Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
zodo
nagyúr
-
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #254788 üzenetére
Nekem a recon módban fordult ez elő. Program lezár, újraindít és működik.
Behúztam a felice-t és ez is 4 nulla skilles legénységgel jön. Fogalmam sincs, hogy hol tudom majd használni őket, minden olasz tankomban jól képzett legénység van. A négyes tankok kimaxolása jó ötlet volt, legalább 3 szinttel kevesebbet kellett grindelnem így.
Amúgy érdekes, hogy vettem 2900 aranyat és ha azt választom, hogy én általam megadott mennyiséget veszek, akkor jobb áron adta, mintha vettem volna 2500 + 500 arany csomagot. Főleg az 500-as drága, de a 2500-as is hiába ilyen előkészített csomag, drágábban adják az aranyat, mint amikor én választok mennyiséget, ami alig több nála. Érdekes egy logika, mert így mindig érdemes pontosan annyi aranyat venni csak, amennyi kell és ezeket az előre bekészített csomagokat meg elfelejteni. Amúgy kicsit sokallom a 4690ft-ot érte, mintha régen olcsóbb lett volna az arany. Na mindegy, ennyit még hajlandó vagyok kiadni évente egyszer, kétszer. Olasz med prém tankom nem volt eddig, az is számított most.
-
aktív tag
-
xAttilax
őstag
válasz hulp01 #254598 üzenetére
így van, az ilyen jó felszerelések egyenes út a 1000wn8/50% WR alatti stathoz. 20-30 csaténként ha ki tudod használni a light-nál a rammolást hogy értelme is legyen akkor sokat mondok. Ellenben a csaták nagy részében hátrányban vagy a normálisan megcsinált light-okkal szemben.
Szóval legyen ez az öröme, hogy néha tud egyet raamolni light-al de nagy százalékban meg tök értelmetlen a felszerelés/ legénységi cuccai."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #254598 üzenetére
Szerintem szimplán szeret szórakozni.
Nehezebb light tankkal simán lehet top tier papír tankot rammal ölni.
De például azért nem játszom Cs-63 tankkal randomban mert túl csábító a sebesség.
Nehéz tankkal is vicces, mert neki lassú sebességgel is nagyot sebez.
Ha lenne olyan játékmód ami T8 tankkal lehet tolni városi pályán lehet újra elővenném a tohonya tódort spall linerrel. -
Plata
félisten
válasz hulp01 #254593 üzenetére
Rossz a skillezésed.
T8 amcsi lighttal T62-t öltem ütközéssel.
Ha rammolni is akarsz akkor kell olyan felszerelés meg irányított ütközés skill.
Ha jólemlékszem leganagyobbat windstormon rammoltam.Ha jólemlékszem talán t10-es táras cseh tankba? Valami papír t10-es tárast a városban T8 német nehézzel full hp-ról eltapostam.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz hulp01 #253333 üzenetére
Amíg itt is lehet ilyet olvasni:
"Engem már vagy 11 éve nem izgat a stat,sőt ha rossz kedvem van úgy csinálom a nyerj x csatát hogy bemegyek t8 ligtokkal és csak benyomom az automata padlógázt és iszkiri,majd köv tank amíg meg nem lesz a kívánt nyertes csata. "
Már nem is csodálkozok, hogy amíg poziba érek már 2-3-an halottak és mire lövök kettőt már hátulról lőnek, mert elesett egy oldal full-ra.#253331Geller72:
Dettó, itt tényleg kellet vagy 50 csata. hogy ne utáljam és 100 felett kezdtem el szeretni"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
phoenix1989
őstag
válasz hulp01 #253122 üzenetére
Tankra érdemes szerintem, abból is én t10 veszek lila felszerelés nem játszik, feleslegesnek tartom random csatákra. Max arra teszek lilat amit markolni akarok és az istenert nem akar összejönni és kell némi plusz de alapvetően lila felszerelés is ingyen volt nem vettem.
-
Djuree
félisten
válasz hulp01 #253116 üzenetére
kösz az ismertetőt, én ezek alapján sem bántam meg hogy nem vettem meg, én agresszíven tolom, leo is megvan de sztem sose mentem vele, a nulla páncél elriaszt. az e-50m az én gépem meg az obj430u.
sztem ezekkel bármikor megenném ezt a vickerst...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #252859 üzenetére
Nézd meg a nevét és a klán nevét,mindent elmond.
Nyilvánvaló hogy még gyerek,ép eszű ember nem csinál a saját nevére klánt,ha csak nem totál hülye vagy gyerek.
Jó eséllyel az 1973 a nevében a nagyapja születési ideje.
Egy 70-es évekbeli játékos nem írja oda.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #252689 üzenetére
Csak akkor TD-zek ha küldetéshez kell.
De akkor inkább foch-al.
Vagy néha szórakozásból valami vicces TD-vel.
Győzelem! Csata: Murovanka Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 4 612 Kapott Battle Pass pontok: 22 Megszerzett kötvények: 7 Szerzett kredit: 87 650 Csatában elért kitüntetések: Golyóálló, Felderítő, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Fokozott szellőzés 1. osztály (x1) Személyes tartalékok: A csatában szerzett extra szabad és legénységi XP (x3), További XP csatánként (x3) Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 8 765
Egy lövést csak úgy eleresztettem egy bokor felé,de nem jött be. -
-
kisharsany
tag
válasz hulp01 #252513 üzenetére
Én is utálom. Még 8000 XP kell a következőig, de kínszenvedés. Nem is akarom folytatni az ágat, csak ha már elkezdtem, legyen kifejlesztve a tank.
Tegnap be is szólt egy light, hogy a pálya másik végén nem tudtam ellőni vele az ellen könnyűtankját. Annyira kicsi a lövegmozgatási határ, hogy folyton fordulgatni kell vele, de akkor meg a széteső célkereszt egy életen át szűkül. Közelharcban meg bármi átüti. -
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #252462 üzenetére
Áprilisban írtam én is erről, nem igazán érdemes átképezni legénységet, legalábbis kreditért nem tűnik jó megoldásnak. [link]
Fura ez az új átképzési rendszer, nem érzékelem, hogy jobb volna a korábbinál.
Lett a garázsban Maus 7v7, raktam a legénységére némi könyvet, átraktam a "rendes" Mausba a csapatot, átképeztem kreditért, így a képességük vagy mijük lett 60%, és nem látom, hogy a skill/perk xp csökkent volna. Az embereknél valami olyasmit mutat, hogy a szükséges 100000 xp helyett 60000 van nekik, így jön ki gondolom a 60%. Namármost ha 40000 xp kell még ahhoz fejenként, hogy újra teljes értékűek legyenek ez nem tűnik jó biznisznek, vagy elnéztem valamit? Mentem két ordas szopó kört ezzel a döggel, ha már felszereltem, lett +1100 xp, ez így ebben a formában hosszú és fájdalmas dolognak ígérkezik.
Ja, az megmaradt, hogy büntetésből nem lehet rájuk rakni könyvet amíg nem százasok, csak szabad xp mehetne rájuk, ha volna uszkve 240000 (6*40000) erre.
Szóval nyaljanak sót a sivatagban, ez az egyik új fejőstehén, lehet égetni az aranyat illetve a kreditet.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #252462 üzenetére
Volt az 90% is némelyik legénységgel.
De igen most valóban vacakabb.
Szivatásból vissza vettem egy T7 tankot,raktam bele t10-ből legénységet és 60%-os lett,plussz skilljei sem működnek és iszonyú lassan jön az xp.Még úgy is hogy 5x-ös xp van és booster alig mozdul a legénységi xp. -
kchryss
veterán
válasz hulp01 #249537 üzenetére
T34, CDC, mutz, IS-5 már az előző patch-ben kapott ott buffot, írtam róla akkoriban: 1.23 rebalance
T-34-nél pont azt buffolták amit írsz: 1,1mp-cel gyorsabb töltés, 0,5mp-cel gyorsabb szűkülés, 20%-kal jobb mozgás közbeni szórás soft statok.
Előtte pedig az FV215b-t és AMX30B-t buffolták. Az FV például megkapta az sconq rétegelt oldalpáncélját így mivel hátsó tornyos elég op lett.#249534 Derron
A caernarvon ax szerintem pont nem azok közé tartozik aminél olyan egetverően fontos lett volna a buff. Az szerintem most se használhatatlan kategória ellentétben pár másik említett prém tankkal.
Ott bátrabban nyúlnak a tankokhoz, beleírták a szerződésbe hogy módosíthatnak rajtuk.
Nem tudom hogy EU szerverre eljutnak-e ezek a módosítások. Én arra gondolok hogy mivel a két cég együttműködik, cserélgetnek adatokat egymással. Így valószínű hogy a ruszki szerveren elvégzik a módosításokat aztán átadják a statisztikákat az EU cégnek és ami módosítás statisztikailag visszaigazolja hogy jó módosítás volt az jön majd ide is. -
Puculo
aktív tag
válasz hulp01 #249561 üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál. Nekem az alap pen értéke imponált és a sebessége. Azért kérdeztem azokat akiknek megvan, mert más a papírforma mint a gyakorlat. Nincs meg a charioteer, így a Nomad is új érzet lesz. Gondolom az AMX lesz még idén a shopban ha nagyon hiányozna.. Akkor eldőlt mi lesz a befutó.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Viktoár
addikt
-
kisharsany
tag
-
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #248661 üzenetére
nem mutatja mindig megsemmisültnek a kilőtt modult, lehetséges kigyújtani úgy is, hogy nem semmisült meg. A motornak van egy gyulladási esélye. Égés közben meg más modul is sérülhet.
Az HE-nek, ha átüt nagyobb az esélye a gyújtásra a népi megfigyelés szerint, de a WG-nek is van erről irománya valahol, hogyan működik a gyűjtás, robbantás. Ugye ezért nem kéne brióst vagy mi a pótkaja a boraton vinni, hanem prémtankra lehetne rakni nagy tűzoltót. Ha 2x gyújtották ki a boratot és vitt tűzoltót, akkor viszont csak peches volt. Én ezeket a pótkajákat mind eladom, egy tankra se rakom fel. Nem vagyok pro
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #248481 üzenetére
Nekem egymás után többször is prokhorovka volt.
Hol az egyik hol a másik oldalon,nekem is jó volt.
Csak artyval és T8-at nem láttam.Cseh meddel mentem egy kört,ez volt vele a hatodik csatám,valahogy nem annyira szeretem,de ritkán előveszem.
Összefutottam valami flúgos magyarral.
Azt hiszem magyar,mert hunszajo volt a neve.
Is7-el a bázis mögötti bokrokban kempelt és repesz romboló lőszerrel lövöldözött.
Mivel az arty felcseszte az agyam így előjött a pipás énem és roham a bázisra be hoyg szétkapjam artyt.
ST-II és arty az első tárból kilőve majd a süket is7 a második tárból.
Eddig 6 csatából 67% a win ratem TVp-vel de akkor sem kedvelem.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hulp01 #248282 üzenetére
Játékmód-rotation milyen volt?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KaLeun
senior tag
-
Djuree
félisten
el kell keserítselek, ebben semmi különleges nincs, ez a random. nincsenek olyan nagyon nagy durvaságok benne...vagy azt vártad mindenből lesz 5 vagy 6? na az nem lenne random, ez igen.
jr1994: ja köszi ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
galervin93
addikt
Amúgy erről jut eszembe, hogy én egy másik kellemetlenséget vélek érezni. Méghozzá azt, hogy egy adott napon játszva egy adott mapon mindig ugyanarra a bázisra kerülök. (Mindig a zöldbe. ) Minap Himmelsdorfon, Redshire-ön meg talán Ghost Town-on kerültem 3-3 alkalommal ugyanoda. De még nem néztem utána, hogy a számok mit mutatnak, lehet csak véletlen volt. Más esetleg tapasztalt hasonlót?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz hulp01 #247076 üzenetére
Azért 5ös lottónál 1:42000000-hoz az esély az 5üsre, míg itt jóval kevesebb az rng. Van másik tankos játék ha sokallod, nem tudom miért nem abban van mindenki, ott aztán 1 hit 1 kill ha jó vagy.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz hulp01 #246741 üzenetére
Az tök jó, hogy a képességek randomizálását megszüntették, de az nagy kibaszás, hogy egyes slotokba, csak azt a bizonyos három képességet lehet rakni, így nem tudok pl légicsapást és arty-t egyszerre felrakni hiába elérhető már!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
joergie
őstag
válasz hulp01 #246153 üzenetére
Szvsz ennél bonyolultabb, mert amikor geforce now-al jelentekeztem be, akkor a billentyűkiosztást asszem megjegyezte, a grafikai beállításokat viszont nem, azt minden indításnál újra kellett kalibrálnom. Ennek amúgy van értelme szerintem.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Djuree
félisten
válasz hulp01 #246144 üzenetére
én a 6-osnál járok, de rettenetes, nem vagyok hajlandó vele többet játszani, már tervekből nekem is megvan a 7-es de még nem vettem meg. ha megnézem milyen medekkel van egy sorban sírva fakadok, bármelyik jobb szerintem.
-
jr1994
addikt
válasz hulp01 #246136 üzenetére
Tudom miről beszélsz. Most húzom párhuzamosan a CS 53-mat és a Mauschent Ilyenkor úgy készülök, hogy egy kaki lesz a meccs. Minden meccs ami vállalhatóan sikerül, ajándék ráadásul igyekszem nem elszórni ezekre az összes free xp-met, kell majd a CS 59-re, meg biztos lesz megint assembly shop vagy valami hasonló ó jajj.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #246112 üzenetére
Nem emlékszem már pontosan de Maussal Enszk-en volt 4-5k damage meg mellete 2-3k felfogott. Meg lehet, hogy capeltem is harc közben. Szerintem a tekintély pontok után osztja a +/- pontokat is. Capelés, fontos pont használat stb. Amúgy ha fent vagy mehetünk szakaszban is akár. Ez mondjuk vonatkozik mindenkire. Sokan fentvagytok a barátlistán innen.
-
jr1994
addikt
válasz hulp01 #246128 üzenetére
Nem jöttem rá, hogy működik ez a pontrendszer. Az tény hogy ebben a fenti csatában mindenki más hozzávetőlegesen 0 teljesitményt mutatatt be, lehet azért. Máskor ennyi sebzésre vereségnél -10, vagy -16 pont a jutalmam.
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #246114 üzenetére
A csata jelentésben ott van azt hiszem hogy mennyire jól használtad a verdádat,a szerepkörének megfelelően vagy sem.
Legalább is rémlik ilyesmi.Mostanában tényleg hanyagoltam a módot.
Le foglalnak más játékok.
Viszont egy érdekességet tudok mondani.
Az egyik accomon egy lökött CS-63 van a másikon normális.
Dilis CS-63-al jobb csatákat mentem.
Két kisérleti modul van rajta meg lila töltésgyorsító.A végsebesség volt a lényeg nála.
Randomban szoktam vele kergetni EBR-eket.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #246112 üzenetére
Az hogy lila nem jelent semmit ebben a módban mert ha csak egy ember is kiesik (vagy rossz tankot választ) már szinte garantált a bukta.
Tegnap Bronz A-ból indultam neki a heti küldetéseknek. Zsinórban 4 bukóval kezdtem, Rögtön a B-be találtam magam.Volt a csapatomban TRIGG-es szakasz, mindketten FV-vel jöttek és egy lövés után elpárologtak....sima bukó.(overlord) De volt városba grille, ebr, meg ilyenek. Egyszer megkérdeztem a ligth játékost westfielden hogy miért jön rhm-el. Azt mondja ő spotolni fog. Mondom ember, körülbelül 2 négyzetnyi területen, a dombon megy majd az adok-kapok, és van rádiótorony a felderítéshez. Mit akarsz te spotolni? Persze elhúzott a sarokba és sima bukó lett.
Sok lila van még mindig itt az alsó osztályban, lehet hogy hullámvölgy miatt vagy csak későn kezdték a roham módot. Aztán még ott vannak a megmondóemberek akik visszaszámlálás alatt már mondják hogy ki mivel jöjjön vagy különben köpködnek és anyáznak. Sokakat stresszel ez a mód , főleg a "jutalomrendszer" miatt mert nehézkes a haladás. Ezt a stresszt zúdítják rá az olyan potya játéksokra mint én, nem nekem való ez a mód. Ha lenne további cucc amiért érdemes küzdeni akkor megértem de egy vacak festés meg az e-pénis miatt? Oké ott van még a kifejlesztehtő cs63 jutalom tank ami "rétegtermék".
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #246036 üzenetére
Én elengedtem a roham módot már az elején, csak annyit játszok ami a küldetéshez kell. Csapat nélkül elég frusztráló a játék, sok jó játékos kiég az event alatt.
Ezt a zászlós dolgot nem is néztem eddig. Ha jól értem mind a 3 szezon alatt arany ligába kell jutni hogy kapj egy tech tree-s tankot 3d-s skinnel?
Üdv:Viktor
-
jr1994
addikt
válasz hulp01 #245977 üzenetére
Én nyomtam vele egy pár csatát tegnap. Mikor már csak néhány Harrier kill kellett a küldetéshez, a csata végén feltűnően hagytam hogy szétlőjenek, mert amúgy esélyük nem lett volna. Az egyik rám is írt utána és megköszönte persze volt hogy maguktól is szétlőttek, de amúgy lehet a WT-vel nyerni ha odafigyelsz.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #245879 üzenetére
Nekem eddig 4 BT csatám volt, mind sztyeppén természetesen. A 3 BT küldetés egyszer megvan eddig. Egyszer győztem, egyszer csináltam 15k sebzést vesztes körben meg a harmadik küldetés, kb 10 frag jön csatánként. Tehát kb 8-10 BT csatával összejön kétszer a harmadik küldetés és az a fontos. Az első két BT küldetés nem ad semmi fontosat, nem számít az se, ha nem sikerülnek, a harmadik meg sima grind.
-
phoenix1989
őstag
válasz hulp01 #245879 üzenetére
Több ponton is változtattak , régen teleportalas is ment ha foglaltak, bc ha benyomta a pajzsot nem tudott lőni most meg simán lövöldöz tovább, elég leszedni a generátorokat nem kell még plazmat is bevinni, a plazma meg úgy kapod hogy leszedsz egy generátort tehát egy csatában 3 szor kell ezt megtenned mert 3 plazma egy csatában négy alkalommal ez volt a küldetés ha jól emlékszem. Először én se értettem. Harrierek tultolva ,BT butitva. A Bt 220 ak meg bekaphatjak. Lehetnének jó fejek , bár egyszer futottam össze ilyennel . Máskor se volt túl gyakori
-
aktív tag
-
Djuree
félisten
válasz hulp01 #245717 üzenetére
nekem a tvp jött be a legjobban, a bónusza nagyon brutál, majd 10mp alatt betölti a teljes tárat. szanaszét szed mindent...főleg golddal. plusz gyors, mindenhova odaér, lehet vele flankelni, így armor se kell neki különösebben.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz hulp01 #245707 üzenetére
Sajnos néha "agyhalott" a játék, tudom mindig sírok az RNG miatt, de itt van éppen egy mai példa a JGPZe100 játékomból...
Szituáció: Támadás mód és mi védünk.
Obj 140 "egyedül" harcol 4-5 tank ellen és folyamatosan spot alatt tartja őket, én nyugodtan összeszűkült célkereszttel supportolok 450-500 méter között, de mindegyik lövés mellé...
A 4. lövésem talált először (GOLD lőszerrel ment összes).
Szerencsétlen obj 140 pillanatok alatt elporladt és okkal merülhetett fel benne a kérdés, ki ez a balfa.z a JGPZ?!Lehetek bármennyire jó játékos és bárki mondhat nekem bármit, ez a wot egy szerencsekerék lett.
Ha átlagot kéne nézni 10ből 8 meccs minimum manipulált RNG szempontból, nyersz 4et és vesztesz 4et, ezek a 5 perces meccsek, a maradék 2 meccsen tényleg egyenlő esélyek vannak és a skill dönt.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz hulp01 #245704 üzenetére
Magasabb szinten is vannak már wg botok bőven, sajnos evvel számolni kell.
A meccsek nagy része meg egyébként manipulálva van, nem a játéktudás a perdöntő, hanem ki milyen RNG-t kap.Túl vagyok már 50e csatán kb a wotos karrierem során (8-9 év alatt) és soha nem volt ennyire gusztustalan csaló a játék.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #245684 üzenetére
Érdekes ez az egész mód. Olyan csapatösszeállítások vannak néha, hogy csak pislogok. Tegnap pl Airfielden 3 vsapattárs hozott FV4005-öt. Mondom ez úgyis bukta lesz ez a kör én is beviszem az FV-t. Az ellennél 5 heavy, 2 med volt a felállás. Természetesen megnyertük.
Westfielden 2 light, 2 med, én STVRvel a többi heavy. Az ellenfél csapat szinte csak Sconq meg 2 med. Nyertük ezt is. Mondom wtf?
Amúgy westfielden az STRV elég efektív tud lenni. Nem a bokorban bújkálva hanem a dombon a frontvonalon. Az ellen általában Sconq, Kranvagn meg STB-ket hoz. Csak úgy pattognak rólam. Tegnap egyik csatában többet pattintottam STRV-vel mint a heavy-ink.
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #245577 üzenetére
És akkor tegyük hozzá hogy iyouxin is csak nemrég kezdett agresszívebben játszani. Múltkor visszanézte pár régebbi videóját és meglepődött rajta mennyire passzív volt régen.
Aki tényleg agresszíven játszik és jó heavy-vel az Daki. Ő olyan szitukba megy bele a csata elején hogy csak pislogok hogy nem hal meg azonnal. -
ddt500hu
veterán
válasz hulp01 #245519 üzenetére
A farmolás nálam úgy a randomban mint a frontline-ban így működik:
Pérmium előfizetés, prémium tank, 50%-os kredit booster benyomva.
Randomban ha nincs semmilyen küldetés 4-600e kredit jön össze amíg a booster ketyeg.
Frontline-ba 900-1,2 millió. Az alap csaták 20-25 perc alatt hoznak 250-300k kreditet, a jobbak 400 felett.
Ha mázlid van és be tudsz indítani egy negyedik csatát is az a legjobb.
Tegnap előtt:
Ja és a sima randomban túl sok idő megy el a: Belépés, felvonulás, csata, kilépés, csatajelentés nézegetése, belépés.
Itt megspórolsz egy csomó időt azzal, hogy állandóan a csatában vagy. -
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #245487 üzenetére
Ezen ne húzd fel magad, minden szarra rárakják a random generátort mert azt hiszik ettől lesz változatos a játék. Pedig ettől csak igazságtalan szituációk alakulnak ki. A játékosállománytól lenne változatos mert ahányan vagyunk annyiféleképpen
nemgondolkodunk. Nem attól hogy a játék vagy-vagy alapon hátráltatja vagy segíti a játékodat.Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók