- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamcore
csendes tag
Üdv!
Egy rohadt furcsa dolog történt tegnap:
Az utóbbi időkben elkezdett random kikapocslgatni a telefon, és a tegnapi nap folyamán enyhén szólva agresszív voltam suli, nő, stb. érthető gondok miatt, és amikor kaptam egy fontos hívást, a teló újraindult hát mérgemben a falhoz vágtam...
Az első dolog ami meglepett, hogy a kijelző nem tört be
a második pedig a felbontás mintha lecsökkent volna 800x480-ra vagy még talán annál is kissebbre. Nemtudom, hogy ez most mivel van összefüggésben, de fizikai behatás miatt ez normális dolog?
Jövőhéten lesz lehetőségem a szervízbe vinni, szóval ott megmondják a tutit, bár nekik a falhoz vágós sztorit nem hiszem, hogy fogom ecsetelni...
-
kamcore
csendes tag
Nem nagyon pörgettem vissza a topikot, de nálatok nem sötét egy kicsit a felvett videó?
Ma random eldobta az albérletben a wifit, újra be kellett pötyögni a jelszót ami elég kellemetlen mivel 9 számból áll, és fél óra kutakodás után találtam meg...
Eddig csak otthoni wifi-vel fordult elő, betudtam a router-nek, de kb. egy hónap alatt először jelenkezett itt is a probléma. Fura.
A nálam jelentkezett problémákat meg énis beikszelgettem a "szavazásban".
Ja mellesleg a tárcsázóban, amikor a menügombot megnyomjátok, akkor lehet kiválasztani ezt a 2mp-es szünetet. Azon gondolkodom, hogy nem lehetséges esetleg, hogy egyeseknél alapból ez bekerül a rendszerbe, és egy újrarakás segítene? Lehet már százszor át lett rágva, de gondoltam bedobom már a közösbe.
-
kamcore
csendes tag
válasz
#40993792 #6564 üzenetére
Ma reggel telefonáltam egy 5 percet, és nem volt semmilyen probléma szerencsére. Meg is kérdeztem, hogy lehet-e engem is rendesen hallani, és azt mondták, hogy tökéletes. Szóval nem tudom mi lehetett a probléma, lehet csak az, hogy a térerő itt elég szörnyű, van hogy egyik pillanatban full, utána meg 1, vagy 2-es.
Ellenben még este volt egy fura jelenség, ismét csak a telefonálással kapcsolatban:
már amikor telefonáltam, fura hangot adott ki a gépezet, és amikor felvette az illető, a hang ugyanolyan maradt, ilyen robot szerű. De nem csak én, hanem ő is ezt a robothangot hallotta, mind a ketten restartoltuk a telót (neki BB van), utána tökéletesen működött, csak azért fura voltHa lesz még valamilyen észrevételem, akkor beírom ide, hátha valakinek volt már hasolnó probléma
-
kamcore
csendes tag
válasz
Csapoati #6561 üzenetére
Hmm, ezt még nem vettem észre, nekem a hangerő normális. Csak tényleg, az a probléma, hogy olyan, mintha walkie-talkie-ba beszélnél. Nem tudom, hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy térerő, vagy esetleg nem 3g hálózaton beszélek, mert még csak itt egy szabolcs megyei kis faluban volt lehetőségem kipróbálni, meg Nyíregyházán, bár arra egyáltalán nem emlékszem, hogy milyen volt a minőség, de ha visszamegyek Debrecenbe, remélem javulni fog.
A szétkapcsolás nálam nem ismerős dolog, nekem az sd kártyát dobálta, plusz 8 gigás SDHC-t (Kingston) nem is vitte, GXI ellenben gond nélkül kezeli.
te véletlenül nem voltál fenn Gamestar Fórumon?
-
kamcore
csendes tag
Múlthét csütörtök óta én is büszke tulajdonosa vagyok a GXI-nek.
Olvasgattam a fórumot, nagy segítség volt a proci frekvencia állítása, mert nálam a Most Wanted így, hogy be van állítva 1,6 Ghz-re, nem annyira darabos, mint ezelőtt (nem mértem, de így 15-20 fps körül lehet, szóval még éppen "élvezhető" kategória). Szóval ezt a frekvencia állítós dolgot, lehet, hogy bele kéne írni az első hsz-ba, mert elég eldugott helyen van, és eddig úgy tűnt nekem, hogy segítség.
Ezelőtt egy Blade-et használtam (szinte már márkahű vagyok
), de nekem az jött le, hogy ez a ZTE marhára nem tudja a hangot belőni. Értem ezalatt, hogy a Blade-nél a hangminőség nem volt rossz telefonálás során, de túl halk volt (zenehallgatásnál is). A Grand X-nél meg az a probléma, hogy megfelelően hangos, de hogy okádék a hangminősége az tény. Beszélgetésnél minimum 10x kell visszakérdezni, hogy "mitmondtál? mi? nemértem, mivan?", mert egyszerűen nem lehet érteni, mit mond a másik fél. Egy telefonnál szerintem ez a legalapvetőbb dolog 2012-ben, hogy normálisan tudjak hívást bonyolítani, szerintem nem nagy kérés. Plusz belőni a zenelejátszóban a hangszínt, hát az is egy kész rémálom volt. Pioneer SE-CL30-as fülesről tolom (bárki ilyet akar venni: ne tegye, kb a Pioneer termékeknél a nevet fizeted meg), a Blade halk volt, itt meg a hangminőség zavaróan rossz. Zörög, zúg, egyszerűen elmegy az embernek a kedve a zenehallgatástól. Family Guy-t néztem rajta angolul, ott viszont tökéletesen elég ez a teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest