- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozeus
csendes tag
Eddig főleg read only módban voltam jelen a fórumon, de olvasva a negatív tapasztalatokat gondoltam megosztok 1 success story-t is.
Szóval a telefont december eleje-közepén vettem, és azóta 1 dolgot leszámítva semmi, de semmi problémám nem volt vele. Az az egy is a kezdőképernyő fagyás volt 2-3 alkalommal az elmúlt közel 6 hónapban. Valszeg baromi nagy mákom volt a készüékkel, nem tudom, de nálam nem lilul a képernyő, nem recseg a hangszóró, nincs 2mp "késlekedés" hanghívásoknál(még a B04 van fent), nem indult újra (a rekord eddig 2100 óra uptime volt). Az aksi sem merül veszettül normál használat mellett.
Remélem nem utáltok nagyon, de muszáj volt megosztanom, hogy ki lehet fogni nagyon is egyben lévő darabokat.
Üdv
-
ozeus
csendes tag
válasz
Winchester95 #10759 üzenetére
Remélhetőleg igazad lesz.
Bár engem annyira nem zavar végső soron, mert ránevelt arra, hogy ha lezárom a telót, akkor előtte a wifit is lőjem le.
(bár nem tagadom, párszor azért még így is sikerül megszivatni magam...
)
-
ozeus
csendes tag
válasz
Winchester95 #10757 üzenetére
Szerintem a hiba végső soron a telefonnal lehet, illetve bizonyos telefon-router kombókkal egész pontosan. Bár elképzelhető az is, hogy csak ha bizonyos chanel-re vált a router akkor hülyül meg a telefon... Fene tudja, annyira azért nem értek hozzá, hogy ez ténylegesen okozhat-e galibát. Letesztelni pedig nem nagyon van időm sajnos.
-
ozeus
csendes tag
A képernyő fagyás témához szeretnék hozzáfűzni 1 észrevételt. Én azt vettem észre, hogy igenis a router fajtájától/chipsetétől/beállításaitól függ, hogy be-e fagy a készülék, avagy sem. Az albérletemben egy draft N-es (150Mbit/s) TP-link router van és itt többször is előfordult, hogy rövidebb kikapcsolt képernyő után (kb 30-40 perc) is érzéketlen kijelző fogadott. Otthon viszont 1 D-Link DIR-605L márkájú/típusú router üzemel, és volt hogy egész éjszakára bekapcsolva hagytam a wifit a telón, mégis a reggeli kelésnél rögtön reagált. Szinte biztos, hogy van összefüggés a 2 különböző viselkedés és a routerek típusa között....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest