- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
hitman77 #249825 üzenetére
wotinfon írja hogy ott van, nem tudom, hetek óta nem léptem be, ma fogok, de ha nincs ott akkor tárgytalan...
"Most először cserélheted be régi járművedet egy IX-es szintűre. A IX-es WZ-114 megvásárolható a becserélés akció keretén belül a meghatározott feltételek mellett."
A WZ-114-re becserélhető járművek listája: WZ-111, WZ-111 Alpine Tiger, BZ-176, 122 TM, T-34-3, 112, WZ-120-1G FT -
-
kchryss
veterán
válasz
hitman77 #245182 üzenetére
Van rá több megoldás is:
- legegyszerűbb ha megadod a jelszavad valakinek akiben megbízol és megkéred hogy vegye meg neked- bekapcsolva hagyod a géped és távoli asztali kapcsolattal telefonról irányítod aztán vásárlás után ki is kapcsolhatod vele távolról, erről ha jól emlékszem notika fórumtárs írt régebben egy részletes leírást
szerk. ezt találtam visszakeresve: #184212 notika77- valamelyik cloud gaming szolgáltatással lépsz be, a wot GeForce Now, Boosteroid, Shadow és airgpu-n érhető el, ezek közül csak a GeForce Now-nál van ingyenes próbalehetőség de hosszú sor szokott lenni a bejutáshoz, rendszámos tankot az ingyenessel nem lehet szerezni de ha lassan fogy el a készlet akkor szerintem be lehet jutni mielőtt kifogyna a tank
-
2thletme2day
őstag
válasz
hitman77 #244595 üzenetére
A VTU volt talán az eddigi legszarabb grindom. Ha vannak nemzeti meg univerzális töredékeid akkor ne sajnáld a T50-re elvetni. Az már nagyon baba tank lesz. Én mindent betoltam amim akkor volt a VTU grind alatt csak, hogy többet ne kelljen mennem vele. El is adtam azt a tankot amint meglett a T50, pedig mindent megtartok.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hitman77 #244595 üzenetére
A VTU-ra azt a tippet kaptam több ismerőstől is, hogy lépjem át. Talán a játék egyik legrosszabb járműve, a saját kategóriájában, a T-34-100 után nagy csalódás.
Szívfájdalom nélkül nyomtam rá a free XP-t.A CS-53-at végig tipródtam, végül is kibírható volt-a végeredmény miatt megérte, jól működik a tízes CS.
-
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
hitman77 #243470 üzenetére
Az ingyenes proton vpn holland #235120-as szerver, eu1 re 20-40, erősen ingadozó pillanatnyi érték a két szélső között, de 40 fölé nem megy. Eu2-re ez is sz.r 160 feletti. Lehet másik szerver is jó, nem tudom, azt tudom, hogy innen nem lépek ki
így játszható, persze nem az EBR játékot erőltetem most
-
-
-
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
hitman77 #242684 üzenetére
Igen, erre a tankra minta rászabták volna a mobilitás felszerelést, ami a sebesség mellett ad némi vert stab szerű segítséget is. Ahogy mondod, simán lehet járatni egyébként vert stab nélkül is, működik. HP növelő vagy venti vagy turbó is mehet rá, esetleg a pontosság javító. Skillnek van felszerelés ajánlása.
Nekem az alternatív setupban van kétágú távcső is, amit félve írok le, mert itt sok a nagyon kötekedő ember
Van rá magyarázat, mégpedig a tank jósága miatt,. Általában a legtöbb tankommal ott pusztulok a dühöngőben, nézhetek bármennyi streamet, az ügyesség hiányzik, de még nálam is feltűnő volt, hogy milyen gyakran éltem túl az obj703-2vel a nehéztankos dühöngőt és nincs annál idegesítőbb, amikor már eleve alacsonyabb hp-n vagyok és sunyi láthatatlan tankok lőttek szét utána. A távcső sokat segített ilyen helyzetekben. Mostanában viszont már alig van ilyen kiegyenlített csata, csak a rohamozás állandóan, oda elég a sima harci setup, nem kell ilyen "taktikus"
Az erősebb csapat úgyis rohamoz, úgyis odamegy, odajön, látni fogom őket, ritka, amikor sunyi lapítás megy a végén és ezen múlhatna a csata, hogy látok-e.
-
Baltazár123
őstag
válasz
hitman77 #242679 üzenetére
Az obj703-2 ráadásul az egyik legjobb sniper nehéz tank
Mielőtt azt gondolod, hogy viccelek, nem, nem vicc ez. A mozgás, toronyforgás közbeni szórás romlás értékei jobbak, mint a leopard1-nek és a rejtett szórásképe is döbbenetesen jó. Akármekkora is a célkör, ezzel sokkal jobb arányban lehet sikeresen akár még távolabbra lőni, mint amit a 0,42-es szórás indokolna. Középre tartanak a lövések, hasonló a borrasque-hoz, nem tudnám megmondani, melyik a jobb sniper, pedig sz.r a hivatalos szórásuk.
A másik, a sarokharc, ha elég ügyes vagy és ki tudod úgy rakni az elejét, hogy nem látszik a közelebbi görgőd és az ellenfél ellövi magát, akkor alul-felül 370-400 körüli effektív páncélod van, gyenge pont nélkül. Az rng miatt be is lőhetnek, de csak arannyal és akár jpze100 is lepattan rólad arannyal. Nagyon hatásos technika, QB mutatta a streamjében, neki mondjuk jobban megy. Nem mondom, hogy tökéletesen tudom ezt alkalmazni, az szokott gond lenni, hogy túlforgatom és akkor arany lőszer beviszi már vagy kilátszik az oldala egy kicsit és akkor ott lőnek meg, de ha sikerül srégen jól kiraknom az elejét, általában megpróbálják meglőni mert beadja nekik narancsra, zöldre az indikátor és azt hiszik, hogy igen, de nem és gyönyörűen fog pattintani és akkor jöhet is a válasz, amíg tölt az ellenség. Sidescrapre se rossz a tank, de az oldalát belövik arannyal, az orra viszont srégen kirakva baromi erős, mondhatni aranyálló ha ügyesen rakod ki csalinak.
Jófajta tank, az biztos. Lehet vele aprítani és amikor berakod a duplát az ellenségnek, az valami igen jó érzés
főleg ha sebez is mindkettő. Azért ez is olyan tank, hogy a 800hp alatti ellenség jobb, ha nagyon vigyáz vele. Még ha nem is duplát kap, de 5 secen belül a garázsban lehet nagyon könnyen.
Ja igen, még egy jó dolog, a torony teteje bár tud pattintani de ennek se túl erős és overmatchelhető a lób.szó ágyúkkal, csakhogy itt elég könnyen le tudod fedezni, védeni a dupla ágyúcsővel. Ez szintén jól jöhet. Meg kell szokni, töltés közben felemelni az ágyúkat, kicsit riszálni. Sok odaérkező lövést tudnak hárítani.
-
Warton
őstag
válasz
hitman77 #242669 üzenetére
+1 szavazat arra, hogy jól.
Viszonylag gyors, viszonylag pontos a löveg, a páncél még pattinthat is. Saját vagy alacsony tierben alaplőszer mindenre elég. Magasabb tierekben azért érdemes golddal lövöldözni. Kellemes alfa, főleg, ha duplázol. Összességében egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. -
hulp01
senior tag
válasz
hitman77 #241589 üzenetére
Nálam hasonló volt a Concept. Bár ha jól emlékszem nem az elsők között lett meg, szóval arra azért már eléggé ismert volt. De az elején egy álom tank volt. Nagyon jó volt vele játszani, és magamhoz képest nagyon jó eredménnyel. Aztán x csata után egyszer csak mintha minden tönkrement volna rajta. Mindenki belőtte bármikor bárhonnan, én meg nem találtam el semmit (jó, nyilván túlzás, de az érzés ilyen volt). Azóta nem is nagyon játszottam vele.
Vicces amúgy, hogy tegnap a LIS-re a normál improved aiming unit helyett feltettem a bounty-t (természetesen a két pálcás fejlesztettet) és onnantól kezdve nem talált el semmit.
A T34-en is van. Annak a szórása 0,28 a játék szerint. A LIS eddig 0,31 volt, most 0,29 (ment rá pótkaja is). Amit ebből ki akarok hozni, hogy tök mindegy mi van beírva a stathoz, a T34 ennek ellenére egy pontatlan derpgun a LIS-hez képest. Nem tudom milyen rejtett statjai vannak még az ágyúknak, de nagyon kíváncsi lennék rájuk, mert szerintem ott azért a wg tekerget rendesen a potmétereken. -
Dobi 562
addikt
válasz
hitman77 #241586 üzenetére
Nem, kevés időm van játszani, eldöntöttem nem szopatom magam szar tankokkal. Ezért le is szereltem a felszerelést a 9-es BZ-ről.
Ha 9-es jó hull down heavy-vel szeretnél gurulni (ami Chief proto-hoz hasonló játékstílusban) akkor Conqueror, Phase 1, Concept b a javaslatom.
-
G@CSI
tag
-
-
manu75
aktív tag
válasz
hitman77 #240794 üzenetére
Volt hasonló korábban akkor írtam is jegyet a WG felé, most megnéztem. Ez 2021. májusban volt az akkori ping értékek 400-800 között ugráltak. Minden jó volt akkor is csak a WOT volt rossz. Úgy emlékszem, hogy kb. 2-3 hét után megszűnt a probléma. A WG akkor ezt válaszolta.
"Hello manubf2
Thank you for contacting Wargaming Player Support.
We understand and are aware of what you mention to us, Our team currently collects data for the dedicated team which will help the Internet provider. To do so, I invite you to provide your external IP. You can find it on this website: http://whatismyip.akamai.com/.
Once you provide it, we will send it to the team in charge off these cases.
If you have any other issue or question, don't hesitate to contact us.
Wish you good luck in your battles and have a nice day.
Kind regards," -
hulp01
senior tag
válasz
hitman77 #240575 üzenetére
Amúgy úgy tűnik meg is oldódott. Most léptem ki, és még normális volt a ping.
#240571 Viktoár
Hogyne lenne benne arty. Ezek a debilek még ebbe játékmódba is bejönnek. Más kérdés, hogy sok vizet nem zavarnak.#240573 joergie
Dehát pont az a lényeg, hogy szép nagyokat csúszkáljon az ember. Mondjuk én Maus-zal toltam, azzal azért nem lehetett annyira. Viszont kellett a legénységi xp rá. -
hulp01
senior tag
válasz
hitman77 #240564 üzenetére
Hogyne lenne érdemes. Eddig is arról voltak híresek, hogy odafigyeltek a játékosok panaszaira. Pont egy olyan esetnél fogják elkezdeni, ami pénzbe kerülne nekik.
Na, ennek örülök. Akkor az lesz, hogy átugrom a modulokat is freeből, nem szenvedek vele tovább. Ma még leduplázom, aztán meglátjuk.
-
kchryss
veterán
válasz
hitman77 #240560 üzenetére
Már ki lett tárgyalva többször ez a telekom/voda ping probléma.
Nem értek a hálózat témához, de azt írták itt az okosak hogy a WG nyilvános peeringet használ privát helyett valami oknál fogva (sóher g*cik) és ezért van magas ping.
Illetve a gyakorlat azt mutatja hogy egy privát peeringet használnak hol a telekom hol a voda felé így amikor a telekomosoknak jó a ping akkor a vodások szopnak amikor a vodásoknak jó akkor meg a telekomosok.
Azt írták hogy a net szolgáltatónak felesleges ezzel kapcsolatban írni, mert a WG hibája és a szolgáltató nem tud tenni semmit.
Korábbi hsz-ek a témában:
#221904 notika77
#120710 kopa1
#219329 Balcsix
#219361 Balcsix
#219410 po1son
#231522 po1sonVPN állítólag megoldja a problémát. Van pár amit ki lehet próbálni ingyen vagy van visszafizetési akció, azokkal lehet próbát tenni.
-
apóka
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
válasz
hitman77 #239829 üzenetére
Irtam pont tegnap, el kell engedni a jatekelmenyt. Illetve az unnepek alatt az legyen a jatekelmeny, hogy osszefarmolsz a folyamatos kredit bonusz miatt par 10 milliot.
Nalam szoktak lenni kilengesek 3-4 nap zsinorban 60%+ gyozelmi arany, majd jon a balanszolo 2-3 nap ~40%-al, de mar nem foglalkozok vele.
-
jano_77
nagyúr
válasz
hitman77 #239829 üzenetére
Én most így vagyok a BZ-176-al! Jó tanknak tartom, FUN is egyben. De hiába csinálok bármit, hába vagyok top sebző és XP, volt, hogy az egész csatában top sebző voltam, ha olyan csapatot kapok folyamazosan magam mellé, akik csak bukni tudnak.
42-43% WR van vele, mikor megláttam nem hittem a szememnek. Pont amiatt, mert amúgy kellemes vele a játék. -
Argh!
aktív tag
válasz
hitman77 #239194 üzenetére
Az M46 a legjobb tier 9 med volt régebben, rengeteg unicum játszott vele. Nem hiszem hogy változtattak volna bármit is rajta. Egyszerüen fun tank volt de már vannak jobb tankok funra.
Papiron nem valami pontos de egyszerüen álom volt az ágyúja. Max sebességnél menet közbe simán ellőttél bármit. Szóval ne add fel, simán jó lessz
-
kchryss
veterán
válasz
hitman77 #239196 üzenetére
Pár éve még az egyik legjobb 9-es volt. Annyira azért csak nem powercreep-elték a 9-eseket hogy mára rossz legyen.
Arra nem emlékszem hogy stock ágyúval milyen volt, de fullosra kifejlesztve kifejezetten szerettem vele játszani. Kb 2 éve húztam ki vele a 10-est.
Keily kedvenc tankja: M46 Patton, 8930 damage battle -
-
zodo
nagyúr
válasz
hitman77 #172242 üzenetére
Karácsonykor majd szólok hogy ne vegyél semmit!
ha csak ki nem hagyhatatlan ajánlat.
Nem tudom meddig áll az ilyen ajánlat, szerintem le csúsztam volna ha nem lépek be kchryss miatt ( köszi
) mert nem szokásom bejelentkezni állandó jelleggel.
Ha még maradsz egy darabig akkor kár ezen agyalni persze te ismered a tárcádat!
Ingyen tank 7300 gold értékben, 100% legénységgel és felszereléssel valamint 30 db 5x xp küldetéssel.
50 db 300% 2 órás legénységi xp
Nagy fogyócikket én általában eladóm ez 750.000 kredit.Csomag áráért, legjobb esetben is max. 13.500 goldot kapnál (
persze kupon nélkül) ami + 4.500 gold bónusz.Ha idézőjelesen úgy vesszük hogy anno az MK 5.1 -et vetted és az FV4202 van most ingyen akkor ha ezt most be cserélnéd, max. a bónusz goldból költesz és kb. fél áron cserélted egy újra ha jó a matek.
szerk:
Nekem most ez az 5k gold csomag elérhető ajánlat 4 napig de má nem kell.
-
zodo
nagyúr
válasz
hitman77 #172236 üzenetére
Én megvettem, nekem ez kis karácsony mert eddig sosem kaptam ilyen ajánlatot csak a semmire nem beváltható kuponjaikat.
Tavaly a Karácsonyi láda nyitogatásból esett be "mákból" egy Mutz a legnagyobb ládából de ezen felül semmi.Szerintem csak maga a gold mennyisége több mint a csomag ára, egyebek már plusz ajándék legyen az akármi.
Ha megnyugtat én sem szoktam ennyit költeni csak nagy ritkán de szerintem ez most egy korrekt ajánlat. -
válasz
hitman77 #162573 üzenetére
Lehet vele legénységet húzni, de a lassúsága miatt nagyon pályafüggő, hogy mennyire használható.
Meg a lomhaság miatt nem is egy nagy élmény, de nekem ingyen volt meg a TOGtober-ről, annyit megért
Most néztem, 572 csatám van vele és 55,77% WR.
Szóval olyan sajtreszelővel rejszolni fíling, kicsit szórakoztató, de leginkább fájdalmasszerk: bár legalább szokod a Churchillek és a BP elképesztő sebességét
-
Chris0321
veterán
válasz
hitman77 #162573 üzenetére
Régen kaptam kölcsönbe egyet a wg-től valamilyen okból és mentem vele pár kört. Lassú de legalább hatalmas. Az ágyúja kicsit sebez de gyorsan utántőlt, a pontosságával ha jól emlékszem nem volt problémám. Én személy szerint nem venném meg mert az AT2 és a Churchill VII is sebességétől is az agyvérzés kerülget néha mert szinte bármivel próbálok együtt menni otthagy és vagy mire odaérek a csatába már kinyírtak mindenkit vagy mind meghalt és egyedül állok a túlerővel szemben.
DonMedve: Tankok terén nem adnék tanácsot mert nem tudom melyik típus fekszik legjobban a játékstílusodhoz de modok terén én az Aslain-t ajánlanám feltelepíteni mivel ott be tudod állítani mit szeretnél felrakni mit nem, az összes mod legális, gyakran frissíti és egy részéhez képek is vannak hozzá mit teszel fel.
-
jr1994
addikt
-
Fel
addikt
válasz
hitman77 #159086 üzenetére
Tier limtes.
Én szeretem. Jó a páncélja. Már nem gyullad olyan könnyen.
A lövegéhez türelem kell.. lassú, nem igazán pontos..
Ha nem elég az alap AP átütése, akkor a gold HEAT jó megoldás mindenre.Ma én is előszedtem a kínai újéves akció miatt + képzek új legénységet a WZ111-1-4-be.
Lehet vele jó köröket is menni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest