- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát ha nincs akkor rendelniük kell a központból. Legalábbis felénk ez a módi. Úgy tudom kb. 2 alkalommal van szállítás hetente. Én holnapra vagy legkésőbb hétfőre várom az enyémet.
Egyébként természetesen hogy az értékesítési darabból is cserélhetnek. Csak nincs meg rá a megfelelő motivációjuk.
Téged egész konkrétan szarba se néznek. -
Joe Cockroac
csendes tag
nem akarok offolni, de! Ugye egy percig sem hiszed el hogy nincs az országban ilyen teló? Ugyanis a T mobil hivatalos honlapján rendelhető a készülék. nekem múlt hét hétfőn érkezett, kétlem hogy az uccsó darabokból vásároltam. Egyszerűen ülnek az ügyön. Két hét után nyugodtan kérhetsz visszafizetést (mivel kényelmetlenséget okoznak neked), beírhatsz a panaszkönyvbe, de lehet amint kimondod hogy vásárlók könyve, felgyorsul az ügymenet. Persze ki mit szeretne, én például ragaszkodok ehhez a készülékhez, csak működjön.
-
xSide
őstag
A build.prop ennyivel több:
dalvik.vm.heapstartsize=8m
dalvik.vm.heapgrowthlimit=64m
dalvik.vm.heapsize=256m
Nekünk csak limit van meghatározva.
Jahh kiszedtem az energiaellátáskezelőt és fel is ment, nem értem miért nem hagyták meg gyárilag 04-ben.
(Én már 04-el kezdtem gyárilag, most csak rootolva van és frissitve system/app mappa, kiherélt csengések, +mp4 video) -
-
Akkor itt a Custom ROM a ludas...én gyárit használok.
xSide: Én Nova-t használok. Ugyan a beállításai igencsak szegényesen például az Apex-hez képest, de az valamiért néha megröccen gyors lapozásnál, a Nova nem...ADW sem rossz, anno megvettem, azóta sokat fejlődött, GO-t nem használok, idegesít a sok "reklám", ami belekerült (vedd meg ezt, ez akciós, stb.).
-
xSide
őstag
Next romban, ha ezt használod apk kiterjesztés nélkül benne van, ami ugye így valóban nem használható és asszem a mérete is más volt, én a gyáriból kiszedve root explorer-el beleraktam az eredeti pickert...
Ha már élő háttér, a zte-s gombás honnan szerezhető meg?Szerk. több launcher tesztelése után az Apex és Go maradtak. Döntés nincs, mindkettővel lehet ikon méretet csökkenteni viszont a go tud csoportos app kihelyezést, görgethető a simple calendar widget... Az adw kiesett az idegesitő kijelző ugráltatás miatt mikor méretezném a widgetet, ill szerkeszteném az ikonokat.
Ti mit használtok? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest