- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
EQMontoya #97589 üzenetére
A hibaüzenet: "Művelet sikertelen! Az útvonal küldése közben hiba történt. Ellenőrizze az internetkapcsolatot és próbálja újra."
Esetleg kipróbálnád vagy valaki, hogy valóban máshol sem megy vagy nálam van a hiba (run the map).
Pár hete van gond előtte több mint egy évig rendben ment.
Azt sem tudom, az email küldés a program saját szolgáltatása vagy a telefon email szolgáltatásának adja át ilyenkor az elküldendő fájlt? -
ZÁEL
tag
válasz
EQMontoya #97433 üzenetére
Nem váltottam telefont.
Ugyan arról a telefonról van szó.
Nokia Lumia 930
Csak szoftver frissítés volt.
Eddig wp 8.1 volt rajta, de tegnap frissítettem wp10-re.
Páromnál ugyan ezt csináltam végig és ő látja a wp8.1-es korszak viber üzeneteit is, míg én sajnos nem látom.
Őnála vhogy leszinkronizálta a viber a régi rendszer üzeneteit, viszont nálam nem.
Erre valakinek vmi megoldás? -
janeszgol
félisten
válasz
EQMontoya #97288 üzenetére
Rendben. Ezt írtam elsőszőr ebben a témában:
"De felmegy másra is, akár automatikusan is, de ahhoz neked el kell mentened a hálózatot úgymond. A legelső csatlakozás manuális (ráböksz)." (copy-paste volt)
Tehát én azt írtam, hogy felmegy majd a hálózatra automatán is, de elsőnek el kell menteni a hálózatot. Ezért a legelső csatlakozás manuális (rábök). Hiszen még a hálózat ismeretlen, mivel nem ment fel még rá és nem mentette el (illetve akkor is az, ha mentve volt, de törölve lett a mentettek közül).
Erre írtad ezt válaszként: "Ami pontosan azt jelenti, hogy magatol nem megy fel.
Ha jol ertem, a kollega ezt szeretne." (copy-paste volt)Én ezt már értelmezni sem tudom, mert a hálózat mindaddig ismeretlen, ameddig még nem használtad, vagy használtad, de ráböktél a hálózat elfelejtésére. Ha ismeretlen, persze hogy nem megy fel rá automatán. Ez alól kivétel a szolgáltatói wifi.
Tehát amit én eredetileg is írtam:
- ismeretlen hálózata rábök, mentés és utána már automatikusan rá kell tudnia majd csatlakozni. Ez alól a jelszavas és jelszó nélküli is értendő. Az eredeti feltevés amúgy hibás volt, mert ismeretlen hálózatra sosem csatlakozik automatán semmi. (Na jó, ez nem igaz, de a mobilokra igen.) Csúnya lenne. Szóval a kérdést feltevőnek van egy pici hálózatfogalom hiányossága.
-
janeszgol
félisten
válasz
EQMontoya #97281 üzenetére
Hogy menne fel ismeretlen hálózatra? Az első felmenés manuális, utána megjegyzésre rábök és automatikus lesz. Külön van a szolgáltatói wifi, arra ha be van pipálva, automatán felmegy.
De az éttermekben is így megy. Elsőnek vagy ott, akkor neked kell kiválasztanod (csatlakozni), utána a következőtől már automatikus lesz. -
betegphiu
senior tag
válasz
EQMontoya #96950 üzenetére
továbbá a fekete,az fekete a clear black technológiának köszönhetően. fém keret és mellé iszonyatos dizájn, marhára jól elkapták a formáját. annyira minimalista és letisztult, mint állat. én az asszonynak adtam ,mert nekem lett 950,de még néha tök jó megfogdosni. ahogy észrevettem, néha még jobb képeket is csinál,mint a 950. pedig én feltettem rá a windows 10-et. egy baja van. fűt,mint az állat. mondjuk télen zsebbe jó
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
EQMontoya #96941 üzenetére
Az biztos, különben nem fizettem volna már én sem a 950 xl-ért, nem is tudom mennyi volt már az edigi-ben. 249 ezer, ha jól emlékszem 2015 novemberben...Plusz a dokk, kiegészítők, meg 3 mozo tok, hogy azért premium érzete is legyen ne ez a gyári gagyi, és máris 300k felett volt az egész hóbelevanc...
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
EQMontoya #96906 üzenetére
Nálam azért még nem teljes az öröm, igaz, hogy be lehet lépni a levelezőbe de nem jönnek meg az értesítések, az benne az érdekes, hogy amíg meg nem lehetett belépni a programba addig tökéletesen működött az értesítés. Felül látszódik az ikon de se csippanás se rezgés, az értesítések és műveleteknél ki-be kapcsoltam, újraindítottam a telefont, nem javult meg. Az sms-re működik az értesítés ahogy kell szóval nem egy általános probléma.
-
Khaal
őstag
válasz
EQMontoya #96893 üzenetére
Ugyanaz megy mint az asztali vonalon, ms-nél nincsen már házon belül komolyabb tesztelgetés. Kinyomják a frissítést aztán majd a felhasználók tesztelik, ha gond van akkor meg hegesztenek rá gyorsan egy javítást.
Ezzel elvben még nem is lenne akkora gond, elvégre Windowsnak óriási a felhasználóbázisa és szinte végtelen a variáció hardver és szoftverkörnyezet terén, házon belül úgysem tudnának minden lehetőséget letesztelni.
Mármint asztali vonalon.Mobil ágon ez simán csak egy újabb arconköpés, tekintve hogy kb maréknyi a w10m által támogatott telefonok köre, azok is nagyrészt hasonló hardverrel vannak megáldva, szoftverileg meg jelenleg ha jól emlékszem már csak 3 főverzió ami hivatalosan támogatott, a gyári alkalmazások köre meg hasonlóan szűk, csak gondolom már nincs kapacitás MS-nél hogy az amúgy is rohamosan lemorzsolódó felhasználói kört rendesen kiszolgálják.
Ui.: Most már nyugodtan lehet frissíteni, kijavították az outlookot. Mellette jött egy Onenote update is bónuszként.
-
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
EQMontoya #96859 üzenetére
Nagyon sok mindenre használod hozzám képest, nálam ezzel, hogy nem tudok levelet olvasni rajta nagyjából használhatatlan lett a készülék. Nagyon nincs kedvem a wdrt-hez ...
Nyáron már amúgy beszüntettem egyszer a WP-t és pár hónapig használtam egy S7-et, mígnem leesett egy sörpadról, a fólia ellenére betörött a kijelzője és teljesen használhatatlan lett. A legrosszabb benne az, hogy nem is sajnáltam, annak is minden baja volt.
-
-
-
scyllarus
veterán
válasz
EQMontoya #89627 üzenetére
Én többször visszamentem 8.1-re, de végül 10-zel használtam.
Az amúgy sem túl acélos appkínálat 8.1-en tovább szűkül. Nekem a nem éppen bivaly hardveren (532) nem volt gondom a 10-zel, szóval azt mondom, megéri váltani. Mostanra elért oda a 10, hogy funkciógazdagabb a 8.1-nél, és együtt lehet élni a hülyeségeivel is. -
bcl
senior tag
válasz
EQMontoya #89586 üzenetére
Egész' jó, gyakran frissítik.
Nekem a Pro van, mert anno vagy megvetted, vagy nem... így nem tudom, a free mennyivel kevesebb.
Értesítések mennek (illetve egy ideje nem, de szerintem csak nálam...), egyebekben kb Viber-szintű.
Mondjuk csak szöveges, hanghívás, video asszem nincs.Igazi UWP app, nekem x86 tableten is megy, Continuum alatt is kb rendesen skálázódik.
Szerintem próbáld ki!szerk: hopp, most látom, hogy 8.1-hez keresed.
Bocsi, ez 10-hez van. De nem szedem ki, hátha valakinek jól jön -
aprokaroka87
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
EQMontoya #62183 üzenetére
Wifinek elvileg nem kell bekapcsolva lennie, sőt, ha be van, akkor nekem ki is kapcsolja, ha a megosztást elindítom.
Melyik szolgáltatónál vagy, ill. milyen díjcsomagban?
Itt van leírás, hogyan kell hekkelni.
Azt olvasom, hogy egyes mobilszolgáltatók nem engedik osztani a netet, hiába unlockolt esetleg a készülék. Korábban működött?
A linkelt topikban is vannak hivatkozások az XDA-ra, hogy hogyan lehet "unbrand"-elni a készüléket (persze csak saját felelősségre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest