Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Amúgy skill4ltu-val mi volt mostanában nem tudja valaki?
Alig beszélt, valahogy rossz kedvűnek nézett ki.
Ma úgy néz ki olyan mint régen."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
WOT BONUS CODES: RM2023J1B2 / RM2023F1A1
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Delávégá
tag
válasz kisharsany #245592 üzenetére
Kell hozzá a WoT Plus és jár mellé egy nagyobb jutalom az 5. belépést követően.
[link]Akkor mégse, ha másnál meg van.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
F2P accom van és volt ingyen cucc.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
szalai56
senior tag
Nálam sincs, szintén prém mentes.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
ddt500hu
veterán
válasz 2thletme2day #245586 üzenetére
Engem 10/3-al Bronz E-be, a havert 10/5-el Vas A-ba rakta.
Szerintem nem a WR számít hanem a tekintélypont.
Sokat kell sebezni, ösztönözni stb. -
po1son
addikt
Most vettem észre ezt (gondolom 1.22vel jött), ingyen bezsebelhető 3 naponta valami a boltból.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #245577 üzenetére
És akkor tegyük hozzá hogy iyouxin is csak nemrég kezdett agresszívebben játszani. Múltkor visszanézte pár régebbi videóját és meglepődött rajta mennyire passzív volt régen.
Aki tényleg agresszíven játszik és jó heavy-vel az Daki. Ő olyan szitukba megy bele a csata elején hogy csak pislogok hogy nem hal meg azonnal. -
tboj
tag
Oké, hamarabb kérdeztem, mint keresetem. Mindenkinek elromlott, de a készítő már orvosolta is a problémát, csak még az új verzió nem került fel a hivatalos WG mod portálra. Addig is innen letölthető az új verzió, ha valaki használja.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
Valaki használja a Jak_Atackka féle Better Reticle Size modot? Eddig minden patch után működött a korábbi verzió, viszont most el sem indul vele a játék nálam. Erősítsetek meg pls, hogy nem egyéni problémáról van szó.
-
2thletme2day
őstag
válasz Djuree #245585 üzenetére
És akkor csináld a kvalit úgy, hogy fél csatákat csak várod mikor basz ki a játék. Ez hatalmas!
Tényleg. Ha végeztetek a kvalifikációval írjátok be legyetek kedvesek, hogy milyen win/loose aránnyal hova rakott be titeket. Hátha van valami felfedezhető pattern.
Nálam 10/3 win. Vas A-ba dobott.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #245584 üzenetére
nálam is fagyogat már 2 csatában is...megint jó update lett.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
2thletme2day
őstag
Gratulálok a wargamingnek! Amit az előző roham módból kipatcheltek indokolatzlan játék fagyást, most újra sikerült visszahozniuk a móddal. WP WG!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #245582 üzenetére
Vagy mégsem mert volt benne egy 50k egyéb. :/ Kár. [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ddt500hu #245580 üzenetére
Szerintem lehet, boosterek nélkül T62A valami 122ezret hozott 2,5k sebzés 2,5k assist mellett és ösztönzést használtam bőszen.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tboj
tag
válasz Warton #245575 üzenetére
A kedvencem ezen a téren _Dj4ngo_ , aki már több mint 10 ezer csatát letolt a Chieftain-nel streamen, de még mindig nem jött össze neki a gunmark, pedig többször is járt 94% felett. A legközelebb valami 94,97% volt... Persze azóta folyamatosan elveszíti az önuralmát, felcseszi magát rajta és őrjöng, már meme is lett a srácból (lehet már szándékosan rá is játszik). Volt egy alkalom, amikor olyan erősen ráb.szott az asztalra, hogy a kamerája leesett a földre
-
ddt500hu
veterán
Jól érzékelem, hogy Roham módban már nem lehet kreditet farmolni az ösztönzés skillel? (Centurion AX, STB-1 és társai).
-
hulp01
senior tag
válasz Warton #245575 üzenetére
Én csak a napi youtube videóit szoktam nézni, de azok alapján úgy gondolom, hogy nem tekinthető agresszív játékosnak. Nagyon sokszor kezdi a csatáit még top tankként is totál passzívan. Ezzel szemben iyouxin még a legpapírabb tankkal is az első vonalban tolja heavy-k ellen. A legtöbb tank megbocsátja a passzív játékmódot és még a végén is össze tud lőni a jó helyezkedéssel és a túléléssel annyit, hogy megvan a 3gm. De a Chieftain statjait nem húzzák le a bot játékosok, szóval itt nem lehet alibizni. Amennyi csatát letolt vele, ott már szerintem nem lehet a rossz szériára fogni. Nem az ő stílusának való tank, ennyi. Egy idő után meg már gondolom annyira felhúzta magát, hogy idegből játszott, az meg egyet jelent a rossz játékkal.
Abban a szobában, amit látsz. Más helység nem tartozik az albi árába. És az is Bivalybasznád külsőn.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz kchryss #245573 üzenetére
Én néztem ezt a skilles szenvedést pár nap. Az elején még vicces volt, de aztán a végére már nagyon cringe lett.
Ez a sok marhaság, ami a videóban összehordott... Szimplán nem játszott jól: ennyi. Ott próbált meg aggresszíven előre menni, ahol nem lehetetett. Campinovkán nem ment fel a dombra mert arta, viszont ahova ment ott meg nem volt dmg és ott is lőtte az arta . Persze a csapata nem bírta a dombot tartani, nyílván egy csíftéjn minuszban voltak. Aztán bukó, 2000 kombináltal vissza a garázsba, ami minimum -1%. Összességében nagyon rossz volt nézni.
Amúgy erre nem is gondoltam, de lehet, hogy tényleg rosszul időzítette ezt a dolgot, már sokkal előbb kellett volna nekikezdenie, ahogy elit csinálta.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
aktív tag
válasz kchryss #245573 üzenetére
Kössz a választ nem tudtam erről a tankról. 9 hónapig teljesen ignoráltam a játékot és minden információforrást is. Most kezdek felzárkózni.
Kössz hogy leírtad a videó tartalmát is. Olyan szintű játékosnak nem tartottam őt sose mint iyouxint de azt sem gondoltam volna soha hogy ne tudná megcsinálni. Ezért lepett meg hogy feladta a dolgot. Annyira tartottam őt jónak hogy beférjen a nagyon szűk elitbe. Sebaj attól még jó nézni még ha nem is értem mit mond
Wot nick : Lanoka_
-
kchryss
veterán
Ez a küldetés csak az 56TP maraton tankhoz van. Minden nap az első győztes csata ezzel a tankkal ad egy kis extra jutalmat. Cikk alján vannak a jutalmak, nagy része értéktelen de 1% eséllyel jöhet 20e szabad xp, 500 kötvény, első osztályú felszerelés vagy 2% eséllyel egy nap prémium fiók: [link]
Én 100%-ig kigrindeltem ezt a maratont így ingyen behúztam. Sajnos el van átkozva nálam ez a tank és nagyon húzza lefelé a győzelmi arányom, de kezdem megszeretni. Főleg ha ilyen jó jutalmat ad be éppen.Nem láttam skill videóját de most belenéztem. Le szerette volna újra 3 markolni a chieftaint a nerf előtt. Kb 1 hétig próbálkozott full koncentráltan tryhard módban. 92% volt a maximum ameddig eljutott de többnyire 85 és 90 között ingázott. Végül belátta hogy nem fogja tudni 3 markolni. Elnézést kért az előző napokban mutatott viselkedéséért, kiidegelte a sikertelen próbálkozás, túl nagy volt a nyomás, a teljesítési kényszer, rossz idegállapotba került és sok nézőjét elküldte melegebb éghajlatra. Okoknak a szokásos dolgokat mondta, amellett hogy nem játszott elég jól, nem volt szerencsés sorozata, túl sok egyoldalú csata van most, túl sok arty fókuszt kapott, túl magasak az elvárt értékek.
Én kb 1 hete láttam hogy próbálkozik akkor néztem bele az adásába. Sejtettem hogy nem fog neki sikerülni. Skill sosem volt heavy játékos és konzisztens dmg dealer sem. Sok top játékos markolta most a nerf előtt így az elvárt értékeket is eléggé felnyomták és skill is talán már nem annyira jó játékos mint régebben.
Egyébként tök véletlenül aug. 18-án pont akkor kapcsoltam Tankelit adására amikor ő 3 markolta a chieftaint. Neki akkor volt egy brutálisan jó sorozata. Érdemes visszanézni. Nagyon régóta próbálkozott 3 markolni ezt a tankot.
Itt a teljes adás: [link]
Itt pedig youtube összefoglaló videó róla: Tankelit - Megcsináltam a legnehezebb kiválóságjelet a játékbanUtána el is dicsekedett a sikerével skill4ltu csetjén aki gratulált is neki, lehet ekkor határozta el skill hogy ő is megpróbálja lemarkolni a nerf előtt. Viszont nem csak ő gondolta így hanem elég sok jó játékos nekiesett nyúzni a chieftaint nerf előtt aminek az lett a következménye hogy szépen emelkedni kezdtek az elvárt értékek.
Amikor Tankelit markolta akkor 6100 körüli átlag kellett, azóta ez felment 6300 fölé, jól látni a grafikonon az emelkedést:[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Az 56TP-hez járt napi spéci küldetés. Ezért le szoktam szorzózni minden nap.
Tegnap beadta a 20 ezer szabad xp jutalmat. Szerintem ez a legtöbbet érő jutalom, 1% esély van rá hogy ezt dobja.
Most megnéztem meddig aktívak ezek a küldetések és meglepve olvastam hogy november 8-ig. Addig még egész nagy eséllyel fog jó bónuszokat dobni. -
Thrawn
félisten
Jól látom, hogy a Battlepass pontokat ma el kell költeni de a tokenekkel ráérek év végéig?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
wwenigma
Jómunkásember
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Újra elővettük haverommal a játékot és szeretném megkérdezni, hogy nem lehet valahogy beállítani, hogy szakaszonként ne csak 1 önjáró löveggel lehessen jönni? (amikor utoljára játszottunk vele még lehetett)
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
nomic
aktív tag
Nem gondoltam volna, hogy pont a T30-cal csinálom meg a "5x saját HP sebzés" küldit, de összejött.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Papooo
senior tag
Kifulloztam a BP-t, mind a három szakaszt, de a gyűjteményből 3 darab hiányzik.
Ez vajon hogy lehet?Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #245554 üzenetére
Randomban bármikor lehet indítani csak menjen még a csata, Frontline alatt NEM lehet indítani csak mielőtt elkezded a kört.
-
aktív tag
Már régóta lehet csata közben bekapcsolni. Nem is értem aki játszik a játékkal miért nem tudja Játszok,de nulla infóm van az egészről ,aztán mért spottoltak fel, hogyan ütöttek be,hogyan nem ütöttem be 10 éve játszó 100e csatás harcosok itt rágják a gittet Na,ez a logikátlan
-
jano_77
nagyúr
Nem az számít ezek szerint, hogy a csata indításkor már menjen a boost!? Lehet a csata végén is indítani ezek szerint randomban!? Hmmm.....ez logikátlan - WG fejjel gondolkozva - nem gondoltam, hogy ekkora hibát vét a WG. Jó tudni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zodo
nagyúr
válasz rxmiss #245549 üzenetére
Szia!
Topik összefoglaló ~8 éves!
Érdemes meghívókódot szerezni hogy ne kelljen nulláról kezdeni, általában prémium tank, prémium nap, kredit összeállításban lehet hozzájutni.
pl.: Link
Churchill III-as variánsok valamelyike szerintem jó választás lehet, később el is adhatód a tankot.
Érdemes akkor kezdeni a fiókot mikor a prémium napokat leginkább ki tudod használni!
Érdemes kiszemelni egy tankágat amin haladni szeretnél.
Többségében talán Páncélvadász, Arty, Közepes, Nehéz és Könnyű tank sorrend/tudás szint.
Érdemes bekapcsolni, minden tankosztálynál a Kampányküldetéseket.
Érdemes végig vezetni a "kezdő lépések kiképzést" (nem tudom mi a pontos neve) mert megmutatja az alapokat és jutalmakat is szerezhetsz közben.Módok nem kellenek, érdemes még az ajánlott játék beállításokat elvégezni.
pl.: Tankelit yt videó
Számos streamer van, érdemes őket figyelni pláne twitch-en a különböző apró jutalmakért, tankbemutatók, stb. -
aktív tag
-
rxmiss
tag
sziasztok!
elolvastam az osszefoglalot, nagyon hasznos, koszonom.
megegy kerdes: ha nullarol kezdem a jatekot, erdemes meg valamire figyelni? pl kerulendo szerver vagy milyen kiegeszitoket/modokat tegyek fel? vagy csak kezdjek jatszani, aztan kialakul. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #245545 üzenetére
Előzőben sem lehetett indítani pont a meccsek hosszúsága miatt.
-
tboj
tag
válasz ddt500hu #245542 üzenetére
Én rögtön első frontline csatámban azzal próbálkoztam, mint randomban, hogy majd a végén indítom a boost-ot és akkor kb. 4 csata is belefér. Aztán meglepődtem rendesen, hogy nem tudom előhozni semmivel a boost-ok csata közbeni kezelőfelületét. Szerintem kchryss nem próbálta élesben, csak gondolta vagy pedig az orosz szerveren működik a dolog (ha jól emlékszem, ő ott tolja).
-
aktív tag
-
korren
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha Battle Pass egy epizódját csináltam meg a háromból, akkor ugye hiába veszem meg a drágább battle pass premium csomagot, a többi epizódot nem adja be ?
Ez esetben elég nekem a 2500 aranyért annak az egy ágnak prémium battle pass-t kiváltani.
Köszönöm!
-I like the misery. -I like this world!
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #245530 üzenetére
Frontline-ban nem annyira idegesítő mert általában lövés után elpárolog. Persze ha ügyes játékos játszik vele akkor kellemetlen de akkor is kapja a bombázást és a tüzérséget. Amúgy meg könnyű elkerülni mert nem a megszokott csőpályán megy a csata.
Üdv:Viktor
-
aktív tag
-
kchryss
veterán
válasz Warton #245521 üzenetére
A győzelemre nagyobb hatásod van normál csatában, de a sebzést (amire a kredit jár) konzisztensebben össze lehet szedni frontline-ban. Normál csatában ha rossz az mm akkor max 2-3 lövésed van, frontline-ban mivel több életed van és te választod ki az újraéledéskor a spawn-t így rossz mm esetén is találsz magadnak olyan pozíciót ahol lefarmolhatod az ellenfelet.
-
kchryss
veterán
válasz ddt500hu #245522 üzenetére
Már lehet aktiválni a boostereket a csatában is, nem csak a garázsban. "N" gombot lenyomod és előjön az aktiváló menü.
Ha bemész frontline csatába és a csata vége előtt aktiválod a tartalékot akkor 4 csata biztos belefér, de van hogy 5 is.
Ennek a módszernek az egyetlen hátránya hogy ha olyan aranyhal memóriád van mint nekem akkor elfelejted aktiválni a csata vége előtt és így fenn áll a veszélye hogy pár csatát mész bónuszok nélkül. -
Addel
senior tag
válasz cherubion08 #245526 üzenetére
Na ez friss, ropogós mai.
-
aktív tag
-
Addel
senior tag
válasz cherubion08 #245520 üzenetére
Most nem csináltam screenshotot, de nekem is volt 490k tegnap, de ahoz már generálisnak kell lenni, meg top sebző, ilyesmi.
Ez egy régi
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
A játékban a közös chatben a wg-s moderátor fiúk nagyon morci lehetnek. Ment a szájkarate hogy miért ilyen a játék én meg beírtam hogy "because rng sucks" erre kaptam 1 nap chat ban-t személyeskedésért.
-
ddt500hu
veterán
válasz hulp01 #245519 üzenetére
A farmolás nálam úgy a randomban mint a frontline-ban így működik:
Pérmium előfizetés, prémium tank, 50%-os kredit booster benyomva.
Randomban ha nincs semmilyen küldetés 4-600e kredit jön össze amíg a booster ketyeg.
Frontline-ba 900-1,2 millió. Az alap csaták 20-25 perc alatt hoznak 250-300k kreditet, a jobbak 400 felett.
Ha mázlid van és be tudsz indítani egy negyedik csatát is az a legjobb.
Tegnap előtt:
Ja és a sima randomban túl sok idő megy el a: Belépés, felvonulás, csata, kilépés, csatajelentés nézegetése, belépés.
Itt megspórolsz egy csomó időt azzal, hogy állandóan a csatában vagy. -
Warton
őstag
válasz cherubion08 #245520 üzenetére
Randomban is kb. egy óra alatt lehet 1M-t keresni, prém fiók, clan booster, credit szorzó , 8-9 prém tank stb. És nagyobb befolyásod van a csatára mint mondjuk egy frontlineban.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
aktív tag
-
hulp01
senior tag
válasz ddt500hu #245502 üzenetére
Nem tudom hogy jön ez ki nálatok, hogy ennyivel több creditet farmoltok. Csak prémium tankkal játszva goldammo nélkül 120-150k körül jön ki egy csata (nem prémiummal 8-10k sebzéssel). De háromszor annyi ideig tart, mint egy random csata.
Ráadásul ez a random faktor totál agyrém. Ettől csak akkor válik élvezetesebbé, ha mondjuk bead 2 arty-t meg egy légicsapást. Cserébe ha bead két látótávnövelőt meg egy engineert, akkor b@szhatom. És ez a credit hozamra is eléggé hatással van. Tök sok sebzést össze lehet hozni a bombázásokkal meg az arty-val. -
aktív tag
-
ddt500hu
veterán
válasz cherubion08 #245515 üzenetére
Igen néha nem érti meg az enemy, hogy ha nem hagy foglalni akkor se pénz, se rang.
Amúgy nem szokott 30 perces lenni, 18-26 perc között van a 99%.
Százados mindig meg van, ezredes az kb. 4-5 csatánként. -
Addel
senior tag
válasz cherubion08 #245515 üzenetére
Viszont engem nagyon idegesyít, hogy ha védtek, és az adott térképen előrenyomulnak a támadók, nem enged spawnolni, csak nagyon hátul, vagy csak a következő pályán, ami nagy szopatás. Elég 1-2 lightal belopózni és a védők már nem tudnak oda spawnolni.
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #245512 üzenetére
A pesszimista és az optimista beszélget....
Egyébként ma játszottam harmadszor a frontline-al és rájöttem hogy nagy ívben le kell tojni a győzelmet. Csak az számít hogy egyénileg mennyit lövök össze, és így értelmet nyert az egész. Előtte jól felhúzott hogy a csapat csak hátrál és menekül én meg próbáltam a győzelemre menni és nem egyszer beáldoztam magam a resetelésért, de persze hiába mert utána befoglaltak. 350-400k-s körök vannak a ~30 perces csatákkal, úgyhogy jó ez így. Bár jobb napokon ennyit randomban is összelapátolok időarányosan, de a jutalmakért inkább frontline-ozok amíg nincs meg a 20-as szint.
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #245509 üzenetére
Egyedül foglalásnál van haszna a többi része az nem "életszerű". Eleve ha bemész megállítani a foglalást simán ledarálnak, a másik meg hogy még a javító köröket is alá aknázzák amit megint nem is értek hogy gondolta a wg. Nagy nehezen eljutnak a játékosok a javítókörig a low hp-jukkal és ott döglenek meg.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
tween
őstag
Srácok,
Kilences KPz. már nem vásárolható meg kötvényért?
Sehol sem találom. -
aktív tag
-
ddt500hu
veterán
válasz cherubion08 #245484 üzenetére
A random skillek nekem sem tetszenek, de amúgy én is bírom. 2X annyi kredit jön vele mintha randomban farmolnék.
Egy kredit boosterrel(1 óra) összejön 1-1,2 millió kredit. Persze nettó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest