Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz manu75 #244399 üzenetére
Hogy mi, energiapajzs? Majd ensk-en, mines-on, (stb) csak nézzük egymást amíg el nem tűnik a pajzs rólunk. Azáltal hogy egy vagy több perc "tétlenséget" teszel a játékba még nem lesz hosszabb a tényleges játékidő csak a csata ideje fog tovább tartani.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
manu75
aktív tag
Mit jelent az extra álcázási bónusz a obj274 3D stílusához? Már több fizetős 3D stílusra is van ilyen? Ez nekem tök új.
Kikívánkozik már belőlem, ha így össze tudtak fogni a nagy közösség, hogy ne legyen új legénységi rendszer mi lenne ha összefognának, és nem vennék meg végre az összes szart a játékban addig amíg érdemben nem csinálnak valami normálisat is benne. Még az is jó lenne ha az első percben nem lehet sebzést kiosztani addig energiapajzs véd mindenkit. Máris lehetnének akár 5 perces csaták is.
Roham mód, tegnapelőtt -300 pont tegnapra megtanultam játszani +400. Most meg írja a játék ha nem játszok vele elvesztem a pontjaim. Valami dedó ez ki a .... érdekel mennyi pontot ad.
A holdas cucc viszont tök jó megyek is a dedóba.
-
aktív tag
válasz phoenix1989 #244397 üzenetére
Yep, ez is egy lehetőség.
-
-
Djuree
félisten
a tartalék fül megszűnt? amiket nem használtam ott volt de most nem találom. mondjátok hogy nem vették ki mert tökönszúrom magam ha megint több 100 tankot kell mindig átgörgetnem mindig ha keresek valamit.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Rellind
senior tag
15 láda. 1,7M kredit, pár képzési füzet, 4 nap prémium, 2-3 booster.
-
köpet
aktív tag
válasz Baltazár123 #244389 üzenetére
"meg ahogy néztem itt lehet alkatrészt szerezni a kísérleti felszerelésekhez"
A fene, ki akartam hagyni ezt a futkorászós agyhalált, de ezek szerint nem lehet...
Vagy van más módja annak, hogy a kísérleti felszerelésekhez töredéket/alkatrészt szerezzen az ember (a meglévők bedarálásán túl persze)?Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #244388 üzenetére
Elméletileg keverheted is a legénységet abban a tankban. Pont arty legénység olyan, hogy alig van nekik használható skill, talán 2-3, a többi is jó persze, ha rajta van, de semmit nem segít a gyakorlatban, inkább azt csinálnám, meg fogom is, mert időszakosan előfizetek rá, hogy keverem a legénységet benne, remélem lehet
A kártya adatokra amit írtál, 2023-ban ez még kérdés? ki az aki a normál bankkártyáját használja neten? van minimális összegért web kártya minden banknál, van revolut, talán van a bankoknál is, de a revolutnál biztosan olyan funkció, hogy egyszer használatos kártyát tudsz generálni az applikációban, rizikósabb helyeken jól jön, fizetsz vele egyszer és nyugodtan el is lophatják az adatokat, ha tudják és akarják, ugyanis többet nem lehet fizetni vele...
Letolom a napi onslought adagomat, jó kis pörgős csaták meg kipróbáltam ezt a mars játékot, hát ez valami beteges, de vna benne valami addiktív meg ahogy néztem itt lehet alkatrészt szerezni a kísérleti felszerelésekhez, persze jó WG szokás szerint nagyon keveset, pont nem elég, hogy az egyik hármas szintre fejlesszem. Még gyűjtögetnem kell, de pl amit ígértek, hogy BP-ben lesz majd szerezhető, az nem igaz, ott nincs.
-
aktív tag
válasz popey37 #244385 üzenetére
"a garázsban van 13 olyan küldetésem amit jelez, de a küldetések fül alatt meg nincs sehol semmi."
Ez nálam is így van."ezt a marsi sz*rságot az inditogomb mellöl nem tudom levenni: egy kis piros pötty világit a normál csata fül mellett."
Szerintem ez nem bug, hanem szándékos, hogy felhívja rá a figyelmet. -
Warton
őstag
válasz popey37 #244385 üzenetére
"nekem pl. most az arty legényei vanak benne."
Ki más lenne benne.... Azért csak óvatosan, mert ha a WG megneszeli, hogy borzasztó nagy igény van prémium artykra akkor ki fog találni párat.
Amúgy szerintem ha árulnának tier8-as artyt megvennék mint a cukrot. Még lehet, hogy én is vennék.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
popey37
addikt
van pár érdekesség a frissités ota:
a beállitásoknál az irányitás beállitásait nem tudom megváltoztatni, hiába állitom át a billentyüzetet, az eredetileg beállitott marad.
a garázsban van 13 olyan küldetésem amit jelez, de a küldetések fül alatt meg nincs sehol semmi.
ezt a marsi sz*rságot az inditogomb mellöl nem tudom levenni: egy kis piros pötty világit a normál csata fül mellett.
azért van jó is: a wotplus prémtankba bármilyen azonos nemzetiséget bele lehet pakolni büntetés nélkül, kár vegyesen is: TD,med,heavy, light: nekem pl. most az arty legényei vanak benne.
a kártyás fizetésnél figyeljetek oda, mert elmenti a kártyadatokat, nehogy valaki visszéljen vele. én kitöröltem az elöfizetésnél mindent.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Djuree
félisten
válasz phoenix1989 #244375 üzenetére
azta, mennyit nyomtad te? nekem csak 20k pontom lett…
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dokee78
félisten
Meddig tart ez a Mars láda dolog?
Most vettem,csak holnap tudom ki bontani. -
kchryss
veterán
Prémium tankokon már nem lehet bekapcsolni a legénységfejlődés gyorsítását?
-
h1mpi
félisten
Fusztráló, hogy minden csatába 2. vagyok... volt, hogy 8 ponttal...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #244370 üzenetére
mivel light tankokkal szar vagyok, igy ez sem fekszik. lightal sem játszom, csak ha nagyon muszály. ezzel sem fogok.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
ez az uj modi megint egy fos, mentem mint állat végig, erre kaptam 171 pontot, na amire igy összejönne a 100k pont, a szakállam is kinöne ujra. ez megint kihagyos történet részemröl.
vettem egy 15-ös csomagot:
Gratulálunk! Jármű hozzáadva: ASTRON Rex 105 mm Helyek hozzáadva: 1 Hozzáadva: Küldetés 5x-ös csatában szerzett tapasztalatért (x1)
mellé 750k kredit 10 nap prém, csomo képzési füzet.
4k-ért megérte.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Met
nagyúr
A Ninja tokenekért vehető álcafestések megadják a szokásos bónuszt?
Valamelyik karácsonyi tokenes festés nem adott bónuszt azt hiszem."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
joergie
őstag
Itt hogy jön ki a WG matek? 3/6=0.45?
Másiknál 2/6=0.3 ; 2/10=0.18 ; 3/8 0.36 ; 2/8=0.24 , ezek legalább közelebb vannak.
Ez jut róla eszembe.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ddt500hu
veterán
Na eljutottam a bronz C-ig. Itt is bejön a fickó artyval....szerencsére az ellenséggel volt.
-
hulp01
senior tag
válasz Djuree #244342 üzenetére
Tegnap engem is szivatott rendesen. Majdnem minden csatában volt a csapatunkban egy 0 sebzéses játékos, de volt, amelyik az elejétől bot volt. Máskor a full hp-s maus végignézte, ahogy SC-vel harcolok egy Badger, AMX, wz trió ellen. Mindegyiket sikerült leszednem 200hp alá. Cserébe a Maus elment az artycsapásért. Engem végül legyőrtek, aztán további hp veszteség nélkül a debil Maus t is. Csak azt nem értem, hogy ezek a debil játékosok hogy a fenébe jutnak tovább a debutant első két szintjén. Én meg az iron/bronze között ingázok 3k feletti átlagsebzéssel (SC-vel). Tegnap volt, hogy 6,5k sebzés mellett is vesztettünk. És ez 60 pont bukás az előrehaladásban, mert nem hogy nem kapok negyvenvalamennyit, hanem még bukok is 18-at. Rettentő frusztráló egy mód. Az előző szezonban meg szinte visszaesés nélkül mentem fel a silverig.
-
Szibilla
aktív tag
válasz 2thletme2day #244349 üzenetére
Délután 3-tól lesz elérhető.
-
2thletme2day
őstag
Csak nálam bugos a játék vagy másnál sem látszik a "Hív a mars" esemény? Alul megjelent az értesítéseknél, egy üzenet, hogy elérhető a mód. Rámegyek az üzeneten belül az "eseményhez" gombra és nem történik semmi. És nem is látok semmit a játékban ami az eseményre utalna.
-
Djuree
félisten
válasz kisharsany #244343 üzenetére
az nagyon egy gyenge valami...nekem nincs meg de nem félek tőle, akár t8-al is simán nekimegyek és általában ki is lövöm.
-
köpet
aktív tag
válasz kisharsany #244343 üzenetére
Azzal nekem valamiért 14% a WR-em...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Djuree
félisten
1 csata kellett volna rohamban feljutni, előtte szépen nyeregettem, mindig megvolt a 3-4k dmg, persze utána már vereségek jöttek.
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
Nincs valakinek kedve roham módot játszani "okosba" ? A legenda rang megoldható ha valakinek fontos.
-
joergie
őstag
válasz ddt500hu #244330 üzenetére
Szerintem nagyon dpm fókuszú most ez az onslaught. tvp-t jól látod, ott van a határ , hogy clutch eszel e vele, hogy megválogatod a célpontjaidat, és inkább életben próbálod tartani a sajátjaid(és az se mindegy, melyiket), mint a könnyen lőhető célpontokat gyapod.
strv-vel úgy vagyok, hogy ahonnan megyünk, onnan támogatok, és elbukni csak befele(felém, amit lőni tudok) lehet, ekkor kvázi nem hagyom elbukni, ellene dolgozok a vesztes szitunak. És ha a csapat áttolja a frontot, ritka hogy vesztünk, akkor szaladok az eredmény után. Szóval egy ilyen csillapító hatása van. Meg hát ha valakit meglő egy strv, az tudja hogy 5sec múlva jön a következő... Van hátránya a stratégiának, elég dinamikusan kell lekövetni a mapon látottakat, asszem ebben jó vagyok, erre építek.(persze nem jó minden mapon, de 3ra biztos ezt viszem.
De amúgy gyakran már a setupból lehet látni, hogy win vagy lose(ha spotolódott az ellen csapat). 2nél több med már majdnem biztos lose. ebr is nagyban rontja az esélyeket. talán a 13105 a legjobb light.
igazából strv-vel is sokat kockáztatok, de inkább dobok egy kavicsot a tóba, ami hullámokat ver, és alkalmazkodásra kényszerítem az ellent(minthogy bemegyek ugyanazzal, mint ők, és remélem hogy jobb vagyok vele)....lehet túl offenzív stratégia, hogy defenzív vagyokEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Djuree
félisten
válasz ddt500hu #244330 üzenetére
én is 60tp-vel nyomom főleg, tegnap lőttem 7,5k-t.
én nem tudok feljebb jutni, hiába jutok majdnem fel, utána jönnek a vereségek és majdnem nullázódik. de nem érdekel amúgy, csak a küldik miatt nyomom. ha lenne jó csapat sima lenne a feljutás...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ddt500hu
veterán
válasz h1mpi #244327 üzenetére
Nem értek hozzá de csak heavyvel megyek. 60TP, Maus, SC.
Kevesen vagyunk, kell a sok hp, meg néhány pattintás.
Persze sokat lehet lőni a TVP-vel (nekem nincs) de nem veszel fel lövést közben és a többiek kapják a fókuszt.
Szerintem.
De amúgy tényleg lövésem sincs, mert ahogy megközelítem a bronz szintet egyből jön három vereség, szóval lehet csak életlenül jutottam el a vasig. -
joergie
őstag
válasz Addel #244328 üzenetére
Te összekötötted, ezért gondolta emberünk, hogy az átlag tier8 prémiumon FELÜL ad extra kreditet. Mert az idézetben is külön van szedve. Tehát egy techtree tankhoz képest ad extra kreditet, nem egy tier8 prémiumhoz képest(melyek kredithozama közt is van szórás, szóval nehezen lenne értelmezhető, a prémiumhoz képest extra kredit).
nekem wz114 van, egészen megszerettem(lila és rózsaszín játékszereivel), de a poén, hogy olyan xp boostot kap, hogy ritkán kerülök ki a top3ból, így nagyrészt garantált csatánként a 7/5 bond(heti 100at lehet vele begyűjteni, mint bármelyik tier10essel). Érdekes hogy turbo/vertstab/rammer kombóval kevésbé érződik feszesnek, mint lilaventi/vertstab/rammerrel. Kell az a turbó, na.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Addel
senior tag
válasz cherubion08 #244326 üzenetére
De ad. [link]
"This is a Premium vehicle. Premium vehicles earn more credits and experience per battle, and provide a range of other bonuses.
This vehicle has the ability to earn bonds in certain game modes." -
-
aktív tag
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Djuree #244319 üzenetére
nekem megvan, szeretem, sokkal jobb mint a többi 9es prém heavy. sajnos a kupolát belövik rajta és a test se túl acélos de ahol tudsz tornyozni igy is elég erős, löveg sem rossz a 2 féle apcr-el. de nagyon kell rá a turbo, vstab, rammer kombó ha lehet bounty-ból.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Viktoár
addikt
Megvettem a 8-as japó td-t, rögtön le is szorzóztam. Ja mégsem.... (0:15, 3:15, 6:15, 4:15, 7:15)
-
Addel
senior tag
válasz Djuree #244319 üzenetére
Nem túl jó, szar az ágyú, nagyon szétugrik a célkereszt és nagy a célzás idő, pedig egyébként jó lenne. De még is csak 9-es prémium, hoz extra kereditet meg kötvényt is.
és ugye eddig nem volt megszerezhető, csak egyszer a WT eventből lehetett behúzni nagy mákkal a mérnök kulccsal. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #244314 üzenetére
hol látod mik lesznek bennük? én nem találom.
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren elég sok lángszóróssal találkoztam már. Nagyon remélem hogy nem jön EU szerverre is mert toxikusabb mint az artyk. Alig sebeznek de a pszichológiai hatásuk borzasztó. Ott van előtted egy kis szar amit szemből nem lehet belőni, fedezék mögül pörköl téged, folyamatos stun és hanghatások hátráltatják a játékod. Olyan idegesítő mint a szúnyog ami a füledbe zümmög de nem látod és nem tudod lecsapni.
-
h1mpi
félisten
Kemény ez a roham mód, nem bírok elmozdulni 0 pontról rég nem láttam ennyi nyomorultat egy csatában
Fully electric lifestyle!
-
joergie
őstag
válasz Szibilla #244306 üzenetére
Bakker, hogy erre nem gondoltam Köszi.
Westfield és ghost town maradt ki a fent említett kettőn kívül.
tehát a teljes onslaught map / térkép lista, ha más is keresné(randomhoz képest változatlanok):
redshire
westfield
ghost town
cliffváltoztatott(randomhoz képest):
el haluf
sand river
himmelsdorf
ensk
pilsenújak(randomhoz képest változatlanok):
airfield
glacierEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #244307 üzenetére
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Szerintem azért mert nem vagyok annyira jó játékos, hogy konstans hozzam a lila eredményt. Nekem kellenek a "feltètelek": bizonyos pozik jöjjenek, olyan tankok, ellenfelek legyenek akik nekem fekszenek..stb. így ha éppen több az egyezés akkor jobban megy, ha kevesebb akkor még nem annyira. Míg egy nagyon jó játékosnak kevesebb feltétel kell egy nagyon rossznak meg nagyon sok.
Mostanában még sokat kapkodok is, így még nehezítem a helyzetem"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Warton
őstag
válasz 2thletme2day #244298 üzenetére
Nem tudom miért venné ki bárki is ezt a tankot. Ha van jobb opció (prém idő, x5 stb.) akkor inkább azt vedd ki, hasznosabb.
Mivel 5-ös: Battle passre nem jó. Azt hiszem ennek van rádiósa, úgyhogy legénységképzésre sem ideális. A gémpléj sem annyira fun.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
joergie
őstag
válasz 2thletme2day #244298 üzenetére
valamiért megvan korábbról. szerintem teljesen játszható, sőt, nekem kifejezetten tetszett. kérdés hogy játszol e abban a tierben.
Tudja valaki, milyen mapok vannak onslaughtban?
Megnéztem ezt az online leírást, meg az ingame verziót is(ami szerintem egy az egyben az böngészős másolata), de csak a változásokat és az új mapokat írja. Tehát a Redshire pl nincs benne. Arra lennék kíváncsi, hogy a Redshire-ön kívül milyen mapok vannak még, ami nincs a felsorolásban. péééldául cliff(most jutott eszembe).
Akarok csinálni magamnak egy itinert, hogy melyik mapra milyen tank az ideál, vagy ha abból túl sok van, milyen b verzióval supportáljak(valami táras).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest