Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viktoár
addikt
Srácok ismét egy bónuszkód, nekem működött wot-ra is. 7 nap premium :
WARPLANES25
Tudom nem sok, de ha valaki úgy mint én , F2P játékos akkor annak jól jön.

-
hulp01
senior tag
válasz
jr1994
üzenetére
A VZ jó játékos kezében eléggé op. Én utáltam használni, mert kb. semmit nem találtam el vele.
Chiftain: nem érdekelne mit csinálnak vele, csak takarodjon vissza CW-re. Ott lehetett megszerezni, maradjon is ott. Semmi keresnivalója randomban. Én rendszeresen pattogok még a testéről is (akár oldalról lőve is)
279e: legyen t10 only (semmi keresnivalója t8-t9-ben), ott már vannak ágyúk, amik szemből is be tudják lőni. Esetleg kicsit nagyobb weakspotok, de más nem kell. Ja, és legyen belőle ugyanannyi mindkét oldalon. Ne mondjuk type5 ellen rakja be az mm. Ha hárman mennek vele platoonban, akkor addig ne tegye be őket csatába, amíg nem lesz a másik oldalra is egy hármas early platoon. Ha 10 percig ott ülnek a lobby-ban, akkor így jártak. Menjenek más tankkal.
-
AMD Power
titán
Gondolom nem csak nálam nem megy a WOT?
-
jr1994
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Ne viccelj.. a VZ 55 nagyon erős tank, és a most bemutatott nerffel együtt is jó tank marad szerintem.
Chieften nerfet elnézték, arra egy belőhető kupola kéne nagyon. Early-t kb elfogadom, ha nerfelnék a páncélját kb nem lenne semmi értelme a tanknak. A hivatalos fórumban valaki írta, csak tier10-et lássanak és egynél több ne lehessen szakaszban. Azt adnám.
Lesz néhány érdekes tech tree tank, a VK4502A páncélja durva lesz, a Pershing meg nagyon erős DPM-et kap.
-
Addel
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Aztán ez melyik heavy, mert az nekem is kéne akkor ?

-
kchryss
veterán
Farmoltam 15e szabad tp-t és pár millió kreditet és végül én is megvettem a tankot:
Szerencsére tankot nem kellett eladnom hozzá.
Azt sajnálom hogy az 56TP maratonhoz megvettem 80e szabad tp-ért a fejlesztett passt amire nem is volt szükségem mert anélkül is kigrindeltem a tankot és nem is tetszik a festés amit adtak érte. Csak azért váltottam ki mert gondoltam szabad tp úgysem kell semmire. Hát most pont jól jött volna, megspóroltam volna 8%-nyi kötvényt vele. -
-
CirrMee
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Erről szólt a múlt hetem (délelőtt tudtam csak játszani).
Lassú géppel meg rendszeresen azon kapom magam, hogy hirtelen mindenki eltakarodik egy varázsütésre, akinek van sebessége meglépni, aztán megint azon kapom magam, hogy egyedül vagyok 4-7 gép ellen... -
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
99%-ig igen, de a VZ55 abszolút nem OP. Simán lőhető a kupola a tetején. Egy SC sokkal OP-abb.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Szerintem ezek jó változtatások..
-
h1mpi
félisten
Supertesten: VZ55 nerf? Ezeknek elment otthonról.... Azt megértem, hogy az 279(e)-t és a Chieftaint nerfelik...
-
AMD Power
titán
Közepes vagy nehéz tank vonalon melyik nemzet a jobb választás?
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ember, az egyik egy heavy, a masik meg med....

A KP egy hull-down gyors heavy lenne, csak eppen kellemesen atloheto a lovegpajzsa high-pen heat-tel.
A Lion meg egy kozepgyors autolreloader med.
Eddigi tapasztalatok alapjan a Lion messze jobb, mint ez az uj csoda... nem is nagyon tempoban fogyott...
-
köpet
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
BC-t remélem kicsit megtolják, ráférne szegényre...
-
kchryss
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Hétvége van. Scheffet néztem, neki is csupa ilyen csatái voltak.
Most Dakit nézem. Királytigrisre húzza a jelet, 3500 az átlag sebzése. Nézem és nem értem hogy tud ilyen jól játszani. Én 10-es tankokkal nem tudok ennyit átlagolni ... -
2thletme2day
őstag
Mi az Isten van ma, hogy midnen második csata olyan, hogy a csapat, mint a birkák csak egyetlen oldalra mennek teljesen szabadon hagyva a másik oldalt? Elő szokott fordulni az ilyen de tényleg kb minden második meccsem ilyen. Streamelt valaki erről mostanában?
-
2thletme2day
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Elvileg a következő rebalance-ban benne lesz a BC 25t is. Kíváncsi vagyok mit fognak vele csinálni. Még legalább ennyire kíváncsi vagyok a Type 5 Heavy rebalancera. (Meg a régóta várt AMX 65t nerfre..
) -
válasz
2thletme2day
üzenetére
wargaming taktika ha valami op akkor szétnerfelni
nem most csinálták még 2013 amikor tárasok bejöttek és túl jók voltak mindenki azt húzta persze addig ez pénzt jelentett mert sokan konvertálták inkább az xp-t aztán már nem volt hasznuk belőle lehetett nerfelni
-
2thletme2day
őstag
Ez a BC 25t AP nem lenne egy rossz tank ha nem lőnék szét minden egyes csatában legalább egyszer a motorom és mellé még minden másodikban az ammo rackem is.
-
kchryss
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
A konzolos verzióval játszol?
Ebben a topikban szinte mindenki a pc-s verzóval játszik ott pedig nincs co-op mód.
A konzolos verzióban van külön co-op mód, az a különbség hogy ott a gép által irányított ellenfelek ellen harcolsz, a csapattársaid pedig emberek vagy ha nincs elég játékos akkor botok ők is. Legalábbis ezt olvastam, próbálni nem próbáltam mert én is a pc-s verzióval játszom. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
igen erre gondoltam. Akkor miért lehet az, hogy 1x sem rakott be 3 nap alatt, pedig mentem szerintem 50 csatát biztos.
Pedig megnéztem volna szívesen. Csak randomot mentem. -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Biztos buta a kérdés. A WOT-nál az ,hogy CO-OP vagy Multiplayerben harcolok mi a különbség?
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
A napi első győzelmi szorzót azt megadja a szabad tp-re is. Akkor arra emlékeztem hogy amikor x5 volt a napi szorzó akkor lehetett nagyon jól szabad tp-t farmolni.
A prém fiókos naponta kiosztható 5 db x3-as bónuszt is megadja rá.
Szóval ideális esetben ünnepi időszakban x5 napi szorzó, 5db x3 kiosztható, x3 személyes tartalék és 2,5x klános bónusz. Az 13,5x-es szorzó 5 első napi győztes csatára. Az kb 1000 szabad tp csatánként. -
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A Lion rosszabb?
Jatsyottal barmelyik tankkal is?
-
kchryss
veterán
-
Szibilla
aktív tag
A legutóbbi műhely a karácsonyi ládák után volt, akkor több cucc volt raktáron a népeknek. Pedig ez a tank talán jobb, mint a Lion…
-
kchryss
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ha még pár napig megmarad akkor lehet én is megveszem. Addig tök sok szabad xp-t tudnék farmolni.
-
2thletme2day
őstag
Naja... De legutóbb már az indulás napján elfogyott a sorszámozott és nem sorszámozott tank is. Nem hogy napokkal az indulás után még elérhető.
-
Gubu0101
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
En vettem volna,de mire be tudtam lepni este mar nem volt sorszamozott,sima meg nem erdekelt
Szerintem vannak meg rajtam kivul paran igy. -
2thletme2day
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Mondjuk akinek legutóbb volt rengeteg free xp-je és abból vette mert hát örül neki, hogy kap érte cserébe valamit, annak ennyi idő alatt aligha jött össze akkora mennyiség, hogy most ezt is megvegye ha a Lionnal lenullázta magát. Még mindig van 12674 db az 50k-ból.
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Az érdekes
akkor nincs sok játékos akinek telik rá vagy nincs 75.000 emberA leon rosszabb de azt elkapkodták első nap már 23:00-kor nem tudtam venni egy darabot sem
-
2thletme2day
őstag
Már két napja, hogy elindult az összeszerelő műhely de még mindig van elérhető darab ebből az új német csodából. Ennyire rossz vagy ennyire közel volt a legutóbbi összeszerelő műhely időpontja ahol sokan lenullázták a raktárukat?
-
kisharsany
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Két napja engem is berakott egy új pályára, de ott tengerre nem emlékszem, csak bokros, erdős terepre. A HUD is teljesen más volt, meg ha jól emlékszem 3 kezdőpont volt. Az mi volt?
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ha Oyster bay-re gondolsz akkor az randomban, normál csatában érhető el.
-
jano_77
nagyúr
Ha jól tudom, láttam, akkor elvileg van egy új egzotikus, tengerparti map. Na most ez vmi speckó játékmódban érhető el vagy miként, mert engem az elmúlt 3 napban, amikor játszottam, 1x SEM rakott be rá!? Vagy rosszul láttam?
-
Viktoár
addikt
A megérzésnél ha két töltő van akkor a képzettségi szintjük átlaga fog számítani.
-
2thletme2day
őstag
válasz
manu75
üzenetére
Bocsánat, tévedtem. Annyi keverés volt a skillek körül korábban. Jut eszembe, hogy pont emiatt is volt a cirkusz mert ha valamelyik skillt több tag is tud akkor a tervezett rendszerben az egyiken feleslegesen lett volna rajta. Erre akartak adni először 12 retraining bookot majd a hőzöngése miatt ezt módosították egy hónap free crew resetre a patch után, amiböl aztán nem lett semmi.
Mea culpa...
-
manu75
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Korábban írta, hogy nem adódik össze, most meg nem. Nyilván kicsit sok lenne a 18%. Jut eszembe pont a megérzést akartam már kipróbálni az obj 261 arty az egyik töltőnek be van téve a másiknak meg még nincs kiválasztva semmi holnap ott kipróbálom ha addig nem jön valami tuti válasz a megérzés képességre.
Két kör még belefér.
Mindjárt megnézem. -
Addel
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ez a megérzésre is igaz ?
-
manu75
aktív tag
A két töltő képessége ha ugyanaz még mindig nem adódik össze? Gondolok arra ha mindkét töltőn van adrenalin roham akkor nem 9 hanem 18% a gyorsítás az újratöltésre. Vagy a másik kettő képességükre.
-
Viktoár
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ha neked jó akkor nekem is.
Én általában "garnitúrákat" képzek a prémtankokkal kivétel ha nem kell rádiós csak a prémtankhoz. Problémának semmiképpen sem nevezném inkább buzi húzásnak mert egy kattintással megoldhatták volna hogy ne kelljen külön parancsnok a tankba. 
-
phoenix1989
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
És ez akkora probléma? Mert szerintem nem. Kit izgat hogy 1-2% különbség van. De ha ennyire zavar ratolsz egy képzés füzetet és meg van oldva. Engem nem zavar hogy nem fejlődik meg ahhoz azért sokat kellene így használni hogy nagy legyen a különbség. El mondom neked nekem az. Orosz heawyben kb 2 max 3 különböző legenysegem van és azt rakom ide oda minden szinten.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Az a bajom ezzel a tankkal, hogy csak randomban lehet használni őket..pl onslaught-ban sem. 10-es tierben ritkán játszom azon kívül hogyha nincs valami event vagy ne lenne épp top of the tree az ág. Meglenne rá a nyersanyag, de kihagyom. Fél év múlva úgyis jön egy újabb assembly shop. Lehet beraknak valami jobbat ennél.
-
Viktoár
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Sokunknak van nem használt legénysége, de most külön csak erre a tankra képzel egy parancsnokot? Akkor nem fog fejlődni a többiekkel az a parancsnok amit a normál tankban használsz, pedig ez lenne a prémium tank lényege. Mivel kredit szorzója nincs így marad a legénység húzás, kötvény farmolás, meg xp gyűjtés.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Viktoár
üzenetére
Bizony-bizony, épp ezt írtam én is! Nem is a WG lenne, ha nem baszna ki vhogy a játékossal!
Gondoltam, hogy beleteszem parancsnoknak a T-1000 egyikét és mellé a Maus tagokat, de így meg nem tudom tápolni a T-1000 tagot, mert ugye nem azonos tank legényei!

24322-est szereztem meg
-
Viktoár
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Nagy g.ci volt a wg megint.
Nekem ugyan nem kellett a tank, de most néztem a legénységet hogy az egyetlen német nehéztank amiben a parancsnok egyben a rádiós is. Vagyis a meglévők között senkinek nem lesz bele olyan parancsnoka akinél megvan a helyzetfelismerés (látótávnövelő) skill. Lehet újra osztani vagy kigrindolni rá. Viszont akkor az alap tankon lesz felesleges skill. 
-
hitman77
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nekem haver ügyes volt ahhoz képest meg főleg hogy sosem wotozott, nem ismerte a menü rendszert sem.

Valami 8809 a sorszáma. Miután garázsba került játék, gép kikapcs.Most néztem rá a WoT Assistant-ba de nem látszik. Gondolom amivel nem mentem egy csatát sem az nem kerül be ide, mert nincs 0 csatás tankom szerinte.
Lényeg hogy meglett végül.
-
phoenix1989
addikt
Nekem szokásos. Csak sima tank sikerült a megbízottnak. 😀 Eddig még sose lett számozott
-
Addel
senior tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
-
-
Elit3Zotya
addikt
Mikor a tervrajzoknál külön külön sorba lépkedtem, na mondom itt gatya lesz, elkezdtem kicsit izgulni, sikeresen összekevertem a szabad xp-t a goldal, írom be 300 ezer, de nem akarta az igazat lévén, hogy csak 3ezer goldom van..

Lion-nál jobb helyezésem volt, de így is meglett..

Na ebbe 2 töltő kell és csak maus meg pz7-es legénység van. -
manu75
aktív tag
Nagyon jól néz ki ez a tank, mennyire használható ez már tökre mellékes.
3838-as lett az én sorszámom. Jó játékot mindenkinek az új tankhoz. -
az igen 1 perc alatt elfogyott a számozott tank bravó
-
Skyhunter
őstag
Rég nem léptem be a játékba. 19.01-kor már a 21177-es sorszámú KpZ lett az enyém. Nagy roham

-
Ebit
addikt
LETSMERGETOGETHER
1 nap prémium -
jano_77
nagyúr
Hmmm....ugyebár 19:00-kor lesz ez a licitálós dolog az új heavy "Leoért"?
Azt írta a leírásban, hogy akik régebb óta nem játszottak, azoknak nem fog megjelenni a kis zászló, amivel rögtön be tudnak lépni az összeszerelő műhelybe. Nem tudom mi számít hosszú időnek, de én hónapok óta nem léptem be és megjelent. -
phoenix1989
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Nemtudom. Jönnek bár most oroszbol van a legtöbb egyébként sok nemzetnél csak 10+ van. Én legutóbb is nagyjából hasonló arányban költötem szerintem. Nem tudom hogy jön ennyi mert amúgy jóval kevesebbet játszom mint régen , plusz két hete még csak közelében se vagyok és még lehet pár hétig nem is leszek,
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Nemzeti töredéked hogy van ilyen sok? Nekem nincs egyik nemzet sem amelyik 32 felett lenne márpedig ha úgy van mint korábban akkor csak 32-esével lehet elkölteni.
Univerzálisból hiába van sok mert csak 280-at enged használni, nemzeti meg olyan mint ha nem is lenne a 32-es hülyeség miatt:
Tabad xp-t lenulláztam a múltkori összeszerelősdiben, azóta 220e jött össze, de a maratonban tök feleslegesen elköltöttem belőle 87500-at az improved pass-ra.
-
phoenix1989
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Hát én a tesomra bíztam a vásárlást mert sajnos nem tölti be , legalábbis nem látni a menupontokat a boltban de az egér amúgy jelzi 😀. Úgy 350k szabad xp
25M kredit
10k kötvény
Univerzális töredék 280 ez a max amit enged.
Nemzeti töredék abból 352 fog engedni ha jól számoltam -
kchryss
veterán
válasz
nomic
üzenetére
Grat!
Nekem a 10k sem jön össze soha.
#245200 phoenix1989
Nálam működik, betölti a boltot.
Viszont én most ki fogom hagyni ezt a tankot. 20m kredit értékben kéne eladnom tankokat és mellette lenulláznom a 20 ezer kötvényem. Nem éri meg. Inkább gyűjtögetek tovább és a következőt már könnyebben tudom majd megvenni. -
nomic
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Persze, ilyen meccsekhez együtt kell állnia a csillagoknak.
Ritkán szoktam ilyet - 2 MM mellett, de kivételesen a Tier 10es, goldos szettet hoztam (25 HEAT, 12 AP, 5 HE), azokkal szépen le is bontottam a két Typeot.Egyébként, (bár a pályából kiindulva ez érthető) elég unalmas meccs volt. Gyakorlatilag középen beálltam a sín mellé és a teljes 11700at onnan állva szedtem össze. A meccs végéig egy darab lövést nem kaptam, a Jagdpanzertől vettem be egy 1100as pofont, cserébe ki is végeztem, onnantól nem maradt senki aki veszélyt jelentett volna. A csapatom pont annyira volt rossz, hogy tudjak dolgozni, de ne kapjanak hátba (síneken hátul álltak vagy 4en nálunk). Lehetett volna több is kicsit a damage, de kifogytam, a végén meg inkább biztosra mentem és a Pattont daráltam le, meg végeztem ki a Type 4et a maradékkal.
Kb. 3 meccsel később meg leászoltam a T57 Heavyt egy 8ezres, 8 killes körrel, szóval ma amolyan amerikai heavy napom volt.

-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Ja ez igaz, mert 11K-t összelőni nem könnyű...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem vannak meg rajtam kivul paran igy.