Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszhgiv
csendes tag
Sziasztok, lehet állítani a képernyőzárnál a minta rács - a 9 pont - méretét? Szeretném nagyobbra tenni.
-
Oszhgiv
csendes tag
Sziasztok, akad,kattog a Home gombom, ha kihívom a szervizt, mit cserél? Csak a Home gombot, vagy az egész kijelzőt?
-
Oszhgiv
csendes tag
Akciós tok:
http://www.speedshop.hu/termekek/1018844/samsung-galaxy-s4-gyari-s-view-flip-tok-feher-ef-ci950bw-gt-i9500-i9505-.html
-
Oszhgiv
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #34191 üzenetére
Ez tuti azért volt, mert 1 helyben volt, nem ment rajta semmi net, nem volt egyáltalán nyomogatva, hozzányúlva. Az hozzá tartozik, ha használom rendesen, kb. 1, szűken 1,5 nap. Azt sajnálom, hogy nem csináltam képernyőképet az akkumulátor akkori állapotáról, mert estére kikapcsoltam. Indulhattam volna valami rekord címért
-
Oszhgiv
csendes tag
Nem ment a wifi és a net rajta, ezt el is felejtettem írni. Ezeket kikapcsoltam. Tutira vettem, hogy le fog merülni, mire hazaérek.
-
Oszhgiv
csendes tag
Nekem elég jó lett a 4.4.2 frissítés. 12 napra el kellett utaznom és otthon hagytam a 9 hónapos céges S4-et. Előtte 100%-ra töltöttem a telefont és letettem az asztalra. Ma jöttem meg, volt 43 nem fogadott hívás + 26 sms. Az akksi most 21%. Szerintem ez király, üzemidő: 301:10:42.
-
Oszhgiv
csendes tag
Tegnap vettem egy ilyen S4 telefont szolgáltatónál. Ma bevittem a melóhelyre, ahol az egyik haver aki "bütyköli" az andrioidos telefonjait, belenézett az enyémbe is.
A lényeg, hogy annak ellenére, hogy szolgáltatónál vettem, mégis KÁRTYAFÜGGETLEN. Rögtön ki is próbáltuk és megy a másik két szolgáltatós kártyával is.
Azon kívül, hogy örülök
Ilyenkor mi van? Ha véletlenül elromlik és javítani kell, nem fogják azt mondani, hogy én csesztettem és ugrott a garancia? Hülye kérdés, de vigyem vissza? Ezt azért kérdem, mert most írtam alá 2 évet, így szolgáltatót nem most fogok váltani és főleg a telefon sem 1 Ft volt.
Tudja valaki, hogy ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest