpi
félisten
Ez az XM57 annyira szar tank, hogy eladom, nehogy játsszak vele az a gun minden visz negatív értelemben egy újabb "nyereménytank"
-
h1mpi
félisten
válasz Puculo #255528 üzenetére
Én is azokat szoktam csak, amikor sebezz 10-15 kritikust, sokszor megvan 1 körből az Obj. 261-el. Régebben, amikor még nem volt meg ez a tudásom, szerettem artyzni, mert sikerélményt adott. Nem kellett gondolkozni nagyon, csak ki kellett tudni számolni a lövedék sebességét és hogy mikor nem mozog az enemy. Ezt mondjuk egy artyval 40-50 csata után már elég jól lehet érezni. De mivel már más tankok is megadják a siker élményt nem szop@tok senkit csak azért, hogy én eldurranjak otthon egy -1K sebzéstől.
Meg ugye ott van a
BZ-176
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Vicces, ezek szerint én 53.62%-os játékos vagyok se több se kevesebb
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #255495 üzenetére
Nekem se tetszik, az ágyú kimondottan nem jól kezelhető. Viszont a Contradictious (találjunk ki rá valami könnyebb nevet ) az nagyon bejön. Nem nagyon használtam az új mechanikát, de egyszer lehúzott majd 800-at. Viszont, ami furcsa, hogy hiába van meg 100%-on a megérzés skill itt nem működik, mert közel 20 mp mire lőszert vált.
tasiadam: az fura, mert tanks.gg szerint a tornyát biztos nem ütöd be HEAT-el, max a torony mögötti púpot. A lövegpajzs szélén van még 1-1 cm, ami 50%-os esély.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A Jason Statham küldiket 12 nap alatt meg lehet csinálni, ugye? (Napi 2 küldi).
-
h1mpi
félisten
Akkor én is Nekem 85 ládából meglett 4 prém tank, amit elég idén. Mondjuk pont az az egy tank nem lett meg, amit kinéztem a Toro, de nem halok bele, még egy 50-es ládát biztos nem ér meg. Spórolt a WoT 45k-t.
-
h1mpi
félisten
válasz diegho #255340 üzenetére
Ohh köszi a megerősítést és jó, hogy pont tőled jött. Akkor mindenképp kiveszek egy kísérleti túlélőképesség csomagot, olyan tankra, ami sűrűn ég el. Pl. SC.
ddt500hu: tipikus én nekem nincs semmi elvárásom, inkább csak a prémnapok és a gold érdekel. Ha kapok valami jóféle tankot, akkor az is öröm, bár kifejezetten nem szeretek T9-ben játszani. Vagy T8 vagy T10.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A valóságban valaki már próbálta, hogy a kísérleti túlélőképesség csomag 3. szint vagy a megnövelt lövésállóság fejlesztett a jobb? Papíron mindenben jobb a fejlesztett, kivéve a belső modulok védelme. A kísérleti cucc valóban jól védi a belső modulokat?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
2025-ös Ünnepi hadművelet
Több infoFully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Amikor az RNG velem van
-
h1mpi
félisten
válasz Idős Balogh #254989 üzenetére
Ez kb. alap már, hogy minden kommunikációs forrást tiltok én is Ezért se érdekelne a chat bann sem.
-
h1mpi
félisten
Továbbra is ez a Frontline a legrosszabb játékmód, számomra élvezhetetlen. Sokszor megfogadtam, hogy nem játszom, de most tényleg, örökre. Ostoba játékosok tömkelege.
Aki meg még itt is artyzik, annak tényleg a seggében nőtt a keze.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Baltazár123 #254875 üzenetére
Hát ezzel a matekkal szépen beleszaladtál a fa@erdőbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest