-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Van még képernyővédő fóliám, ha van akit érdekelne, akkor privátban keressen meg.
-
unyadavid
senior tag
+1 (bár már megnéztem élőben is, mostmár csak az árváltozások befolyásolhatnak)
-
unyadavid
senior tag
Van a telóhoz fóliám (Németországból jött) az első jelentkezőnek csak a posta díját kéne fizetni. (hogy kipróbáljuk jó-e, nekem még nincs ilyen telóm
) Ha jó akkor pedig 250 Ft + posta.
(A posta 150 Ft, elsőbbségi levélben küldeném) -
unyadavid
senior tag
Van valaki itt Győrben akinek van ilyen telója?
-
unyadavid
senior tag
válasz
bencurio96 #1365 üzenetére
Specifikációk alapján én is a ZTE-t javasolnám. Az eddigi vélemyények is nagyon jók róla a topikjában.
-
unyadavid
senior tag
Jah hát igen, végülis alap androidos felhasználás, ez nálam olvasás, email, instagram, (fb), evernote (jegyzeteknek), naptár, viber, dokumentumok, pdf -ek nézegetése, persze netezés mobilnettel, film-zene már kevésbé, játék (draw something, asphalt6...) is egy kicsit.
Ha ezekben az alapdolgokban teljesen gördülékeny, nem akad, nem lassú akkor szerintem jó lenne a zte, csak ugye ha van valami komolyabb játék amit kipróbálnék és nem kompatibilis vele akkor az kellemetlen.Na meg biztosítással együtt talán a garival se kéne, hogy gond legyen. (Annak ellenére, hogy a zte szervíz nem egy szint a samsunggal gondolom)
A pénz kevésbé számít azt jelenti, hogy keret lenne fullosabb telóra is, csak nem biztos, hogy megérné a pluszt.
-
unyadavid
senior tag
Az jól hangzik, tudom hogy az lcd teljesen sötétben nem túl jó olvasni, de azért ha eléggé levehető a fényerő akkor nem olyan zavaró.
Még annyi érdekelne, hogy a kijelző mennyire van közel az üveghez (előlaphoz)? Késöbb porosodás szempontjából fontos lehet. (Nekem pl. a blade és a skate is porosodott, ami fényesebb környezetben eléggé zavaró volt)
-
unyadavid
senior tag
Heló, milyen a telefon képernyőjének a fényereje? Sötétben eléggé lelehet venni pl. olvasáshoz? Ill. a kijelző minősége milyen pl a sgs2-höz képest, vagy mondjuk a skate-hez képest? (tudom teljesen más fajta a kettő))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest