Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz Derron #243995 üzenetére
Igen számolja (mármint a játékon belüli pontozás).
Ez egy nagy hülyesége amúgy a wn8-nak, és nem is igazán értem, hogy miért nem veszik hozzá. Talán nem kinyerhető az infó a wot statból? Mert ugye a láncolással együtt számolja, ami a wot hülyesége, simán külön kéne a láncolást és a spot dmg-et, ahogy a stun is külön van, miközben az is assist. Így gyakorlatilag egy teljes tankosztályt kizárnak a wn8 növelésből. Persze ezeknek a lightoknak az átlagsebzése is elég alacsony, szóval viszonylag vacak sebzéssel is jó lehetsz mondjuk egy elc-vel. De nagyon jól kell vele játszani, hogy túlélj addig, hogy sebzést tudjál kiosztani vele és ne halj meg azonnal.[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
válasz ddt500hu #243994 üzenetére
Spot-ra nem ad WN8 at nem? Hiába spotolok 5-6000et nem fog rá adni semmit. Ezért rossz ez a rendszer, ha könnyű tankkal van valaki akkor nem elég hogy profi módon bokorból végig világítja az ellenfeleket, ha nem sebez csak csökken a WN8.
A játékon belüli játékos "pontozás" számolja vajon a spot teljesítményt?
-
ddt500hu
veterán
válasz phoenix1989 #243988 üzenetére
Persze ezért írtam, hogy vicces a megfogalmazás.
Az eredeti hsz-re referálva tehát kimondható, hogy az átlagos játékos átlag alatti teljesítményt hoz a játékban!
Szerintem is kb. 1500wn8-tól lehet számítani valakire.
Amikor fullra semmit nem csinálok akkor is 1200-at szoktam elérni. Az általában ilyen két sebző lövés (nem nagy alfás TD-vel).
Régen amikor még klánoztam és használtam xvm-et azon röhögtek a többiek, hogy az első dolgom az volt, hogy átírtam benne a színeket, mert nem tetszett, hogy az 1000wn8 már zöld volt (vagy valami ilyesmi).
-
hulp01
senior tag
Azt ugye te is tudod, hogy van többféle átlagszámítási módszer is.
Amit te írtál az csak az egyik. Ha a béreknél maradunk, van a medián számítási módszer ami azt adja meg, hogy mi az az összeg ami felett és alatt ugyanannyian keresnek. De már rettentő régiek a statisztika emlékeim és már akkor is úgy voltam vele, hogy amit matematikailag kiszámol az ember azt utána úgy magyarázza, ahogy akarja.Amúgy itt az átlag játékos alatt mit értünk? A wn8 alapján meghatározott sávokat? Az nem önkényesen kijelölt valami? Változik az egyáltalán, hogy mik a határok az egyes wn8 szintek között? Tehát mondjuk ahogy hülyül a játékosállomány, az 1500-as wn8 majd egyszer lila stat lesz?
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
Pontosan, ezért is vetettem fel analógiaként.
A WoTban tapasztalható aránytalanság az én olvasatomban azt jelenti, hogy hiányzik egy masszív középréteg a játékból, ami képes lenne kiegyensúlyozni sok mindent.
Ők azok szerintem, akik valamiért abbahagyták a játékot még közepes vagy gyengébb állapotukban, ellenben a piros- és fekete öves versenyzőkkel, akik tán a korábban emlegetett Concorde effektus okán tovább tolják a szekeret, a nyomukban a kezdők népes és cserélődő hordáival. A két csoport között meg kb. a szibériai tundra terül el.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
tboj
tag
"Azt ugye mindenki tudja mit jelent az átlag"
Mint a mellékelt ábra is mutatja, sajnos nem, köszönhetően a csodálatos állapotban lévő oktatási rendszerünknek.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
phoenix1989
őstag
válasz köpet #243984 üzenetére
Azt ugye mindenki tudja mit jelent az átlag😀
A jövedelemnek is nem azt kellene nézni mi az átlag hanem mennyien keresnek alatta.
10 emberből ha ketten 1M a többiek 100k keresnek akkor a keresetük átlaga 280k vagyis azt lehet mondani 280k az átlag kereset. Az egy másik kérdés hogy ezt nem keresik meg csak ketten, azok is magasan felette. Szóval annak kellene a lenyegnek lennie hogy mennyien vannak alatta, nem azt hogy mennyi az átlaga. Csak ugye egyik jobban hangzik mint a másik -
hulp01
senior tag
válasz Viktoár #243977 üzenetére
Ez az érzés független a stattól és a kapható xp/credit mennyiségtől olyan értelemben, hogy ha tényleg minden cél nélkül játszanék is zavarna. Eleve a statban a megalázó vereség ugyanannyit ér, mint az épphogy elbukott csata. Ráadásul ez utóbbi esetben még lehet, az is, hogy rajtam megy el a csata. A 0:15 viszont egészen biztosan nem. Mégis sokkal frusztrálóbb.
És ahogy a saját statomat nézem, az elc-vel egyértelműen magasabb a winrate-em, jobban tudom befolyásolni a csatákat, mint más tankkal. Pedig az a pályák egy jó részén nem is ad semmi pluszt. Más pályán viszont igen sokat tehet hozzá a győzelemhez. Pl. nyílt pályán a hasonló képességű light szerintem kritikus pont a csata végkimenetelét illetően. És ez már a csapatok összeállításakor eldől.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #243981 üzenetére
Érdekes, ha a játékosok számát nézzük akkor egy adott számú közösség 50%-a az átlag. De mi van ha nem a játékosok számát nézi hanem a tankokkal való hatékonyságot? Van x% aki jól játszik és "felhúzza" a tankok hatékonysági mutatóját amit y% lefelé húz, de az y játékosok nem érik el vele annak a felét sem amit a jó játékos produkál. Vagyis x és y között nagy tudásbeli szakadék van ezért a kisebb de jól játszó közösség miatt magasabb az elvárt átlag mint amit az y játékosok teljesíteni tudnak. Így 30-70% akár reális is lehet.
Huh.. az ilyen eszmefuttatás nem az erősségem.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz ollie #243980 üzenetére
Na a 1.85-öt jól tudtam.
A linkelt oldalon azt írja X*tank tier*1.85 (győzelem esetén)
Ha jól értem kapok X kreditet ezt megszorozza a tank tierrel majd ezt 1.85-tel.
Ha mondjuk X = 1000 kredit
Győzelem esetén 1000* 10(tier)*1.85=18 500
Bukó vagy döntetlen 1000*10= 10 000Kérdés hogy mennyi az X?
-
ddt500hu
veterán
válasz phoenix1989 #243975 üzenetére
Maga a megfogalmazás a vicces. A játékosok 70% nem lehet átlag alatti hiszen ők az átlag!
-
válasz Viktoár #243979 üzenetére
Nem. Van egy fix credit, ami csak azért jár, mert csatlakozol a csatához, ennek mértéke a tank tierjétől függ, de nagyon kevés creditről van szó, gyakorlatilag elhanyagolható (a tank javítási költségének is csak a töredéke). Csak ehhez jön 1.85-ös szorzó nyerés esetén. A teljesítményért kapott többi creditért (tehát sebtés, spot, stb) semmi extra nem jár.
Itt van leírva:
[link]Bár mondjuk csodálkozom hogy nem tűnt fel neked, hogy nincs érzékelhető különbség a nyerésért ill vesztésért kapot credit között, és gyakorlatilag a sebzéstől, spottól és láncolástól függ, hogy mennyit kapsz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Viktoár #243977 üzenetére
A második lehetőség hogy ne a győzteseket jutalmazza a játék hanem azt aki csinált valamit a csatában függetlenül attól hogy melyik oldalon volt.
Mármint mire gondolsz? A vesztes fél csak XP-vel kap kevesebbet, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #243976 üzenetére
Én két dolgot látok megoldásnak arra hogy ne hangolja le az embert a sok nagy arányú bukó.
Az első hogy ne legyen stat a játékban mert sokakat az frusztrál hogy mit sikerül átlagolnia az adott tankkal az adott napon.
A második lehetőség hogy ne a győzteseket jutalmazza a játék hanem azt aki csinált valamit a csatában függetlenül attól hogy melyik oldalon volt.
Illetve lehet egy harmadik megoldás is, le kell szarni mindent/mindenkit és csak lövöldözni mint a többi BOT. Ha élvezni szeretnéd a játékot akkor szakaszba kell játszani. Magányos farkasként több a nyűg a csapattársakkal és akkor még az rng-ről nem is esett szó.
-
hulp01
senior tag
válasz phoenix1989 #243975 üzenetére
Ugyan, dehogy. Csak rosszul van megválasztva, hogy mit jelent az átlag.
Amúgy hülye szokásom, hogy a csata után ránézek a rosszul szereplő csapattagok (vagy akár ellenfél) statjára. Elég érdekes, és az utóbb időben nagyon sok 1000 alatti csataszámú játékost láttam. Náluk teljesen érthető, hogy bénák, csak a baj, hogy egy ilyen platoonnal szemben az mm berak egy 9k wtr-es plattont. Borítékolható a végeredmény. Aztán meg volt olyan is, hogy nálunk is7 platoon (9k wtr mindháromnál) ellenfélnél 705 platoon (6k alatti wtr) Westfielden. És ennek ellenére a mieink maradtak alul. Pedig még azt se lehet mondani, hogy kiegyenlítetlen volt az mm, sőt inkább felénk húzott. Szóval azért az sem ritka, hogy magas wtr-ű játékosok muzsikálnak rendkívül gyengén az adott csatában.
Nem tudom mi lenne a megoldás, de rettentő zavaró ez a nagyon sok kiegyenlítetlen csata. Engem nagyon le tud hangolni és egyben bosszantani is az, amikor ilyen megalázó vereséget szenved a csapat. -
tasiadam
veterán
válasz 2thletme2day #243967 üzenetére
Hogy pontoaabbak legyunk, az orajel miatt gyorsabb, nhm az IPC miatt. IPC egy 5600 es egy 5950x-ben egyenlo, csak a freki es a magszam miatt valtozhat az ereje. De 4ghz-n es 6 magon ugyan az a 2 proci. Nalam az 5800x meg 4.85ghzn megy pl, ami a gyari folott van kicsit
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
popey37
addikt
válasz 2thletme2day #243967 üzenetére
basszus tök jo ez a progi. köszi
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Az AMX 13 57 tényleg akkora fun? Megéri megvenni? Alapjában nem vagyok egy nagy light játékos de ha ökörködni esetleg néhány light küldetés teljesítésére jó lehet akkor lehet most nem hagynám ki. Köszi
-
popey37
addikt
válasz 2thletme2day #243964 üzenetére
2x xeon 5670 3,33 ghz és lassu pedig 24 mag, szerintem a wot max 2 magot használ. nem tudom mi lenne a legalapabb gép amivel még elmenne, de szerintem egy ösrégi E8400 intellel is menne röccenés nélkül.
-
2thletme2day
őstag
válasz tasiadam #243962 üzenetére
Szerintem leginkább a processzoron múlik a töltési idő. Nekem 5800X-em van, havernak akivel szakaszozni szoktunk néhanapján 5900X-e van. Ő előbb bent van a játékban és előbb kint van a garázsban mint én (a processzort kivéve) gyengébb egyéb hardverekkel mint amilyen nekem van. Átlagban 5-7 másodperc alatt kint vagyok a garázsban.
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Ok köszi mindenkinek.
Megy a cucc 80-100 fps-em van ( igaz régi 29ee a monitor is, még, ) csak néha olyan lassan tölt ezért gondoltam ha cserélnék talán gyorsabb lenne...
Meg nem tudom mennyit dobna a HD verzió rajta.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
tasiadam
veterán
válasz sfefe #243944 üzenetére
Nekem volt egy GTX960+i5 2500-asom 8gb rammal, és úgy is ment az SD kliens maximum grafon 60+ fps-el. A WoT ha jól tudom, 2 szálat használ, teszteltem is régen, szóval 2 hurkább i5 magja, vagy egy erős i3 röhögve viszi. Ugyan ez igaz AMD-re is. 1600AF gyárilag is simán vitte a maximumot, bár 580 mellett (hamarabb cseréltem kártyát, mint procit)
Jelenleg 5800X+3060-al abszolúte fingom sincs h mennyi fps a vége, mert 1: 90fps-re lockoltam a gépet, 2: már nincs fent.[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
h1mpi
félisten
Nekem egy 4790K és egy 1080-as FHD-n bőven 100 FPS felett megy.
Fully electric lifestyle!
-
köpet
aktív tag
válasz sfefe #243951 üzenetére
3. gen i5 + rx470 is tud stabil 60-75 Hz-et full Hd-n, ultrán, szóval a 1060 egy 2600-al is jól ellenne szerintem, megkockáztatom egy 1600-al is, amit már gombokért lehet venni.
Mondjuk azt nem néztem, hogy a HD kliens mennyivel fogyaszt több vram-ot, mint az SD, az utóbbi olyan 3-3.5 Gb között megállt, így nem feltétlen kellett hozzá 4 Gb-osnál nagyobb vga.
Ami kevés volt, az az i3, magasabb órajele ellenére nem tudta tartani stabilan a megcélzott tartományban az fps-t, igaz ez még 2 mag/4 szál volt.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
2thletme2day
őstag
válasz sfefe #243951 üzenetére
Mivel am4 a foglalat a mindkét lapnál ( meg még 2-3 generációval korábbin is) ezért ilyen szempontból igazából mindegy, hogy b450 vagy b550. Mindkét lap vinni fogja a 3600-at is és az 5600-at is ha esetleg időközben cserélnél. Max BIOS frissítés kell az újabb procihoz. Az újabb lapok általában olyan extra feature-oket tartalmaznak amiknek játék szempontjából elenyésző a hatása. Elméletileg az első genes am4 foglalatos lapok is kezelik az 5000-res szériás processzorokat is. A memória tuningnál számít igazán. A játékra gyakorolt hatása nem biztos, hogy megéri a felárat. Az nvme SSD meg igazából kényelmi szempontból jó (nem kell semmit kábelezni. Úgyis csak akkor tudod kihasználni az általa nyújtott sávszélességet igazán, ha nagy fájlokat mozgatsz nvme-ről nvme-re. A játékra gyakorolt hatása 1-2 FPS plusz max. Csak WOT-ra "kis pénzből" is lehet gépet fejleszteni úgy hogy nagyon jól fusson.
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #243947 üzenetére
nekem egy RX580 van a szervergépben és hasit mint állat.
2x xeon 3,4 Ghz turbo +64gb ram, Vsinc bekapcsolva fix 60 fps FHD. a grafikában nincs minden maxra huzva.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
köszi, megvolt abba is hagytam
a WTR értékelésbe meg jocskán beleszámit a csata vége: nyersz vagy vesztesz. mekem is sokszor elöfordul, hogy 2500 feletti átlagsebzés, de csak 30% körüli win és a wtr 4,5k max.
amugy meg a wg annyira féltetten örzi azt, hogy mit miböl számol ki, mekkorák a szorzok. van leirás, de ott nincs számszerüen leirva: pl: egy "kevés xp" ezért vagy azért. oké, de mennyi az a kevés?
a wg a kezdetek ota hangoztatja, hogy a csata kimenetele nem számit a haladásban, DE számit: lösz 2k-t és vesztesz, kapsz 300-400 alap xp-t, jo esetben, nyertesnél meg majd a dupláját.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
sfefe
addikt
válasz ollie #243948 üzenetére
Köszönöm Nektek.
Időtállóbb lenne egy 550es lap nem?
Értem ha netán procit cserélnék pl 5600/700 ahhoz nem jobb egy ilyen?
(Most 3600 lenne csak, ha tényleg nem hajtaná meg jobban az 5600?)
Rambol milyen? 3200/600 vagy 4000?
(Amúgy csak WoT miatt cserélnék bármit más játékra vettem ps5-öt.)
SD-n szépen megy a játék bár néha beröccen de az fps meg magasan van... Bár kinek mi a magas...80-100 körül. Gondolom HD-n nem így lenne? Minden maxra állítva.
( Monitor is régi sima 19es, még)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
válasz sfefe #243946 üzenetére
Igaz, 3600 is elég ahhoz a VGA-hoz. B450-es elég, ha nem tervezed a GPU cseréjét olyanra, aminél már számít a PCIE4.
SSD maradhat, max kicsit lassabban töltődnek be a pályák. 16GB elég, ha a játék mellett még futtatsz egy csomó mindent (pl streamelnél), akkor kéne 32GB, de akkor már 5600-assal is jobban járnál.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz ollie #243945 üzenetére
egész jól? a 1060 nak lazán vinnie kell a HD klienst. nekem 960-as van és HD kliensel játszom. egyes beállítások csak azért nem ultrán vannak mert feleslegesek (pl a bokor szétnyílik amikor belemész), de egyébként menne. i5 4440 van mellette és a proci szerintem nem is pörög annyira.
243944sfefe
szerintem nézd meg afterburnerrel mit érez kevésnek, de amúgy mennyire lassan tölt be? mert pont valamelyik nap volt róla szó hogy alapból lassú a játék ha több tank is van a garázsban.[ezt] ajánlom. kérdezz rá ott biztosan kapsz segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz ollie #243945 üzenetére
Köszönöm.
Amd féle dologban gondolkodom nézelődöm pár napja.
Azt mondják a 3600-as is elég a 1060 6gb-hoz. Ha elég akkor azt venném nem költenék még 5600asra.
Lapban mindegy, hogy 450 vagy 550es?
Ssd-m is sata-s, az maradhat vagy cseréljem nvme-sre? Vagy játékban az nem számítana?
Rambol mennyi kellene, 16gb elég neki vagy inkább 32?Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
válasz sfefe #243944 üzenetére
Igen!
Már akkor is, ha egy core i3-12100-ra cseréled, nagy lesz a különbség.
Legjobb ár/érték arány a Core i5-12400 és a Ryzen 5 5600, de mint írtam, már egy korszerű core i3 is óriási különbséget hozna.
És igen, a HD is egész jól futna szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Adatlapomon látni a gépem ( regi5) ha ebben cserélem a lapot+procit,+memot lesz valami gyorsulás? Játék, játék töltés szb...(Ja most az SD verzió van fent nem tudom lenne értelme a HD-ra váltani?)
Köszi
Sfefe[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
zodo
nagyúr
válasz popey37 #243940 üzenetére
Te is tudod hogy nála vannak rosszabbak is de viszont kívánom.
Van hogy egy rosszabb játékos értékelésű pl. a top sebző.Ilyen ellenfeleket is le lehet iskolázni, többiek is 6k körül voltak és többiek közt 3 volt aki 4 vagy alatti wtr-el rendelkezett.
Teljesen lényegtelen egy csatára bontva kinek mennyi az értékelése ebben az összetett játékban de nyilván nem kell mondani.
Visszatérő kérdés!
Igen ezek mind EU3-ról vannak, szóval ott sem fenékig tejfel.....11 csata 1931 átlagsebzés Wr 18.18%
Ez a teljesítmény minden csata top 3 max top 5 és erre kapok 4k wtr alatti értékelést.
Ja jaaa
Akkor nem is tudom mi kell(het) a fentiek eléréséhez.
Át kell menni egy másik mapra is lövöldözni.
-
aktív tag
válasz Addel #243941 üzenetére
Ott a pont,én is így látom. Ha a szituból ki tudtam hozni a legjobb formám,akkor azt jó csatának tartom . Illetve vannak azok a statsztika szetinti jó játékosok akik inkább ártanak a csapatnak az önző játéksílusuk miatt. Ezt csak azért írom,h legyünk igazságosak,nem mindig a rosszabb játékosok miatt vannak nagy bukók.
-
Addel
senior tag
válasz popey37 #243940 üzenetére
Pont mostanában beszélgettem erről egy barátommal, ő is sokszor tiszta ideg a gyengébb képességű játékosok miatt.
Mondtam neki, hogy engem ez nem zavar, az a lényeg, hogy magamhoz képest jól teljesítsek, hogy a csapat hogy teljesít, vagy nyer-e egyáltalán, arra kicsi a befolyásom.
Ha meglövöm a t tankom hp-jának megfelelő sebzést és minimum van 1 killem, az már jó, akkor én már kellő képpen hozzájárultam a csapat győzelméhez és elégedett vagyok. -
popey37
addikt
személyes értékelése 3,4k 30k csatábol, az átlagsebzéséröl ne is beszéljünk 366 hp. szerinted ez egy átlagos játékos. hát akkor sok ilyet kivánok a csapatodba.
amugy ez egy kilences E 50 M volt. a társával a masik E 50 M-el együtt hátul kempelt végig, kettejüknek vagy 1200 sebése volt összesen.
és ez egy tier 7-es csata volt, 3 kilences, 8 nyolcas, a többi hetes tank.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
belaazallat
addikt
-
joergie
őstag
folytatódik a twitch droposdi. 4 órát kéne pörgetni este 11ig, és akkor lehet nyerni is ezt azt.
MrScheff oldalaEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #243918 üzenetére
Engem csak az borít ki hogy olyan feladatot raknak be ami nem rajtam múlik. A sebezz x-et, vagy spotolj x-et, lőjj ki x-et, deríts fel x-et , stb nem zavar viszonylag könnyen teljesíthető. De ez hogy nyerj... Eleve mi az hogy nyerjek? Talán 1v1 -be játszok? Inkább nyerjetek 5 csatát hiszen csapatjáték lenne a cél, de itt már meg is bukott a mutatvány.
Persze nem vagyok hülye, tudom hogy azért van ez hogy többet játszak és ne zavarjam le 5 csatával a napi feladatot. De azért az is vicc hogy 20 csata kell hozzá..
-
Viktoár
addikt
Az hogy vannak akik csata után rám írnak mert kilőttem vagy kigyújtottam vagy lőszerekeszt lőttem (mintha szándékos lenne) már nem lep meg. De ilyen még nem volt hogy egy olyan játékos küld el a picsába akivel nem is találkoztam az egész csata alatt, csak random rám bök.
Ráadásul olyanért okol amihez ha szeretném se lehet közöm.Számomra lassan ez lesz a legjobb része a játéknak.
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #243904 üzenetére
mondjuk tök kitartó, azért ilyen hosszan érvelni a baromság mellett és ennyiszer leírni, hogy csaló nem kis elszántságot igényel. Ha fele ennyit rakott volna bele csak a pályaismeretbe mint amit neked írt akkor már minimum zöld játékos lenne
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
phoenix1989
őstag
válasz Viktoár #243904 üzenetére
Valamelyik nap engem is betalált egy ugyan ilyen forma. Azt mondta,hogy aki fizet a wg nek annak csal a játék. Ha szar vagy akkor is emelkedik a statod meg ilyenek. Mondtam nem költök a játékra de nyilván nem hitte el mert rengeteg prém tankom van, de hát aki azt se tudja ingyen lehet szerezni azzal nem tudok mit kezdeni. Aztán kérdeztem hogy neki nem csal a játék ? Mert neki is volt jópár , arra már inkább nem reagált. A lényeg az volt ,hogy én egy mocskos csaló vagyok , és mindenki aki fizet a wg nek annak javul a statisztikája akkor is ha nem talál el semmit a csatákban stb.
-
xAttilax
őstag
válasz dokee78 #243912 üzenetére
A nem létező rankedben... Nehogy elhidd neki. Az a ranked most/már nincs. A boltja nyitva maradt, ingame be is tudsz menni és ha elèrted a 2. Szintet (vagy mi volt a neve) akkor meg is tudod venni kötvènyèrt. Onslaught lett helyett ahol nem volt tank és eddig még nem is mondták, hogy lesz.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
joergie
őstag
nézzetek twitched dropokért. cheff linkje
manu:
meg lennék lepődve ha nem a wg csinálná belorusz/orosz hadi információszerzési céllal.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
manu75
aktív tag
Jönnek megint az adathalász levelek. Kíváncsiságból megnéztem az egyik küldőt, gondolván regelik a felhasználókat most így küldik az üzeneteket. Amelyiket megnéztem azt még 2012-ben regisztrálták 19 csata van alatta és az utolsó csata 2013-ban volt. A másik szintén 2012-ben regisztrált de itt 6k+ csata van és egy hete volt az utolsó csatája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest