Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi10
senior tag
válasz
zsoltzsolt #71457 üzenetére
Ez nem jó hír, nem akartam bebukni, de ez van.
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Hardresetet után van arra lehetőség, hogy az alkalmazások mentett adatait vissza állítsam? -
csabi10
senior tag
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Lumia 630 amin HR-t csináltam, van pár játék ami eddig futott rajta most viszont az áruház azt írja, hogy a készülék nem felel meg a követelményeknek. Nem értem miért, hiszen eddig futott rajta. Valaki tud esetleg megoldást? -
csabi10
senior tag
Én az FLV Player-t használom. Igaz eddig csak avit próbáltam, de hátha viszi. A leírásában szerepel.
-
csabi10
senior tag
Szóval, kicsit feljebb kaptam ezt a linket arra a kérdésre hogy hogyan kell regisztrálni a PfD-re.
Ebben a cikkben azt írják hogy le kell hozzá tölteni a Preview for Developers alkalmazást.
A kérdésem, hogy a Phone Insider mire jó, vagy a kettő ugyan az csak más néven? Illetve a független készüléknél garancia vesztéssel jár ha így telepítesz rá frissítést? -
csabi10
senior tag
válasz
Atek000 #61252 üzenetére
Köszönöm! Nekem gyári független a 735, garancia vesztés lehet ha regisztrálok? Azt írják hogy: " Arra azért felhívnánk a figyelmet, hogy a programnak vannak kisebb kockázatai, de azért nem kell tartani tőle, bár technikailag járhat garancia vesztéssel, de nem nagyon volt még erre példa."
Ez az alkalmazás nem erre van ? Phone Insider mert a Preview for Developersajánlják. -
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a PfD-re regisztrálni? Elég ha letöltöm az alkalmazást? -
csabi10
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #60399 üzenetére
Nekem azt írja az áruház hogy nincs jogom a telepítéshez. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest