Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
dobolson #31470 üzenetére
Van a Nova beállításokon belül, azon is belül az Asztal résznél olyan hogy Árnyék megjelenítése. Kapcsold be vagy ki ha be volt kapcsolva, mert akkor a Statusbaron variál. Próbáld ki hátha segít
Én még nem raktam fel a 4.4.2, ezért nem tudom kipróbálni. Várom az észrevételeket még, aztán ha nincs sok gond akkor frissítek
Ez mondjuk érdekes hogy van akinek van kamera ikon a lezárt képernyőn és van akinek nincs -
ronson88
aktív tag
válasz
dobolson #15594 üzenetére
Kösz, én most a Maxthon-nak adok egy esélyt.
-
2008Kft
tag
válasz
dobolson #15290 üzenetére
Jah
hát memoria kezelésben nagyon jó, idáig nekem 1,4-5Gb volt, most alapból 700-800Mb-al müködik...a google szolgáltatások kezelését is javították, valamint ami gond lehet,hogy modosított ezközt ír...de smooth-osabb és a napló sem laggol annyira,akksiban is talán jobb,de az még kiderül. Ki kell pucolni rendesen,és tök jó...a kernel is friss. Én ezt használom,és jó. (Tetszik az orange boot
)
-
hashpoque
tag
válasz
dobolson #14258 üzenetére
Már kezdtem azt hinni, hogy csak az enyém csinálja.
Erről a wifi fixről tud valaki valamit:
Találok az S4-es gyári ROM-ohoz való "wifi fix" modem fileokat pl itt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192025Ezek milyen wifi hibát javítanak az S4-eseknél? A legújabb ROM-hoz is van ilyen, akkor abba miért nincs beletéve gyárilag a javítás?
Cserélte már valaki S4-nél ezt a modemet? Mi változik? -
-
-
-
csabám
addikt
válasz
dobolson #11428 üzenetére
Így néz ki Apex alatt. (Weather widget néven fut)
Gyári launcher-el pedig így. -
zack
nagyúr
válasz
dobolson #9620 üzenetére
Nagyon karcsú. 2 app-ot megnyitsz, és vége...Az a hardver 2.3.6-nak pont megfelelő, és tényleg nem értem miért az S Advance kapta meg, az S2 tulajok meg még mindig zúgolódnak ,mert nem kaptak hivatalosan JB-t.
Ez egy nagyon hibás döntés volt a Samu részéről, már csak azért is, mert sok az S2 tulaj. -
válasz
dobolson #7439 üzenetére
a független még régebbi firmware verzió, attól még például a t-mobile is újabbal adja, és már abban is gyorsabb a dolog, viszont ismered a mondást, hogy jó munkához idő kell? ez a kamera kicsit többet tud, ezért másként is működhet, mint az s3 esetében.
s4hu|SyD^; milyen csc/product code?
-
szaboba2
tag
válasz
dobolson #3801 üzenetére
Miért olyan biztos ez? Mármint én elhiszem... na jó ez is túlzás, szóval szomorúan venném tudomásul, hogy ennyi pénzért, ha a GG3 önhibámon kívül sérül akkor azt (legalább az üveget, már ha lehet így külön) nem javítanák ki :S Csak mert engem pl nagyon tudna zavarni ha pláne kitapintható karc lenne benne :S De tényleg csak azért kérdezem, mert szeretném tudni, hogy volt esetleg hasonló tapasztalatod, vagy a környezetedben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest