Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Párom Skate-et használ, tudom miről beszélsz (én szoktam neki néha "karbantartani").
A GXI minden téren előrelépés, hidd el!
Skate gyári felülettel egy lomha dög, de külön launcherrel sem egy sebességbajnok. A GXI gyári kezelőfelülete (ICS) szerintem szép, és piszok gyors az egész. Kamera szintén nagy fejlődés. Sokkal szebb képeket lő, videókról nem is beszélve (nemsokára töltök fel Camera ICS+-szal lőtt videót). Üzemidővel semmi bajom, normál használattal minimum két napig bírja (ebben sok telefonálás van, filmezés, netezés, email, fotózás, videózás, és hasonló mindennapos dolgok).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skate gyári felülettel egy lomha dög, de külön launcherrel sem egy sebességbajnok. A GXI gyári kezelőfelülete (ICS) szerintem szép, és piszok gyors az egész. Kamera szintén nagy fejlődés. Sokkal szebb képeket lő, videókról nem is beszélve (nemsokára töltök fel Camera ICS+-szal lőtt videót). Üzemidővel semmi bajom, normál használattal minimum két napig bírja (ebben sok telefonálás van, filmezés, netezés, email, fotózás, videózás, és hasonló mindennapos dolgok).