- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
Szatura #39345 üzenetére
Helló! köszönöm a válaszod! így igaz! irtunk a Samsungnak! ez a válasz érkezett!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Értesíteni szeretnénk, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt minden esetben fehér tartozékot biztosít a készülékeihez, így az Ön által megrendelt Galaxy S4 Black Edition esetében is a fülhallgató fehér színű.
Tájékoztatni szeretnénk továbbá, hogy az extra háttérképek és csengőhangok nem minden Black Edition esetében érhető el, ezért, kérjük, bővebb információért, forduljon a bolthoz, akitől rendelte a készüléket.a készülék dobozán Bravophone martíca van! így akkor minden OK!
-
-
papa237
csendes tag
válasz
Szatura #30327 üzenetére
Nekem most nem volt csak 100000 ft a zsebembe és ilyet kaptam érte újba ennyi és nem több. Vehettem volna Prémium garis T-mobilos letiltósat is,mondjuk abban az esetben se mindenki csaló,Az S2 az S3 is részletre lett véve a Trénél.
T-mobilosan adtam el és kifizettem.Pontosan azért mert,1994 ben vettem az első előfizetésemet a WESTEL900 KFT-nél szeptember 14.én lessz 20 éve hogy náluk vagyok. -
zakrafein
csendes tag
válasz
Szatura #30304 üzenetére
Szerintem nem kell ezt túllihegni. Én is vásároltam már GSM boltból meg hivatalos helyről is. Eddig egyik telefonomnak sem volt baja ... kivéve a mostani S4-et. 3 hónapon belül ma másodszor jön hozzá a szerviz ... úgyhogy nem bántam meg, hogy ezt "tisztán" vettem. Mindenki eldönti, hogy vállal-e bizonyos kockázatot vagy sem. Ha nem romlik el a telefon vagy ha elromlik, de normális az üzlet, akkor öröm és boldogság ... ha nem jön össze, akkor pedig le kell nyelni a békát és lehet utólag okosnak lenni. Ha ezzel tisztában van az ember vásárláskor akkor rendben is van, akkor van gond ha átvernek, mert lássuk be ... egy mezei vásárlót nem nehéz.
-
válasz
Szatura #30289 üzenetére
elég sok problémás ügyet megfuttattam már, ahol a gsm üzletben lepasszolták az ügyfelet, hogy nem látják/tapasztalják a hibát - pedig számomra is egyértelmű volt, hogy valóban probléma van a készülékkel -, meg kicseréltek benne a javítás során olyat is, amivel nem volt probléma - adott esetben egy hibás akkumulátor került bele, pedig előtte egy jó, más gyártmányú akkumulátorral lett beadva-, és még lehetne sorolni, hány embert elküldtek, hogy ő rontotta el a készüléket, ami miatt megvonják a bolti garanciát...stb.
nem mondom, hogy minden üzlet ilyen, de sajnos sokkal jellemzőbb a trükközés, mint a becsületes üzletpolitika.
a kivonuló szervizes akár 2 - 3 kijelzőt bepróbál neked, ha a cseréltre azt mondod, hogy nem tetszik, mert szerinted sávosodik, vagy ilyesmi - itt a témában is leírtak ilyen példát -, gsm üzletben meg jó, ha nem egy használtat tesznek be a meghibásodott helyett, vagy ha cserélik egyáltalán, mert szerinted beégett, de szerintük nem...
tisztelet a korrekt gsm üzleteknek, de azokat nagyítóval kell keresni!
egy típusú samsung gyártói garancia létezik, legalábbis a feltételek szempontjából, és telefonon hiába mondják, hogy egy készülék a származása alapján jogosult a prémium garanciára, attól még a kapcsolódó feltételeket teljesíteni kell, hogy ne csak jogosult legyen, hanem adott legyen rá a prémium garancia, tehát kell hozzá (magyar nyelvű) samsung jótállási jegy, amit a bolti garanciához nem adnak, illetve bizonyos esetekben a számla.
a samsung - ha ad telefonon ilyen információt, de ez sem igazán ilyen egyszerű - csak annyit lát a feltételek közül, hogy a készüléket a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, de a feltételek között szerepel még a samsung által kibácsott jótállási jegy...stb, és ha például a samsung jótállási jegy nincs meg, mert a forgalomba hozatalt követően trükközés történt - erre is több lehetőség van, sajnos -, akkor hiába lenne jogosult a készülék a prémium garanciára, az nem adott, de még a gyártói garancia is bukva!
fordítva is előfordult már többször is, olyan készülék mellé is adott néhány gsm üzlet samsung jótállási jegyet 24 hónap gyártói garancia címszóval, amik mellé a forgalomba hozatali forrásuk miatt nem lehetséges, ezért hiába volt a samsung jótállási jegy 24 hónapról, az nem sokat ért, legalábbis csak a felét (sem, mert ugye 12 + 12 + 2 hónap a gyártói jótállás), és azt is csak márkavédelmi okokból; link
feltételek itt; link -
válasz
Szatura #30282 üzenetére
a gsm üzletből is kimegy a szervizes, és 30 perc alatt kicserélnek egy kijelzőt vagy alaplapot?
nem, de még akkor sem feltétlenül, ha magad viszed be az üzletbe, inkább legatagják, hogy látják a beégést, használt alkatrészt tesznek bele, és még lehetne sorolni...
a másik dolog az, hogy hiába jogosult egy készülék a prémium garanciára, ha a feltételek nem adottak, például nincs hozzá samsung/szolgáltatós jótállási jegy, amit ugye a samsung ügyfélszolgálat nem lát telefonon keresztül, csak azonosító alapján ellenőriz, de a gariztatáshoz csak a készülék kevés már.
a prémium garanciára jogosult nem jelenti azt, hogy az is!
engem egyáltalán nem emészt az ár, köztudottan elég olcsón szoktam itt eladni a gyártói garis és kifogástalan állapotú telefonjaimat, sokszor úgy elviszik, hogy meg sem kell hirdetnem, tehát más jellegű ismereteim és tapasztalataim miatt mondom azt, hogy a bolti garancia nem javasolt, illetve mindenki csak saját felelősségére éljen vele, de javasolni nem fogom, az biztos! -
-
-
tisvol
aktív tag
válasz
Szatura #29543 üzenetére
Hát, a sokezer forintért vásárolt igényes, méretpontos Brodit tartómat nem nagyon akarnám lecserélni egy bumfordi, sorjás, noname "all in one" tartóra. Mind a telefon, mind a tartó úgy tetszik, ahogy azt a mérnökök megálmodták. Szerintem sokan vagyunk így ezzel. Ezzel együtt természetesen vigyázok a dolgaimra, de odáig soha nem fogok a vigyázásban eljutni, hogy egy esztétikai szempontból igényesen megtervezett telefont, egy valamilyen hibrid, szilokon, vagy bumper, - vagy mik is vannak - tokba tegyem. Ezen megfontolásból az autóim ülésein sem volt soha üléshuzat.
-
Gizmo94
veterán
-
Dare2Live
félisten
válasz
Szatura #29427 üzenetére
Ez igazából ilyen igény függő. Én sokáig használtam ilyen 80-200Ft/dbára fóliát és 4-5-6havonta cseréltem. Igazából teljesen jó volt.
De október fele vettem drága zsírtaszítós sokHsat, na ezen annyi karc mindha 2hetes lenne a 200Fts... meg a "zsírtaszítás" tényleg működik, nem törölgetem folyamat. Igaz drága volt.Szóval igény kérdése. A 80-200Fts is teszi a dolgát abból a szempontból, hogy nem lesz akrcos a készülék. De ettől még a drágább jobb.
A GG röhelye vhol ez. Ugyanúgy kell rá fólia mint a régi polikarbonátokra, csak a régieket kb lehetetlen volt összetörni, a GG meg törik mint a ropi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szatura #28452 üzenetére
A gyári garancia egy év teljeskörű, + egy év szavatosság, + két hónap hosszabbítás a regisztrációért cserébe. Következésképpen 12+12+2 hónap = 26 hónap garancia. Ennyi. Az első évben mindened garanciás, a másodikban és a két plusz hónapban már csak a telefon, tehát az akku, a töltőfej , az usb kábel és a fülhallgató már nem. Ilyen egyszerű ez.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
Szatura #27818 üzenetére
Az az igazság,hogy én olyan tokot választottam,amivel még jobban is tetszik,mint anélkül.
Most élvezem,hogy nem kell,úgy bánnom vele,mint a hímes tojással és még tettszik is.
Az eredeti hátlap fogását én nem bírtam megszokni.
Sajnos a bőrtokok sem megoldások,mert a folyamatos ki-be húzkodástól is megkophat.(#27823) vick33
Akkor itt gyártásbeli különbségek is lehetnek.
Én 1 hétig minden védelem nélkül hordtam és semmi baja nem lett. -
baladam86
aktív tag
válasz
Szatura #27659 üzenetére
A koreai/vietnamit használd, az nem hajlamos a púposodásra, csak a kínaiakkal volt gond eddig is.
Találtam egy ilyen képet: púpos akksi -
válasz
Szatura #27651 üzenetére
a kínaira mondják, bár abból is van jobb és rosszabb (sima kínai) is, nekem a cell made in japan, assembled in china 7 hónapja működik probléma nélkül.
jááájjjjj, most nézem a naptárat, csak 2 nap múlva lesz 7 hónapja, hogy megvettem, kibontottam és használom a telefont. -
apaszka
veterán
válasz
Szatura #26544 üzenetére
Nekem van 64 es ,de nem sokkal jobb. Ismeretlen karakterekkel rakja tele az egészet,aztán nem olvasható!
Ebayről már semmit! Mostanában sokat szívtam velük. Mondhat bár ki bár mit! Én kértem tanácsot vásárlás előtt ,de nem jött össze sajnos!2-3 éve még nem volt ennyi csaló fenn!
-
vick33
tag
válasz
Szatura #25665 üzenetére
Kevés készülékkel van gond. Ha Tetszik az S4 vedd meg nyugodtan. Nekem 5 hónapig volt. Átváltottam nexus 5-re mert a samsung extrái nekem kevesek voltak ahhoz, hogy elfelejtsem a knoxos mizériát. De ha neked kell az SD meg a cserélhető akku akkor az egyik legjobb választás.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szatura #25289 üzenetére
Esetleg még itt tudod megnézni, vagy Google-ba beírod, hogy imei finder és kidob egy rakást. Kőbe azért ne vésd az ott megtudottakat.
-
nVIPER
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest