- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbl8608
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap átesett a telefonom egy kis upgraden, a Grand X IN Next jóvoltából...
Tapasztalatok, működik rendesen, akár csak a gyári ROM, igaz a módosításokkal jobb lett sokkal, van egy pozitív és egy negatív változásom. A negatív (csak hogy ezzel kezdjem), hogy tegnap nálam is előjött a wifi+töltéskor jelentkezett "lefagyás" ill. érzéketlenség, de töltő kihúz bedug, ez megoldotta a problémát, azóta nem jelentkezett, remélem nem is fog. Ami viszont a pozitív oldalt érinti, ez sokkal fontosabb szerintem, úgy néz ki eltünt a 2mp hívásfogadáskor jelentkező szünet, vagyis hogy nem hallanak a másik oldalon. Ez elég pozitív változás. Amúgy minden működik, mára teljesen be is laktam.
(Illetve még egy dolog van, úgy veszem észre mintha gyorsabban merülne, de ez még nem biztos.)
Kelzsoca, olyan kérés lehetne, hogy az értesítősávban megjelenő "menünél", ahol vannak a funkciógombok, esetleg be lehetne paszírozni mégegyet? A 2G/3G kapcsoló hiányát érzem...
Amúgy respect Nektek a ROMokért.Üdv
-
pbl8608
csendes tag
ZTE Grand X IN Next upgrade in progress....
-
pbl8608
csendes tag
Sziasztok!
Nos elég sok idő eltelt mióta megvettem ezt a kis telefont, én még B03-al vettem, én frisítettem. Kér dolog van amit ezek után észrevettem. A sokaknál jelentkezett nem hallanak a másik oldalon az első másodperekben nálam is előjött, bár ez csak hívásfogadáskor (másnál híváskezdeményezésnél is fenáll ez?), ill ami sokkal aggasztóbb, hogy már másodszor csinálta azt, hogy mikor megpróbáltam hívni egyszerűen újraindult a telefon... Ez elég idegesítő főleg ha ezmber gyorsan akar valakit elérni.. Másnál volt ilyen probléma?
Viszont ami következtetést le tudok vonni ebből az az, hogy inkább ROM hiba mint a telefoné, szóval lehet downgradelek egyet...
Várom a javaslakatokat...
Kellemes hétvégét Mindenkinek.Üdv
-
pbl8608
csendes tag
Szaisztok!
Sajna lehet nekem is ez lesz a gondom, párom panaszkodik, h néha rosszul hall, vagy egyáltalán nem is, érdekes dolog ez, mondjuk eddig csak ő mondta, más nem. Vajon nekem is ugyanaz lesz mint a többieknek?
Nem nagyon szeretném visszavinni...Üdv
-
pbl8608
csendes tag
Elős benyomások:
Igaz már nyomkodtan, de így h huzamosabb ideig nálam van, nagyon meg vagyok elégedve a kijelzővel, nagyon szép képe van, gyors mint állat (eddig bladem volt), könnyű, igaz kicsit nagy még, de majd megszokom (úgy veszem ki a zsebemből mint valami hímes tojást), appok mennek rendesen amiket én szoktam használni, úgyhogy szerintem ezzel nem lesz baj. Ami kicsit furcsa nekem az a rezgő, mint azt már sokan említettétek, sokkal erősebb mint amit bármilyen más telóban láttam. Ez az első ICS-es telefonon, ezt is szokni kell, de tetszik. Akksi időről még nem tudok nyilatkozni, mert reggel vettem le a töltőről, de ha lesz tapasztalat, akkor majd megírom azt is. Találtam egy alkalmazást ami egész jónak tűnik, a go ex luncherhez van, go power maxer, esetleg más is használja?
Valaki talált megoldást a Gtalkra? Ez eléggé hiányzik nekem...Talán ez az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni...
Illetve lenne egy kérdésem, a processzor beállításoknál defaultból nem volt engedélyezve a HypertTreading, ezt bekapcsoltam, mert ha már van ugye..., akksi ezt hogy tolerálja?Már ailg várom hogy elkészüljön egy jó féle Kelzsoca ROM...
Köszi a válaszokért!
Üdv
-
pbl8608
csendes tag
válasz
madmike #2309 üzenetére
Hello!
Nos tegnap nem tudtam kivárni a dolgot bementem egy T-hez és megvettem, így már én is boldog tulaja vagyok eme masinának. Két dolog van amit tudnod kell. Mivel spec díjcsomagod van, ahogy nekem is, webshopban nem lehet megrendelni, én próbáltam tényleg nem engedi, csak üzletben. Elvileg kell hozzá munklátatói igen, bár mint említettem tegnap csak bebattyogtam és megvettem hűséghosszabbítással. Igazából valszeg csak szerencsém volt, mert az ügyintéző srac nagyon nem volt képben... (Érdekes volt olyan kérdésekre válaszolni nekem egy eladónak miszerint idézem: "Ezen milyen op.rendszer van?; "Mennyi belső tárhelye van?", és ehhez hasonló kérdések, vicces volt, vagy inkább szánalmas...) Talán pont ezért nem is kérte a munkáltatóit. Ajánlom Te is próbáld meg hátha, egyébként ez az üzlez a westendi T-pont volt, a legfelső emelet.
Egy próbát megér szerintem.Üdv
-
pbl8608
csendes tag
Újra van a webshopban ha valakit érdekel, bár érdekes mert nem tudtam megrendelni, azt írta hiba a feldolgozás közben,
,de legalább úgy néz ki hogy most nem csak egy darab van belőle...
Másnak sikerült esetleg rendelni?Üdv
-
pbl8608
csendes tag
válasz
kelzsoca #2199 üzenetére
Nos ez tényleg eléggé elszomorító, főleg annak tudatában hogy milyen forgalmas ez a fórum..
Tényleg el kéne gondolkodni mindenkinek azon, hogy tényleg nem egyszerű összehozni a főzött romokat, főleg mivel ez most teljesen más az Intel miatt, aki teheti az tényleg segíthetné a lelkes "kis csapatot" ennyivel...Üdv
-
pbl8608
csendes tag
Látom azért itt is megy az acsarkodás, ehhez csak annyit, hogy szerintem felesleges a garis dolgokról vitázni, mint mondani szokták, ahány ház annyi szokás...
Más, kelzsoca h áll a grand x fejlesztés mindenkiért alap?
-
pbl8608
csendes tag
Igen, sajna kifogyott, pedig épp ma reggel akartam rendelni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest