Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
válasz
sarkanyolo2 #3481 üzenetére
Az van rajta második napjától kezdve.
-
alexka79
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #3473 üzenetére
Én is onnan jövök...
Kipróbáltam egy 3.5-es dugóval rendelkező Sony discman fejhallgatómmal és eszméletlen jól szól! Zene hallgatáshoz nem is kell nekem headset. Ilyennel: Sony Discman headphone -
brian173
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #2486 üzenetére
Miskolcon még csak ki sincs rakva, sorbaállás után tudtam csak kikérni egy kis tapira. Elsőre bejövős
-
M0RGI
őstag
válasz
Székesfehérváron pl. csak tapizhatod, nem lehet bekapcsolva kipróbálni a kiállított darabot...
(#2482) rizso: Az jó, ha nem gyűjti! Inkább a bumszlisága tűnik zavarónak. De majd ha megkapod, csinálsz nekünk jó kis fotókat, meg leírod milyen.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Nem, csak a nagyobbakban.
-
rizso
addikt
válasz
sarkanyolo2 #2485 üzenetére
Lehet, hogy kicsit vastagabb lett tőle a telefon (N8-nál meg főleg, hisz ott a hátlapi kamera dudorához is alkalmazkodott a tok, ami még jobban megvastagította az egészet), viszont a fogásuk jobb lett (főleg S2-nél), meg hát igencsak jó védelem volt
-
válasz
sarkanyolo2 #2471 üzenetére
Nekem is ez a tok tetszik, meg is rendeltem már 1 hete, 10$ volt, de adnak hozzá kijelzővédő fóliát is.
-
M0RGI
őstag
válasz
Ezzel az a "baj" (legalábbis nekem), hogy kemény tok, plusz nem véd semmmit felül és alul.
A szilikonost ha leejtettem, megvédte a telefont mert rugalmas, ez a tok földetéréskor átvinné az energiát a telefonra, plusz egyből lepattanna róla, így a készülék is kapna. Látni és érezni kéne élőben.(#2476) Robbertho: Én max. havonta tisztogattam és nem láttam semmi rendellenességet a tok alatt.
Por sem igazán ment alá, de hogy is ment volna? Tökéletesen illeszkedett! Plusz emiatt nem is mozgott benne a telefon, így ki sem dörzsölődött.(#2475) t1: pár link pont itt van a szemed előtt, de ha googleben rákeresel, találsz itthon is (vatera pl.)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #2469 üzenetére
#include <iostream>
using namespace std;
void main()
{
cout << "En masra emlekszem! ;)" << endl; } -
t1
veterán
válasz
Nekem is ez jön be !
-
TBG
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #2124 üzenetére
+1
-
sdd2
veterán
válasz
sarkanyolo2 #1475 üzenetére
Én is tudom, hogy rajta vannak, én is rajta vagyok a teszten.
-
Barbarics
tag
válasz
sarkanyolo2 #1475 üzenetére
köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
sarkanyolo2 #511 üzenetére
Ki mondta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest