-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelRain
csendes tag
...ezt nem vágom. Kivettem a memo kártyát. Telo kikapcs bekapcs. Vissza a memo kártya és megszűnt a kettőzés...!!!!
-
SteelRain
csendes tag
...Sziasztok. Probléma újra előjött. B04- factory reset.... és újra megkettőzött mindent. Pedig rá se dugtam azóta a pc.re.
Kérdés ...esetleg tud valaki ezzel kapcsolatban valami újat mondani?
Van rá megoldás?
Válaszokat köszönöm! -
SteelRain
csendes tag
válasz
Peter_Pan #3385 üzenetére
..Akkor a tisztánlátás végett.....
A segítséget megköszöntem.
Nagyon örülök hogy ez az eljárás másnál megoldotta a hibát. Remélem nálam is megfogja. És nem azt írtam nyavajogva hogy "de ezt miért kell"....Hanem hogy kíváncsi leszek.!!!!
Nem vagyok benne biztos hogy te tudod hogy én mit akarok.....
Az első telefon cseréjénél azért hezitáltam mert bíztam benne hogy a hiba bennem van nem a készülékben. És van jobb dolgom mint a t-s boltban ücsörögni.De hogy megint csak jelezzek valamit a adatbarangolos hibával kapcsolatban ennél a készüléknél is előjön....csak már leszarom.
És hangsúlyozom ...KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!!! -
SteelRain
csendes tag
..factory reset...B04....de ahogy néztem eddig is ez a rom volt fent. Ez a kettőzés mindig akkor jött elő mikor összekötöttem a pc-mel. A memo kártya is zsír új 32gb....
Kíváncsi leszek.. -
SteelRain
csendes tag
..legyen valki olyan kedves es segítsen megoldani a problémám amennyiben lehetséges .....
Ez mar a masodik gxi-em es azt tapasztaltam hogy a. Memoria kártyam tartalmat megkettozte. ...
Mikor kitörőltem a megkettozott mappakat az eredeti mappak felett is kitörőlte .....
Miert szopat????
....kezdem azt hinni hogy ez a telefon rossz választás volt.. ...
...vagy tenyleg köcsög vagyok és akkor szopasson is.. .... -
SteelRain
csendes tag
a processzor freki gyarilag 600mhz -re van állítva??? Most állítottam át 1.6GHz
))
-
SteelRain
csendes tag
..Nos ma kicseréltek a telom. Ezzel nem tapasztalom a hibákat. És azt is észrevettem a a képernyő érzékenysége is jobb, tehát az előző Grand baby valami nagyon kehes darab volt.
-
SteelRain
csendes tag
-
SteelRain
csendes tag
..nem tudom ki észlelt már ilyet, és ez más telefonnal is így van esetleg, de ha megy a wifi és ha közben hívást fogadok akkor nem hallják amit mondok...
Hogy hibás az adatbarangolásos nyöszörgése miatt az tuti, na de ez is???? -
SteelRain
csendes tag
..úgy néz ki sikerült az első "szoftver hibás"-(gondolom ez csak az lehet) készüléket megkapnom.
Megint folyamatosan hisztizik ha kikapcsolom a 3G-t hogy elhagytam az országot és emiatt az adatkapcsolat megszakadt, holott az adatkapcsolat és a barangolás közbeni adatkapcsolat is tiltva van. És hálózatot se vált mert úgymond "kézi hálózatválasztáson" van.
Voltam ma a T-s srácoknál, és hétfőn (mivel jelenleg nincs náluk készleten) kis is cserélik.... -
SteelRain
csendes tag
válasz
Ricardo #1137 üzenetére
Mr Ricardo! Először is köszönöm segítséged!
A hálózatbeállítással kapcsolatban kérdezném hogy nekem két opció jelenik meg
1: hálózat keresés
2: automatikus kiválasztás
Én úgy gondolom hogy itt az első az amelyik a kézi hálózatválasztásnak felel meg.
Vagy van erre valahol külön opció?
Itt többször egymás után kiválasztottam a T-s hálózatot, a hiba mégis fennáll.
De ismétlem csak abban az esetben ha kikapcsolom a 3G-t.A következő kérdésem az hogy ha csinálok egy szoftver visszaállítást akkor a sim-en tárolt számokat nem törli ?
Köszönöm a válaszod....válaszokat!
-
SteelRain
csendes tag
Jó estét mindenkinek.
Kezdő androidos vagyok és kérném mindenki türelmét ha esetleg ostobasággal fordulnék hozzátok.
Két napja "boldog" tulajdonosa vagyok egy GXI készüléknek, és amire nekem kell arra tökéletesen megfelel!
Viszont (csak hogy teljes legyen a mondókám az Magyar-Osztrák határ mellett élek) amint letiltom a !3G! szolgáltatást (energia takarékossági szempontok miatt) megjelenik a bal felső sarokban egy háromszög benne felkiáltó jellel és azt írja idézem " ADATBARANGOLÁS
Megszakadt az adatkapcsolat, mert elhagyta az országot" ....
ami több sebből vérzik ugyanis: az adatbarangolás tiltva, az adatok engedélyezése tiltva .....és a készülék nem automatikusan választ hálózatot.
Hangsúlyozom abban ez esetben ha kikapcsolom a 3G-t.
És a hibaüzenet 10-15 percenként megjelenik miután törlöm.A T-s szolgáltató által működtetett "nagyon lelkes" válságstáb szerint !szoftver hiba !..és vigyem vissza......
Minden építő jellegű hozzászólást nagyon szépen köszönök!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest