Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Szibilla #242697 üzenetére
Én is így olvastam....kétágú távcső az nálam is a csigaszem avagy periszkóp.
De persze kinek mi jön be, mindenki azt tesz a tankjára felszerelésként, amit akar, szíve joga, csak nagyon meglepődtem, de ez meg az én problémám.Optika az nekem volt egy idő, mikor minden tankon fent volt, mert a látótáv szerintem fontos ebben a játékban. Nem mind1, hogy én veszem észre előbb az ellent vagy ő vesz észre előbb engem!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Szibilla
aktív tag
válasz Dobi 562 #242696 üzenetére
"...az alternatív setupban van kétágú távcső is..." - ez értelmezésem szerint a klasszikus csigaszem lesz.
Egyébként igen, azon a tankon, ahol a töltésgyorsító nem lehetséges és talán a turbó is felesleges, szerintem is elfér a távcső. Mondjuk hiába van meg kb. 1 éve az a tank, még mindig nem mentem vele, szóval tapasztalatom az nincs.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #242686 üzenetére
Azért ez a periszkóp elég erős egy heavy tankon, ami ráadásul még csak nem is a teljesen lomhák közül van!?
-
Puculo
aktív tag
válasz h1mpi #242691 üzenetére
Próbáltam már én is rammolni artával mikor töltöttem és közel volt az ellen. Sajnos nem tudtam megölni a T 54-et, de meglepődhetett a tag, mikor nekiestem közelharc közben. Épp a tesó artival küzdött, nem maradtam ki a buliból én sem. Szerencsére az ellen tüzér ölt meg, így a böcsület megmaradt.. Azért megnéztem volna az Action X arcát mikor meggyaláztad..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
kchryss
veterán
Skill4ltu a cap foglalós light küldetést csinálta. Vicces volt ahogy elkezdett sírni chat-en hogy cap-eljenek be. Sikerült is meggyőznie egy csomó csapattársat, annyira segítettek neki hogy túl sok cap pontot elvettek előle és 3 ponttal lemaradt a küldetésről.
Utána olyan kedvesen írt neki egy játékos hogy vett neki egy prém tankot.
Aztán következő csatában ásszal meglett a küldetés perfekt játékkal. Érdemes megnézni:
5:57-től a két csatát: [link][ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
válasz Baltazár123 #242681 üzenetére
nagyon beteg ez a tank, forgatom a tornyot és ugyanakkora a célkereszt, a double penetration meg amúgy is régóta mozgatja a fantáziám...
-
Baltazár123
senior tag
válasz Addel #242685 üzenetére
Én a válláról is le szoktam pattanni undorító egy ellenfél. Kivéve az E4-ben, aranylőszert neki és hatalmas zöld folt lesz a frontja. Az sconq-t nem ismerem, majd megveszem leárazáskor, de jó lenne, ha az működni az early ellen.
A másik a chieftain, amit valamiért az első görgője körül szoktam lőni és nemhogy a görgőt nem szedi vagy sebezni valamit, hanem le szoktam pattanni a francba. Undorító ellenfelek.
Nehéz ezek ellen a tankok ellen tapasztalatot gyűjteni, mert ha ilyen jön szembe, akkor már általában készülhetek is a garázsba elég hamar.
-
Baltazár123
senior tag
válasz hitman77 #242684 üzenetére
Igen, erre a tankra minta rászabták volna a mobilitás felszerelést, ami a sebesség mellett ad némi vert stab szerű segítséget is. Ahogy mondod, simán lehet járatni egyébként vert stab nélkül is, működik. HP növelő vagy venti vagy turbó is mehet rá, esetleg a pontosság javító. Skillnek van felszerelés ajánlása.
Nekem az alternatív setupban van kétágú távcső is, amit félve írok le, mert itt sok a nagyon kötekedő ember Van rá magyarázat, mégpedig a tank jósága miatt,. Általában a legtöbb tankommal ott pusztulok a dühöngőben, nézhetek bármennyi streamet, az ügyesség hiányzik, de még nálam is feltűnő volt, hogy milyen gyakran éltem túl az obj703-2vel a nehéztankos dühöngőt és nincs annál idegesítőbb, amikor már eleve alacsonyabb hp-n vagyok és sunyi láthatatlan tankok lőttek szét utána. A távcső sokat segített ilyen helyzetekben. Mostanában viszont már alig van ilyen kiegyenlített csata, csak a rohamozás állandóan, oda elég a sima harci setup, nem kell ilyen "taktikus" Az erősebb csapat úgyis rohamoz, úgyis odamegy, odajön, látni fogom őket, ritka, amikor sunyi lapítás megy a végén és ezen múlhatna a csata, hogy látok-e.
-
-
hitman77
senior tag
válasz Baltazár123 #242683 üzenetére
Igen, nekem ilyen volt a Progetto, Skoda T56, BZ-176 (bár ez szerencse is volt), Lis és a Bisonte. Ezekben nem is csalódtam.
tanks.gg-n néztem a 703 ágyú statjait és valóban nagyon dúrva. Nem is tudom milyen felszerelés megy majd rá, mert mintha a vert stab nem lenne kötelező, de amíg kitalálom felraktam a három kísérletit, azt egyébként sem tudtam mire használni.
-
Looserke
őstag
ez így nem jó, amikor elhatározom, hogy nem költök már többet erre a játékra, akkor mindig valaki ajnározza az egyik shopos tankot és nem tudok neki ellenállni, hogy meg ne vegyem...be is gurult a 703 II a garázsba...
egy kivétel van a progetto, azt mindenkééen megveszem, ez a csicsás Mars förtelem nem érdekelt...
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz hitman77 #242679 üzenetére
Az obj703-2 ráadásul az egyik legjobb sniper nehéz tank Mielőtt azt gondolod, hogy viccelek, nem, nem vicc ez. A mozgás, toronyforgás közbeni szórás romlás értékei jobbak, mint a leopard1-nek és a rejtett szórásképe is döbbenetesen jó. Akármekkora is a célkör, ezzel sokkal jobb arányban lehet sikeresen akár még távolabbra lőni, mint amit a 0,42-es szórás indokolna. Középre tartanak a lövések, hasonló a borrasque-hoz, nem tudnám megmondani, melyik a jobb sniper, pedig sz.r a hivatalos szórásuk.
A másik, a sarokharc, ha elég ügyes vagy és ki tudod úgy rakni az elejét, hogy nem látszik a közelebbi görgőd és az ellenfél ellövi magát, akkor alul-felül 370-400 körüli effektív páncélod van, gyenge pont nélkül. Az rng miatt be is lőhetnek, de csak arannyal és akár jpze100 is lepattan rólad arannyal. Nagyon hatásos technika, QB mutatta a streamjében, neki mondjuk jobban megy. Nem mondom, hogy tökéletesen tudom ezt alkalmazni, az szokott gond lenni, hogy túlforgatom és akkor arany lőszer beviszi már vagy kilátszik az oldala egy kicsit és akkor ott lőnek meg, de ha sikerül srégen jól kiraknom az elejét, általában megpróbálják meglőni mert beadja nekik narancsra, zöldre az indikátor és azt hiszik, hogy igen, de nem és gyönyörűen fog pattintani és akkor jöhet is a válasz, amíg tölt az ellenség. Sidescrapre se rossz a tank, de az oldalát belövik arannyal, az orra viszont srégen kirakva baromi erős, mondhatni aranyálló ha ügyesen rakod ki csalinak.
Jófajta tank, az biztos. Lehet vele aprítani és amikor berakod a duplát az ellenségnek, az valami igen jó érzés főleg ha sebez is mindkettő. Azért ez is olyan tank, hogy a 800hp alatti ellenség jobb, ha nagyon vigyáz vele. Még ha nem is duplát kap, de 5 secen belül a garázsban lehet nagyon könnyen.
Ja igen, még egy jó dolog, a torony teteje bár tud pattintani de ennek se túl erős és overmatchelhető a lób.szó ágyúkkal, csakhogy itt elég könnyen le tudod fedezni, védeni a dupla ágyúcsővel. Ez szintén jól jöhet. Meg kell szokni, töltés közben felemelni az ágyúkat, kicsit riszálni. Sok odaérkező lövést tudnak hárítani.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Azt mondja meg nekem vki, hogy most milyen húdeodabaszós akció van jelenleg, ami miatt a Dobi562 által emlegetett zombiapokalipszis nem ért véget és gyakorlatilag agyhalottakkal van tele a játék most is?!?
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
a 279e egy op tank, bárki bármit is mond, szembol szinte belohetetlen, hiába ismered a gyenge pontokat, a szoráskép miatt 10:1 az esélyed beloni.szembol azt az egy -két pixelt eltalálni muvészet. az oldala meg szereti benyelni a lovedékeket, a segge gyenge, de szo-szo nem tolatva jon.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Djuree
félisten
najó igazatok van.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
phoenix1989
őstag
válasz Djuree #242671 üzenetére
Azért mert egy táras tankkal kiveszel egy normál tankot akkor az már nem nagy cucc? XD egy tarbol bármelyik tankot kiveszed akkor azok se nagy cuccok? Szerintem így nem lehet véleményt mondani róla. Hasznaltad? Meg van? Játszottál a tankkal? Mert akkor valós véleményt tudsz róla mondani, az hogy kiveszed egy csatában az semmit nem jelent. Lehet egy rossz játékos játszott vele, lehet fele legénysége halott volt ,vagy fele modul , esetleg alapból fele élete stb. Szerintem ez alapján nem lehet azt mondani nem nagy cucc . Lőttem már szét 279e T akkor mondjam rá hogy nem nagy cucc?
-
-
Warton
őstag
válasz hitman77 #242669 üzenetére
+1 szavazat arra, hogy jól.
Viszonylag gyors, viszonylag pontos a löveg, a páncél még pattinthat is. Saját vagy alacsony tierben alaplőszer mindenre elég. Magasabb tierekben azért érdemes golddal lövöldözni. Kellemes alfa, főleg, ha duplázol. Összességében egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem.Kompromisszummentes linux gaming.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
A shopban levő obj. 703-at érdemes beszerezni? A streamerek tesztjeit néztem erősen ajánlott, de a mostani metában is jól működik?
-
Viktoár
addikt
Köszi srácok, nekem csak két csajszi volt meg mert akkor törték fel a fiókomat. Most beraktam őket a japó Type 1 Chi-He-be xp-t gyűjteni mert ha minden igaz ebből ágazik le majd a td ág. A többi 5-ös td-t elnézve szerintem 17k xp elég lesz a kifejlesztéshez. Sokak szerint nem éri meg az ágat kihúzni de ismertek már, elvagyok a szar tankokkal. Egyébként ha a JGPZ E100-hoz fog hasonlítani az nem olyan borzalmas.
Üdv:Viktor
-
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #242661 üzenetére
Koszi!
----------------------------------------------------------------
Az akcio nyertes licitjei egy tablazatban, ha valakit erdekelne.https://thearmoredpatrol.com/2023/02/20/wot-eu-na-auction-results/amp/
-
Viktoár
addikt
A tökfesztiválos csajszi nulladik képessége bármilyen legénységgel működik vagy csak a tökfesztiválos csajokkal?
-
hulp01
senior tag
-
-
Djuree
félisten
srácok az fv td-t mennyi free xp-ért lehetett elvinni?
nem tudtam venni semmit, ezek a nyersanyag mennyiségek nekem túl sokak, nem költök nagyon a játékra, nincs felesleges xp-m se meg goldos se.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KisApám
addikt
14 900 volt a közép bid.
14 500-at raktam rá az utolsó percben. Beadta annyiért a T54-est.
Nem nagyon izgatott, hogy meglesz-e.
13 500 is elég lett volna talán rá talán.Ui.:
QB 15039-et rakott rá.
A streamjében írták, hogy 12 700 is nyerő bid volt.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Addel
senior tag
Nem nagyon kapkodják ezt a T54 heavyt.
-
Dobi 562
addikt
Meg egy asz tanker. Le kell farmolni a haromszogeket, van itt damazs!
Es ezzel meglett masodlagos az Obj 260 MT-15 kuldeteshez.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
-
Puculo
aktív tag
válasz Addel #242640 üzenetére
Az mákos lövés lehetett.. Nyilván városban nem nagyon lehet annyira intenzíven besegíteni a csapatjátékba, de nyílt pályákon néha kevés tud lenni a lőszer ha van mit lőni.. Nem tudom a többi nemzetnél mennyi a lőszerkiosztás artikra, de ezen az ágon a 10-es vas elég imponálónak tűnik.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
popey37
addikt
most szolt a WG, hogy ma nem kellene játszanom, abba is hagyom:
13 lövésböl 7 találat, de csak 2 sebzés. szolt a wg, hogy ma ne eröltessem, semmi értelme.
5G-s netem van jelenleg 20 megás sebességgel és a wot 150 ping alá nem megy még vpn-el sem, kiprobáltam vagy 20 szervert, egyik sem jo. érdekes modon más játéknál semmi gond a ping-el és a sebességgel. csak a wot-ban. de náluk minden rendben van. ki érti ezt? én nem.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
Dobi 562
addikt
válasz Baltazár123 #242636 üzenetére
Szerintem eknek a 9-es kreditfarmolos premiumoknak meg mindig semmi ertelme. Majd ha elkezdi a WG kiadni az OP 9-es premeket akkor lesz erdemes kolteni rajuk (bar ezzel a lepessel az utolso legjobban jatszhato tiert a 9-est fogjak szetcseszni).
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Baltazár123 #242634 üzenetére
-
Baltazár123
senior tag
válasz Addel #242632 üzenetére
Kíváncsi leszek a cc-k mit mondanak róla, a magyarok is elég hamar ki szokták adni az elemzést, de lényegtelen a licit szempontjából nálam, csak kíváncsi vagyok. Mert max 11k aranyig tudnék elmenni. Ha dícsérik a tankot, akkor felmegy a licit keményen, ha megerősítik, hogy f.s, akkor meg minek rá aranyat égetni. Ez a kérdés eldőlt a számomra
[ Szerkesztve ]
-
Addel
senior tag
válasz Baltazár123 #242631 üzenetére
Ezt én is kihagyom, nekem meg van a chieftain proto, az se op, de ettől fényévekkel jobb, és nincs r2d2 se a tetején.
-
Baltazár123
senior tag
válasz BerserkGuts #242623 üzenetére
A renegadenak meg az E5nek is ott van a tetején az R2D2 és be is lövik, ha nem ügyes az ember. Csak azoknak a tankoknak igen jó az ágyúja, nem kell sokági mutatni a tank tornyát, ennek meg botrányos a célzásideje és még utána is pontatlan marad az ágyú.
A cc-k hamarosan kiadják az elemzéseket róla, de kétlem, hogy áradozni fognak erről a tankról. Kíváncsi leszek, hogy mennyiért megy el a végén ez a tank. Részemről ezt is kihagyom.Ez egy elég f.s aukció volt úgy összeségében, pedig a wg marketing úgy adta elő, mint a legendák meg az álmok tankjai érkeznek, aztán jöttek csicsás skinek elég húzos mennyiségű nyersanyagért vagy aranyért, ótvar sz.r prém tankok meg az FV TD, ami jellemformáló tank, de legalább nem aranyért adták (kivéve azoknak, akik xp-t konvertáltak).
A liont behúztam, de az se győzött meg, a progi65 egyelőre jobb, a nerf után újraértékelem, hogy melyik megy a tartalékba és melyik marad játszósnak.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz joergie #242626 üzenetére
En csak a Monkey King-et vettem meg kreditert, ebbol az aukciobol semmi mas nem erdekelt.
Lion sem hozott lazba, ulok tovabbra is 30k goldon es 330k free xp-n de a WG szinte ket hetente ad eselyt elkolteni ilyen "egyszeri" ajanlatokkal szoval nem aggodok hogy rajtam marad.
Aki tegnap kivette a Halalcsillagot majd par nap mulva irjon mar egy beszamolot, hogy meg akkor is ugy gondolja-e megerte!
Ui.: Lion-nal miert nem jatszik mar senki?
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
lehet csengetni az aranyat a t54-ért ezt se hiszem, hogy 20 alatt megáll. sőt. működik ez a pénzszivattyú, a játékélmény szar, de a függőség árát elkérik gazdagon.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
tween
őstag
Sziasztok!
Játszik valaki Apple MacMinin?
Tervben van a vétele, de nem tudom alkalmas e erre a játékra. -
BerserkGuts
őstag
válasz egyedülülő #242620 üzenetére
-12 fokos gunja van szép lenne meg jó a tornya csak ugye ahogy írtad az a kupola nem kéne rá mert így nem lehet tornyozni vele mert még az ágyúja is szar
Nagyon szar amikor a WG úgy heréli ki az ágyút hogy mind a 2 statot használhatatlanná teszi és szerintem fontosabb a célzás idő legalább az lenne olyan amcsis 2sec mert a pontosságon lehetne szépíteni
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Gubu0101
veterán
válasz egyedülülő #242620 üzenetére
Nekem se az biztos 1 tankot se vettem
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
egyedülülő
őstag
válasz Gubu0101 #242619 üzenetére
Na, ez a tank sem fogja elvinni az aranyam. Egy tier 9 renegade,gyengébb statokkal. Lassú, 0.4 pontossággal, gyenge kupolával, alsó lemez 140mm effektív.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
h1mpi
félisten
válasz Baltazár123 #242617 üzenetére
Ma van az én napom, ha jó tank jön aranyért
Fully electric lifestyle!
-
Baltazár123
senior tag
válasz Imilenni #242614 üzenetére
Ez valóban lehetséges. A WG zseniálisan időzített, ha most ténylegesen elégettek a játékosok egy csomó aranyat az xp váltásra.
viktoár: dehogy sajnálom, van FV TD-m, már csak legénység kell bele. Annak legalább körbeforog a tornya teljesen. Csak kipróbáltam volna és a szabad xp-t nem sajnáltam volna rá, ennyi. 1 tankot szerettem volna behúzni most az aukciókban. Eddig olyan brutál túlárazott volt mind vagy a nyomorult k2, ami jellemformáló tank és már több játékos is mondta, amikor kérdezték tőlük, hogy milyen, hogy ha tehetné, visszakérné inkább az aranyat, amit kiadtak érte holnap várhatóan tier9 prém tank jön, gondolom színaranyért azt is felverik 15-20e környékére, én 10e -ig tudok elmenni, esélytelen. Ennyi volt az aukció, nekem ebből nem lesz most tank idén.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz Baltazár123 #242613 üzenetére
Szerintem ne sajnáld, kizárólag trollkodásra való, 10 csatából egyszer ha sikerül egy értékelhető kört menni vele.
Már nem vagyok a játékban, gondolom tele van a csata fv-vel....A td gyilkolós/sebzős küldiket most kell csinálni.
-
Imilenni
addikt
válasz Baltazár123 #242613 üzenetére
Pont most van free XP akció is
Istenem, valami csoda hogy milyen ütemben fejlődik a WG ilyen téren
Gratulálok nekik, jár a kex!Press "F" to pay respects.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #242612 üzenetére
312e-t tudtam rárakni, durva azért, hogy ennyi bálna van a játékban, akiknek a Lion után még van ennyire sok szabad xpje és nem volt meg az FV TD. Mert a medián nem volt messze a 400e-től. A jó oldala az, hogy így viszont a következő csoda tankot, várhatóan jövő februárban (vagy hamarabb) be fogom húzni szabad xp+töredék+kredit kombóban. FV TD-m van, de kipróbáltam volna a halálcsillagot is, ám ez nem most fog megtörténni.
-
Viktoár
addikt
Nekem már a garázsban volt a halálcsillag így nem izgultam miatta. 336K free xp volt a minimum nyerő ajánlat.
-
Warton
őstag
válasz Baltazár123 #242604 üzenetére
Szerintem meg jó, hogy freexpvel is lehet fizetni. Legalább nem rushol mindenki tier10-ig, hanem kénytelen alacsonyabb tierű tankokkal is játszani.
Szerettem volna ezt a halálcsillagot, mert mindig lemaradtam róla, viszont 220k-nál többet nem adok érte, úgyhogy ennyi, majd legközelebb.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Baltazár123
senior tag
válasz BerserkGuts #242608 üzenetére
Ha lesz 1m, akkor lesz. Akkor neked lesz tankod, nekem nem. Ha sikerülne elhoznom a TD-t, akkor viszont az azt is jelenti, hogy nagyjából kiestem a jövő évi következő csoda tank megszerzésből. Ami 125m kreditnek / 1m szabad xp megfelelő nyersanyagot kér legalább, de lehet a szankciós infláció miatt lesz az 150m is. Nem marad most szabad xp-m és már az is csoda lenne, ha jövő év februárig 500k-t össze tudnék szedni. Ilyen ez a licitjáték egyszer hopp máskor kopp
-
BerserkGuts
őstag
válasz Baltazár123 #242604 üzenetére
úgy van nyomjuk feljebb nekem mindegy mondom tele vagyok lesz ez még 1 milla is
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
-
KisApám
addikt
Lesz ebből kb. 300 000 free XP a competitive bid.
(ha az 1 Gold egyenlő 35 XP-t nézzük, már 8000 Gold fölött járunk licitnél)
20 000 db tankra több mint 32 500 licit, és még több mint 4 óra van hátra.
370 000 free XP-m van.
TALÁN 270 000-et rádobok.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Baltazár123
senior tag
válasz BerserkGuts #242603 üzenetére
Mindenki azt vesz a nyersanyagokból és azt csinál az accjával, amit akar, illetve ami belefér a WoT szabályrendszerébe. Ha valaki fel akar tenni 10 millát az FV-re, semmi nem tiltja. Szerencsére mediánt mutat a licitjelző és nem átlagot, szóval nem tudja különösebben felhúzni a kompetitív licit értéket.
Egyébként QB is elmondja, ahányszor a qilinget kérik játékba a nézők, hogy még most is fáj neki, ha belegondol mennyit kiadott azért a tankért és hogy nem volt normális. Ráadásul később valamivel olcsóbban meg tudta volna szerezni. A licit ilyen.
Kissé alábecsültem a wot közösséget, most tudtam ránézni, 30k embernek kell a tank és láthatóan több százezer szabad xp-n ülnek, felnyomták a kompetitív licitet 273e, tehát 250e legalább kéne a tankhoz és még van hátra több óra. Vagy nem sajnálják rá az aranyat és konvertáltak. Én sajnálom rá az aranyat, de nem sajnálom a szabad xp-t, így felemeltem 275e-re és még 25e maradt tartalékban, de ahogy nézem rá kell pakoljam azt is és ennyi a vége. Ha elég, elég, ha nem elég akkor meg majd gyűlik a következő licitre.
Nem vagyok egyébként teljesen meggyőzve arról, hogy ez jó dolog, hogy fizetőeszközzé tette a WG a szabad xp-t. Sokan még fejlesztenek ágakat de már nem használják fel a szabad xp-t, mert azzal fizetni is lehet tankokért, pedig sok stock tank borzalmas.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Addel #242599 üzenetére
oké nekem 10.milla van akkor legyen harc
pedig kb ennyit is érne kb 170.000xp maximum
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #242595 üzenetére
Ilyenkor az első 20K licitáló nyer vagy az első 20K akik a legtöbbet tették fel!?
Tényleg nem kötekedni akarok de ti nálatok be van kapcsolva a monitor?
Ugyan vannak dolgok játékon belül amit keresni kell de itt ha csak hadonászol kicsit az egérrel feldobja ezt az infó ablakot ha már a cikket nem olvassátok.
17:18 -kor
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val