- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szobipeti199 #12745 üzenetére
Én is használtat vettem, semmi baja, garanciapapírt kaptam hozzá, meg minden. Én mertem. Nem mellesleg spóroltam kb. 20 ezret rajta
-
Garry84
tag
válasz
szobipeti199 #12745 üzenetére
Elvileg igen, nem nézik, kinek a nevén van.
-
zeg
őstag
válasz
szobipeti199 #12732 üzenetére
Lock screen fagyás, a készülék rendszeres újraindulása, gps jelet negyed óra múlva sem talál szabad ég alatt, recsegő hangszóró, wifi közben fagyás, másik fél nem érti a hangod. Ezeket gyorsan le tudod tesztelni, ha véletlenül hibás a készülék, hamar előjönnek.
Megj.: nagyjából az összes előfordult hibát felsoroltam a grandx fórumból, de ugyanezeket megtalálod más telefonok komoly mennyiségű hozzászólást tartalmazó topikjaiban is. -
w333
félisten
válasz
szobipeti199 #12732 üzenetére
Igazából wifi-nél szokott lenni képernyőfagyás, azonkívül nem sok mindenre
És még annyira hogy ha kézbe veszed akkor "normálisan"!!! (nem kell erősen nyomkodni) érinted a kijelzőt ne legyen képernyő elszíneződés, de ez azért elég ritka jelenség szerintem -
Tomacko
őstag
válasz
szobipeti199 #12638 üzenetére
IGO szinte minden okos telefonra csak warezos létezik.
-
heidricha
őstag
válasz
szobipeti199 #12642 üzenetére
A Blade GPS-e gyenge??? Az egyik legjobb, amit valaha láttam, vagy inkább A legjobb. Nem mindenkinek ez a tapasztalata, de nekem a GXI mobil adatkapcsolat nélkül GPS-nek használhatatlan volt. Azóta feljött a 2. helyre, de a Blade lazán veri most is - egy kivetétellel: a Blade zárt helyen sosem fixált holdakra, a GXI elég gyakran megteszi!
-
w333
félisten
válasz
szobipeti199 #12642 üzenetére
A Google Play-en (régi nevén Market) a 25 billió alkalmazásból van vagy 10db. olyan alkalmazás ami még nem működik
-
Joshi
titán
válasz
szobipeti199 #12638 üzenetére
Szerintem már csak idő kérdése hogy legyen hivatalosan is különböző országokkal iGO Androidra is, egyenlőre csak izrael elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Silvercrest Rajztábla
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest