Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

válasz #40993792 #3650 üzenetére

Jó, a ZTE gyári fülesei (meg az összes többi ilyen kaliberű) csak arra jó, hogy tudj vele telefonálni, ha tényleg nincs jobb. Zenére még párom sem használta/használja a Skate fülesét, pedig aztán neki nincsenek nagy igényei. Én ki sem bontom újabban a gyári füleseket (főleg ami már ránézésre is - mondjuk ki - szar). Van egy öregnek mondható CX400-am, azzal tökéletesen elvagyok - és el is leszek, ameddig tönkre nem megy.

Apple füleseiről meg ne is beszéljünk. Aki azt mondja, hogy azok zenehallgatásra lettek kitalálva, az meg is érdemli, hogy használja. Buszokon is rühellem, mikor megáll/leül a közelemben a húdemenő tizenéves suttyó, és bömbölteti a szar zenéit, amit kb. mindenki annyira hall, mint ő maga (természetesen nem csak az Apple fülesek ilyenek, hanem más gagyi 500Ft-os bóvlik is, amik szinte több zajt juttatnak kifelé, mint a szerencsétlen barom fülébe). Ja és a legértelmesebbekről ne is beszéljünk: tömött buszon kihangosítva nyomatja a "zenéit".

Az ilyeneknél komolyan elgondolkodtam már, hogy felkínálom nekik, hogy veszek egy használható fülest, csak tegye meg, hogy használja, és nem büntet tovább.

Befejeztem, mert csak felmérgelem magam :)

Új hozzászólás Aktív témák