Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #245098 üzenetére
Legutóbb a marsos játékban lehetett gyűjteni egy keveset. Nagyobb eseményeknél bedobják majd, mint játékos csalogató. Éppenséggel belerakhatták volna a mostani maratonba is, de nem tették.Adhatnák BP tokenért is, hogy akinek már megvannak az értelmes tankok a listából, annak ne kelljen olyant megvenni, hogy fogyjanak a pontok, ami csak a port fogja a tartalékban, de nem valószínű. Néha a nagyobb eseményeknél beraknak pár száz alkatrészt, úgy látom ez lesz a módi.
Egyébként én ránéztem a maratonra, csak az időpontot írtam fel, de nem néztem még a részleteket, illetve megnéztem most egy cc elemzést róla. A tank egy rakás sz.r, a maraton meg az valami egészen viccesen nehéz, 50 szakaszt megcsinálni ilyen rövid idő alatt? Részemről ki is hagyom, illetve a maratontól függetlenül gurulok párat, ahogy szoktam. Ha 20-as szintig el tudom vinni, akkor megveszem rá szabad xp-ért a fejlesztett jutalmakat, annyit nagyjából megér, úgyis hegyekben áll a szabad xp. Értem én, hogy kell a pénz nagyon, de ez már undorítóan időigényes kérés egy rakás sz.r tankért, hogy majd megvegyem a maradékot. Hát nem teszem , amúgy is úgy tervezem, hogy semmihez közel fogok erre a játékra már költeni. Csak, ha valami nagy durranás tank jön, akkor esetleg. Ez nem az... -
Viktoár
addikt
A komponensek gyűjtési lehetőségéről még nincs valami hírmorzsa?
Üdv:Viktor
-
addikt
-
köpet
aktív tag
válasz Elit3Zotya #245092 üzenetére
Tegnap mentem egy kört vele, elhatároztam, hogy a következő becserélésnél megy...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
addikt
válasz kchryss #245094 üzenetére
Szenvedés ez a tank, a kupolát a 6-os tankok is keresztbe hugyozzák, hasát meg boldog boldogtalan belövi goldal.
A gyenge páncélt kárpótolja a brutális lassúsága, na meg a gatya dpm-e.(pontatlan is)[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
kchryss
veterán
válasz Elit3Zotya #245092 üzenetére
Grat!
2-3 éve kiváltottam 8k kötvényért ruszki f2p fiókra. Gondoltam ingyenes fiókra minden prém tank jól jön. Legrosszabb döntésem volt. Már az akkori metában sem vitézkedett de manapság már a játszhatatlan kategóriát súrolja. A kemény tornyos nagy alfás hulldown heavy-k ellen nem rúg labdába.
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #245091 üzenetére
Az enyém sem fényes, cserébe nem is "oktatok" senkit a csata után. Csata alatt szoktam pingelni meg segítséget kérni, túlnyomórészt feleslegesen.
Pár nappal ezelőtt volt egy csata amiben a szegény VZ55-ünkre ráesett egy kranyó platoon. A VZ kitárazott és elkezdték csipegetni a hp-ját. Jeleztem neki hogy kezdjen el visszavonulni, közben meg begurultam elé shildelni a kaijuval. Csodák csodája megköszönte. Pedig ahányszor tehetem beviszem a hp-mat, azért van. Főleg ha 3k+ -os szörnyeteggel vagyok. Ritkán kapok visszajelzést a társaktól, de azért előfordul a pozitív csalódás.
Elit3Zotya GG
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz kisharsany #245088 üzenetére
Át tudom érezni, azóta nálam is kezd kialakulni a papírforma. Én általában a mindent is tudó önjelölt stratégákat kapom akik csata végén rám írnak hogy dögöljek meg, rákosodjak el, stb. Igyekszem szóval tartani őket.
Szórakoztató párbeszédek szoktak kialakulni.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Kihalt a topik? Ritkán mondom ezt, de ma engem szeret a játék. Eddig összesen 4 csatát játszottam, mindet a 8-as VK 45.02A-val. Ez alatt kész lett az összes napi küldetés és a bónusz is.
Pedig úgy ültem le hogy semmi cél, semmi kihívás, nulla görcsölés csak annyi hogy ha lehet picit haladjak a 10-es vk felé.
Amúgy az 1 napos prémet mire kaptuk mert már ott volt mikor beléptem.
-
hulp01
senior tag
Miután annyira lehordtam a 8-as horit, itt az ideje, hogy megdicsérjem az utána következőt. A kilences már stock-ként is nagyon kellemes kis td. Kicsit lassú, de az ágyúja az jó. Tegnap lett meg rá a nagy ágyú és azzal is tetszik. Bár volt olyan csata, amikor egészen hajmeresztő mellélövéseket produkált kifejezetten kis távolságra is. A páncélja is egész jó, sokat lehet vele pattintani, főleg ha az alsólemez fedezék mögött van. Bár magas átütésű heat lőszernek azért nem nagyon tud ellenállni. A jóval magasabb átütés miatt én a nagyobb ágyúval fogom használni. Az ágyú kitéríthetősége függőlegesen egész jó, de oldalirányban inkább kevés. Az lehetne jobb is. Bár nagyon régen játszottam már torony nélküli td-vel, szóval lehet, hogy máshol se jobb a helyzet. Kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztett motor mennyit fog javítani a mozgásán. Fejlesztett célzás, töltésgyorsító és venti van rajt + pótkaja. A motorját viszonylag gyakran ellövik (bár nem annyira mint a nyolcasét), de más modulsérülést nem nagyon szokott kapni. Talán még üzemanyagot, de eddig még egyszer se gyulladt. Annak ellenére se, hogy nincs rajta tűzoltó, a skillek között sincs, valamint megelőző karbantartás és társai sincsenek rajta.
Megéri kihúzni a tankot, bár a nyolcast én free xp-ből meg tervrajzokból mindenképpen átugranám.
A Chimera német/japán kampány 15-ös küldetése tök simán meglett vele már az első körökben. Aztán néhány körrel később, nyertünk és a kiegészítése is meglett rá. -
jr1994
addikt
válasz galervin93 #245083 üzenetére
Fordítva volt a neve, ELC AMX
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
galervin93
addikt
válasz 2thletme2day #245080 üzenetére
"...kicsit több mint 2 éve kezdtem..."
No ezért nem ismered azokat a régi szép időket, amikor pl. az AMX ELC bis neve még csak AMX ELC volt, T5-T8 között mozgott, és nem eszetlenül, a fizikát meghazudtolva furikáztál, hanem bokorról-bokorra sunnyogva, kinézegetve szívattad szét az ellenfelet a régi, nem dimbes-dombos Prokhorovkán mondjuk... És az ágyúja még a legnmagyobbak ellen is effektív volt, cserébe ha észrevettek, nem sok maradt belőled. Ha mégis, akkor meg csak egyszer lehetett hasznléni a javítót meg az eü-t, szóval lehetett agyalni, mit javíts meg, mert minden IS sérült. Istenem, de imádtam ezt a gépet.
Azóta sok lett a gyors gép, mindenki lát mindent, teljesen elvesztette funkcióját a light tank, mint spotter. Már sebezni kell, nem pedig okosan játszani. Szerintem a legnehezebb, de legizgalmasabb szerepkör a spotterkedés volt, sportot űztem, hajszoltam a spot dmg-et, imádtam. Sajnos a 15ezer sosem jött össze, de 10ezer felett jó párszor jártam. Nézz régi videókat, 5-6 évvel ezelőttről minimum, de inkább régebbieket.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
aktív tag
válasz galervin93 #245079 üzenetére
Ha lightal jàtszok nem zavarnak a kerekesek. Amúgy igen Engem is az zavar inkàbb,h 3-4 light is van ha nyomom az elc-vel,de ha meg nem könnyűvel nyomom ,akkor sokszor egy sincs. Az MM pàr hónapja nagyon rossz ligh jàtékosoknak,szerintem. Raknàm a 3 gun az elcre,de lehetetlenség.
-
Viktoár
addikt
Srácok, nem tudjátok véletlenül hogy amit beígértek a legénységgel kapcsolatban hogy több tankban is használható lesz ugyanaz a legénység, abból lesz majd valami? Vagy az is ment a levesbe a crew 2.0-ával?
-
2thletme2day
őstag
válasz galervin93 #245079 üzenetére
Nem játszom régóta, kicsit több mint 2 éve kezdtem viszont én sosem éltem meg annyira cancernek a kerekesek jelenlétét mint ahogyan fórumok alapján lejön az embernek. Igen, tudnak idegesítőek lenni néha viszont szerintem elég magas a skillcapja. Ha meg jó játékossal találkozol akkor igazából mindegy milyen tankban ül, nagyon meg fogja nejezíteni a dolgod. Engem inkább ami zavar az a tier 8-ban nem ritka 2 , de inkább 3 light egyszerre egy csatában. Ennek ellenére én szeretek lightal játszani.
-
galervin93
addikt
A kerekes szutykok még mindig olyan cancerek mint "régen"? Vagy kaptak már valami nerfet?
Szerettem könnyű tankokkal játszani, de emlékszem hogy ezek miatt a mocskok miatt alig lehetett normálisan, meg Prokhorovkát, Malinovkát is teljesen el lehetett felejteni ezek miatt, pedig kedvenc mapjaim voltak.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
wwenigma
Jómunkásember
Kb. 100 lövésből 1 ilyen. Ugyanaz mint régen mikor átütött az AP, fájdalmas de baromi ritka.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kisharsany
tag
9. vereség egyhuzamban, még 2 győztes csata kell a napi küldetéshez. 3-4-5 óra alatt meglesz.
Pár napja tiltok mindenkit aki agyhalottul játszik vagy kitol fedezékből, vagy 50x lenyomott segítségkérésre is magasról b*szik és kempel a sarokban, így már rögtön meccs elején látom ki az akire nem kell számítani. -
Viktoár
addikt
válasz CirrMee #245069 üzenetére
De most ki beszélt itt "gánmárkról" ? Bukó meccsen is lehet húzni vagy inkább stagnálni ha van annyi az emberben hogy felismerje az adott szituációban mit lehet tenni.
Arról van szó hogy valahogy motiválni kellene a játékosokat a kiegyenlített erőviszonyokra. Törekedni rá hogy ne legyen mindig egy afk meg olimpiai úszóválogatott a csapatokban. Van a játékban bőven ami egyenlőtlenné teszi a csapatokat, legalább a játékosok ne b@sszanak ki egymással.
Jó, lehet hogy erős szankció lenne amit javasoltam, de ahogy most van az sem megfelelő.
-
CirrMee
addikt
válasz Viktoár #245060 üzenetére
Azért ez messze nem likvidáló csoport.
Amiről te írsz, az meg már rohadtul nem a "ez csak egy játék".
Elhiszem, hogy nem kicsit b*ssza fel valakinek a gánymárkoló' agyacskáját, ha ugrik a neki lejtő meccsen párszáz hápécska'. Engem speciel nem zavar, ha valaki játék közben lelép: tudom, ha nekem lejt a pálya (állunk kb 10:1 -re), akkor a másik oldalt szopatja sz*rrá a játék.Nekem ez csak játék, másnak meg valami őrületesen komoly f*szméregető katonásdi.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
hulp01
senior tag
Hú, bakker, ezt a hori2-t meg ne vegyétek. Mindenképpen free xp-ből ugorjátok át. Elképesztően pontatlan az ágyúja, tök mindegy mi van a statba írva. 10m-ről képes sorozatosan mellélőni. És mindkét ágyújára igaz ez. 49k xp, hogy kapj egy nagyjából ugyanolyan szar ágyút. Akkora, mint egy maus, lassú is, de legrosszabb a fos ágyúja. És akkor ennek a szarnak kéne játszani a su130pm meg a skorpion g ellen. A 400-as alfa az inkább 350. Szinte soha nem látok 400 feletti sebzést. Az ágyúkitéríthetősége is nagyon rossz. Mind függőlegesen mind vízszintesen. Egyszerűen egy borzalom.
-
Viktoár
addikt
válasz Barcelona95 #245063 üzenetére
Szimpatikus volt mert a csata alatt bocsánatot kért a fulladás miatt, de akkor még nem tudtam az okát. Szóval van ilyen is, nem szabad mindig egyből a szándékosságra gondolni.
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #245059 üzenetére
3 nappal ezelőtt volt egy meccsem Lakevillen ahol az E4-ünk a kezdés után bement a tóba. Csata után megkérdeztem hogy ez mire volt jó, mert egyébként nyerhettünk volna, elég kiélezett csata volt. Azt írta hogy neki bugos a játék és van amikor kezdéskor nem tudja irányítani a tankot csak egyenesen megy. Viszont Lakeville-n akkor nekiment volna a hegynek.
Találkozott már valaki ilyen buggal?
-
Viktoár
addikt
válasz CirrMee #245057 üzenetére
Attól még játék hogy bizonyos dolgokat jobban kéne szankcionálni benne. És nem is egy alkalom miatt menne a büntetés hanem a sorozatos elkövetés miatt. Persze beküldjük a replay-t aztán vagy banolják vagy nem ezt úgysem tudjuk meg. A cél pedig nem az lenne hogy ne tudjon játszani az eltiltás miatt hanem hogy bizonyos tankokkal ne tudjon játszani ha sokat szopatja a társait.
Azok akik kitolnak a fedezék mögül vagy elmennek úszni szerintem pont leszarják ha egy óráig vagy egy napig nem tudnak belépni. Sokkal nagyobb visszatartó erő lenne ha tudná hogy elbukhat egy tankot amit utána újból ki kell húzni ha sokat gyökérkedik.
Azért ez messze nem likvidáló csoport.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #245052 üzenetére
Csak most néztem meg a maratonhoz tartozó videót. Újdonság, hogy az improved passot free xp-ért is meg lehet majd venni.
2500 gold vagy 87500 free xp lesz az ára.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Viktoár
addikt
A szándékos fulladást én úgy büntetném hogy mondjuk összesen 10-szer lehetne megfulladni. Azt a tankot amelyikkel pont a tizediket csinálja, kivenném az accountból. Utána lehet szépen újból kigrindolni az előtte lévő tech tree-s tankkal. Biztos meggondolná a nyomi hogy elmenjen-e megfulladni mert úgysem tartaná számon hogy mikor éri el a 10-et. Nem csak artyval mennek el úszni, és vannak 10-es tankok amiket egy örökkévalóság kiszenvedni a kilencessel.
-
2thletme2day
őstag
válasz jr1994 #245049 üzenetére
Ha minden igaz ez még nincs kukázva a skill átalakítással együtt. Elvileg ebben az évben több lépcsőben jönnek legénységet érintő átalakítások. Az első lépcső az 6. érzék minden parancsnoknak volt. Szerintem az augusztusi nagy patchben ez is benne lesz.
Más...
56TP lesz a maraton tank és júli21-31 között megy majd.
-
SpazzMaticus
tag
válasz cherubion08 #245040 üzenetére
Nem. Itt is, meg máshol is azért csökkentek a houzászólások, mert egyre kevesebben játszanak ezzel.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
aktív tag
válasz jr1994 #245049 üzenetére
Nekem az új legénységi képességek mozgatták meg a fantàziàm. Csomó tankomnàl szàmomra haszontalan dolgokat fejlesztek, és így ennek nem is làtom értelmét. Én nem érek rà nagyon most jàtszani,de kicsit függő vagyok Mentem pàr kört,de úgy néztem ma arty nap lehet,2-3 db egy csatàba Progimat folyton szétcincàltàk
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz cherubion08 #245048 üzenetére
Én azt várom hogy lehessen végre egy legénységet több tankban használni. Ezt is a crew 2.0-ban harangozták be, aztán semmi. Tök sok tank van amivel szívesen mennék / visszavenném de a legénység miatt nem teszem most.
És tényleg nagyon nyár van. Statomat nem is néztem de szerintem a havi 100 csatát sem érem el mostanság. De úgy általában véve is kevesebbet számítózok most.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
aktív tag
válasz Viktoár #245047 üzenetére
A crew 2.0 érdekesen hangzott. Először idegenkedtem tőle,de aztán nem is tünt rossznak. Nem értettem a nagy ellenállást,úgy voltam vele biztos én nem veszek észre valamit (Jön a kömüves,betonozunk,ha lesz időm,témám,bedobok valami majd, de nem mostanság,semmire se lesz időm,azért köszi)
-
Viktoár
addikt
válasz cherubion08 #245046 üzenetére
Dobj be valamit ide közösbe, vannak jó ötletek a játékban. Például a mirny, waffen eventek nekem kimondottan tetszettek. A crew 2.0 -át is nagyon vártam, de abból nem lett semmi hála az "önjelölt közösségi megmondóembereknek" meg a bólogató követöknek. Abba nem gondolt bele az unicum fejével hogyha a 6 skilles legényből 4 skilles lesz akkor az átlag játékosnak mi marad a 3-4 ből? Ugyanolyan arányú előnye marad velünk szemben, de nem, neki kell a 6 skill mert neki csak úgy nő az epénisze. Az hogy jobban formálható lett volna a legénység az adott tankra az neki mellékes. Maradjon az unásig klónozott skillezés minden tankon.
Ez egy jó fejlesztés lett volna, de nem kellett.
-
aktív tag
válasz egyedülülő #245043 üzenetére
Általában én is passzívan nyomom,de ha pattan az ideg trollkodok egyet . Az a vicces,h 5-6 ember van aki itt szerencsétlenkedik,nem is mindegyiknek szóltam be,de mindegyik magára veszi,mert egyik se szólít meg sose,szól vissza stb
Szibilla: Én sokat játszok,még felfelő íven vagyok. Nekem még lennének észrevételeim,de ide kár beírni -
Viktoár
addikt
válasz galervin93 #245039 üzenetére
Legközelebb majd csak arra megyek.
Más
Mindenki milyen pozitív lett a játékkal kapcsolatban. A sok sírás miatt halt ki a topik? Szerintem inkább amiatt hogy kevesebbet játszunk, talán a nyár miatt nem ülünk annyit a gép elé vagy csökkent a játékbeli történés/élmény amit érdemes megosztani, de lehetnek olyanok is mint én akiknél már leáldozóban van a wot. Ha megyek egy jót még bedobok róla egy képet, de azt sem tudom hogy minek. Bevallom nekem mostanra már több a negatív észrevételem mint a pozitív, én képviselem a negatív tábort. Ennek ellenére szivesen folytatok eszmecserét a pozitív dolgokról is ha dobtok fel témát.
-
Szibilla
aktív tag
válasz cherubion08 #245042 üzenetére
Az elején én is így voltam és nem tagadom, voltak is hasznos tanácsok innen...viszont a folyamatos nyafogás és negatív hangulat miatt már csak ritkán nézek be, igaz, 2-3 hete a játékban sem voltam.
Igazából nincsenek már kérdések, mindenki tud mindent (vagy azt hiszi ), így nehéz beszélgetni. Mondjuk számomra jobb csönd, mind napi 20 siránkozós hozzászólás.
-
egyedülülő
őstag
válasz cherubion08 #245042 üzenetére
Én passzív tagja vagyok a csoportnak, de soksok éve olvasom a topikot folyamatosan. Amiről te beszélsz tenyleg nincs sajnos a fórumban. Főleg negatív vetületű dolgok futnak. Pedig tényleg jó lenne egy konstruktív, jó hangulatú, beszélgetős topik.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
aktív tag
válasz galervin93 #245041 üzenetére
Én amikor elkezdtem jàtszani(2éve),azt hittem lesz itt egy jó kis csapat,akikkel megtudom dumálni a dolgokat, ennél nagyobbat nem is tévedhettem
-
galervin93
addikt
válasz cherubion08 #245040 üzenetére
Á, a nyavajgás örök, ma is nagyrészt ugyanazok az arcok rínak, mint sok éve, és ugyanúgy sosincs replay, ugyanúgy csak nála bugzik a spot rendszer, szar a sebzés rendszer etc. Akadnak persze újak is azért, kell az utánpótlás... ...de ugyan kinek?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
aktív tag
válasz galervin93 #245039 üzenetére
Itt azért csökkenttek a hsz-ek,mert mindenkit elüldöztek a nyavajgàssal. Aki meg jött új és beleolvasott a siralmakba,az rögtön tovàbb is àllt,én meg lehet mazohista vagyok,h mèg itt vagyok
-
galervin93
addikt
válasz Viktoár #245032 üzenetére
Ááá, rosszul csináltad, már az első válaszod rossz volt, valami ilyesmit kellett volna: "Köszönöm a kedves szavakat, a játékban megvan minden amit célként tűztem ki és csak azért játszom, szándékosan rosszul, hogy a hozzád hasonló boyracereket idegesítsem." Vagy valami hasonló. Folyamatosan adagolni kell nekik azokat a dolgokat, amik felhúzzák, a végén már akkora lesz a feje, hogy leveri a monitort vele.
Amúgy amit látok, hogy a napi 20-50-100 hozzászólás pár darabra süllyedt, szóval tényleg nagyon elfogyott ez a gém. De örülök neki, hogy a legjobb időszakában voltam aktív játékos, beleraktam pár tízezer csatát, élveztem... Ez egy tök jó élmény az életemben, más gémmel nem toltam és nem is fogom, nekem ez volt A Játék.
-
Viktoár
addikt
válasz Baltazár123 #245037 üzenetére
Az eventek engem is szórakoztatnak, de mivel egyre ritkábban játszom így kevésbé jut a tudomásomra hogy van.
Nekem az a tervem hogy a kaiju-ra megszerzem a 3d skint-t aztán megint pihi. Itt a nyár, aki tud mozduljon ki és töltse hasznosan a szabadidejét. A wot jó lesz a téli időszakot "átvészelni".
Mai utolsó csatám, régen ennek hogy tudtam örülni.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #245036 üzenetére
Nagyon hasonlóan gondolkodunk. Öregszünk Lenne még nekem valamennyi fejleszteni való a játékban, de nem. Majd egyszer talán, vagy inkább soha. Én is sok időt, túl sokat adtam a wotnak az elmúlt 10 év alatt, unalmassá vált mostanra. A csaták túl agyatlanok, ezek a turbó csaták kifejezetten ártanak a wot élvezeti értékének. ez nem az az agyatlan lövöldözős játék, amit a többség most már játszani akar, nem az volt régen legalábbis.
Nekem is a mostani havi wot+ a legutolsó pénzköltésem a játékra. Van még 7k aranyam, az majd modul leszedésre, ilyesmikre elfogy egyszer a távoli jövőben. A prime tv előfizetésem van még a wot-ol függetlenül, az ad wot tartalmat és pár tank még van, amit kipróbálnék, majd talán onnan.
szerintem havi 10 kör, nagyjából ez lesz, illetve ha jön a frontline, a waffentróger meg mirny, azok tudnak megszólítani, de annyira már nem, hogy pénzt költsek erre a játékra. Illetve a nyugis, pihentető arty játék. ez lesz a fókuszom most lőfos, francia 10-es arty a két kedvenc, ezekkel lehet nyugodt csatákat menni, kikapcsolódásnak. lövök, amíg tudok, utána meg semmi görcsölés, ha jön az ellen, lehetne ügyeskedni az talán adna valamennyi plusz sebzést, de kb kit érdekel, legyen egy jó csatája az ellennek. megvárom, hadd lőjön ki, ha már megtalált, megérdemli.
-
Viktoár
addikt
válasz xAttilax #245035 üzenetére
Már egyáltalán nincsenek benne célkitűzéseim, kiégtem, kiöregedtem, motíválatlan lettem, bennem ennyi volt. Gurulok amíg kedvem van, előfordul hogy felidegesít egy-egy szitu, de akkor inkább befejezem. Minek játszak ha nem szórakoztat?
Régebben nagyon sokat tudtam játszani vele, akkor is amikor felhúzott mert sokkal jobban élveztem a játékot. Most már elég hamar megunom a csatákat, hiába vannak jó körök. Egyébként az üzletpolitikájuk és amit a játékkal tesznek/tettek az sem szimpatikus. Érteni értem hogy kell a pénz, csak nekem ez így nem felel meg ezért nem is támogatom őket, sem anyagilag sem a pozitív véleményemmel. Teljesen free to play játékos lettem, wot streameket sem nézek egy ideje. Szóval nem tudom megígérni hogy jövök még sírni a sok "véletlen" miatt mert odáig már nem jutok el.
-
Viktoár
addikt
Sok-sok kihagyás után megint elkövettem azt a hibát hogy játszak pár kört. Egyik csata után rám írt egy nem magyar srác (Ho-Ri 1) hogy egy bot vagyok és miattam kaptunk ki.
Mondtam neki hogy rendben, foglalkozzon inkább az is7-tel/vz55-el vagy a kisfiával mert engem nem érdekel a véleménye.
- Ő: Egy magyar kollegám mondta hogy minden magyar retardált (akkor gondolom a kollegája is) és most már elhiszem.
- Én: Köszönöm a kedves szavakat, az életben megvan minden amit célként tűztem ki és csak kikapcsolódás képpen játszom a játékkal.
- Ő: Hogyha több IQ-d lenne a játékhoz akkor az életben is sikeresebb lennél.
- Én: Ember ez egy játék, hogy vonhatsz párhuzamot? Most komolyan azt állítod hogyha jobban wotozok akkor sikeresebb leszek az élet minden területén? Látszik hogy gyerek vagy még.
- Ő: Túl hülye vagy hogy megértsd, lépj tovább, ez egy játék. (itt már elvesztettem a fonalat )
- Én: Rendben, nem én ítélem meg az embereket egy játék alapján.
Többet nem írt, bár a következőnél már tiltottam volna mert meddő beszélgetésnek éreztem az egészet.
Mellesleg feldobott egy kérdőívet a játék amikor beléptem, mindenre 1-et adtam. Az viszont feltűnt hogy az összes kérdés azzal volt kapcsolatos ami miatt már évek óta sír a közösség.
-
hulp01
senior tag
Aztakurva, ez a jiro mekkora egy rakás fos. Ez totál játszhatatlan. A fejlesztett motorral is tetű lassú, a stock gun egy vicc és bárki bárhonnan átlövi. A páncélja alapján ennek 70-nel kéne mennie. Az egész egy kartonpapírból hajtogatott vacak. Az egész ág ilyen szar?
-
Krisz(°^°)
csendes tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz xAttilax #245021 üzenetére
Azért van ott és magasabb tierű ellen.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hulp01
senior tag
Már harmadik napja adja zsinórban a nyerj 5 csatát bónusz küldetést ez a szutyok. Tegnap, tegnapelőtt megcsináltam, ma már nincs kedvem ezzel szívni.
-
xAttilax
őstag
Mostanában csak FUN-ból megyek pár karikát az M41D-vel. És még mindig nem értem a WG logikát
Ez miért lett neki tankász mentem sokkal jobb csatákat.
1313 alap XP ami oké, hogy tankász mert senki nem játszik vele, de se spot, se sebzés, se sok kill..
WG logika..."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
nihill
őstag
Sziasztok,
a legutóbbi frissítés óta folyamatosan kidobál a játék hogy kevés a memória. A feladatkezelő szerint viszont kb 50-60% körül van amikor játszok. Volt másnak is ilyen? Mit lehet tenni ezzel?
-
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
[link] A régi szép időkre emlékeztet...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz phoenix1989 #245012 üzenetére
Ahogy neztem a képről a szöveget és ahogy latszik rajta, a löveg 60mm rétegelt (SP) pancelt ad (heat-et megfogja) és ha átüti a pcr/apcr mogotte a torony alatt overmatchelhette/átüthette azt a pancelt. Nem a löveg adta a sebzést. Btw nekem mar volt olyan lövésem ami lepattant az ellenről és a mellette levőt nyírta ki.
Viktoár:Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz phoenix1989 #245010 üzenetére
Nem xd hanem játékmechanika. Battle hits ha fent lenne akkor mutatná jobban milyen szögből jött a lövés.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #245007 üzenetére
Lett volna ebben a wot+-ban fantázia, még amikor aktívan fejlesztettem. Havi 2e aranyat is ki lehet venni és ezen felül csak modul átrakásokra elköltöttem havi 2-300 aranyat, ha nem többet. A 3 térkép kizárás is jól jön, ha küldetést csinálsz. A prémium tank is jófajta. Meg a legénység képzés is jó, berakom az új tankba, átképzem 90%-on kreditért és másnapra 100%-ra felhozza és lehet játszani fullos legénységgel. Ez mind szép, csak nagyon sokat kell játszani, hogy megérje, de aki sokat tolja, annak megéri. Túl későn jött a wot+ szerintem, nekem biztosan.
Csinál jó dolgokat is a wg, az éjszakai pályák adták például. A látványvilág is tetszett, amikor léghajók csapódtak be meg repülők, meg a hajó. Persze megnézi az ember párszor és utána már unalmas, de érdekes volt egy ideig. Az új frontline pálya is adja.
Nagy kár, hogy ezek a dolgok nem évekkel korábban jöttek, főleg a wot+, így részemről arra se kell költeni most már, de kipróbáltam, csak ugye a macerás lemondás miatt (meg szerintem ez valami bug is, mert tutira lemondtam júniusban) így 2 hónap lesz a próba, nem 1.
-
Viktoár
addikt
válasz Baltazár123 #245006 üzenetére
Tetves g.cik mind. Megfognak minden pénzt mert csökken a népszerűsége a játéknak. Lassan sajnálom a cc-ket hogy egy ilyen foshalmazt kell népszerűsíteniük.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Addel #245002 üzenetére
Revolut volt ez is, de mivel többször is vásároltam már a játékban, a fő kártyámat adtam meg. Nincs rajta pénz és úgy is van beállítva, ha mégis, akkor napi 100 forintot átrak tartalékba, szóval ha a rajta felejtek pénzt, akkor is átrakja szépen a tartalékba.
Most is csak a netflix miatt raktam rá pénzt. A WOT ügyfélszolgálat azt hazudta, hogy nem töröltem korábban az előfizetést és hogy bizonyítsam?Biztosan emlékszem rá, hogy töröltem az előfizetést, de nem csináltam róla képernyőképet sajnos, ki gondolta, hogy ilyen sz.r bugos. Egyébként most is az volt, töröltem és simán mutatta tovább, hogy "Renewal ...". A support valamit mókolt és utána "Canceled ... " van, de persze elismerni nem fognak semmit, meg ennek ellenére simán lehet, hogy megpróbálják újra levenni. A biztonság kedvéért a bankkártyát is töröltem és figyelek rá, hogy 4-5.-én ne legyen pénz a számlán.
Ja és a support elhajtott a p.csába, hogy őszerintük már használtam az előfizetést, hiába nem mentem direkt egy csatát sem, mert a legénységfejlesztés miatt. Így nagyon sajnálják, de nem tudják törölni.
-
kisharsany
tag
válasz galervin93 #245004 üzenetére
Az olasz nagyon jó.
-
galervin93
addikt
Urak, idejét sem tudom mikor játszottam utoljára, az elmúlt szűk évben az elvi lehetősége se nagyon volt meg, nagyon fos netem volt, de most költözés után "játszható" netem lett.
Ami érdekelne: az olasz meg japán TD-ágak milyenek? T6-7 környékén szállnék be, már ha érdemes. Semmi különös cél nincs, csak egy kis püttyögés.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hulp01
senior tag
Mi lenne, ha ezt a szutyok mm-et rakná már végre helyre ez a buzi wg? Ez most megint mi?
A Chieftain 10k wot ratinges játékos. Vele szemben egy 4k-s Type5 heavy. Aztán a platoontársa egy 8k early. A mi VZ-nk is egy átlag játékos volt. És még csak nem is platoon. Mi a f@szért mehet egyáltalán két ennyire mocskosul op tank platoonban t8-ak ellen? A Chieftaint simán csak vissza kéne kergetni clan wars-ba. Ott kaptad meg, köcsög, akkor játszál is ott vele. -
Addel
senior tag
válasz Baltazár123 #244999 üzenetére
Ilyen helyen, ahol kipróbálás céljából adok meg kártyaszámot, ott revolut 1x használatos virtuális kártya, azt próbálják újra megterhelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest