- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#89309696 #98381 üzenetére
Amit észrevettem, hogy 0 byte a szabad terület a telefonmemóriában. Pedig volt rajta vagy 500MB szabad és minden mentése a memóriakártyára van állítva. Kitöröltem az internetes és térképes előzményeket meg a mail fiókból is, meg mindent ami csak lehetett és így lett 6MB szabd hely. Most működik, ezek szerint a helyhiány okozta. Viszont hova tűnt el az az 500 Mega, mi emésztette fel? Nincs már rá két éve update, nem fogyaszthatta az el.
-
válasz
#89309696 #97396 üzenetére
A lumia kamera az meg nokia fejlesztés , a win10m alatti kamera app pedig a microsoft műhelyében készült, eleinte voltak gyerekbetegségei de azokat javították.A 730 kamera melletti rács emlékeim szerint a másodlagos mikrofon(zajszűrés beszélgetés alatt) s elsődleges videó felvétel közben.
-
janeszgol
félisten
válasz
#89309696 #97379 üzenetére
Alapból talán az utolsó 8.1 buildet teszi fel a WDRT. De itt egy oldal: lumiafirmware.com
Nem tudom, hogy itt működnek-e a dolgok, meg egyáltalán él-e még az oldal.
-
SteveAd
tag
válasz
#89309696 #97377 üzenetére
Elvileg Outlook/Live (vagy Google) accountba menti a szamokat, de "hagyomanyos" (SIM kartyara mentes) modszer is jatszik. Mondjuk 15 szamot tenyleg nem nagy gond kezzel se bevinni.
Appok kozul azert van 1-2 hasznos: terkep (offline navigacios GPS) pl.De miert allitanad vissza 10-esrol 8.1-esre? A 10-es mindenfele szempontbol jobb, legalabbis nekem ez volt a benyomasom.
-
betegphiu
senior tag
válasz
#89309696 #97372 üzenetére
Figyu.
8.1 arra jó, hogy telefonálj, fotózz, böngéssz.10-esen, megy a Messenger, FB (mindkét esetben a Beta verzió a jobb), Viber,Line, Insta, tumblr.
Mennek rajta a BKK, Máv, Volán appok, rednesen, gond nélkül.
Navigáció, emailek szinkronizálása jó.
Monument browser egy jó böngésző.Ne nyócegyezzé sztem. Az egy kiszáradt szögesdeszka...
De ez csak a kis hülye véleményem. Bőven elfut a 730-on a 10-es. -
Vegha
senior tag
válasz
#89309696 #97358 üzenetére
En is 550-nel nyomom 3. eve, de azert nincs vele ennyi problemam. Ismerosok 550-jenek is bezoldpixelesedett a kepernyo.
Szerintem a kamera rendben van, automata beallitasokkal hasznalom es gyonyoru makrokat lovok vele idonkent. A GPS baromi gyorsan talal poziciot. Nagyon fog hianyozni ez a telefon, mar legalabb 1,5 eve keresem az utodjat, de meretproblema miatt ez egyre nehezebb.
Nekem az ujabb sw verziok nem jottek be, lassabb lett a rendszer es bug-osabb. Ha gondolod egy probat megerne ujrahuzni es Neked is kiprobalni egy masik verziot. Nekem RS1 valt be: 1607 sw verzio es 1066-os update. -
Vegha
senior tag
válasz
#89309696 #97340 üzenetére
Nem mondom, hogy rendszeresen, de mindkét problémával találkozok én is időnként. Szintén 550. Én RS1-en tartom, de ez - ahogy írtad is - teljesen független a rajta lévő sw verziótól.
Én készülék váltást javaslok - annak ellenére, hogy az általad említettnél ritkábban tapasztalom ezeket a k. idegesítő hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest