- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
válasz
unyadavid #2801 üzenetére
Meglátjuk, csak kerüljön a kezembe pár nap erejéig, de ha mákom van mint saját telefon tesztelhetem.
Zsolt_72
Ne is mond, tanulok mint állat, 3 cikk volt, már csak 2 kell és ma is jön egy one s. Föleg a szombati meló miatt van most ez a szarság, most majd beérem magam.
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid #1234 üzenetére
Játékokkal annyira még nem teszteltem, viszont a többire teljesen megfelel. Ha meg lesz olyan játék, amit kipróbálnál, de mégsem megy, akkor helyette jöhet az olvasás, email, instagram, fb, evernote, naptár, viber, dokumentumok, pdf-ek nézegetése, netezés, film-zene
Én is kötöttem biztosítást. Úgy voltam vele, hogyha véletlenül leejtem, betörik a kijelző, vagy bármi baja lesz, ami nem a garanciális ügyintézés része, akkor simán megéri azt a havi 490Ft-ot és az 5000Ft-os önerőt. Így a telefon törlesztőrészlete és a biztosítás díja együtt (~3400Ft se) sem annyi, mint az S2 havi törlesztőrészlete (~5100Ft). Nagyon jó telefon az S2, én szerettem használni, de most nem ért meg számomra közel kétszer annyit, mint amennyiért a GXI-t vettem, főleg úgy, hogy amire kell, arra igazából a GXI is elég...
w333: "mi van akkor; ha; majd". Mi van akkor, ha majd kiderül, hogy nem 230€ lesz, és nem jelenik meg nálunk még egy darabig?
Akkutapasztalat: nálam lassan 1 nap 19 órája megy. Most van 14%-on a töltöttség. Ebben volt telefonálás, netezés/Play 3G-n és a wifin keresztül is, BT-on küldözgettem fájlokat többször is, benchmarkokat futtattam, a navigációt is kipróbáltam pár percig, sokat fényképeztem/videóztam, legalább ennyit nézegettem a galériában az elkészült alkotásokat, jegyzeteltem, stbstb. Meg hát még mindig elég gyakori, hogy csak úgy elkezdem nyomkodni - az újdonság varázsa
Nekem eddig egész pozitívak a tapasztalataim.
Canonfan: olyan funkció, hogy nem kezdi el automatikusan tölteni? Nem hiszem...
-
rizso
addikt
válasz
unyadavid #1228 üzenetére
Igazából két kérdés van ebben az esetben:
- mit jelent, hogy a pénz kevésbe számít?
- mire használnád leginkább?bob011: az is lehet, hogy porszem - mondjuk Sensationnél csak kikapcsolt kijelző mellett látszottak a porszemek, és nagyon keresni kellett (és általában mindig csak a tulajok tudták, hogy hol van). Itt viszont elég jól kivehető, akármi is legyen...
-
bob011
aktív tag
válasz
unyadavid #1213 üzenetére
Szerintem eléggé levehető a fényerő, a kijelző pedig sokkal szebb mint az SGS 2-é.
Színhűsége nem olyan jó, de az SGS 2-é sem szerintem. De kategóriájában bőven az élmezőnyben van.@embe Csak a Google Maps-et próbáltam és ment prímán, ekkora kijelzőn már élmény használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest