Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki esetleg ez milyen camo ami Skill egyik videójában van?
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
hulp01
senior tag
válasz ddt500hu #245695 üzenetére
Azért az annyira nem nagy gond, hogy az egyik oldalról nem lőnek szarrá már a csata első percében, amikor igyekszel a csata helyszínére. Arfieldet meg simán törölni kéne. Szar pálya volt eddig is, és a változtatások szerintem rosszabbá tették. Heavy-n kívül mindennel játszhatatlan.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, Digi-ből Telekomos lettem (13. ker) és 130-as pingem van Roham módban. Mind1, hogy wifi vagy kábel. Másnak is ilyen vagy ez csak egyedi sajátosság?
Fully electric lifestyle!
-
po1son
addikt
Gratulálni tudok a játékfejlesztőknek, hogy folyamatosan csőpályákat készítenek.
Teljesen értelmét veszti a taktikázás a játékban, mert telerakják felesleges dombokkal, objektumokkal stb. Face to face haroclj az ellenféllel... Mi a jó ebbe?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
hulp01
senior tag
válasz 2thletme2day #245690 üzenetére
Én szoktam fv-vel menni. Amikor már rohadtul tele a hócipőm a sok elvesztett csata után. Pontleszarom alapon. Aztán ilyen 3k dmg össze szokott vele jönni. Persze van olyan is, hogy összesen 300-at sebzek goldammoval egy cs63-ba, mert éppen ki tudja hova megy a lövés. Mindezt 10m-ről. Szoktam nevetni, amikor a sok debil már az elején óbégat, hogy hülye fv, aztán 500 sebzéssel megdöglenek. Sokszor egész egyszerűen nem érzem, hogy bármi ráhatásom lenne a csata kimenetelére.
-
kchryss
veterán
válasz sfefe #245689 üzenetére
Betűket és paneleket állítja. Előfordulhat hogy néhány gomb elcsúszik tőle.
Szégyen hogy 2023-ban egy ilyen népszerű játéknál nincs normálisan megírva a kezelőfelület méretezése. 1 és 2 között szerintem biztonságosan állíthatod bármire.
Miután átírod a fájlban a játékban már ne állítgasd mert visszaállítja 1-re vagy auto-ra.[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #245684 üzenetére
Érdekes ez az egész mód. Olyan csapatösszeállítások vannak néha, hogy csak pislogok. Tegnap pl Airfielden 3 vsapattárs hozott FV4005-öt. Mondom ez úgyis bukta lesz ez a kör én is beviszem az FV-t. Az ellennél 5 heavy, 2 med volt a felállás. Természetesen megnyertük.
Westfielden 2 light, 2 med, én STVRvel a többi heavy. Az ellenfél csapat szinte csak Sconq meg 2 med. Nyertük ezt is. Mondom wtf?
Amúgy westfielden az STRV elég efektív tud lenni. Nem a bokorban bújkálva hanem a dombon a frontvonalon. Az ellen általában Sconq, Kranvagn meg STB-ket hoz. Csak úgy pattognak rólam. Tegnap egyik csatában többet pattintottam STRV-vel mint a heavy-ink.
-
kchryss
veterán
válasz sfefe #245679 üzenetére
Pedig ott lehet állítani. Ha nem változik akkor két dolgok tesztelhetsz:
1)
Állítsd be 1-re a Kezelőfelület átméretezését ott ahol nézted, aztán lépj ki a játékból.Nyisd meg jegyzettömbbel a preferences.xml fájlt ami itt van:
Felhasználók/Felhasználó neved/AppData/Roaming/Wargaming.net/WorldOfTanks
Keresd meg benne azt a sort hogy
<interfaceScale> 1.000000 </interfaceScale>
Az 1.000000-t írd át mondjuk 1.500000-re. Mentsd el. Aztán indítsd el a játékot és nézd meg hogy nagyobbak lettek-e a betűk.2)
Vagy kipróbálhatod ezt a mod-ot: UI Scaling Mod
Miután felrakod Ctrl + Alt + PageUp kombinációval tudod növelni kezelőfelületet a hangárban a és a csatában is. Ctrl + Alt + PageDown-nal pedig csökkenteni lehet.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Viktoár #245682 üzenetére
Szerintem az egész pontozási rendszere egy vicc. Totál értelmetlen az egész, össze-vissza adja a pontokat. Küzdök a frontvonalban, kapok 22 pontot, mert nyerünk, aztán utána ugyanazért -30, mert vesztettünk. Vagy SC 100km-ről egylövéssel ammorackel TVP-ből. Sokszor simán megéri meddel valami tök hülye helyre menni, sokáig életben maradni. Szinte semmit nem haladok előre ebben a módban. Bronz e-c között ingázok. Miközben ilyen 3k wot ratinges botok is itt vannak. Hogyan? A ranked pontozási rendszere lényegesen jobb volt. Ott is számított a győzelem, de legalább értékelte az egyéni teljesítményt is. A jeges hajós pályán rendszeres, hogy mire SC-vel beérek a bázishoz, lövök kettőt, már hátulról táraz rám egy tvp vagy egy strv. Miközben a mi medjeink szarnak rá. Csak odébb kéne menniük 10m-t. De csak azért se. Talán ezen a pályán tudnak a legbalfaszabbul viselkedni a játékosok. Múltkor két VZ meg két obj430 ment el flankelni. Mondanom se kell, hogy mire körbeértek, mindhárman halottak voltunk, akik próbáltunk értelmesen játszani. Aztán mivel tovább életben maradtak, és valamennyit lőni is tudtak (az akkor már rég eldőlt csatában), ők kapták a kevesebb mínuszt, miközben ők voltak a balfaszok, rajtuk ment ez al egész meccs.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Hol lehet beállítani, hogy a legénység a nemzeti hangján beszéljen?
-
Viktoár
addikt
válasz jr1994 #245680 üzenetére
Egy baromság ez a rendszer. A 10 csata alatt elért győzelmek (és az elmúlt szezonok) alapján sorol be valamelyik divizióba. Na most ugye a győzelmek a csapattól függnek nem az egyéni teljesítményedtől. Tehát a WG az egyéni teljesítményedet aszerint ítéli meg amit a véletlenszerűen összerakott csapat alkot. Teljesen agyhalott logika.
Üdv:Viktor
-
jr1994
addikt
Vicces ez az onslaught besoroló rendszer. Lejátszottam a 10 csatát a régi accon, 3900 átlagsebzéssel Vas A divizióból indul 400-as ratinggel, mert 10-ből csak 6 csatát sikerült megnyernem? 2 csatám volt 3000 sebzés alatt kis túlzással ennyit kb akkor is haladtam volna ha 0-ról indulok.
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Warton
őstag
Nem hivatalos infok az új, szeptemberi lootboxos eventről: [link]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy 27es monitort és kérdezném a betűket a beállításokban vagy úgy alapban nem lehet nagyobbra állítani?
(Játékban)Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #245673 üzenetére
Két cég lett de tartják a kapcsolatot. A lesta minden fejlesztést megkap a wg-től aztán azon finomhangolnak. Rájuk nem vonatkoznak eu-s jogszabályok így bátrabban változtathatnak. A licenszelt dolgokat nem kapják meg nincs Schwarzenegger nincs Milla Jovovich van helyettük tálapó és télanyó, kb ilyen különbségek vannak.
Ugyanúgy volt ott is 56tp maraton mini battle pass keretében, ugyanakkor volt steel hunter ugyanazokkal a módosításokkal, frontline és most is egyszerre megy a onslaught annyi különbséggel hogy ott 500 arany jár azért ha a heti küldetésekből összegyűjtöd a tokeneket. Volt összeszerelő műhely a német 10-es tankért ott is.
Volt pár esemény ami eu szerveren nem volt, példul a lángszórós tank, volt egy 3 napos aukció 3 ritka tankért. Most nagyon nyomják ott és több az event, rendszeresen van verseny ahol elég 30 ezerben végezni és aranyat kapsz, honlapon aktiválható küldetések, napi belépős bónuszok. Free2play több ezer aranyat összeszedtem ott az előző 3 hónapban.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #245669 üzenetére
Az igen, így már egyből kivenném a bond shopból
T62-t is visszahozták a feledésből. Nem látom viszont a VK45 Aladár buffot az orosz oldalonNekem nem teljesen világos a szitu, az volt a mondás hogy most külön cég viszi a RU szervert, de most ebből úgy látom hogy vannak még bőven átfedések, közös fejlesztések.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
aktív tag
-
po1son
addikt
új kód MEXICOIND2023
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #245661 üzenetére
Milyen jó szemed van hogy kiszúrtad.
440-re buffolták az fv215b alfáját. Patch notes alapján kapott oldalpáncél buffot is így már lehet vele sidesrape-elni, ez utóbbi fel is tűnt nekem hogy mint ha sokkal jobban pattognának róla. A buff miatt játszik vele a linkelt streamer is.
Így is logikus egyébként hogy ha már felülvizsgálták az angol heavy ágat és buffoltak rajta több tankot akkor ezt is kellett volna. Nem értem az eu patch-ből miért maradt ki. -
aktív tag
-
hitman77
senior tag
válasz cherubion08 #245666 üzenetére
Mondjuk csapat életerő meg spot körök nincsenek, de legalább belép a csatába.
-
aktív tag
-
manu75
aktív tag
Random indításkor találkozott már ilyen hibaüzenettel valaki "VEHICLE_CREATION_FAILURE" és nem indul a csata sokadjára sem. Roham az megy. Nem volt soha mod telepítve, előbb frissült a játék. Feltételezem megint egy jól sikerült frissítés azért kíváncsi lennék mennyire gyakori hiba.
-
kchryss
veterán
válasz Zsolt,72 #245652 üzenetére
Valószínűleg jön majd eu szerverre is. Mostanában vannak amiket ott vezetnek be előbb, például ott már hónapok óta visszafordul a tank ha felborult, eu szerverre pár napja jött meg ez az újítás csak.
#245653 jr1994
WolfHeart-ot szoktam nézni. Ruszki játékos, lazán hozza az 5k feletti átlagsebzéseket: [link]
Itt van például egy Sztálingrádos csata 1:24:25-nél kezdődik, megnézheted hogy mennyire tér el a régitől: [link][ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
7k kombinált elc-vel el halloufon. Elég szoros csata volt végre.
-
kchryss
veterán
Ru szerveren már újra van Sztálingrád:
Jó sok kereszttűzzel. Érdekes pálya. Sok a lehetőség hibázni, nem kezdőbarát. -
Viktoár
addikt
válasz jr1994 #245647 üzenetére
Nem csak az a furcsa hogy nyertünk hanem hogy a jó játékosok (is) lófaszt sem csináltak. Persze mindenkinek lehet rossz köre, de az ilyen nagy arányú vereséget/győzelmet nem tudom csak a csapatok számlájára írni.
Nekem például ma volt olyan köröm FV-vel hogy csak a földet lőtte. Full beszükült, mégcsak nem is 500m-re lőttem és egymás után lőttem a földet. Lett is a fasza kinullázós kör 1:15-ös vereséggel. Utána "megjavult" a kövi csatára, de mit kéne tenni hogy ne így legyen? Nem csak az FV volt ma ilyen....Egyszerűen nem tudok rájönni miért van ez. Láttam streamben is hogy van ilyen semmit el nem találós csata, ezzel én sohasem fogok megbarátkozni.
-
kisharsany
tag
válasz Warton #245643 üzenetére
Hogy micsoda?
Sosem osztottam meg sem itt sem máshol, milyen über köröket megyek. Azt pedig elég nehezen tudom megállapítani, hogy az első másodperctől kezdve mit csinálnak az ellenfél játékosai, így mégis honnan tudhatnám, hogy valaki a kör végén visszaáll vagy egész végig hátul nézte a tájat és semmit sem csinált. De biztos el tudod magyarázni te hogyan látod az ellenfél tevékenységét az elejétől a végéig és közben még játszol is... -
Viktoár
addikt
-
Warton
őstag
válasz kisharsany #245639 üzenetére
De te is csak akkor dobsz félre mindent és pötyögteted ide, ha a saját csapatodban van ilyen. Ha az ellenfélnél akkor nem. Nem jössz ide, magadból kikelve, hogy hááá lefarmoltam egy botot, és utána reportoltam, mert hátul kempelt. Sőt büszkén mutogatod, hogy mekkora gémpléj, mert ennyi, meg annyi dmg. Botokra szükség van, csak abban bízzunk, hogy mindig a másik csapatba rakja őket a magasságos MM.
Más: levelet kaptam life, még 2021-ben, de csak most vettem észre, de vicces.
Poor unfair antisocial human waste! Using gold ammunition is just unfair and antisocial! What is armour good for if unfair player like you use gold ammunition? Think about yourself! You ruin other people's game with your unfair and antisocial behaviour! This is a game. Play fair!
Az volt a bűnöm, hogy STII-vel!! golddal lőttem IS7-et, 705-öt meg E100-at. Bocsánat ezúton is.Kompromisszummentes linux gaming.
-
wwenigma
Jómunkásember
1459 alap XP nem ACE a boroskólával [link]
Mondjuk kis tankok voltak de eléggé küzdeni kell a nyertes csatákért...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #245633 üzenetére
Sokszor egy jó bot, sokkal többet tesz hozzá, mint egy agyahalott. Sőt, ha a WG akarná, unicum szintű botokat is tudna betenni, mint más játékokban is.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Met
nagyúr
válasz kisharsany #245635 üzenetére
Értem a jelzőket, csak nem hittem hogy vannak olyan idióták akik botoznak valakit és még annyira okosnak is hiszik magukat hogy ha jelentik mint bot, akkor történik valamit.
Részemről a téma lezárva."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz kisharsany #245633 üzenetére
egyiket egy program futtatja, a másikat egy agyhalott.
Tehát nem bot, csak úgy játszik ahogy kedve tartja"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz kisharsany #245631 üzenetére
Nem, a bot az helyetted megy be a csatába, esetleg megy előre, lő egykettőt, forgatja a tornyát.
A lényeg hogy nem neked kell a csatákkal tökölni, nyilván az xp elég gyengén jön így.
Ezeket tiltották régen, jelentetted és elkezdték figyelni a csatabeli aktivitását.Senkit nem fognak azért bannolni mert nem a tankjának megfelelő helyen van vagy nem úgy harcol.
A WG-nek nem érdeke.
Úgy látszik akkor sokan csak botoznak úgy hogy nem tudják mit jelent."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
kisharsany
tag
Miért, amikor a WZ-114 Mineson az A2-n kempel a teljes meccs alatt a bokor mögött, ő nem meríti ki a bot fogalmát? Főleg úgy, hogy már korábbról tiltottam a gyereket, így észrevettem, hogy aznap több körben is egy csapatban voltunk és minden pályán a lehető legtávolabb volt bármiféle harctól...
-
zodo
nagyúr
-
Met
nagyúr
A játékosok többsége tényleg ennyire buta? Azt hiszik ha reportolnak valakit "bot" miatt mert nem ott és azt csinálta valaki amit szerintük kellett volna, akkor történik valami?
Ma is rám írt egy csávó csata után hogy ticket, kérdezem hogy mi az ok, bot, byebye, holnap nem fogok tudni belépni.
Meghagytam a chat ablakot, majd pár napig basztatom hogy még itt vagyok[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
jimmy74
őstag
üdv!
A tűzvezető kisérleti felszerelést miért nem tudom használni?
össze van szerelve kettes szintre mégse ajánlja fel ha fel akarom rakni csak a szét szerelést..WoT:jimmbo
-
Warton
őstag
válasz Baltazár123 #245618 üzenetére
Azért a nyerj x csatát alacsony tierben is lehetne kevésbé tróger módon csinálni. Egy OP tankkal, pl. b2, b1, Matilda, Hetzer stb. tankokkal. És lehet, hogy akkor gyorsabban meg is van vele az ember, mintha csak eldobja a csatát és rábízza a vakszerencsére.
Ezt a BP-t kezdem megunni. Annyira nem tetszik, hogy bekorlátoz tier6+-ba.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
hulp01
senior tag
Fú basszus, ebben az onslaughtban még a randomnál is több a retardált. Totál értelmetlen helyekre mennek, aztán amikor a 2-3 értelmes tankot az ellenfél 7 tankja simán letolja, óbégatnak, mint a fába szorult féreg.
-
dante3
addikt
válasz Baltazár123 #245618 üzenetére
Hasonlóan csinálom én is, annyiban más nálam, hogy t6-alattiakkal nem játszom a napi küldiket sem a BP miatt. Artyval ha sok tankot kell sebezni egy csatában ill. ha sok kritikus kell. Lightból csak 9-esem van, és ott magas tierben nem tudom miért, de vagy sok light van egy csapatban, vagy egy sincs... mm néha fura tud lenni.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Baltazár123
senior tag
válasz dante3 #245617 üzenetére
Most már nem csinálom a BP-t, mert nem érdekel, nem fizettem elő a plusz jutalmakra se, de a napi küldetéseket ésszel csinálva lehet rajtuk gyorsítani. Tanktípus, tier stb.
Persze ez nem a statb.zerátoroknak szól, csak azoknak, akik le akarják tudni a küldetést, mert a statot hazavágja. Tényleg, most néztem, hogy valami egészen más számot mutat a stat a játékban, meg a formája is megváltozott valamikor, na ennyit nézem én a statot
Ha a feladat a nyerj meg x csatát a küldetés, akkor azt kis tier tankokkal kell csinálni, előre rohanni, spotolni, lőni amíg lehet és jöhet a következő tank. Kb 15-20 perc össz játék idő alatt meg lehet csinálni a nyerj 5x küldetés (10-12 csata), nyilván ez elvesztett 15-20 perc az életből és a másik probléma, hogy nem gyűlik a BP pont a csata után, de ha 20 perc alatt nem adta így be, akkor el kell felejteni arra a napra. Nem engedi a játék, ennyi. Nyilván ehhez a módszerhez akkor kell nyúlni, ha már unja az ember és nem adja normál játék mellett a győzelmeket. Kis tierben szinte mit se számít egy tank, meg azzal, hogy előre megyek, lövök, spotolok, bőven többet hozzátettem a csatához, mint sok bot vagy botszerű játékos.
Ez a módszer arra a küldetésre is jó, hogy spotolj fel x tankot, általában elsőre megvolt, ha van nálam gyorsabb tank a játékban, akkor másodikra. A locusttal szoktam a spotolós küldit megcsinálni, elég gyors a tierjében és ha érdekesen alakul a csata, akkor végig is lehet vinni, korrekt az ágyúja, bár ez elég ritka, hogy érdekesnek mondható egy csata tier3-ban, de előfordult.
A legtöbb napi küldetésre van valami okosság, elég nyilvánvalóak (pl sebezz x számú tankot, azt artyval) hogy lehet gyorsan megcsinálni. A nagy részére még emlékszem, de majd csak akkor használom ezeket, ha lesz rá esély, hogy 1 fejezetet legalább befejezzek és szűkös lesz rá a maradék idő. -
dante3
addikt
válasz Djuree #245615 üzenetére
Hát igen, amikor nyerj xy csatát a feledat, hiába van a csapatban lila Early vagy Chieftain, akkor sem sikerül, max. 20 csatából. Ha spotolj 4 ellenfelet egy csatában, akkor tuti 3-4 light van a csapatban folyamatosan. Persze mivel nem sikerül, megunom, beülök egy TD-be, akkor meg nincs spotter. Ma 6 kör alatt nem sikerült ledupláznom a conqerort, ki is léptem. Biztosan rajtam is múlik a csata kimenetele, de ez még mindig egy csapatjáték, valahogyan az esetek többségében a f@x rosszabbik végén találom magam. Lehet azért, mert egy árva vasat nem fizetek nekik...
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Djuree
félisten
én is fizetek, de tegnap pl. 11-ből 1 győzelem.
érdekes módon egyik nap jó, másik nap nem és így váltakozik, a jó napokon akkor is nyerünk ha szart se teszek, a rosszakon ha jól nyomom se nyerünk.
és vki még azt mondja nincs mainpulálva.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zodo
nagyúr
válasz cherubion08 #245613 üzenetére
Tudom fizettem eleget....csak szánalmas ezért is váltok, végre.
Azért kíváncsiságból végig toltam.
Kerek 19 csata kellett 5 győztes csatához.
Igen, innen nézve rendben lenne hisz ~ minden 3. csata győzelem.
Csak ehhez miért kell 10k+ wtr, 2800 avg sebzés egy többször agyon nerfelt papír tankkal, lila 2682 wn8 és szintén lila 2116 wn7 miközben csak zöld 1497 wn8 játékos vagyok?
Másoknak lehozzák a csatákat, nekem miért is nem?
Rengeteg kérdést lehetne feltenni de egy biztos, vicc az összes statisztika vagy tudományos oktató videó a játék működéséről, stb. -
aktív tag
-
zodo
nagyúr
Annyira szánalmas, tudom hétvége .....
1 csatából meglett a 3 napi küldetés, mi ha más nem lenne a bónusz... Nyerj 5 csatát.
6/1 10k wtr mellett top 1-2 még -1 tierben is.
25% rng mellett sem jön ki a matek.7k wtr 51.2% wr évek óta ~15k+ csata hogy ne legyen kicsi a minta.
Utolsó 1k csata 1700+ wn8 épphogy 50% wr
Hogy a manóba van jobb statja sokaknak akik a világukat nem tudják?
Hogy van az hogy a wg/player statban még mindig wtr szerepel ha jó ideje új számítási rendszert vezettek be?
Hogy van az hogy jó pár napja minden tankomon elől van a lőszer rekesz és a 5-6 skill-es legény nem talál el semmit vagy csak az utolsó kegyelem döfést vétik el?
Ja, nehogy konteoz.
Biztos azért mert már nem fizetek.
Jó szórakozást. -
Pug
veterán
válasz Baltazár123 #245610 üzenetére
Mar egy ideje nincs ranked...
Gondoltam szolok
-
Baltazár123
senior tag
válasz ddt500hu #245608 üzenetére
A ranked pont azért jó, mert nem kell rágörcsölni egyáltalán. A ranghoz kapcsolódó jutalmak annyira minimálisak, hogy azokért nem kell agyérgörcsöt kapni. Inkább csak tolni kell, be a sűrűjébe és ami az ágyúcsövön kifér.
A ranked megmaradhatna fix játékmódnak, akkor nem heti 1-2 csatát mennék, hanem 10-t legalább. Jó kis pörgős csaták, időben is korrekt, pár perc alatt megvan, ritkán tart sokáig. A Battle Pass-al is jól lehet haladni vele, ad egy kevés plusz kötvényt is. Ha veszít az ember egy csatát, akkor mi van? Itt aztán tényleg nem számít semmit, még a szent statba se számít bele, amire sokan v..... izé, ami sokaknak fontos érhetetlen okból mondjuk látom én is a chatben a sok tajtékzó nem normális játékost, rankeden így viselkedni? érthetetlen... Inkább szórakozzon, nincs üresjárat, lőni kell, forgatni a tankot, mozogni
-
hulp01
senior tag
Rosszul sikerült selejtező körök után bronz e-be rakott a játék Onslaughtban. Aztán heroikus küzdelemben sikerült visszaesnem egy szintet iron a-ba. De a prímet ez a csata vitte:
Tegnap a fullra becélzott lövések se mentek be, ma meg a VZ55 fos ágyújával is csak az ellenfél irányába kellett pillantanom és már ment is a sebzés. -
wwenigma
Jómunkásember
Ez mondjuk vicces volt, kigyújtottam és felrobbant az ammorack...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
2thletme2day
őstag
Kiégett egy kicsit a chieftain mark miatt szerintem. Vagy csak most csúcsosodott ki a dolog. Feladta, nem bírta lemarkolni 900 csata alatt sem. Gondolom az egojának ez nem tett jót. Rendbe kell ezt tennie magában. Mondta is az utolsó stream végén, hogy pár napig off lesz ezek után. Délután amikor néztem 4 napja volt az utolsó streamje...
Na.. volt 4 hozzászóls új oldalon amit nem vettem észre...mindegy.. mostmár marad.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #245602 üzenetére
Nem baj, majd helyette a roham mód is kihozza belőle az állatot. Én mentem vagy 20 csatát de 1 nyertesre jut 3 bukó úgyhogy nem jutottam előrébb. Volt olyan csatám ahol s.conq-al 4-szer kaptam ammoracket majd végül robbantam. A következőbe kigyújtottak és a csapattrásamat is gyújtották. Jó ez az rng ebbe a 7v7-be nagyon kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest