Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Nekem az m48 jön be, mert azzal lehet tornyozni, sőt még a waffentróger lövését is le tudja pattintani. Jó a sebzés boostja, de cserébe a sebessége kevéske lehet. Összeségében azzal adja a legjobban. Mos lesz új harrier, kíváncsi vagyok. Meg az új pusztító fegyver a trógeren. Van pár újítás. Annyi, hogy kicsit sokat kell játszani a jutalmakért, más kritikám nincs ezzel a móddal szemben.
Utána az obj140 és legkevésbé a batchat.Sőt kellemes emlék is fűz hozzá, 2 éve vettem 10 mérnöki kulcsot és kidobott 3 prémium tankot ! kb egy életre elhasználtam a szerencsémet a játékban akkor

-
Viktoár
addikt
válasz
cherubion08
üzenetére
Most nézem hogy megint van waffenes event. Kinek melyik tank áll kézre legjobban a harrierek közül?
-
-
tween
őstag
Azt tudni, hogy körülbelül mikor jön a következő Frontvonal?
-
Baltazár123
őstag
válasz
tween
üzenetére
a 10-es lehet, hogy jó, attól még messzebb vagyok. Mondjuk nem ez lenne az első olyan ág, ahol kb a tier10-en kívül a többi egy átlagos, semmire se jó és nem megtartós tank. Két kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi tier10 alatti tech tree tankot tartottam meg eddig. A brit kerekesből nem lesz egy sem, bár a tier9 még hátra van. A tier10-t megtartom megszokásból, ha mégse jó, akkor megy tartalékba.
A prémium brit kerekes tankot kipróbálnám, de most már nem költök a játékra, csak nagyon ritkán és nagyon indokolt esetben fogok. Talán pár karácsonyi ládát megveszek, mert valamennyi aranyat azért használok és ha abból kiesik a tank, akkor jó, ha nem, hát nem. -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Köszi az infót.
Gondolkoztam hogy megveszem a T8-at,a küldetésekből már T9-ig ki van fejlesztve.
T9-ből is azt hiszem 2 tervrajz hiányzik,T10-ből sem sok.
De eddig nem nagyon mertem hozzányúlni,mert BZ-75-el már egy platoont is sikerült kilőni belőlük.Vagyis egyiket megtapostam rakétával.
Napi küldit vagy Foch 155-el vagy Bc artyval csinálom meg.
Azt észrevettem hogy az angol kerekest a Foch bárhol átviszi,míg az EBR-be sokszor csak critet lő ha kereket talál. -
tween
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szerintem nem lesz rossz ez a kerekes 10-es.
Most próbáltam ki tesztszerveren, igaz lila forgási mechanizmus-lila szellőzés - lila töltésgyorsító hármassal. -
Warton
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én pl. a hetes kerekes tankkal toltam végig az eventet, úgyhogy nekem jól jött az angol parancsnok a Saladinba.
-
Baltazár123
őstag
fix nemzetes fix parancsnokot nem kaptunk túl gyakran, sőt én olyanra konkrétan nem is emléxem, de ez nem jelenti, hogy soha nem volt ilyen a 12 éve alatt. fix nemzet se volt gyakran egyébként, de olyanra valóban emlékszem, azért raktam azt a wh40000es tagot az stb töltőnek, mert csak japánra lehetett, de még ott se volt a pozíció fixálva.
Na szóval le kéne szállni először a magas lóról okoska, mert ha volt is ilyen nagyon ritkán, de azon se lepődnék meg, ha eddig még nem lett volna ilyen, de részletkérdés. Ráadásul itt azok a küldetések, amik még látszódnak nálam, mind kerekes tankra vannak, szóval aki teljesíti ezeket, annak már van brit legénysége. Ez nettó sz.rrágás, pitiánerkedés, bár nehezen hiszem, hogy te megértenéd ezt, nem neked szólt a kommentem akkor, lehet lapozni...
plata: én nem tudom, mire jók ezek, nagyon lassan fordulnak, rossz a dpm, tehát nagyon emberkedni nem lehet velük. Ahhoz meg nem jó az álcájuk, hogy rohangáljon velük az ember folyamatosan. Az ágyú jó lenne, de valahogy a dpm-t alátervezték vagy nagyon pötyögős, kis alfás a tier6-7. A nyolcasnak a nagy ágyújával, 250 alfa, de 6,9 sec töltésidő, talán elég lenne, de azonnal kap valami modul vagy legénységi sérülést. Arty is nem ritkán belevág 800-1000-t mert az arty nem sebez.
Kipróbáltam, mert újdonság, de ez így nem lesz barátságos tank. Még a rotácós modult is felraktam, de a fordulásán az se segít. Ja igen, meg természetesen az arany lőszer sebessége 1330, a normál lőszer 980, szóval ha el akarod vele találni az ellenséget, akkor használj aranyat. nézem is, de nem nagyon látok kiemelkedő eredményeket vele másoktól. biztos van olyan csata, mielőtt valaki ebbe is beleköt, de ez a botrányos fordulás idő megakadályozza, hogy az ember normálisan használja, mindig falnak csapódok. Nagyon nagy ügyesség kell vagy kéne hozzá. Illetve ennek a kereke nem fog meg annyi lövést, mint az ebr esetén
nem páncélkerék, de annyi előnye van, hogy tud mozogni akkor is, ha ellövik a kerekét, kb 10 csatából jól jött egyszer, ennyi előnye van. -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Mennyire jók a britt kerekesek?
Eddig úgy tapasztaltam ellenségnek elég vérszegények.
Tegnap mikor artyval voltam T9-es kerekes gold lőszerrel talált meg,de két lövésből 0 sebzés.
Többre nem futotta neki mert meghalt.
De rendes tankkal sem veszélyes. -
válasz
Baltazár123
üzenetére
Mar joparszor kaptunk fix nemzetes fix parancsnokot...
Tovabbi kellemes sirast
-
Baltazár123
őstag
Próbálgatom ezeket a brit kerekeseket, ma volt 1 órám, toltam és valamelyik küldetés adott 1 legénységi tagot. Mondom jól is jön, aztán néztem, hogy ilyenre még nem emlékszem a játékban, mind a nemzet, mind a pozíció zárolva van rajta. Milyen kisstílű dolog már ez? Angol parancsnok talán soha nem kell már nekem, de ha mégis, akkor is van fel nem használt hangsávval rendelkező parancsnok a kaszárnyában. Na ez a tipikus példája, hogy légszíves wg ilyen "ajándékot" ne adj, mert ez iszonyú pitiánerkedés. A kerekesre felraktam volna, de értelemszerűen már van parancsnok rajta
Ilyen pitiáner ajándék legénységre nem emlékszem, hogy valaha is lett volna. 1 valamit szoktak zárolni, de kettőt? gáz ez így -
ddt500hu
veterán
Így kell kezdeni a csatát.
-
kchryss
veterán
válasz
korren
üzenetére
"Leo 1 gyors, beszűkülve lézer ágyú a játék egyik leggyorsabb lőszerével. A látótávolság jó, páncél gyakorlatilag nincs."
Gyakorlatilag ezzel leírtad az M60-at is. Legalábbis régebben ilyen volt. Viszont az 1.14-es patch-csel megkapta a patton tornyát így már kicsit nehezebb belőni, erre nem emlékeztem. -
korren
aktív tag
válasz
kchryss
üzenetére
Szerintem vajmi kevés köze van az M60-nak a Leopard 1-hez.
Inkább M48.
Nekem ugyan nincs meg sajnos az M60, de a másik kettő igen.
Nagyon szerettem az M48-at, hatalmas látótávolság, mozgás közbeni pontosság. Cserébe lassú, gyenge hull, a torony jól pattint, de hatalmas weak spot-al.Leo 1 gyors, beszűkülve lézer ágyú a játék egyik leggyorsabb lőszerével. A látótávolság jó, páncél gyakorlatilag nincs.
-
kchryss
veterán
válasz
tween
üzenetére
Akkor ezért nem értettem. Bezavart az előtte lévő poszt.
Az M60-at inkább a leopárdhoz szokták hasonlítani. Egy nagyra nőtt leopárd egy tumorral a fején.#245773 phoenix1989
Annyit számít mind eddig. Festés és kötvények a magasabb szinten. Szóval ja ha nem pörögtél rá akkor elég a heti küldetéseket letudni. -
phoenix1989
addikt
Sziasztok!
A roham módban továbbra is csak a heti küldetések adnak valami? A rang továbbra sem számít? -
jr1994
addikt
Most inditottam el a játékot és volt egy nagyobb patch. Hirtelen azt hittem hogy ezzel javitják az Onslaught bugot, de úgy tűnik inkább ez okozta

Vicces hogy kikerült a játszott tankjaim közel fele. Na mindegy, felkészül: AMX 50B, Udes medium. -
balintka
addikt
Köszi mindenkinek a véleményeket, valamelyiket kiveszem majd kötvényért, bár még egyikre se elég (nemsokára meglesz), 15.000 mindegyik.
-
hulp01
senior tag
válasz
Plata
üzenetére
Ja, emiatt jönnek a szarabbnál szarabb tankokkal...
Ez a mai nap nagyon durva. Szerintem olyan 10% a winrate-em. Kran 18 sebzéssel megdöglik el halloufon meg hasonlók. Elképesztő mennyi retardált ült le játszani ma. Ma már 3%-ot romlott a winrate-em onslaughtban és silverből visszaküzdöttem magam bronz c-be. Átlagban 20-22 vesztett ponttal. -
hulp01
senior tag
Na, ma aztán beütött a krach. Aztakurva micsoda debileket kapok ma. A Foch továbbra is jól működne, ha nem ilyen balfaszokat kapnék a csapatba:
És ez a féreg cs kapta a legkisebb mínuszt a csapatban, miközben ez a balfasz rontotta el az egészet, a retardált leo haverjával együtt. Mire ők beértek a kiváló pocíziójukba, ahonnan semmi esély nem volt senkit támogatni, arra az ellenfél simán lenyomott minket. Most komolyan, melyik hülyének jut eszébe oda menni?
Ma a meccseim nagy része ilyen. Mindig van legalább két ilyen debil, akik elmennek gombázni. Ráadásul a tetves wg a saját balfaszsága miatt kizárt a játékból egy csomó tankot, és akkor jönne a csapattársak ilyen kiváló tankokkal, mint a rhino meg rhm. Persze mindig az én csapatomban, soha nem az ellenfélnél. -
Plata
félisten
válasz
balintka
üzenetére
M60 nem túl jó,113 BO az ugyanaz mint a sima 113 gusztustalan skinnel.,FV215b veszett rossz.
Az ágyúja jó,ugyanaz mint super conq,de a tank hulladék.
Foch 155 nagyon fun.
121b is nagyon jó,sokkal jobb mint sima 121.Jó lenne ha jönne új kötvényes tank,megint van 3 darab T8-ra való.
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
asslain modpacket használok, jópár moddal.
tegnap még jó volt de ma 2 csata után hiába akarnám megnézni az eredményt, csak az Adatok gyűjtése... szöveg fogad. -
balintka
addikt
A kötvényért megvásárolható tankok közül melyiket érdemes megvenni? Az M60, a 113 BO és a FV215b közül választanék.
-
hulp01
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Játszottam azzal is, de most a Foch a kedvenc. Az elmúlt hetekben folyamatosan szívtam a bronz e és d határán. SC, VZ55 volt főként, meg stb. Az stb-t gyűlölöm. Fullra becélzott lövéseket hibáz el álló helyzetből, nem is értem. Aztán gondoltam leszarom megyek egy olyannal, amivel amúgy eszembe nem jutna játszani. És 2-3 nap után feljutottam a silver ligába csak a Foch-sal játszva. Szóval nálam továbbra is működik. Bár ma volt olyan csatám, hogy 2 pontra voltam a silver ligától, amikor jött sand river és ketten jöttek ebr-rel, volt egy udes egy bz meg talán egy is7. Nagyon nem is néztem, mert amikor láttam, hogy két ebr jött, legszívesebben azonnal kiléptem volna. El se mentem nagyon a kezdőkörből, de kb. értelme se lett volna. Rég láttam ennyire haszontalan csapatot. -36 pont.
De utána simán meglett a következő két csatában. -
tboj
aktív tag
Csak nézzetek be a Digi internet topikba itt PH-n. Délután óta folyamatosan érkeznek a különféle panaszok gyakorlatilag országosan. Reméljük sokan be is jelentették és mihamarabb megoldódik.
Sőt, ahogy látom a kábel TV szolgáltatással is problémák vannak.
-
Met
nagyúr
Játszhatatlan (Digi) megjelenik a tank, rálőnek hárman, írja hogy meghalt, majd utána pukkan el.
Vége a csatának, kilép a garázsba, ott marad a célkereszt. -
-
tboj
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
De épp ez az, hogy nem folyamatosan rossz. Most is rányomtam a twitch-re és több perce csak forog, de el sem kezdte betölteni az oldalt. Egy 10 perce még betöltötte, elindult a stream is, de aztán elkezdett bufferelni, meg megszakadni. A máv oldalát szintén nem érem el digis netről. Másik weboldalt fél perc után betöltötte, de a képeket nem, egy harmadikat meg pár másodperc alatt és képekkel együtt. A teamspeak is hol jó, hol szarakodik. Szóval attól is függ, hogy mit próbálsz meg elérni vele. Telekomos mobilnetről meg mind gond nélkül megy. Ezeket a problémákat biztosan nem a játék okozza, pedig újraindítottam már a routert és a modemet is.
-
-
tboj
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
A digis nettel van valami probléma, de nem a sebességgel. 200/180 Mbps le-/feltöltést mértem speedtesten, de a weboldalak is alig töltenek be sokszor, várni kell rájuk. Ha elindítok egy streamet, akkor folyamatosan bufferel. A játékban 40-50-es pinget mutat, de érezhetően laggol és darabosan mozog a szerver oldali célkereszt. Teamspeaken hiába mutat 10-15 ms körüli pinget, arra panaszkodnak, hogy laggol a hangom. Ehhez nincs köze a WG-nek most kivételesen.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
Végre lett volna időm kicsit játszani, erre bedobnak egy ilyen befejezetlen undormányt, amivel még modok nélkül sem lehet játszani......THX debil WG
-
válasz
cherubion08
üzenetére
LOLOL
WG is the best
-
h1mpi
félisten
Ez a WG egyre nagyobb sz@rt csinál

-
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
az a baj, hogy NEM CSAK a roham játékmód, hanem az egész tetves játékok egy marha nagy lag! Nem lehet irányítani a tankokat, nem lehet lőni, egy fos lett ez a pöcs ismét.
-
válasz
Barcelona95
üzenetére
Scheff: A Roham játékmód laggol, egy bug miatt pedig a TVP T 50/51, a BatChat, a T110E5, a Super Conqueror, az M-V-Y és az AMX M4 54 nem elérhetőek. (Nem működik a képességük, a WG inkább azt mondta akkor nem is játszhatja senki.)
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Az S. Conq bannolva lett a Rohamból? Azt írja, hogy nem megfelelő a játékmódhoz. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
én Digi-s vagyok. Te? Melyik szerveren vagy? Én EU1
-
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék csak, hogy másnál is lag-ol most a játék?
Nincs fent semmi mod, mert ASLAIN még nem frissítette a packját és így is gyakorlatilag elviselhetetlen szaggatás, ugrándoznak a tankok. Az a csoda, ha eltalálok így vmit.
-
Djuree
félisten
válasz
Warton
üzenetére
nekem a staghound van meg, de szörnyű, szenvedés vele játszani, amúgyse szeretem a light tankokat, mert ez inkább light mint med, bár ahhoz meg lassan fordul sajnos hogy igazi light legyen. a brit bélyegek miatt tolom vele, de utána hagyom a fenébe, majd ha nem lesz más ág akkor előveszem.
-
Warton
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Lehet. A brit kerekes ággal kapcsolatosan olyan felemás érzéseim vannak. Az 5-össel nagyon keveset játszottam, szerencsére gyorsan meglett a Staghound.
Staghound: a tank forgása nagyon lassú, úgyhogy muszáj volt rotationmechet raknom rá, meg a vezető is kuplungégetővel nyomul, hogy valami legyen és ha kanyarodni kell akkor tudjak. Lehet, hogy a turbo jobb megoldás lenne, nem tudom, viszont, Így úgyahogy elviselhető. A BP-ben kipöttyöztem, úgyhogy most pihenni fog egy jóideig. Élhető tank, főleg ha majd tudok a legénységre camot fejleszteni.
7-es kerekes: rossz legénységgel játszom teljesen stockként kezdtem vele. Ennek ellenére látok benne potenciált. A löveg lehetne nagyobb alfás, vagy legalább a HE lehetne valami brutál pennel felszerelt, mert így ebben a formában a francia kerekes könnyű tank jobbnak tűnik.
A többi tank fejlesztésre vár, kitudnám freexp-ből húzni, de a freexp értékesebb 'nyersanyag', mintsem elverjem erre az ágra. Összességében az ág nem sok újdonságot hoz a játékba. Egy credit és freexp sink, szerintem simán kihagyható, én is csak azért foglalkozom velük, mert minden egyéb ki van már fejlesztve. És most a Britannia eventen a rossz legénységet jobban lehet gyúrni.
Jah, amúgy akinek megvan a Cobra abba tökéletesen beleillik ez a legénységi setup.
-
Warton
őstag
Ajajaj, megint lehet olcsóbban freexpt váltani....
Megint lesz valami sintérség...
Vagy nem...
-
Djuree
félisten
válasz
h1mpi
üzenetére
én is, csak akkor lövök goldot ha a kill-es küldi akítv, hogy jobban bemenjen minden lövés.
amúgy úgyse érdekel hogy nyerünk e vagy sem, ezt a játékmódot elengedtem már rég, értelmetlen a jelenlegi formájában...már csak a küldikre megyek, ha azok megvannak nem játszom ezt a módot. -
hulp01
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Az lehet, csak ha kioszt közben egy tárat, akkor azért az hiányzik bármelyik tanknak. Lehet, hogy csak volt egy szerencsés sorozatom vele, de azt vettem észre, hogy többször tudtam az első felébe kerülni a csapatnak és még vesztes csatában se nagyon buktam 20 pontnál többet. Kipróbáltam olyan pályákon is, mint Glacier vagy Sand River, ahol korábban eszembe nem jutott volna használni, és ott is sikeresen tudtam vele játszani. De lehet, hogy holnap jövök majd, hogy mekkora egy hulladék az a tank.

-
hulp01
senior tag
Onlsaught-ra ajánlom mindenkinek a FochB-t. Egy állat td. Vagy 2%-ot javult a winrate-em és a dmg ratio-m is megy felfelé.
-
kchryss
veterán
Ja még annyi kiegészítés hogy sokan nem tudják hogy nem rakja be a játékost automatikusan a rendszer a csatába. Miután feljön a meghívó és elfogadod át kell tenned magadat bal oldalról a jobb oldalra, kiválasztani a tankot amivel mész és a készre kattintani. Sokaknak azért lesz technikai vereség mert ezt nem csinálják meg.
-
po1son
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Ismerős, mai nap első meccsen bz176ot kétszer nem tudtam beütni vele 420al, de aztán végül harmadikra kapta a 1200as kakaóscsigát (streamer zsoleszt idézve).
Páncélja tényleg jó tud lenni, elég kicsit forgatni, de az évről évre gyorsabb meccsek miatt örülsz, ha kettő lövést letudsz adni vele.
-
válasz
GrG1210
üzenetére
Olyan nekem van hogy garázsba vissza vagy csatába befelé kidobál. Ezen segít a vpn.
És ilyenkor van hogy a csata első 1-3 percéről lemaradok és válok azzá aki a csata elején a bázison kempel...
De ha az egész gép kifagy (tehát csak a hard reset segít) az már szerintem valami hardver hiba.
-
ddt500hu
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Én most visszavettem a JPZE100-at mert akciós volt és a kezdő haverom nagyon bujtogatott.
Egy rakás szar az a tank. Mindent meg tudok neki bocsájtani de azt, hogy az ágyúja pattan bármiről bármivel azt nem. BC25t úgy veszi le toronnyal a gold ammot mint a szél.
60TP oldala nyeli a 299-es AP-t láncolás nélkül. Stb.
Viccen kívül nálam az egyetlen dolog ami működött rajta az a páncél. 4-5k simán pattintottam vele. Kár volt bele a 4 skilles legénység.
-
po1son
addikt
válasz
hulp01
üzenetére
Sajnos néha "agyhalott" a játék, tudom mindig sírok az RNG miatt, de itt van éppen egy mai példa a JGPZe100 játékomból...
Szituáció: Támadás mód és mi védünk.
Obj 140 "egyedül" harcol 4-5 tank ellen és folyamatosan spot alatt tartja őket, én nyugodtan összeszűkült célkereszttel supportolok 450-500 méter között, de mindegyik lövés mellé...
A 4. lövésem talált először (GOLD lőszerrel ment összes).
Szerencsétlen obj 140 pillanatok alatt elporladt és okkal merülhetett fel benne a kérdés, ki ez a balfa.z a JGPZ?!Lehetek bármennyire jó játékos és bárki mondhat nekem bármit, ez a wot egy szerencsekerék lett.
Ha átlagot kéne nézni 10ből 8 meccs minimum manipulált RNG szempontból, nyersz 4et és vesztesz 4et, ezek a 5 perces meccsek, a maradék 2 meccsen tényleg egyenlő esélyek vannak és a skill dönt.
-
kchryss
veterán
Régebben volt küldetés amit csak verseny tornákon lehetett teljesíteni. Akkor neveztem sok 1v1-re.
Mire vagy kíváncsi?
Általában a nevezők 70%-a napokkal korábban nevezett be és elfelejtkezik a tornáról így nagyon sok a technikai győzelem. Volt olyan torna ahol csak 1 csatát kellett lejátszanom és megnyernem és azzal már aranyat érő helyen végeztem.
Most már lehet 3v3 és 2v2-re is jelentkezni egyedül úgy hogy véletlenszerűen összerak egy csapatba másokkal, de azt nem javaslom. Én egyszer próbáltam így de a két ökör akit sorsolt mellém nem jöttek be a csatába így egyedül voltam 3 ellen.
1v1 tier 8-ba csak akkor érdemes menni ha van op prém tankod, skoda T56 a legjobb rá. Tier 10-ben jó az sconq. Tier 6-ra pedig van egy csodafegyver amiről sokan nem tudnak, a vk3601h.
Youtube-on vannak fent 1v1 tornák, a profiknak már előre bejáratott útvonaluk és stratégiájuk van minden pályára, tudják hány másodperc múlva hol kell megjelennie az ellenfélnek.
Itt egy tier 6-os 1v1 torna: World of Tanks Tier 6 1 v 1 Tournament -
GrG1210
aktív tag
Üdv , az elmut 2 hétben random kifagy a játék és vele eggyütt a gép is, már új windovst is raktam miatta , win10-ről win11-re váltottam , de ma megint csinálta , az az érdekes , hogy mindig megvárja amíg lejátszom a csatát , és amíg tölti vissza a garázst közben fagy ki. Valaki hasonlót tapasztalt?
-
hulp01
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
Nem tudom ezek mik voltak, emberi játékosok, vagy direkt szarul programozott botok. Mindenesetre max. ágyútölteléknek voltak jók, semmi másra. Én pl. azt se értettem, hogy az az fv mit csinált, mert a csata felében a bázison kempelt, és mire középre ért már csak 400hp-ja volt, miközben szerintem még ellenfelet se látott.
Toltam pár Onslaught kört is. Szerintem ötből ötöt nyertünk és jól is ment. Ez a FochB egy állat, tök jól működik ebben a módban.
-
po1son
addikt
válasz
hulp01
üzenetére
Magasabb szinten is vannak már wg botok bőven, sajnos evvel számolni kell.
A meccsek nagy része meg egyébként manipulálva van, nem a játéktudás a perdöntő, hanem ki milyen RNG-t kap.Túl vagyok már 50e csatán kb a wotos karrierem során (8-9 év alatt) és soha nem volt ennyire gusztustalan csaló a játék.
-
Ezekben az 1v1, 2v2, 3v3 tournaments-ekben játszott itt valaki?
Eddig fel se tűnt hogy ilyen is van csak véletlenül mellékattintottam a "Roham" módnak.
Meg volt valami challenge is aranyért, arról is lemaradtam. -
hulp01
senior tag
Sokszor a sírás kerülget, amikor nézem ezt a tetves haszontalan csürhét, akit csapatként kapok. Arctic pályán a miénk volt a közép, a hajó, és a hegy is. Az ellenfél gyakorlatilag teljesen beszorult. És ezek a balfaszok elkúrták. A Leot vagy ötször spottoltam, és gyakorlatilag hp veszteség nélkül végzett a csatában.
4 t9-es és egy t10 tank 0 sebzéssel végzett egy t8-as csatában. Totál agyhalottak. 30k csata, 2k wot rating. Szerintem annál akkor is jobb eredményt érnék el, ha afk lennék az összes csatában. A 3 t9-es tank:
Ez a CC1 statja a tankkal:
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy azzal a tankkal hogy lehet ennyire rosszul játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Macska topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És ez a féreg cs kapta a legkisebb mínuszt a csapatban, miközben ez a balfasz rontotta el az egészet, a retardált leo haverjával együtt. Mire ők beértek a kiváló pocíziójukba, ahonnan semmi esély nem volt senkit támogatni, arra az ellenfél simán lenyomott minket. Most komolyan, melyik hülyének jut eszébe oda menni?
Ma a meccseim nagy része ilyen. Mindig van legalább két ilyen debil, akik elmennek gombázni. Ráadásul a tetves wg a saját balfaszsága miatt kizárt a játékból egy csomó tankot, és akkor jönne a csapattársak ilyen kiváló tankokkal, mint a rhino meg rhm. Persze mindig az én csapatomban, soha nem az ellenfélnél.
De utána simán meglett a következő két csatában.
Megint lesz valami sintérség...
4 t9-es és egy t10 tank 0 sebzéssel végzett egy t8-as csatában. Totál agyhalottak. 30k csata, 2k wot rating. Szerintem annál akkor is jobb eredményt érnék el, ha afk lennék az összes csatában. A 3 t9-es tank:
Ez a CC1 statja a tankkal:
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy azzal a tankkal hogy lehet ennyire rosszul játszani.