- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Kinek mi
Én egy karcot mikrokarcot, nanokarcot sem tűrök meg a telefonomon.Szép az az intel logó tény.Még a ZTE is szép lenne ha mondjuk HTC lenne helyette.
Viszont ha normális kinézetű tokot szerzel rá akkor még jobb lesz mint eredetileg.
Pl. én az előbbi tokot amit említettem először egy Iphoneon használtam 1 hétig.
Nagyon megtetszett.Anno huzamosabb ideig használtam Live With Walkman telefont de arra nem volt ilyen kinézetű.
Optimus 3D re felesleges volt.Mert az ICS-t vártam rá de még mindig semmi.Ezért eladtam.
Itt van most ez a telefon.Meg vagyok vele elégedve.Tokkal is és a fóliával is.Jóbban is néz ki tokkal mint nélküle.(Mindegy hogy van így is úgy is jól néz ki)
Továbbá később sokkal többért és sokkal gyorsabban is el tudod majd adni ha nem ütött kopott.
Bár valaki az ütött kopott készülékére is odaírja hogy karcmentes.....
Az a karcmentes ami ugyan olyan mint a bolti állapotú.
Az első ZTE Blade androidos telefonom óta (Ami összetört egy buli közben de működött utána is.) Megfogadtam hogy vigyázok a következő telefonokra úgy ahogy tudok.Keeperv85: Nekem nem melegszik.maximum ha egész este töltőn hagyom.Közbe egész végig megy a zene.+párna alatt van.
Ekkor volt egy kicsit meleg.De az is csak egyszer volt.Most már nem csinálja.
A tok az nem oszt nem szoroz a melegedésen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest