Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #255967 üzenetére
Volt már, hogy topsebző voltam BZ-vel tier10-ben
Fully electric lifestyle!
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #255957 üzenetére
akkor én cáfolok Utálom a skorpion-t és a SU-130PM-et, szerintem ezek a hátul recska de baszok beléd 500-at, majd a csata végén megjelenek full hpn sokkal jobban tönkre teszik a csatákat mint a bz és társai. Ott legalább kell tudni minimálisan helyezkedni és nem az első bokor pozícióját ismerni. Régen szerettem a Skorpiont (első megjelenéskor vettem meg) és sokat játszottan vele támogató med-ként, de annyira megutáltam, hogy szerintem évek óta nem vettem elő..., és a su is a garázsban de azzal sem játszok az utálat miatt.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255841 üzenetére
Még nem tudtam megnézni,ma nagyon zűrös napom van,csak annyi időm volt hogy a launchert megnéztem,ott virított hogy 20-adikán kapunk egy GSOR T9 tankot.
Mivel eddig nem volt róla semmi hír,azt hittem a haver csak szivatásból küldte az üzit.
De gondolom akkor ő már látta.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #255632 üzenetére
majd te is mesélni fogsz legendás csatákról béna játéksokról szigorúan replay nélkül?"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #255629 üzenetére
itt láthatod is meg írja:
És ez szögek függvényében természetesen erősen változhat.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255629 üzenetére
Ez nem AP volt. Asszem.
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #255622 üzenetére
elvileg üreges páncélként viselkedik, szóval AP nagy átütéssel átmehet rajta, míg a heat-et megeszi.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255575 üzenetére
Tudom,nem is haragszom,csak poénkodok.
-
Puculo
aktív tag
válasz cherubion08 #255543 üzenetére
Nekem nem fekszik a light tankos játékstílus, ( pedig felderítő voltam a seregben )de minden tiszteletem azoké akik ügyesen kezelik azokat a száguldó vasparipákat. ( EBR és társai )
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Puculo
aktív tag
válasz cherubion08 #255538 üzenetére
És mégsem lettél szociopata.
-
jano_77
nagyúr
válasz cherubion08 #255537 üzenetére
Gyakorlatilag mindennel is egyet értek, amit leírtál!
Sajnos a szülők vajmi keveset foglalkoznak a kölykökkel manapság - tisztelet a kivételnek persze! A többit is tapasztaltam jómagam is, csak sajnos már nem fiatalon - szar volt mikor a 18 éves kis tudatlan dirigált 21 évesen, de mondjuk én elfogadtam, mert tudtam, hogy mi a rend.....engem megneveltek a szüleim."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
aktív tag
válasz cherubion08 #255537 üzenetére
Szent ég,most esett le. Én már 25 éve artysta voltam. Plataaaa keblemre barátom
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #255495 üzenetére
Nekem se tetszik, az ágyú kimondottan nem jól kezelhető. Viszont a Contradictious (találjunk ki rá valami könnyebb nevet ) az nagyon bejön. Nem nagyon használtam az új mechanikát, de egyszer lehúzott majd 800-at. Viszont, ami furcsa, hogy hiába van meg 100%-on a megérzés skill itt nem működik, mert közel 20 mp mire lőszert vált.
tasiadam: az fura, mert tanks.gg szerint a tornyát biztos nem ütöd be HEAT-el, max a torony mögötti púpot. A lövegpajzs szélén van még 1-1 cm, ami 50%-os esély.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255495 üzenetére
Pedig szerintem jó tank,főleg szakaszban.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255490 üzenetére
Majdnem,inkább artyval.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255485 üzenetére
Nézd szerintem ez a kütyü igen is nagyon jó.
Sokkal többször merek lehetetlenre lőni.
Cs-59 és leopardot is lehetetlen helyről kaptam el,na és messziről.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255429 üzenetére
Hozom a pezsgőt.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #255257 üzenetére
Vaaagy készítek egy mokuskereket és áramot fejlesztek vele.
Egyébként tényleg kérdezte valaki hogy bent van-e még a tesztvezetés,csak nem tudom ki,plusz lusta vagyok rákeresni.
De felmentem begyűjteni minden accountal a napi vackot és láttam hogy elérhető.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz cherubion08 #255257 üzenetére
Egy hete ?
-
Pug
veterán
válasz cherubion08 #255222 üzenetére
Engem sajnos meg zavar a tevekenysege... szamomra teljesen kinyirta a topic-ot...
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254877 üzenetére
Mert ugyanabba a sörözőbe járunk?
#254878xAttilax
ÁÁá,már értem miért sebez kicsit a Type 71,mert a lövése beragadt az intervallumban.[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz cherubion08 #254873 üzenetére
hát, ha elővettél volna egy számológépet... 480 / 1.25 = 384. szívesen. Én értem, hogy szeretsz kötözködni, de ennyire hülyén csináld
Ezt így számolják, ha azt mondod, hogy 25% rng van egy bázispont körül, osztod és szorzod 1,25-el, tehát végig hazudtak, csak soha nem tűnt ez fel nekem.
[ Szerkesztve ]
-
kisharsany
tag
válasz cherubion08 #254846 üzenetére
Á, köszi! Hát ez nagyon megérős ajánlat megint, ja nem ide...
-
aktív tag
válasz cherubion08 #254789 üzenetére
Szerintem a WarGaming felé lesz a baj oka, mert nálam Telekom giganet mellett is ugyanez van. Talán tegnap, vagy tegnapelőtt kezdődött….
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254731 üzenetére
Nem,nekem nem engedte,ha kiválasztottam a type 71-et akkor nem volt elérhető,kipróbáltam másik ággal elérhető volt.
Csak másik ágat nem akartam eladni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254584 üzenetére
Mert egy sótlan alak vagy aki nem tudja mi a vicc?
Egyébként nem volt vicc,tényleg láttam egy ilyen hirdetést.
Ha nem kellene megvágnom a képet akkor fel is tölteném.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254579 üzenetére
Esetleg elénekeljem?
Hátha az bejön.Mond véletlen nem a looking for drama guilból jöttél?
Az előbb láttam cseten a hirdetést és eszembe jutottál róla.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254576 üzenetére
Szerintem ebben a módban ilyen nincs,plusz nehéz tankokkal mentem,azzal nem lehet rohanni.
Poénból egy atom nagy döggel is bementem.
Én mindig bementem a jó helyre általában a csapat nagy része oda ment és ott le táboroztunk,főztünk egy kis kávét meg sütöttünk szalonnát és ha jött arra pár szúnyog akkor meg köpködtük őket ólommal.
De nem sokat próbálkoztam,mert elég volt az örült terminátorokból meg boroskólákból.
Sőt egyszer láttam egy shptk vagy mi a rosseb td-t is aki le támadta az ellenséget nyiltan. -
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #254576 üzenetére
hát frusztráló ha valaki jobban csinálja. -
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #254573 üzenetére
borzasztó, milyen játékosok vannak?! ész nélkül nekimennek az ellennek. nem fogadnak szót nem akarják azt csinálni amit kell. hihetetlen.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254573 üzenetére
ÁÁÁ nem,sanda gyanúm hogy a te klónjaid voltak.
Nem jártál mostanában a kamino bolygón, -
Puculo
aktív tag
válasz cherubion08 #254535 üzenetére
Legutóbb Prohorovka pályán minket is elporoltak az ellenség ELC-je durván végig jött a bokorsoron. Obj.430-al voltam, és lesz ami lesz alapon elindultam megkeresni mert a hátul lévő td és arti állomány már erősen megkopott. Mire középről vissza értem már csak 1 obj.263 volt életben. Egészen kb. 2 méterig nem vettem észre, szinte neki mentem. Mire ki lett szedve már késő volt. De nyilván kell hozzá csapat és pálya is.. és persze tudás a használatához. Egyébként gratula hozzá, neked jól kézre áll a kis rohadék.
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #254438 üzenetére
Dehogy, azzal lehet menni agresszívabban, nem egy kartondoboz. Meg tényleg, azért az heat mocskos dolgokat tud csinálni
Mikor sokat Earlyztem a nerf előtt egyenesen rettegtem Jgpzéktől mert kb tényleg autopen voltam, én meg a fos ágyú miatt még simán pattani is tudtam ha jól riszálta."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254438 üzenetére
Az nehéz lesz,mert minden ág megvan szinte mindenhol.
Bár van ami nincs megvéve.
De ma két accon is volt vicces csatám artyval,az egyiken két lightot sikerült E100-al kilőni,másikon meg Bc-vel csináltam annyi critet hogy minden küldi meglett.
Két light egynást lökdöste és low hp-juk volt.
Bc-vel meg láttam érdekes csatát,pálya közepén a dombon két T10-es gépágyús találkozott össze,az ellenség 1200 valamennyit lőtt a csapattársba az meg telibe lőtte közelről és 0 sebzés.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #254434 üzenetére
Hogy a bánatba?
Nekem nem engedte.#254433gainwardgs
Én épp megakartam szabadulni tőle,de nekem nem engedte.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #254434 üzenetére
Az jó kis csere, a jgpz e100 egy örök fun és legendás 420 😀
-
aktív tag
válasz cherubion08 #254247 üzenetére
Vas favágó medál bezsebelve
-
tasiadam
veterán
válasz cherubion08 #254244 üzenetére
Akkor neked megvan
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #253808 üzenetére
Mázlista.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #253803 üzenetére
Átok rád.
Én még nem találkoztam vele.
Gondolom sebességfüggő hogy mennyire lök el.
Mivel sikerült megsimizni?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz cherubion08 #253788 üzenetére
FONTOS INFORMÁCIÓ!!! A vonat nem sebez, csak arrébb lök.
-
aktív tag
válasz cherubion08 #253784 üzenetére
Ó, erre kiváncsi leszek.
Ma még nem jártam arra…
-
köpet
aktív tag
válasz cherubion08 #253634 üzenetére
Azért azzal, hogy "csak" 6 helyed van választásra kényszerül az ember, és egyes tankoknál lehet több használható lehetőség. Apró különbségek adódnak ebből, az igaz, és az igazi szakadék továbbra is a fullos és az 1-2 skilles legénységek között lesz (meg a jó és a rossz játékos között persze, mert ettől nem táltosodik meg senki).
Mondjuk a WG oldaláról a legénységi képzés igazi aranybánya, ezzel a változtatással kevésbé tűnik reménytelennek kifullozni egy csapatot, gondolom ezért jobban fogynak majd a könyvek/füzetek is...
Én személy szerint annak örülök, hogy most ingyen újraoszthatom azokat a régi legénységeimet, amiket még khm. kellő információk és átgondolás nélkül képeztem ki anno.
A Crew 2.0 koncepció ennél sokkal bonyolultabb volt, ez egész felhasználóbarátnak tűnik.[ Szerkesztve ]
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
phoenix1989
őstag
ebben nem lennék olyan biztos. csak azért rakják sokan ugyan azt mert a jutyubon vagy twicsön láttam hogy a valaki a videóban aztatat mondta így op leszek.
-
Plata
félisten
Például a mesterlövész skill már minden lőszerrel használható.
-
jano_77
nagyúr
válasz cherubion08 #253631 üzenetére
ahogy én néztem nincs túl nagy varia itt sem. egy típusú tankhoz belősz egy kiosztást és az megy minden heavyre pl. TD-nél ugyan ez, light esetében szintén egy másik variáció, de mindegyikre kb ugyan azt tettem. egyszer kell kitalálni, hogy mi legyen, aztán már csak kattingatni autmatice
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #253615 üzenetére
A fiók elérte a kódaktiválási limitjét
az komoly -
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #253605 üzenetére
9-es Francia Mle után ezt már el se kezdtem, stílusra hasonló
-
phoenix1989
őstag
válasz cherubion08 #253423 üzenetére
engedd el, ő még afkolva is többet sebez.
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #253343 üzenetére
😂😂😂😂😂😂
bocsánat!!! elismerem, hogy hülyeséget csináltam 😅😂"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #253345 üzenetére
Hmm,hát ha ehető,jöhet.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #253343 üzenetére
A te hibád,minek szórsz szét perecet meg bort,arra bárki megjelenne.
-
aktív tag
válasz cherubion08 #253341 üzenetére
Pedig vetettem a kereszteket,meg szórtam a szenteltvizet ,de újra testet öltött közöttünk
-
Puculo
aktív tag
válasz cherubion08 #253192 üzenetére
Köszönöm a kódot.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #253192 üzenetére
Köszi,működik.
Nyugta Dátum: 2024. 08. 03. 13:33:36 Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Nagyméretű szerszám készlet" - 1 tételek
Nyugta Dátum: 2024. 08. 03. 13:33:41 Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Nagyméretű elsősegély készlet" - 1 tételek
Nyugta Dátum: 2024. 08. 03. 13:33:41 Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Automatikus tűzoltó készülék" - 1 tételek
Nyugta Dátum: 2024. 08. 03. 13:33:42 Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Harcmenet" - 3 tételekVégre valami jó is történt ma.
Mára elegem van a hétvégi őrültekből. -
Plata
félisten
válasz cherubion08 #253168 üzenetére
Mit keresnék sziklán?
Volt már vagy 37 éve hogy hegyet másztam. -
Plata
félisten
válasz cherubion08 #253165 üzenetére
Sajnálom ha neked ilyen rosszul indult a hét, de nekem a heti első már a hét első napján megvolt.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #252981 üzenetére
Mázli hogy nem én voltam.
De hogy mondhatsz szegény ddt-nek ilyet.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252903 üzenetére
Szerintem itt is azok a szabályok érvényesek mint a nagy rohamban. Lehetőleg HT vagy med és pályától függően max 1light vagy 1 bokor TD.
Hull páylákra a t-832 nekem nagyon bevált, de Torn-t is vittem már vagy Iron Arnie-t, városira inkább 703 vagy TS5. Skoda T56, Souma kb bárhova. Nyílt vagy med pálya meg progi, borr, ambt. De szerencsére nagyon sok tank jól használható itt."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252901 üzenetére
és pont ez benne az OP, simán elvagy vele magasabb tierben mert akkor más szerepkört töltesz be, míg mondjuk egy BZ erősebb ellenfelek ellen sokszor csak szenved.
MÁS:
Ez a roham light mod valami brutál jó. napi küldik, saját küldik, BP pontok, Carrot küldik ha szakaszba mész, és szarja a kreditet... + gyors, élvezetes és nem szenvedés mint frontline. Ez a legjobb mod eddig amit a WG kitalált."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252899 üzenetére
nekem szerencsére azzal nem volt gond. nem kapok vele többet mint bármilyen kisebb tankkal. Kaja meg jó, picit húzza a gyenge ágyú statokat és úgy már egész elviselhető.
De szerintem ezt a tankot nagyon sok felszerelés kombinációval lehet eredményesen játszani."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252894 üzenetére
A játék egyik legerősebb 8-as med/lightja. Szerintem az a tank valami piszok élvezetes, lehetsz light vagy med + dmgelni is erősen lehet vele. Első 700 csatát alap lőszerrel nyomtam le farmolás miatt olyan 1700-1800-as átlaggal, majd nem kellett a kredit és csináltam egy full gold + prem kaja setupot és 1000 csatára már 2k átlagnál vagyok, így igazi bestia lett, csak a kreditet nem hozza annyira.
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #252890 üzenetére
Belenyúljak a pc-mbe?
Kell egy doboz nyugtató.UI.
Toxikus vagyok.
Győzelem! Csata: Cliff Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 3 456 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 52 Megszerzett kötvények: 37 Szerzett kredit: 158 059 Csatában elért kitüntetések: Párbajozó, Tüzelj és ölj, Kiváló Lövész, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"Felhúzott az arty,hát átmentem hozzájuk hogy elbeszélgessünk a dologról.
Padló gáz be és a jó édes mamuskátok tetvek.Napi első csatával minden küldi kész lett.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #252883 üzenetére
ööö ok, és miattam miért is nem tudsz játszani? hányszor játszottunk együtt? maybe egyszerse? akkor honnan is tudod hogy játszok? sehonnan? lol...
gondolom az ilyenek mint te, szoktak csata után fröcsögni privátban...
de megsúgom felesleges, olvasatlanul zárom be.
ja és veled ellentétben élvezem a játékot, vagyis élveztem, wot-ozni már nem nagyon szoktam, ritkán lépek be, nagyjából elértem benne mindent amit el lehet, persze ésszerű játékidővel....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #252881 üzenetére
"nem tud ezek miatt"
ez jó, miért nem tudsz ezek miatt játszani és élvezni a játékot? mert nem azt csinálja vagy úgy játszik ahogy szerinted kellene?! ez egy játék, mindenki úgy játszik ahogy akar, se neked se másnak nincs joga beleszólni.
gondolom te se úgy játszol ahogy én játszanék, hanem valszeg teljesen máshogy, máshova mész, máshova célzol stb.
vagy mert neadjisten jobb mint te és kilő? nem értem...
engem pl. nem érdekel ki hogy játszik, ha bent áll a sarokban egész csata alatt heavyvel álljon, szíve joga, ha azt élvezi akkor csinálja. az más kérdés hogy sok értelme nincs. szerinte vagy más szerint meg annak nincs értelme amit én csinálok. and?
én is játszok ahogy éppen akarok, van mikor yolozok, van mikor kempelek, van mikor artyzok.
ha amiatt nem élvezed a játékot ahogy mások játszanak az már régen rossz. akkor nem tudom miért kínzod magad.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
L4Y0S
csendes újonc
válasz cherubion08 #252871 üzenetére
Szerintem nagyon sokan csak rányomnak a csata gombra, aztán lesz ami lesz. Az, hogy mi hogyan működik, vagy hogy mi zajlik körülöttük, az nem izgatja őket. Nem veszik túl komolyan ezt a játékot. Lehet, nekik van igazuk.
Én is úgy vagyok vele, hogy van egy szint, meg van az az idő, amíg hajlandó vagyok foglalkozni ezzel a játékkal. Nem fogom részletekbe menően tanulmányozni az álca rendszert, meg hogy milyen legénységi képeségekkel, gelszerelésekkel tudom kihozni a maximumot egy adott tanknál. Csak mondtam egy példát.
Meg aztán lehet, hogy az elmélet ismerete sem segítene egyeseken (pl. reflexek). Lehet, hogy ezek a dolgok már a korral is járnak 🙂 -
kisharsany
tag
válasz cherubion08 #252854 üzenetére
Inkább ők szenvedjenek tőle mint mi.
-
ddt500hu
veterán
válasz cherubion08 #252848 üzenetére
Onnan már biztos kiutálták.
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252816 üzenetére
Jesszus Ez erős, még ezen a mapon is replay?
-
Djuree
félisten
astartes parancsnokkal egyszerű, sokkal jobb mindenben mint egy human.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Puculo
aktív tag
Prokhorovka az egyetlen pálya ahol szerintem 10k felett lehet spotolni. Legalábbis én máshonnan még nem láttam ennyire kimagasló értékeket. Az biztos hogy kell hozzá támogatás is, különben hiába a sok felderített cél. Gratulálok hozzá, nem egy átlagos teljesítmény. Gondolom az ellenséges light hamar elhunyt..
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252813 üzenetére
mondtam én, hogy te vagy itt a "tiszta" hang
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #252813 üzenetére
Várjatok egy kicsit,én is csatlakozni akarok,csak még nem tudom mi idegel,de majd ki találom.
Engem az idegel hogy a gyógyszeremtől megint fekete lett a hajam.
Pedig már olyan szép őszes voltam,folyton le kell nyírnom a szakállam,mert az meg tök ősz.
Plusz megint fogytam egy csomót.
Ui:Idegesít az is hogy a rossz küldetéseket csak 4 óránként lehet újra pörgetni,ha letelt a négy óra cserélhetek accot,hátha most jobb küldit kapok.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252799 üzenetére
Szerintem ez a természetes, minél jobb játékos valaki annál tudatosabban próbál játszani, van valami elképzelése, előre tervez és a legfontosabb, hogy lehetőségeihez képest menedzseli a HP-ját. Trade-el, jobb pozi miatt veszít belőle, ha kell felvesz lövést..stb és személy szerint nekem ez a legfőbb gondom az artyval, hogy én figyelek a HP-mra amennyire tudok és ő klikk skill nélkül és amire én vigyáztam huss... Persze ez az én problémám, mert pl Plata féle játékosok (megint csak ő tudom felhozni, mert sokszor adott hangot, hogy csak hülyéskedik, meg mókázik a csatákban) full leszarják, mert bemennek 0 elképzeléssel, kb ha lőnek 2öt akkor már boldogok és nem érdekli őket, hogy nyernek vagy veszítenek... így elhiszem, hogy nem zavarja őket az arty. Természetesen nem Plata kollégát vagy a hozza hasonló "kezdő" játékosokat akarom bántani, mert ez egy játék és mindenki úgy játssza ahogy szeretné, sőt lehet, hogy ők csinálják jól, mert semmilyen szinten nem veszik komolyan és igazából kb minden mind1. Sajnos én nem ilyen vagyok de ez legyen az én problémám
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252797 üzenetére
Biztos sokan szeretik, mert X-ben kb mindig kettő van. Én tudom, hogy kell az arty a játékba mert van egy viszonylagos nagy a réteg aki nagyon szereti őket mert minimális tudással is "nyeregbe'" érzi magát. Persze ettől nem lesz jó játékos, mert a 3GM artyhoz komoly tudás kell, de még mindig kompetensebb mint más osztályokkal.
Itt van fórumon az élő példa, Plata kolléga... ha nem lenne az arty nem tudna itt trollkodni és viccelődni, mert a normál tank teljesítménye nem túl sok, és azért azzal nem lehet vagizni, hogy 2 lövés utána folyamatosan meghal..
Visszatérve az eredeti problémához, nekem az a bajom, hogy ha kapnak egy nyílt pályát kb 0 ismeret kell egy egész jól teljesítményhez is, ami bármelyik más tankkal képtelenség lenne. És az eredeti posztban is az volt a bajom, hogy ha kolléga bármilyen más tankban ült volna nagy eséllyel nem sebez meg."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252770 üzenetére
az inkább te vagy, én tipik toxikus forma vagyok nézd meg most is mi lett
#252793:
Te a rendes PC-s WOT-aj játszol? vagy valami konzolos, telefonos változattal?"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #252764 üzenetére
Ja neeem 😀 a most folyó témák annyira nem érdekeltek, meg nyár van, kevés játék, kevés fórum 😅
de én élem ezt a fórumot is: 452k “guruló erőd”, jó arty játékos többet sebez beléd 😂😂😂
Szóval lehet többet jövök 😅"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
CirrMee
addikt
válasz cherubion08 #252636 üzenetére
Ez a tank alap pontossága, sok ilyen lesz
Továbbra sem pontosságról kérdezek, hanem arról, hogy a becsapódási szög alapján egy (szó szerint a) földön fekvő lövegből kellett volna érkeznie a lövedéknek, ami (főleg a képek alapján) lehetetlen. B verzió szerint szintkülönbség tudna ilyet még okozni, de ez sem állt fenn.
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Puculo
aktív tag
-
Warton
őstag
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #252548 üzenetére
Miért nem kérdezed meg a modit hogy ki jelentett fel?
Nem mondaná meg? -
Plata
félisten
válasz cherubion08 #252548 üzenetére
Hááát őszinte leszek,nem tudom hogy tankelit szereti-e az artykat,de nekem nincs bajom veled,nem szokott izgatni ha beszólsz,ha normális stílusban akkor úgyis vissza dumálok,mert szeretek irkálni,főleg melóban,főleg ha a főnököm nem lát.
Ha meg olyan stílusban akkor meg nem is válaszolok,de modihoz ezért nem fordulok.
Ingame persze ha valaki belém köt akkor lehet hogy olyat kap amit nem tesz zsebre.
De az megint más,bár ingame is csak addig megyek el amiért nem kapok büntit.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #252546 üzenetére
Figy ne magadból indulj ki kérlek.
Sosem szoktam modikhoz fordulni,igazából gőzöm sincs hogy kell.
Egyébként több plata is van,mert egyszer nagyon a bögyébe léptem egy csapat bunkónak és bosszúból amiért igazán megszivattam őket csináltak sok plata fiókot.
De játékokban és egyéb honlapokon.Megpróbáltak a nevemmel szenvedni,de hát hülyék voltak hozzá.
A PH-n egy fiókom van,több sem kell,ezzel is olyna hiperaktív vagyok hogy több fióktól a Ph lehalna.
Ui: W oT-ban tényleg több accom van,egyrészt poénból,másrészt meg mert efelejtettem az accom,de visszaszereztem,harmadrészt meg olyan okból amiről jobb ha kussolok.
De csak egy Plata accom van,az artys acc az troll nevű,van egy accom aminél hülye voltam és a nevemet adtam meg,van egy troll ami lengyel. Mert mindig azokat szidják.
Plusz egy adag amit rég elfelejtettem.És scak öt percre kellettek egy bizonyos céllal.
De más MMO-ban is játszom rendszeresen több accal,főleg ha tudok olyan hibát amihez két acc kell.De volt rá példa hogy MMo-ban egy accountról két karival trollkodtam magyarokkal.Jó hecc volt,mert persze felkaptáka vizet hogy egyszerre több karival tudok bent lenni.Csak hogy szivattam őket,néha szeretek ingame trollkodni.[ Szerkesztve ]
-
Dniel
tag
válasz cherubion08 #252205 üzenetére
Egyetértek. Nekem is mind a kettő a garázsban van de a Lis sokkal jobbnak érződik randomban. Lansennel is lehet jókat menni de az nagyobb pálya és csapat függő.
Ami nekem érdekes, hogy amikor kijött a panther 8.8 akkor nekem nagyobb bejött mentem is vele vagy 400 csatát. Most újra elővettem de mintha nagyon gyenge lenne. -
po1son
addikt
válasz cherubion08 #252154 üzenetére
Szívesen, akkor te is biztosan valami hasonló csodát cseréltél be, mint én?
tankelit is elég elismerően beszélt a lis-ről link
apcr sebessége 1569 m/sSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #251906 üzenetére
Ma Obj 268-al dekkoltam bokorba és nem spotoltak fel,tudtam lőni szépen öt tankra is,már kettőt is lőttem spot nélkül amikor valami nekem jött majd a majrélámpa bekapcsolt,Fv 215b TD csapattársnak kellett a bokor.
Nem tolt messzire csak a bokor mögül kitolt.Rohadjon meg hogy kivették a csapatsebzést úgy meglőttem volna a rohadékot,tökre felhúzott.Köv csatát már széndékosan elbasztam,csata elején rájöttem hogy marhaság volt belépni csatába,túl pipa vagyok.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Nekem ma egyik Roham csatában a csata elején BC-el az új tengerpartos mapon elmentem középre az ágyút behúzni. Már ketyegett is, mikor odaért a csapattárs Obj.277 és kitolt, hogy Ő tudja behúzni az ágyúzási lehetőséget!
Nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet vki ennyire tróger, ennyire velejéig romlott agyatlan barom!?!?
Remélem az életben kapja ezt vissza és nem a játékon belül!!!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
1 eset nem elég, akkor kap bant ha többen jelentik...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #251644 üzenetére
ja igen, valamivel kevesebb így a hp.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #251419 üzenetére
Tudom,de én meg csak ugratlak.
Tudod te milyen unalmas megcsinálni 30 karakterrel az admiralty küldetéseket?
Kell egy kis szórakozás közben.
De mivel a lúzerek megveszik a dilit jó pénzért,megéri.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #251416 üzenetére
Hát nem tudom mit szoktál mások segge alattt csinálni,de ez már a te dolgod.
Jobb ha nem mondod el.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #251413 üzenetére
Mielőtt még megkopaszodnál teljesen a gondolkodásba,elárulom nem ismerem a WoWs fórumot,itt a wot fórumban sokkal viccesebb egyének vannak.
Gondolom,még nem láttam a hajóst. -
ddt500hu
veterán
válasz cherubion08 #251411 üzenetére
Egyet nem értek. A fickó állandó jelleggel, hosszasan értekezik a world of warships játékról ebben a fórumban.
De a wows fórumába nem ír. Miért nem? -
Plata
félisten
válasz cherubion08 #251362 üzenetére
Ahhoz az idegesítő bughoz nekem is volt szerencsém.
Egyébként az orosz szerveren buffolják a francia Td-ket,nálunk nerfelik.
AMX 50 Foch B and AMX 50 Foch B 7v7:
Engine power has been reduced from 1,250 to 1,150 h.p.
Reverse speed has been adjusted from 17 to 15 km/h.
Aiming time has been slightly increased from 2.1 to 2.3 seconds.
Dispersion after firing has been increased by 25%.AMX 50 Foch:
Aiming time has been increased from 2.3 to 2.5 seconds.
Dispersion after firing has been increased by 25%.AMX AC mle. 48 and AMX AC mle. 48 FL:
Aiming time has been increased from 2.3 to 2.5 seconds.
Dispersion after firing has been increased by 25%.Olaszt is piszkálják.
Italian Vehicles:
Controcarro 3 Minotauro:
Special (HEAT) shell velocity has been changed from 950 to 1,256 m/s.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #251360 üzenetére
Mi a manó,lassan minden nap gallyra megy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DIGI kábel TV
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest