Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maranello74
aktív tag
Hátlap elkelt, köszönöm.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
ntomi0730 #39210 üzenetére
Nekem van egy gyári black hátlapom, két hetet használtam, aztán az eredeti barna hátlappal adtam el az s4 et. A bőrhatásút megtartottam mert nagyon sokat adtam érte. Ha valaki megfizeti eladom/10/.Karcmentes új. Bocs nem nyerészkedni akarok, de énis úgy könyörögtem le egy gyári black-ről ennél még többért. Egy percig sem bántam hogy megvettem, mert ezerszer jobb lett tőle az egész telefon prémiumérzete.
-
Maranello74
aktív tag
Én, de csak alapvetően.
-
Maranello74
aktív tag
Meg tudná valaki mondani hogy a Nova launcher miért nem tudja a biztonsági mentést a külső sd-re menteni a kitkat frissítés óta?
-
Maranello74
aktív tag
Sziasztok
direkt azért regisztráltam, hogy megtudjam, hogy vagytok megelégedve az új 4.4.2 vel.
S3-mat cseréltem le s4 active-ra majd s4re, aztán eladtam az asszony s3-át és azt is elcseréltem s4-re.
A két s4 eddig jól működött, kisebb akadásoktól eltekintve meg voltam elégedve velük. Na de a "kitkat" mindkét gépen elég akadós lett, és rendszeresen beszélgtés közben megfagy.
Kérdésem az lenne hogy szerintetek szoftver vagy hardver hiba van a dolgok mögött.
Mindkét telefon gy. gar, független.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest