Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Még halkabban jegyzem meg, hogy a noname gps-em 3 hónap inaktivitás után garázsból kihajtva szinte azonnal talált egy holdat, 30mp belül még 3-at és 1 perc alatt 5-6 holdat zöld csíkkal és pontos pozícióba rakott, mindezt menet közben

A telonak is elég 2 perc menet közben, googleval még kevesebb. -
heidricha
őstag
A navi egy dolog, a GPS fix egy teljesen másik. A Garmin navija lehet jobb, ezzel nem vitatkoznék, mert sosem láttam. A GPS tekintetében a Garminnak lesz egy komoly hátránya: nem telefon! Hogy ez miért hátrány, gondolom mindenki tudja, lényeg, hogy a 30K Ft-os Blade-nek sosem tartott 20mp-nél több időbe, mire pozíciót talált, ha olyan helyen voltam vele, ahol ez egyáltalán megtörtént.
Szabadban ez pontosan 1 valószínűséggel történt meg, még akkor is, ha ki sem vettem a zsebemből. Házon belül pedig pontosan 0-val.
A GXI ezzel szemben teljesen össze-vissza működik (nálam): van, hogy 5 mp alatt van 12/9 hold, 6m-es pontosság (szabadban), van, hogy 15mp alatt 7/4 hold 16m a nappaliban.
Viszont olyan is van, hogy 2 perc, vagy 15, vagy végtelen (mondjuk 40 alatt sem), mindez szabadban, olyan helyen, ahol volt már 5-10mp-es fix idő is!
Rengeteg olyan leminősítés van GPS alkalmazásokhoz írva a Play-en, hogy "lassan talál pozíciót". Bevallom elsőre nekem ezek ugrottak be, mert nem értem, hogy a GPS hardverrel kapcsolatban hol jön be a képbe, hogy a "guglimap" milyen navigációs megoldás a Garminhoz képest. Az, hogy olcsó-e, megint más kérdés, mert ha nem számolom az üzletpolitikai kedvezményt, és jogtiszta navit is hozzáadok egy ilyesmi telefon árához, lehet, hogy drágább lesz, mint az emlegetett Garmin!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Battlefield 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest