- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
gulyatoma #11290 üzenetére
Nem tudom mi közöd van hozzá hogy én mit adok el stb.....
Állítsd alaphelyzetbe magad szerintem.
Senki nem kíváncsi rád.Főleg nem én.
Nem az eladáshoz/cseréhez irányult a kérdésem.
Az volt furcsa hogy 12k körüli értéket ad antutuban.A többi készülék meg 5 és 7közöttit....Más:
Ma is próbáltam a GPS-t.Tökéletes. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gulyatoma #4533 üzenetére
Nincs benne NFC antenna, de neked korábban olyan eszközzel is sikerült a párosítás, amiben még papíron sem... Alcatel ugye.
Ehhez képest össze lett szinte ragasztva a szerencsétlen egy olyan cuccal (SGSIII), amiben VAN NFC. Esze ágában sincs észrevenni, még rá nem tenyerel az ember az eszközre. Magától nem csatlakozik össze, mert nem megy az NFC... Lényegtelen mit ír a menüben.
-
Peter_Pan
tag
válasz
gulyatoma #777 üzenetére
Olyan néhány centiméteren belül használható nagy sebességű rádiós kapcsolatot tesz lehetővé két NFC-s készülék között, amely segítségével egy filmet rövid idő alatt átjátszhatsz a másik készülékre. Vagy a névjegyeid pár tized másodperc alatt kinyerhetők a másik telefonra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged