- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Van még képernyővédő fóliám, ha van akit érdekelne, akkor privátban keressen meg.
-
unyadavid
senior tag
+1 (bár már megnéztem élőben is, mostmár csak az árváltozások befolyásolhatnak)
-
unyadavid
senior tag
Van a telóhoz fóliám (Németországból jött) az első jelentkezőnek csak a posta díját kéne fizetni. (hogy kipróbáljuk jó-e, nekem még nincs ilyen telóm
) Ha jó akkor pedig 250 Ft + posta.
(A posta 150 Ft, elsőbbségi levélben küldeném) -
unyadavid
senior tag
Van valaki itt Győrben akinek van ilyen telója?
-
unyadavid
senior tag
válasz
bencurio96 #1365 üzenetére
Specifikációk alapján én is a ZTE-t javasolnám. Az eddigi vélemyények is nagyon jók róla a topikjában.
-
unyadavid
senior tag
Jah hát igen, végülis alap androidos felhasználás, ez nálam olvasás, email, instagram, (fb), evernote (jegyzeteknek), naptár, viber, dokumentumok, pdf -ek nézegetése, persze netezés mobilnettel, film-zene már kevésbé, játék (draw something, asphalt6...) is egy kicsit.
Ha ezekben az alapdolgokban teljesen gördülékeny, nem akad, nem lassú akkor szerintem jó lenne a zte, csak ugye ha van valami komolyabb játék amit kipróbálnék és nem kompatibilis vele akkor az kellemetlen.Na meg biztosítással együtt talán a garival se kéne, hogy gond legyen. (Annak ellenére, hogy a zte szervíz nem egy szint a samsunggal gondolom)
A pénz kevésbé számít azt jelenti, hogy keret lenne fullosabb telóra is, csak nem biztos, hogy megérné a pluszt.
-
unyadavid
senior tag
Az jól hangzik, tudom hogy az lcd teljesen sötétben nem túl jó olvasni, de azért ha eléggé levehető a fényerő akkor nem olyan zavaró.
Még annyi érdekelne, hogy a kijelző mennyire van közel az üveghez (előlaphoz)? Késöbb porosodás szempontjából fontos lehet. (Nekem pl. a blade és a skate is porosodott, ami fényesebb környezetben eléggé zavaró volt)
-
unyadavid
senior tag
Heló, milyen a telefon képernyőjének a fényereje? Sötétben eléggé lelehet venni pl. olvasáshoz? Ill. a kijelző minősége milyen pl a sgs2-höz képest, vagy mondjuk a skate-hez képest? (tudom teljesen más fajta a kettő))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest