- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
kamcore #6560 üzenetére
Én nem tapasztaltam eddig gondot a telefon hangminőségével, bár az első időkben feltűnt, hogy nem olyan tiszta a hangminőség, mint pl. az előző 2 telefonomnál volt, (HTC Tattoo, Nokia E51) de szerintem rendben van így is, legalábbis engem nem zavar, robothangot még nem tapasztaltam, illetve a másik felet is jól hallom, sosem kellett visszakérdeznem egyszer sem. Olyan volt már viszont, hogy a beszélgetőpartnerem jelezte hogy nagyon rosszul hall ez eddig 2* fordult elő de mindkétszer ugyanannál a személynél és inkább hálózati vagy térerő gond lehetett szerintem.
Viszont én mostanában észrevettem olyat, hogy mintha néha érzéketlenek lehetnek a kapacitív gombok, volt már 1* hogy hozzáértem a gombhoz és nem történt semmi, bár ekkor lehet hogy csak körömmel értem hozzá, de épp a napokban volt, hogy az app drawerben megnyomtam a home gombot és rezgett is, de nem történt semmi, aztán lapoztam egyet oda-vissza a drawerben és utána semmi gond nem volt...
Ti tapasztaltatok hasonlót?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
kamcore #6560 üzenetére
Én azt vettem észre inkább, hogy a hangszóró csak akkor ad megfelelő hangerőt, hogy ha pont derékszögben van a fülhöz tartva. Amint pár fokot akaratlanul is fordítok, szinte semmit se hallok. A hangminőség nálam viszont pazar, a Blade (amiről váltottam), a lába nyomás se szagolhatja meg - ja és ez utóbbi elég sokszor szét is kapcsolt valamiért (miután már pár másodperce nem jött hang), ami a GXI-vel még egyszer se fordult elő 3 hét alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest