Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
kisharsany
üzenetére
Es akkor meg mindig leszolnak, hogy ez a jatek nem pay to win, mert ha tudsz jatszani, egy Ltractorral megeszell egy maust
-
tasiadam
veterán
WHAT?

-
tasiadam
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Fura reworkolt grille
-
tasiadam
veterán
Valaki huncutkodik
-
tasiadam
veterán
válasz
kisharsany
üzenetére
a mikre? kommunikációban 90% kuka. rájuk? bármi nyelven szólalsz meg, nem beszélnek sem németül, sem angolul, se nem értik a pingeket.
-
tasiadam
veterán
válasz
kisharsany
üzenetére
nem fogja kimarkolni magát a garázsban
-
tasiadam
veterán
még mindig nem értem, hogy a WG szerint mi a rákot kéne csinálnom defender ellen egy 57mm-es KV1-el. de halál komolyan. szerintük ez rendben van, hogy klasszisokkal jbob tankok ellen megy az ember?
-
tasiadam
veterán
első 3 gunmarkos tankom lenne

erre jön egy 3 grillés meccs, mind a 3 goldot fossa, és élvesd a 5 secenként érkező 200 damaget. ez is loose, és vissza 1%-ot -
tasiadam
veterán
válasz
Lion81
üzenetére
Ooo, nalam megy 20 masik dolog. Epp weboldalt csinaltam, ami meg ramba cachel, es ment a chrome, emiatt a 16gb hasznalat. 16 is eleg a wotnak. Szebb napokon 25-30 gigat eszik meg a gepem

Az 5800x az egyebkent kb forma forma jatekban a 11700-al, ugyhogy az nalad is kene porogjon.Szerk: ha fol le ugral, akkor melege van a joszagnak, vagy a kartyad hulyul es nem tud mit kezdeni az adattal, es a CPU nem tolti meg
Az FPS limitet ugy kell beloni, hogy a mo itorod frissitesi tudasa +10FPS. Igy ha leesik picit, akkor se megy a max ala. De en a 144-es monitorom lehuztam 120-ra, es a kartyan 130as limit van. Meg van egy profilom, ami a kartyat megfentebb huzza, megkisebb fogyasztassal, kb 30-40w-al eszik kevesebbet, anelkul, hogy buknek teljesitmenyt.
Amugy kompromisszumos ez az FPS limit. A lenyeg az, ha annyi fps-es van, amennyi a monitor frissitese, akkor mindig a legfrissebb kepkockakat fogod latni. Ha tobb az fps, akkor jobb az input lag-od, hamarabb reagal, de nem a legfrissebb infokat latod. En nem vagyok profi FPS jatekos, egyeduli FPS ahol jatszom, ott a maximum MMR-ben vagyok, szoval nincs feljebb, es azt elertem 60hz-s monitorral is.
Szoval te dontesed. Ha a kartyat kimellni akarod, huzd le a monitort 120 vagy 144-re, tegyel be egy 130 vagy 150fps limitet es nem fog foloslegesen 100%-on porogni -
tasiadam
veterán
válasz
Lion81
üzenetére
MSI afterburnerrel monitorozd a gepet, ahogy a videomban is van. CPU usage, temp, watt, frequency. GPU usage, temp, voltage, frequency, memory es memory frequency.
Ramnal meg eleg az usage es frqeuencyEs tegyel be meg frametimet is, graph-al. Igy amikor beesik, latod, melyik ertek megy le. Na az lesz a ludas, es johet a tovabbi lepes
-
tasiadam
veterán
mielött valaki kérdezi, miért a 57es gunnal használom a kv1-et:

Sokkal jobb DPS és pen, mint a másik kettővel -
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
Töltök fel 1 videót, 3060, 5800x és 32gb ram mellett, hd kliens és maximum beállítások, de soha nem esik le annyira az fps, mint nektek. Direkt ki is kapcsoltam az FPS lockot. Nemsoká linkelem
-
tasiadam
veterán
átlagos game:
ghosttown
15 játékosból 8 a dombon.
ELC, arty, mediumok és a td-k. 7 ember meg próbál kezdeni bármit, ezek még fedezni se fedeznek -
tasiadam
veterán
wg logika be like: meglövök egy RHM-et 150mm-es HE RHM-el, 486damage, ő meglő a 128mm-essel, 600. Lyóvan végé
-
tasiadam
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Regen az volt az SPG, hogy ha eltalalt, meghaltal, se sokszor misselt. Most is missel, de splash damage sebez, emiatt soha nem kell eltalalnod senkit, h sebezd.
Erre jott chems otlete, h az SPG legyen egy, az orosz szerveren mar KB elo assault arty, hogy a front mogott lovi a hulldonokat, es ra kell lasson. De lassan jon a loves, emiatt felulrol talal el,ahol a hulldown is papir. Erre most kepenleg a brit TD ag kepes, de o barhonnan. Szoval a jepenlegi arty celzas helyett helybol celoznal, mint 1 mezei tankal. Nezd meg a videojat, adom a velemenyet. -
tasiadam
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
"A 4-5m dolláros tankot szétkapja a pár ezer dolláros drón, elértünk a tankos hadviselés végéhez, azt hiszem,"
Amióta megjelent az első tank, azon megy a harc, mi a jobb, a tank védelme, vagy egy vállról indítható elefántpuszi. Most, hogy van drón, valszeg a drón elleni jammer elterjedtebb lesz. -
tasiadam
veterán
Masik Lesta agymenes: Assault arty. Lenyegeben azt csinaljak, amint az SU152 csinalt a valo eletben. Orosz rohamloveg, tarack agyu, es a heavyk mogul lovoldoz nehany szaz meterrol, HE/AP-val. De nem latod. Na emelle a videon ott virit az uj heavy langszoro.
Szerintem oruljunk ennek az EU szervernek is
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
classic wot
Elkezdődik a game, 2 másodperc után fordulok. És a BZ már ott is van, MERT KATÉRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
tasiadam
veterán
válasz
po1son
üzenetére
az tény, hogy sok van, ahol nem igazán tud érvényesülni, emiatt nem is igazán artyzok inkább. Tán még a brit az, amivel lehet, pl himmelsdorfon. francia arty-m van t9-ben, de borzalmasan rossz a sebzésem vele. A sexton-t viszont csípem, de majdnem olyan genyó, mitn a löfos.
-
tasiadam
veterán
elővettem a régi rankokat, amikkel sosem játszottam, pl a turán prot. hogy lehet valami ennyire szar? ez valami erősen minek van dolog. de szó szerint egy hulladék.
-
tasiadam
veterán
ez nekem így megmeredt
-
tasiadam
veterán
másik meg, hogy mit érzett a WG akkor, amikor a T7-et a T9 ellen berakták, ráadásul úgy, hogy T9 TD vs T7 heavy? És a T9 TD nem ám WT auf, hanem T95????
-
tasiadam
veterán
de retek idegesító low tierben ez a sok löfos, hogy spamelik a goldot, aminélkül is am beütnének, és 4x talál, KV1 simán döglik, és 7 secenként annyit, mint én 14
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Pls dont
Unreal 4-el pariban van az unity
Az unreal5 meg megolne minden gepet. Egy tankos arcade jateknak de adjunk mar AAA enginet. A hellbalde II alatt van unreal5, es sirtam, mert egy 3060-al, FSR-el vllt 50fps-em. Mennyi wot jatekosnak van minimum 3060 kartyaja ehhez? Nemsok -
tasiadam
veterán
Kijott valami BIG a WG altal, amiben nincs semmi (de szerintem a PC-s WoT vagy olyan lesz, mint a konzolos, vagy crossplatform lesz, vagy kulon lesz modern wot)
-
tasiadam
veterán
env1ro-t ismeritek? Odáig meg vissza voltak tőle, hogy a csapatban volt, de sosem hallottam róla.

-
tasiadam
veterán
a T7 IS miért minősül heavynek? Olyan papir hulladék, hogy ihaj.
-
tasiadam
veterán
A gyöngyvirág csoport wot-ozik
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Emiatt is csodalkoztam, hogy hogy nem tudom 700-800 wn8-nal tobbet tolni, mikozben mas markolja ugyan azt, ugyan ugy cellozva. Ugye en alap loszerrel tolom, mig mas goldal. Emiatt el is adom inkabb az osszes atrym
-
tasiadam
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
én 1x toltam, supportal, és úgy nyertünk, hogy valszeg botok, vagy az elsős pistike volt az ellenfél
-
tasiadam
veterán

ezen röhögtem -
tasiadam
veterán
az ÖSSZES arty játékos, amelyik brit td ággal játszik, speciális hely van a pokolban. jóhogy nem már a rakétát lőnek és függőlegesen esik be minden mögé
-
tasiadam
veterán
Nem tutel, hanem tortoise
képek:
Ide céloztam
Itt a lik(?). not pen. 
-
tasiadam
veterán
lenne 1 kérdésem.
Van 1 tank, mindegy mi, low plate szemből, jelen esetben a tutel volt. zöld volt az indikátor, eltaláltam az alsó páncéllemez szélés, és nem pen. miért nem pen? A tank alja 20000mm ír törpök által kovácsolt acél? -
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
Ennek nem sok értelme volt. szegények 0 alkalommal lőttek be, egyedül a 2 arty tudott sebezni...
-
tasiadam
veterán

Nem gyújtottam ki senkit, mégis kaptam gyújtásért kitüntetést
-
tasiadam
veterán

world of bots -
tasiadam
veterán
na jó, ennek az XM57-nak az egyetlen ereje az valahogy az, hogy nem lehet spotolni. arcában álltam az imént, nem láttam, de ő ltta a wt auf pz4-et. Utolsó körömben meg egy BZ állt tőle pár méterre, a BZ nem látta, de ő látott engem a map majd túlsó felén. ez 1 kbszott vicc
-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
vagy igy:

-
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Papirgalacsin az elssorban
-
tasiadam
veterán
válasz
Plata
üzenetére
Ez egy nem tul regi jatekom. Rng at its finest
Elsonek ellovom a 2 pixeles tetejet, masikat 2x se -
tasiadam
veterán
Valaki kimaxolta a reloadot. Megnyomod a C-t, es van idod:
-elmenni a legkozelebbi bevasarlokozpontba megvenni mindent
-kicserelni a vezermuszijat az auton
-lefoliazni es kifesteni a nappalit
-orokbefogadni es felmevelni egy gizsgugyat
-fozni koromporkoltotEs meg mindig maradna idod egy kave+cigire
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

izgi

Itt a lik(?). not pen.