- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danniel
tag
válasz
ithomas #5074 üzenetére
Nekem már többször is csinálta, igaz nekem egész nap megy a wifi. Ahogy fölöttem már írták, néhányszor kijelző ki-bekapcs, megvárom, amíg a villogó zöld led folyamatosra vált és már jó is. Eddig ez mindig bejött. Kb fél perc az egész. Mindig akkor volt, amikor valami értesítésem érkezett. Egyszer volt idegesítő, amikor nem tudtam hívást fogadni emiatt... Amikor még nem tudtam, hogy ki lehet várni, hogy megjavuljon, mindig küldtem egy mailt a laptopomról magamnak. Az új mail értesítés feloldotta a képernyőt. Na erre varjatok gombot
-
Danniel
tag
Nálam is produkálja hébe-hóba a befagyott kijelzőt, ha valami értesítés jön. Azt vettem észre, hogy 10-15 másodperc után "életre kel". Nagyon érdekes, mert amíg villog fent a zöld led, hogy mondjuk email jött, addig nem reagál a kijelző. Amint folyamatos világításra vált, visszakapom az irányítást...
-
Danniel
tag
Találkozott valaki azzal a jelenséggel, hogy a power gombbal történő telefonébresztés után nem reagál a kijelző? A hardveres gombok mennek, de semmi más érintésre nem reagál. Volt ilyen email érkezésekor és bejövő hívásnál is. Úgy oldottam meg, hogy küldtem magamnak egy mailt a laptopról és utána már érzékelt a kijelző. De elég idegesítő tud lenni, ha éppen egy fontos hívást nem tudsz felvenni... Belefutott más is ebbe? B04 van a telefonon. Ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok.
-
Danniel
tag
válasz
madmike #2370 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok. Kértem faxon igazolást az eü pénztártól. El is küldték 10 perc alatt. Felhívtam az árkádot, és megrendeltem a telefont. Mondtam a csajnak, hogy így elesek a webshop kedvezménytől, erre csatolt valami reklamációfélét a megrendeléshez és mondta, hogy az első hónapban jóváírják a számlámról. Úgyhogy aki nem tud vmiért webshopról rendelni, reklamáljon. Ja, és a 8 napos cserelehetőséget is megkaptam, mintha weben rendeltem volna... Az igazolásra nem volt szükség...
-
Danniel
tag
Vásárláskor van valami olyan spéci dolog, amit meg kell vizsgálni a telefonon? Pl anno a blade-eken az ominózus gradiens hibára kellett figyelni
Ilyesmire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged