- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Xperia Go-t én egy az egybe kihúznám a listáról, nem a GXI ellenfele. SGS Advance már érdekesebb egy fokkal. Én is sokáig gondolkodtam rajta, pedig akkor még drágább is volt, viszont mikor 100%-ig meggyőződtem róla, hogy tényleg nincs benne AF videó közben, akkor kihúztam a listámról. Lehet, hogy idővel egy frissítéssel megoldják, de nem biztos, számomra pedig fontos funkció. Meg hát kisebb a kijelzője, és szerintem hardveresen is gyengébb.
Én nem bántam meg a GXI-t, most is ezt venném szerintem
Mondjuk könnyen lehet, hogy hamarosan el kell adnom, akármennyire is elégedett vagyok vele, mert ha minden jól megy, akkor januártól Ausztriában leszek, és ott nem sokra megyek egy magyar T-s telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Fotó állvány eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest