- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Tok témához:
Nekem ilyen Meifeng tok van rajta, nem kemény tok és nem is szilikon tok, egyszerű hajlékony gumi tok ami nem gyűjti a szöszt, nem szedi össze a szemetet a tokba és kellemes jó tapintású, használható darab. Nem biztos, hogy ettől az embertől rendeltem, mert nem jegyeztem meg csak példának írtam. Szóval van ilyen is a piacon. Van hozzá csomagolva általában fólia is és az is teljesen használható darab munkatársam szerint én nem raktam fel.
-
tonyqa23
senior tag
Hogy-hogy hogyan tudod leejteni? Mert te előre eltervezett becsapódási szögben tudod leejteni? Mikor megcsörren, kirántod a zsebedből és pörög-forog, már le is baszódott az aszfaltra. Leejteni ennyi. Vagy véletlen lelökni valahonnan kemény betonra, lépcsőn pattog párat...Nem kell nagyon eltérni a függőlegestől, h pl a bekapcsoló gombra essen. Persze a szilikon tok sem védi meg, h ilyenkor szarrá törjön, de én inkább arra apelláltam,h a Nillkin-ben jobban kopik, karcolódik. Amúgy meg, linkeljél már ilyen hyper tokot grand x -re is... nincs. Egyelőre Nillkin, vagy gumibugyi.
Biztosítás meg... a defy-re vettél 8ezres tokot, a 40 ezres telóra meg legdrágább biztosítást, tokot meg nem? Egy iphone-ra még megérteném, 200 körüli árral, de egy 40 ezres telóra a legdrágább biztosítás ostobaság, drága védőtok szintúgy. Gumibugyi és kész. Ráadásul, ha leejted és meghülyül, elég annyit mondani a T-ben, h újraindulgat, meg wifi fagyás és már cserélik is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest