Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishoris
tag
Sziasztok!
Egy "kis" problémám támadt a telefonommal, vagyis inkább a Lollipoppal.
A google fiók szinkronizálásán szerettem volna állítani a Beállítások/Fiókok menüben, de amint a Saját fiók alatt a Google-re kattintok "A beállítások leállt" üzenettel kilép.
Már tiszta ideg lettem, ezért hirtelen felindulásból visszaraktam a 4.4.2-t, minden szuper, majd újra húztam rá a lollit és megy,,, egy darabig, amíg le nem frissít. Aztán megint elérhetetlen a fentebb említett beállítás.
Ez másnál is így van, vagy vmi nálam nem kerek?
ui. Minden frissítés Odinnal történt és a legfrissebb magyar független ROM-okról van szó. -
kishoris
tag
válasz
vwpolopg #55952 üzenetére
Konkrétan több, mint egy hónapja próbálkozok a rendeléssel, sikertelenül. Ezelőtt már volt két alkalom amikor sikerült, akkor viszont mindkét alkalommal kétszer kellett visszamennem az üzletbe, mert annyira fos a rendszerük, hogy nem működik, így hiába volt ott a megrendelt cucc, nem tudták átadni. Küldtem egy hibabejelentő e-mailt amire villámgyorsan (2nap) válaszoltak:
"Köszönjük ügyfélszolgálatunkhoz küldött levelét.
Sajnos a honlap fejlesztése miatt előfordulhat, hogy az oldal, illetve a felület bizonyos funkciói időszakosan nem elérhetőek. Alkalmazásaink fejlesztése folyamatos, hogy ezt a problémát az elkövetkező időszakban elkerülhessük és bízunk benne, hogy a jövőben igényeinek megfelelő formában találja meg a keresett információt internetes elérhetőségünkön.
Javasoljuk, hogy ellenőrizze számítógépének, böngészőjének beállításait:
ˇ törölje a Cookie-kat, fájlokat a böngésző Eszközök, Internetbeállítások pontjában
ˇ engedélyezze a felugró ablakokat (lehetősége van ideiglenesen engedélyezni)
vagy frissítse böngészőjét, honlapunk használatához a következő böngészőket ajánljuk: ..."
Ha ezt nekem személyesen mondja valaki az ott b@szom orrba úgy, hogy a mentő viszi el!
Valamikor régen voltam Telekom ügyfél, de ami biztos, hogy többet az életem során nem leszek...
-
kishoris
tag
válasz
Tesztelo.hu #55002 üzenetére
Külső SD-ről.
-
kishoris
tag
Rendelt valaki mostanában a telekom oldaláról külső akkumulátort? Én a megrendelés végén ezzel a hibaüzenettel szembesülök napok óta: "Hiba történt a kérés feldolgozása közben".
-
kishoris
tag
válasz
Tesztelo.hu #54955 üzenetére
Nálam ugyanaz megy Lollin, mint KitKat alatt egy kis sys bővítéssel ami a bejövő hívásoknál fellépő hibákat orvosolja.Az android szekcióhoz be kell írni a sys-be:
disable_restart_after_phone_call=1 -
kishoris
tag
Ismét egy kis segítségre lenne szükségem...
KitKat alatt az AirDroid nevű alkalmazást használtam fájlátvitelre, ámde Lollipop alatt az Istennek sem hajlandó írni az SD kártyára, hiába a root, csak a belső memóriába tudok másolni. Tud rá vki megoldást? -
kishoris
tag
Sziasztok!
CF-Auto-Root jó a nyalókához? KNOX nem érdekes, már régen ugrott. -
kishoris
tag
"tudsz rá számítógéprő másolni, csak a külsős alkalmazások nem írhatnak rá alapban."
Hát nekem ez valamiért nem működött!
Frissítette magát a telefon, onnan kezdve a külső SD-re írásnak lőttek. Nagyjából szétvetett az ideg, rootolni nem akartam, de nem maradt más választásom. A kingo 1.1.6 nem nem volt jó csak az új, az viszont ugrasztotta a knox számlálóját.
Most már csak abban bízok, hogy nem lesz garanciális probléma a telefonnal, vagy kitalálnak valamit a nálamnál okosabb emberek a knox nullázására... -
kishoris
tag
válasz
LaciGSM #26367 üzenetére
Szia!
Elnézést, hogy csak most köszönöm meg a válaszod, elég elfoglalt voltam a karácsony előtti hetekben.
Megvettem a vasat, igaz nem az említett üzletben, de megvan.
Első tapasztalatok eléggé siralmasak voltak az akkuidő terén, naponta kétszer töltöttem a telefont.
Olvastam a fórumot, nem én vagyok/voltam az egyetlen aki ezzel találkozott. Kikapcsoltam mindent amiről itt írtak a topiklakók, de végül csak a factory reset vezetett eredményre.
Azóta megnyugodtam, a telefon is jól működik, remélem komolyabb probléma nem lesz vele.Minden kedves fórumozónak kívánok további békés, boldog karácsonyi ünnepeket!
-
kishoris
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretném magamat meglepni egy ilyen telefonnal.
Kérdésem az lenne, hogy valaki vásárolt-e már ITT?
Illetve amit itt adnak gyártói garanciát az tényleg az? Tehát ha beadja a kulcsot a készülék akkor a Samsungos ember házhoz jön ezzel a garanciával?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest