Hirdetés
Hirdetés
-
Mozgásban a The Eternal Life of Goldman
gp A PC-re és konzolokra szánt alkotás egy oldalnézetes akció-platformernek készül.
-
A szomszédban nyitott mérnöki központot az AMD
it Rögtön két helyen, Belgrádban és Nišben bővíti balkáni kirendeltségét a cég.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz Dzsekó #96769 üzenetére
Tegnap utána néztem (angolnyelvű fórumok), de nem találtam érdemi infót. Egy ember nyomatta a nem eredeti akku témát, illetve volt egy, aki azt mondta, mint te, hogy sokat álltak. Ha az utóbbi, akkor nyert ügy lehet, formázni kell. Igen az LI akkut is lehet. Kikapcsolásig le, majd fel és csepptöltés, majd le és így tovább. Tornáztatni kell, hátha segít.
Ritka, hogy állásnál ekkorát veszítsen a kondíciójából egy LI akku. -
törölt tag
Sajnos, sok az utángyártott termékek között a hamis kapacitással feltüntetett és értékesített darab. Amikor ismét használni kezdtem a Lumia 640 XL-t, azt tapasztaltam, hogy közel 4 éves akkuja reggeltől csak délig bírja, amit eleinte powerbankkal hidaltam át, de hosszú távon ez nem megoldás. (A Lumia másodtelefon, navigálásra.)
Kicsit nézelődtem a neten, rengeteg akku van hozzá Kínából de nem volt bizalmam egyik felé sem. Hiába volt rajtuk "original MS" jelzés. Végül Németországból tudtam rendelni PolarCell akkut, ami (kis szállítási költséggel) 3 munkanap alatt ért hozzám és teljes kapacitással működik. Bírja az egész napos navigációt, ha pedig csak készenlétben van, minimális telefon, SMS, email használattal, akkor 4-6 napot bír. Ismétlem, másodtelefonként. Kipróbáltam fő telefonnak is, kb. másfél nap jött össze, de az 1 napot simán hozta sok telefonálással.
Szerintem érdemes lenne neked is az E-bay felületen keresni PolarCell akkut, utánaolvasva ők a megbízható gyártók között vannak.
-
Martin97
aktív tag
A régi akku a telefonban már elég ramaty. Sajnos az új akku továbbra sem hajlandó normálisan üzemelni.
Hétvégén megnéztem, 14393.2007 a rendszer száma. A gond továbbra is fennáll sajnos.
A héten megpróbálom kicseréltetni az akkut, hátha az megoldja a gondot ahogy korábban már Dzsekó-nak is.
Ha nem akkor a szoftverrel kellene bűvészkedni valamit.
Ehhez a részhez sajnos nem nagyon értek, így a ti segítségeteket kérem, hogy milyen lehetőségeim vannak még? Miket kellene kipróbálni!?
-
pikszel
őstag
válasz Dzsekó #96900 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, mivel az outlook fiókot csak azért hoztam létre, mert kérte a telefon az első indításkor. A szinkronizálást úgy tudod kényszeríteni, hogy a Kapcsolatok alkalmazásban, a beállítások alatt, hosszan nyomod a kellő fiókot, és erre meg fog jelenni a szinkronizálás gomb. Aki ezt így, ebben a formában kitalálta, annak lenne pár tippem, hogy mivel foglalkozzon inkább.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
őstag
válasz Dzsekó #96930 üzenetére
Lumia 640, 735 és 950 nálam nem jelzett, vagy csak nem hallottam, de már mindegy is. Nem is tudom, hogy volt-e olyan telefonom, ami ne tudta volna ezt az alapvető funkciót. De az igazán arcpirító az az, hogy ezt képtelenek voltak orvosolni a számtalan felhasználói kérés ellenére.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
-
janeszgol
félisten
válasz Dzsekó #97056 üzenetére
Én a Vodánál a havi 3 ezres csirke előfizuhoz most hoztam ki egy Huawei P Smartot havi kettőezer forintért. De a Telenornál is vannak talán még jó akciók. Ott a J4+ volt egy húszas, plusz havi 500 forint a szintén legolcsóbb előfizuhoz (nálam ez a csirke kategória, bár a nővéremnek (ő használja majd az előfizum) elég lesz a 100 perc és 1 giga net, nekem van céges). De drágább csomagnál lehet ár előny, bár ebben pl a Voda nem nagyon remekel. Értsd: ugyan olyan, néha drágább a telefon egy magasabb csomagban, mint a legolcsóbban.
Érdemes szétnézni.De az biztos, hogy a Lumia nálam örök. Viszont csak azt használni kompromisszumos, de ha az ember megköti ezeket (és később egyre többet), akkor használhatók. Ha kinövöm ezt a netezős korszakom, akkor egy tényleg alaptelefonnak (hívás, sms, kamera) teljesen okésak lesznek még később is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Francia91
veterán
válasz Dzsekó #98576 üzenetére
Érdekes, mert nekem a WP 8.1 Denim rendszerrel rendelkező Lumia 1020-asom simán felismeri az mp3-at csengőhangként... Nem kell konvertálgatnom, bevágom az mp3-at a csengőhangok mappába, telefon restart, és ott van a csengőhangok közt...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Dzsekó
addikt
válasz Dzsekó #99139 üzenetére
Csináltam Nokia Lumia 1020 ico fájlt..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Dzsekó #99152 üzenetére
Próbáltam :)
Sőt úgy is, hogy az Intertop tools-szal ismét láthatóvá tettem a teljes telefon tartalmát, de nem sikerült.. Mindegy, együtt tudok vele élni, de jobb lett volna kevesebb mappát látni a glance screen beállítás után..Xiaomi 13T - Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mazda topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen