- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wenkman
tag
válasz
this is life #99424 üzenetére
Ez tényleg durva: friss teló nincs kis méretben (jó, most a iphone-t hagyjuk mert arra nem akarok váltani, a Pixel 4a meg imádatos, de nekem még most is drága).
Sokszor úgy látom, hogy lenne igény kis telefonokra (eladók tapasztalatai, fórumozók, tesztelők a mobilarénán, jómagam), de ezek szerint ez a kisebbség. A tömegnek tepsi kell.
-
wenkman
tag
válasz
this is life #99422 üzenetére
Bocsi, azt nem mondtam, hogy használtan max 50-60k! -
wenkman
tag
válasz
this is life #99420 üzenetére
Kicsit szokatlan ez az oldal nekem most perpill.
Melyik Sony-ról beszélsz? Xperia 5 III?
Amúgy meg kösz! -
wenkman
tag
válasz
this is life #99418 üzenetére
Megnézem majd!
Én itt kerestem.
Phone Finder - search for a phone by feature - GSMArena.com
Szomorú h 10.300 teló közül nem találok magamnak. :-) -
-
wenkman
tag
Hello!
Van itt olyan Nokia-fanatikus, aki a Lumiák után megmaradt a Nokiánál android rendszeren is?
Nem akarok offolni, de vásárlás előtt állok, és minden infó érdekel.
A megfelelő topicba már beírtam a kérdésem ([Re:] Nokia 7.1 - csak a matek nem stimmel - Mobilarena Hozzászólások), de ha itten is találok hasznos infót, akkor megköszönöm!
Akár privátban is... -
wenkman
tag
válasz
Sztyepadzso #99378 üzenetére
Miután minap elb*sztam a telót a lapozófájllal való sz*rakodással és újra kellett húzni mindent, nem nagyon Interop-ozom. :-)
Max ha találnék valami tuti tippet.
De nem is nagyon találtam még a problémámat kezelő cikket...8.1? Most hogy már se áruház, se upgrade lehetőség nincs? Áh, kizárt, hogy visszatérek oda... Pedig emlékszem, milyen gyors volt 8.1-gyel...
Valaki hozzám vághatna egy 2-3 gigás rammal ellátott W10M telót egy csoki áráért. De néztem az apróhirdetéseket... 12-20 ezer Ft-ért árulják.... Ezek nem normálisak...
-
wenkman
tag
Hello!
Van két túra appom is, de mindkettő időnként összeomlik (bezár).
Úgy gondolom, hogy kevés nekik az 1Giga RAM (Lumia 735).
A tapasztalatok alapján a lapozófájl méretének növelése parasztvakítás.
Így az lenne a kérdésem, hogy van-e arra mód, hogy pl. rendszerindításkor kevesebb program kezdjen el futni, és így több memória maradjon? Ahogy asztali gépen regedit paranccsal bemegyek a rendszerleíró adatbázisba és kilövöm a felesleges programokat.Esetleg más megoldási javaslat?
-
wenkman
tag
Tud valaki Messenger alternatívát?
Hivatalosan már nem lehet letölteni az appot, a messenger.com (asztali nézetbe kell átkapcsolni a böngészőt, akkor bejön) olyan lassú, hogy beleőszülök és nem valami felhasználóbarát...
Keresgéltem a neten, de egyelőre semmi... -
wenkman
tag
XAP telepítés működik!
Kösz!
---
A developer mód természetesen be van kapcsolva. :-)
Az appxbundle telepítőt kipróbálom, ha lesz időm...
A telegram csoportokhoz gondolom telepítenem kell mobilra egy klienst... Mert laptopon nem nyílt meg a csoport... Melyik kliens a legjobb? Van vagy három: Telegram, Unigram, plusz valamelyik előzőből még egy példány... -
wenkman
tag
válasz
Sztyepadzso #99338 üzenetére
A Lomogram telepítója XAP file.
Ahogy utánakerestem, azt olvastam, hogy ezek Win8-as op.rendszerhez való fájlok és valami kerülőúton kell őket telepíteni.
Még a device portalról is olvastam, de hiába próbáltam ott ügyeskedni a telepítéssel, nem oldódott meg a probléma.Valakinek van ilyen irányú tapasztalata ?
-
wenkman
tag
Volt egy szép filterező program: Lomogram.
Természetesen el kellett b*szni, és most ha le akarod tölteni a Store-ból, akkor a Metamorphose nevű olcsó utánzat települ. (Érdekes sztori, utánaolvastam: a fejlesztőket átb*szta a programot kiadó vállalat.)Nincs meg valakinek az eredeti program xap vagy appxbundle kiterjesztésben?
-
wenkman
tag
válasz
this is life #99281 üzenetére
Hogy én mióta várok egy ilyen lehetőségre!
Újra van Tunein appom!
Thx!!!! -
wenkman
tag
Bár ez tök idióta kérdés lesz, de nem tudom, észrevetted-e, hogy a telefonszám megadásánál az országkód automatikusan 380-ra (Ukrajna) váltott.
Mivel teszteléskor ezt nem néztem, ezért most nem tudom, hogy amikor sikerült tegnap nekem, akkor ezt kijavítottam 36-ra vagy hagytam 380-on.
Elvileg logikus, hogy csak akkor kapom meg az sms-t, ha 36-ra van téve, de kituggya, lehet ez volt a trükk benne, hogy 380-on kellett hagyni.
Szóval neked melyik országkóddal sikerült? -
wenkman
tag
Igen, így írta, hogy a proxy beállításokkal nem fog bejönni semmi honlap, ezért törölni kell öket, mikor végzett az ember az aktiválással.
Közben nekem megint "invalid number". Délután többször is aktiváltam teszt célból másik telefonon, akkor simán ment minden, aztán az éles aktiválásra meg elcsesződött... Nagyon remélem, hogy csak 24 órára szól a tiltás a sok próbálkozás miatt.
-
wenkman
tag
Nekem is.
De az 5. pontban ez volt: When SMS prompted visit the page http://viber.uax.co/sms and enter received code, in result you will get SMS code replacement to enter in to the Viber app.
Ide beírtam a hatjegyűt, és hopp generált egy négyjegyűt.
Az más kérdés, hogy ezzel nem tudtam mit kezdeni, mert a hatjegyűt fogadta el az app...Te érted mi történt? Miért kellett a tanusítvány, a proxy?
-
wenkman
tag
válasz
wenkman #99251 üzenetére
Hard reset sikerült.
Viber aktiválás is fog, csak a fő telefonom nem fog jelenleg wifi jelet, márpedig az most kéne...
(Olyat nem lehet, hogy a primer teló mobilnetjét megosztom a szekunderrel, aztán az meg visszaosztja az elsőnek, abból a célból, hogy az első wifinek érzékelje? :-D)Szóval andro telefon beszerzési projekt STOP! :-DD
-
wenkman
tag
válasz
this is life #99253 üzenetére
Lehet, hogy neked is működne ezzel a trükkel.
-
wenkman
tag
Most úgy tűnik megoldottam a Vibernél az "invalid number" problémát.
https://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/k0v1zp/viber_activation_on_unsupported_devices/Bár maradt pár kérdésem.
A 3. pont 4. pöttyét kihagytam... az mi egyáltalán és hova kellett volna írnom?
Aztán jön a 4. pont, a telefonszám megerősítés. A viber elfogadta a számomat és kaptam egy hatjegyű kódot. Beírtam, és már megy is a Viber.
De akkor minek van az 5. pont? Kipróbáltam a linket: a hatjegyű kódomat átváltotta egy négyjegyűre. De mivel már megy a Viber, ezt a szálat nem vittem tovább. Szóval az 5. pontot sem csináltam meg...Valaki magyarázza már el nekem ezt az egészet! :-D
Köszi! -
wenkman
tag
válasz
gthomma #99248 üzenetére
Android 12-nél a 6giga RAM a minimum vagy az ajánlott?
Más kérdés, hogy ha a telefon gyártója nem ad ki olyan frissítést, amellyel majd fel tudom frissíteni a jövőben a telómat 12-re, akkor ez a dilemma okafogyott lesz. :--)
Közben még egy olyan kérdés jutott eszembe, hogy hiába néztem a Store-ban egyes appok erőforrás igényeit, csak annyi volt odaírva, hogy eszközfüggő. Nem sok app van ami érdekel, de az az 1-2 (Fitbit, Tunein) jó lenne ha menne a telómon. Szóval honnan tudom meg, hogy ezeknek mi a minimális RAM-igénye?
-
wenkman
tag
válasz
janeszgol #99237 üzenetére
Na, feltettem a kérdésem, a Melyikokostelefontvegyem-topicban. Nagyon kíváncsi vagyok.
Ki lehet ilyet jelenteni, hogy a Huawei meg a Xiaomi lassú 2 GB mellett? A többi miért nem? Gondolom nem a márkanévtől függ a sebesség... Hanem? Android verzió, proci?
HMD? A Nokiákra gondolsz? Azokról én csak rosszat hallottam.
És ez az optimalizált vagy mifene android go vagy android one rendszer mitől fapados? Mert tudtommal fejlődő piacokra gyártották eredetileg.. de konkrétumokat nem tudok..
-
wenkman
tag
válasz
wenkman #99235 üzenetére
Megint offnak fogok tűnni.
Amikor azt írják tesztek meg kommentek egy 2gigás andro-telóról, hogy iszonyú lassú, akkor az vajon nekem, akinek a Lumia 735-e is lelassult valamennyire, amikor 8.1-ről 10-re váltott, tehát van fogalma a lassúságról, szóval az az andro-teló nekem is lassú lesz?Tudom, ezek szubjektív dolgok, de csak van itt valaki, akinek van L735 és andoid teló is, és hátha tud nekem valamit mondani.
Olyan sebességgel ki tudnék egyezni, mint ami most van. -
wenkman
tag
Addig b@szakodtam az Interop Tools-szal, míg valami csoda folytán a registry mintha bezárt volna.
Azzal kezdődött, hogy a lapozó fájlt hiába írom át, újraindítás után visszaáll. Az IT-ra gyanakodtam, ezért tölrötem is gyorsan.
Aztán ugyanezt tapasztaltam (tehát hogy újraindítás után visszaáll a korábbi állapot) akkor is amikor a teló hangerejét módosítom, illetve amikor a billentyűzetet US-ról Hu-ra teszem.
És ennek a jele lehet, hogy az apptelepítések sem sikerülnek: elkezdi a telepítést, majd hibát ír ki.
Lehetséges, hogy kvázi írásvédetté vált a registry?Mivel nem tudom újraelepíteni így az IT-t a telón, az a kérdésem, hogy PC-ről elérhető a telefon registry-je?
-
wenkman
tag
válasz
this is life #99231 üzenetére
A droidos ciklusokra gondoltam... :-)
Tehát ha pl. a 8-as (orejó) támogatása megszűnik -teszem azt- idén vagy jövőre, akkor azzal már nem is számolok.... -
wenkman
tag
válasz
this is life #99229 üzenetére
Hasznos infók, kösz!
Az árak tényleg magasak a droid piacon, én eddig 15-20ért vettem használt Windows telefonokat, aztán ebből indulok ki.
Most a támogatási ciklusok végét keresem, de nem nagyon találom. A MS ezeket nyíltan kitette előre, vagy rosszul emlékszem?Egyelőre még csak nézegetek.
Szeretek nagy kínálatú oldalakat szűrőzgetni. Aztán a végén kijön 0 eredmény. :-)
arukereso.hu-nál van nagyobb kínálatú oldal?
Vagy pl. gsmarena.com oldalon szűrőzgessek? -
wenkman
tag
Más.
Valaki nem futott bele abba a problémába, hogy naívan elhitte, hogy az Interop Tools Tweaks menüjében levő fényerő csúszka bekapcsolása működni fog? Ahogy utánaolvastam másnak sem működik.
Tehát az eredeti választó menü (Alacsony, közepes, magas, auto) eltűnt, és lett egy csúszkám, ami továbbra sem biztosít folyamatos fényerőállítást, hanem a 100as skálán ugyanaz a 3 szint van meg, amik eddig is megvoltak, de most már összevissza.
És visszaállítani sem tudom az Interoppal, mert valamit véglegesen átírt a registry-ben.
Hard reset kizárva a Viber-fiaskó miatt.
Írtam a gus33000 nevű fejlesztőnek, hogy árulja már el, mit változtatott a rendszerleíróban, de még nem válaszolt.Valaki?
-
wenkman
tag
válasz
this is life #99226 üzenetére
Bár offnak tűnhet, de nagyon is ide illik a téma:
Hol keresgéljek új telefon után lassan-lassan?
Úgy értem, hogy miért is szeretem a W10M-et (W8-at)?
Mit keressek a leendő telefonomban?
A bloatware mentességet? A letisztultságot?
A sötét témát?
Vélemény, tanács? -
wenkman
tag
Nem tudom, miért fáj az nekik, ha én lumia 735-tel használom az alkalmazásukat!?
Most megpróbáltam másik mobilszámmal, plusz netes ideiglenes számmal is, de azokkal sem ment.
Eccerűen érzi a Mátrix, hogy lumiáról küldöm az aktiválási kérelmet, és letilt...
Nem ismétlem meg a káromkodást... -
wenkman
tag
Az nem jó hír. Pont most akarok egy resetet csinálni, hátha gyorsabb lesz a teló. De viber nélkül nem lenne jó.
Egyébként mikor volt a legutóbbi frissítés a vibernek?
-
wenkman
tag
Hello!
Tunein legfrissebb verziója kéne. Appx4fun-on nem a legfrissebb van. Van másik ilyen oldal? -
wenkman
tag
válasz
Blue Eagle #99097 üzenetére
Hello!
Jól értem, ugye, hogy hard reset után megmarad az épp aktuális verzió (+build), csak a nem gyárilag rajtalevő appok, képek, egyéb doksik tűnnek el?
Csak mert lassul a 735, aztán kéne egy kis frissítő gyalulás már neki. -
wenkman
tag
Hello!
Megváltoztattam a gmail fiókom jelszavát, és emiatt a teló jelezte, hogy a régi jelszóval már nem tudja frissíteni az Outlook programban a gmail fiókot.
Rákattintottam a Fiók javítása gombra, ahol bekéri először az email címet, utána pedig az új jelszó megadása jönne, de itt már megáll, lefagy a dolog.
Megpróbáltam még a fiókot teljes eltávolítás után újra felrakni: email cím megadása, majd Következő gomb, éééés ennyi.... nem megy tovább...Az email elég fontos dolog.... szóval ez lenne akkor a W10M sztorim vége? :-(
-
wenkman
tag
válasz
Blue Eagle #98860 üzenetére
Fura, hogy a facebook teljesen használható (böngésző, SlimSocial, Likebook, etc.), de az üzenetváltási lehetőséget meg lelőtték.
Szerencse, hogy nem vagyok fb-függő, az ismerősökkel való beszélgetésre meg ott a Viber...
-
wenkman
tag
válasz
zsoltzsolt #98850 üzenetére
Nem értem kérdésed.
-
wenkman
tag
Üdv!
Mostanában nem használtam a Facebookot, és ezért meglepve tapasztalom, hogy a Messenger (tehát az üzenetek) nem jelennek meg sem böngészőn keresztül, sem appon (Likebook) keresztül.Van valami infó erről?
Van áthidaló megoldás?
Köszi! -
wenkman
tag
Hello!
A Viber egy ideje nem küld push értesítéseket. Háttérben való futás engedélyezve.
Más is tapasztalja ezt? -
wenkman
tag
válasz
-szabi- #98666 üzenetére
Nem baj, ha én válaszolok? :-D
https://winsider.hu/2017/08/24/windows-10-mobile-registry-modositasa/ -
wenkman
tag
válasz
Blue Eagle #98639 üzenetére
Hello!
Neked hogyan sikerült a LED-aktiválás?
Ugyan már kétszer is aktiváltam, és jelenleg is jól szuperál. de még mindig nem tudom, melyik lépés volt sikeres.
Találtam ugyanis egy oldalt, ahol több módszer is le volt írva, de hiába szenvedtem, nem jött össze egyikkel sem. Aztán egyszercsak mégis!!!
Szóval a jövőre tekintettel, kérdem, csak kíváncsiságképpen, nálad mi volt a nyerő? :-)Imádom a telót, de lehetne kicsit gyorsabb...
Task managerrel nem lehet kilőni feleslegesen futó programokat?
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23896_How_to_see_Windows_10_Mobiles_.phpEgyébként van valami Messenger for UWP (talán ez a neve) app, de iszonyú lassú a 735-ösön.
-
wenkman
tag
Hard reset után megmaradnak az Edge-ben a Kedvencek vagy törlődnek?
Azaz hol tárolódnak a kedvencek: a telefonon vagy az outlook fiókban?
Köszi előre is! -
wenkman
tag
Használja valaki a Monument Browsert?
Tesztelgetem, de nem gyorsabb, gondolom ugyanaz a motor...
De dilettáns vagyok ebben.Valaki?
-
wenkman
tag
válasz
Chuck Norris #98515 üzenetére
Volt egy időszak, amikor a BKK Futár döglött volt, de jelenleg él!
-
wenkman
tag
válasz
Sztyepadzso #98513 üzenetére
Nagyjából igen!
---
Mr. Chuck Norris!
Hogyhogy magyar? A windows 10-es telódon magyar a Mapy.cz nevű applikáció?Azt hogy mire akarom használni, bonyolult kérdés. Szerintem a túra appoknál és az időjárási appoknál is kerestem valamit, amit meg se tudtam fogalmazni, de kerestem és kerestem.... mint valami monty python jelenet...
De ez már a pszichiáterem dolga lesz... -
wenkman
tag
válasz
Chuck Norris #98507 üzenetére
Egyébként csak csehül tud az app.
-
wenkman
tag
válasz
Chuck Norris #98507 üzenetére
Igen, ösmerem!
Szerintem vagy 10 appot kipróbáltam, de lehet többet...
A Cartograph meg a Maaloo Outdoor a nyerő!!!!---
Letettem a vételről...
Inkább nyomok egy hard resetet a 735-nél... Valami mókolás mindig kell... :-)
Ezesetben újra kell majd a registryt is szerkeszteni, hogy meglegyen a fall creators update? -
wenkman
tag
-
wenkman
tag
Gondolkodom egy 950-esen.
Van egy jó túra app, aminek nem mindig elég a 735-ös 1 Gb RAM-ja.Tudom, hogy 2020. van, de szerintetek mennyi egy 950-es korrekt ára ma?
Esetleg nincs valakinek elfekvőben és én cserébe odaadnám az én elfekvő 735-ösömet. :-D
-
wenkman
tag
13 hónappal ezelőttig egy Krüger&Matz telefonom volt win8.1-gyel.
Érdekes, hogy még a wikipédia windowsos telefonokról szóló felsorolásában sem szerepelt, pedig elég hosszú volt az a lista....
Amikor tokot kerestem hozzá, néztek is furcsán az eladók, úgyhogy inkább rendeltem...Egyébként hallott valaki a márkáról? Lengyel.
-
wenkman
tag
https://support.microsoft.com/en-us/help/4535289/windows-10-update-kb4535289
Akkor nem a decemberi, hanem a januári volt az utolsó...
-
wenkman
tag
válasz
Algieba #98434 üzenetére
Melyik rendszer, 8.1 vagy 10?
Nekem a Lumia 735 (win10-zel) nem szólt semmit.
De ha kidől az MSN Weather, akkor Prognoza lesz a nyerő!---
Szégyellem (
), de úgy alakult h különböző okok miatt elkezdtem fb-ozni.
A Likebook meg a SlimSocial van telepítve, tesztelgetem... Szóljon akinek vannak tapasztalatai! A két progi 99%-ban megegyezik, bár a lefoglalt tárhely különbözik. Lehet, hogy a használt memória, az akksi használat és a betöltési sebesség is?
Egyébként van egy harmadik (mármint nekem harmadik) opció is: Edge -> m.facebook.com. Elég csúnya a kinézete, de most jön a trükk: az Edge beállításaiban a megjelenítést tedd át mobil változatról asztali változatra, töltsd be újra az oldalt és hopp, ugyanaz a letisztult(abb) oldal jön be, mint amit a fenti két appnál is tapasztaltál. Mivel egyik lehetőségnél sincsenek push értesítések, ezért a gyorsaság fog dönteni.
Várom a teszteredményeket Tőletek is, ha van rá ingerenciátok.Egyébként az allaboutwindowsphone.com egy élő oldal és tele van hasznos infókkal, tesztekkel, miegymással.
-
wenkman
tag
válasz
Chuck Norris #98387 üzenetére
Hasznos kezdeményezés!
Bár Grétikét nem emlitettek a cikkben... -
wenkman
tag
Nehezen, de matricák nélkül is lehet élni!
Egyébként a Bing Térképek csak Magyarországon ilyen szar, vagy pl. az USA-ban is? Mert utóbbi esetben megértem az örök 2. (3.?) helyet a Google mögött.
Érdekelt a három gyömrői gyógyszertár címe, beírom a keresőbe, hogy Gyömrő gyógyszertár, erre a mobilapp kiadja, hogy Galgamácsa Gyógyszertár utca, laptopon a böngészőben meg Győr Gyógyszertár utca. Ennyi, több találat nincs. Bezzeg a Google maps kiadja mind a három címét, telefonszámát. Szóval a Térképek nem fog hiányozni, ha egyszer váltok....
-
wenkman
tag
válasz
janeszgol #98351 üzenetére
Tehát dec 10. óta már nincs Frissítési tanácsadó?
Csak az OTC lehetőség maradt?Azért kérdem, mert lehet egy hard resetet nyomnék, csak úgy hagyományból (karácsony -> windows telepítés
). Ámbár a hard resettel megmarad a win10 a lumia 735-ön, ha jól tudom, szóval elvileg nem lesz szükség Frissítési tanácsadóra (vagy OTC updater-re). Elvileg... De sose lehet tudni...
De jól gondolom, ugye, hogy hard resettel megmarad a win10 a telón?
-
wenkman
tag
válasz
zolee001 #98316 üzenetére
1GB RAM van a 735-ben és a gyárilag beállított virtuális memória 256MB. Egyébként jól tudom, ugye, hogy a VM nem más mint a rendszer által a tárhelyről/merevlemezről lefoglalt és memóriaként használt terület?
Na, szóval megemeltem 1GB-ra de semmi változás.
Az, hogy nem pörög a telóm, az eddig sem zavart, de most találtam egy jó túra-appot (Cartograph) és elég gyakran kidob (azaz fogja magát és bezár). Ezt akartam orvosolni, de mivel 10 éve a WinXP esetében sem történt csoda, most sem vártam semmit. Nem is lett semmi! -
wenkman
tag
Most lett időm, hogy Interop tools segítségével megemeljem a virtuális memóriát.
Nem vártam csodát, de nem is kaptam: semmi gyorsulást nem érzékelek.
De akkor azt nem értem, hogy ez a parasztvakítás miért tartja magát a köztudatban már évek (évtizedek) óta? -
-
wenkman
tag
válasz
wenkman #98296 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy a fejemben van a gáz.
Az előbb még office 365 előfizetést kért a teló, hogy szerkeszthessek dokumentumot, most meg újra megy rendesen a szerkesztés, új fájl létrehozás, minden...Az, hogy magamnak írogatok itten ma egész nap, szintén azt támasztja alá, hogy baj van, baj!
-
wenkman
tag
Korábban már volt szó talán róla, de most lett igazán idegesítő:
Hogy van az, hogy tavasszal még telefonon hoztam létre excel táblát és szerkesztettem is, most meg sem szerkeszteni, sem újat létrehozni nem tudok, csak a már meglévő fájlt olvasni.Valaki azt írta, hogy ez régen is így volt, de tuti nem...
Milyen office 365 előfizetésről beszél nekem ez a ku*** MS-teló?!
Megyek is mindjárt droidra, most nagyon felhúzott!! -
wenkman
tag
válasz
Hínár929 #98290 üzenetére
"A BKK Zrt.-hez 2019. május 15-én és 17-én érkezett elektronikus leveleivel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.A BKK Zrt. állásfoglalása szerint a Windows Phone-ok már nem támogatottak. A mobil applikáció fejlesztését az idei évre beütemezi a társaság, amennyiben elkészül, úgy frissítés során lesz elérhető."
Mondjuk, sok reményt nem fűzök hozzá.
-
wenkman
tag
Milyen telót tudtok ajánlani, aminek a mérete megmarad a 4,7-5,0 értékek között, és a RAM-ja több mint 1Gb?
Ja és természetesen menjen rajta a W10M (gyárilag vagy 8.1-ről update-elve, az mindegy).(Ugyanis kicsit gyengének érzem a 735-ösömet egy nagyon f*sza outdoor apphoz...)
-
wenkman
tag
Kevesebb menupont lett a Store hamburger menujeben...
Es ha mar Store: Par napja (hete) folyton azt csinalja h app inditaskor "az oldalt nem sikerult betolteni", aztan "Lap frissitese" gomb, es minden rendben.... Egyebkent a deezer is ezt csinalja, csak nem indulaskor, hanem pl. Eeloado v album valtasakor, es nem par napja, hanem az elejetol fogva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest