- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
válasz
unyadavid #2801 üzenetére
Meglátjuk, csak kerüljön a kezembe pár nap erejéig, de ha mákom van mint saját telefon tesztelhetem.
Zsolt_72
Ne is mond, tanulok mint állat, 3 cikk volt, már csak 2 kell és ma is jön egy one s. Föleg a szombati meló miatt van most ez a szarság, most majd beérem magam.
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid #1234 üzenetére
Játékokkal annyira még nem teszteltem, viszont a többire teljesen megfelel. Ha meg lesz olyan játék, amit kipróbálnál, de mégsem megy, akkor helyette jöhet az olvasás, email, instagram, fb, evernote, naptár, viber, dokumentumok, pdf-ek nézegetése, netezés, film-zene
Én is kötöttem biztosítást. Úgy voltam vele, hogyha véletlenül leejtem, betörik a kijelző, vagy bármi baja lesz, ami nem a garanciális ügyintézés része, akkor simán megéri azt a havi 490Ft-ot és az 5000Ft-os önerőt. Így a telefon törlesztőrészlete és a biztosítás díja együtt (~3400Ft se) sem annyi, mint az S2 havi törlesztőrészlete (~5100Ft). Nagyon jó telefon az S2, én szerettem használni, de most nem ért meg számomra közel kétszer annyit, mint amennyiért a GXI-t vettem, főleg úgy, hogy amire kell, arra igazából a GXI is elég...
w333: "mi van akkor; ha; majd". Mi van akkor, ha majd kiderül, hogy nem 230€ lesz, és nem jelenik meg nálunk még egy darabig?
Akkutapasztalat: nálam lassan 1 nap 19 órája megy. Most van 14%-on a töltöttség. Ebben volt telefonálás, netezés/Play 3G-n és a wifin keresztül is, BT-on küldözgettem fájlokat többször is, benchmarkokat futtattam, a navigációt is kipróbáltam pár percig, sokat fényképeztem/videóztam, legalább ennyit nézegettem a galériában az elkészült alkotásokat, jegyzeteltem, stbstb. Meg hát még mindig elég gyakori, hogy csak úgy elkezdem nyomkodni - az újdonság varázsa
Nekem eddig egész pozitívak a tapasztalataim.
Canonfan: olyan funkció, hogy nem kezdi el automatikusan tölteni? Nem hiszem...
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid #1228 üzenetére
Igazából két kérdés van ebben az esetben:
- mit jelent, hogy a pénz kevésbe számít?
- mire használnád leginkább?bob011: az is lehet, hogy porszem - mondjuk Sensationnél csak kikapcsolt kijelző mellett látszottak a porszemek, és nagyon keresni kellett (és általában mindig csak a tulajok tudták, hogy hol van). Itt viszont elég jól kivehető, akármi is legyen...
-
bob011
aktív tag
válasz
unyadavid #1213 üzenetére
Szerintem eléggé levehető a fényerő, a kijelző pedig sokkal szebb mint az SGS 2-é.
Színhűsége nem olyan jó, de az SGS 2-é sem szerintem. De kategóriájában bőven az élmezőnyben van.@embe Csak a Google Maps-et próbáltam és ment prímán, ekkora kijelzőn már élmény használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest