Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolson
senior tag
Beltérben szerintem egy fokkal sem jobb az s5 kamerája, mint az s4-nek. Nem vagyok egy nagy szaki a témában, de jó sok képet csináltam beltérben mind a kettővel full felbontáson, és tök ugyanolyan (nem túl jó, zajos) képek születtek. Kültéren nem hasonlítottam össze, csak a szobában. Annyi, hogy gyorsabban készülnek el a képek, ezt javították valóban.
-
dobolson
senior tag
válasz
mgTerminator #35765 üzenetére
Azzal talán még jót is tettek veled, hogy az ace-t letiltották.
-
dobolson
senior tag
Sziasztok! Van egy dolog, amit nem értek. Feltettem még az első hivatalos, német 4.4-et, ezzel a pc kód ugye dbt lett. A telóm vodás, amint megjelent a vdh-s rom, le is szedtem sammobile-ról és feltoltam. Meglepődve tapasztaltam, hogy a pc kód nem vdh lett, hanem sim, ami egy szlovén szolgáltató kódja, ha minden igaz. Factoryt volt rom felrakás előtt és után is, majd újra felraktam a vodás romot, de csak szlovén maradt a teló. Biztos, hogy a vodásat raktam fel egyébként. Ez hogy lehet? Nem csak a vdh-s pc kódot kellene tartalmaznia a romnak?
-
dobolson
senior tag
Feltettem én is a német 4.4-et. Különbséget eddig nem veszek észre, de kamera ikonom nekem sincs... Azonban van egy apró hülyeség, ami zavar: nova launchert használok, és miután a lehúzott értesítési roló felkúszott a helyére, az átlátszó értesítési sáv egy pár másodpercig még ilyen félig áttetsző marad, és csak utána lesz teljesen átlátszó. Kipróbáltam holo és apex launcherrel is és ott is ugyanez a szitu. Kicsit idegesítő, 4.3 alatt nem volt baj vele.
-
dobolson
senior tag
válasz
charlie1975 #31402 üzenetére
Akkor nem értem, hogy ez mitől függ...
-
dobolson
senior tag
válasz
charlie1975 #31400 üzenetére
Beállítások - Saját eszköz - Képernyő lezárása - Feloldási effektus.
Azonban én meg pont át szeretném állítani ezt itt, de szürke az opció, nem tudom kiválasztani. Nem tudjátok, hogy ez miért lehet? Pedig korábban már állítottam át, de most nem lehet valamiért.
-
dobolson
senior tag
válasz
Safari #26206 üzenetére
Nekem is ilyen lassan indult mindig. Meg az animációk is laggosak voltak benne, ezért meguntam és feltettem a quickpic-et. Az nem akad, szépek az animációk is, lehet benne dupla koppintás után egy ujjal nagyítani és kicsinyíteni a képet. Nem működnek benne az érintés nélküli dolgok, mint a gyáriban, de cserébe sokkal gyorsabb és gördülékenyebb.
-
dobolson
senior tag
válasz
hdekakas #25877 üzenetére
Sziasztok!
Már kétszer töltöttem le a sammobile-ról az új vodás romot, de mikor tömöríteném ki, feldob egy kis ablakot, amiben azt írja, hogy az archivumnak nincs vége. Aztán azt is odaírja valamikor, hogy sérült fájl.
Kétszer egymás után is sérült volna? Valakinek esetleg egy linkje, ahonnan letölthető? -
dobolson
senior tag
válasz
Don't Panic #25809 üzenetére
Nem jelzi ikonnal, hogy aktív. Ha adatot küld, csak akkor látszik egy wifi directes ikon.
-
dobolson
senior tag
Sziasztok!
Frissült már valakinek a vodás készüléke ota-n? Az enyém nem jelzi még a friss romot...
-
dobolson
senior tag
válasz
kelemenkelo #15479 üzenetére
Igen.
-
dobolson
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #14805 üzenetére
Szerinted komolyan írta?
-
-
dobolson
senior tag
Azt jól gondolom, hogy a tartozékokra (töltö, füles) is van 1 év gari?
-
dobolson
senior tag
válasz
supertrezi #14556 üzenetére
Úgy nyílik meg az üzenet a zárképernyőről, hogy először ráböksz az üzenetre, majd az alatta lévő nagy négyzetben elhúzod az ujjad. Ha csak ráböksz az üzenetre és mást nem csinálsz, nem fogja megnyitni.
-
dobolson
senior tag
válasz
Vagany #14263 üzenetére
No, nekem eddig be volt pipálva az az opció, most kiszedtem, majd meglátjuk.
Egyébként lehet, hogy tényleg ehhez van köze, mert csak akkor váltogatott mobilnetre, mikor a wifi "mögött" az is aktív volt. Tegnap végül azt csináltam, hogy a mobilnetet lekapcsoltam, úgy be a wifit, és úgy oké volt, nem dobálózott.Reméljük így, és az internetszolgáltatás keresése kikapcsolásával jó lesz. Köszi!
csabám
A jel nekem is erős, legalábbis az ikon alapján. Két csík megvan a négyből, mégis eldobja a jelet. Na de lehet, hogy a fenti okokból történt ez és így már jó lesz nálam.
-
dobolson
senior tag
válasz
hashpoque #14256 üzenetére
Sajnos én is tapasztalom ezt a hibát minden nap a wifivel. S advance-em volt korábban, ugyanabból a szobából vígan neteztem vele, ahol az s4 folyton eldobálja és mobilnetre vált. Reméltem, hogy pl az mga rommal majd jobb lesz, de ezek szerint nem. Én még mea-t használok, de akkor ezért nem is érdemes cserélni úgy fest.
-
dobolson
senior tag
válasz
bulikavagyok #14184 üzenetére
-
dobolson
senior tag
válasz
bulikavagyok #14181 üzenetére
Milyen launchert használsz?
-
dobolson
senior tag
válasz
kavics325i #14110 üzenetére
Nem, nem a napoknál áll meg, hanem akadozik, egy nap eseményei között is. De amúgy baj, igen. Eddig egyetlen droidos samsungom sem csinálta.
-
dobolson
senior tag
A hívásnaplóban nektek is döcögős, akadozós a fel-legörgetés? Mindenhol tök folyamatos (névjegyzék, üzenetek, beállítások, stb..), de ott egyszerűen kiábrándító. Gyári vodás mea rom.
-
dobolson
senior tag
válasz
kengyel #12034 üzenetére
Engem ez a dolog azért nem érdekel, mert így is fasza telefonom van, mindenre elég, amire nekem kell. Az, hogy kiadnak még belőle x verziót és köztük erősebbeket is, nem érdekel, mert nem hiszem, hogy olyan eget rengető különbség lenne a kettő között felhasználói élményben. Support legyen erre is, oszt jónapot.
-
dobolson
senior tag
válasz
supertrezi #11866 üzenetére
Én a Powerampot ajánlom, szerintem nagyon jó lejátszó.
xrvman
Egy ujjal úgy is tudsz nagyítani, kicsínyíteni, hogy duplán koppintasz a kijelzőre és húzod az ujjad fel és le. -
dobolson
senior tag
válasz
kavics325i #11811 üzenetére
Custom launcher-nél nem tudod kitenni a gyári, nagy időjárás widgetet.
-
dobolson
senior tag
válasz
gainwardgs #11692 üzenetére
Nálam is ez van...
-
dobolson
senior tag
Tulajdonképpen az a helyzet ezzel a zárképernyőre kirakható widgetekkel kapcsolatban, hogy az appnak kéne támogatnia ennek lehetőségét?
Mert van, ami kirakható (poweramp, siriesguide) és nem gyári program.
-
dobolson
senior tag
Megvettem (előtte fullra átvizsgáltam mindenét, a kijelzőjét is), majd kb megtettem 5-600 métert vele, ahol fóliát rakattam fel rá. Előtte megint megnéztem, és komolyan mondom, hogy volt rajta egy hangyaf*sznyi hajszálkarc. Zsebemben semmi nem volt, nem is törölgettem semmivel és mégis valahogy lett rajta egy kis karc. Szóval én azt mondom, hogy javasolt a fólia, de persze mindenki maga tudja, hogy miként szeretné használni.
-
dobolson
senior tag
köszi a tippet, ismerem az alkalmazást, és pont a telepítését szerettem volna elkerülni.
Már nem azért, mert nem jó, hanem reméltem, hogy a gyári is képes lesz rá valahogy...
Amúgy gyári vodás mea-val nekem semmi hiba, gyors, mintha taknyon csúszna.
S Advance után tapasztalható némi sebességnövekedés.
-
dobolson
senior tag
Szevasztok!
Na beléptem én is a klubba végre.
Olyan kérdésem volna, hogy a zárolt kijelzőre csak a gyári widgeteket lehet kitenni? Kerestem én a lehetőségeket, de nem találtam, de hátha nem vettem észre valamit...
-
dobolson
senior tag
Ma bementem a vodához, hogy végre megveszem, mert ma járt le a szerződésem. Vagyis az online ügyfélszolgálatban is ez szerepel, hogy 27. a legközelebbi készülékváltás időpontja. Erre becsámpázok a boltba, elindul a folyamat, majd mondja az eladó, hogy ácsi, nem jó, ma éjfélkor jár le a szerződés, ma még nem vehetem meg, majd csak holnap. Mondom:
K*rvapicsába, egy cseppet sem kattantam rá a telóra, erre még egy napot várnom kell.
-
dobolson
senior tag
válasz
patakidr #7948 üzenetére
AirPush Detector általában megmondja, melyik az az app, ami ezt okozza.
-
dobolson
senior tag
válasz
._.Dante._. #7618 üzenetére
Ringdroid.
-
dobolson
senior tag
-
dobolson
senior tag
Szevasztok!
A MEA rommal gyorsult valamelyest a képek elkészítése? Én s advance után nyilván nem találom lassúnak, azonban ma megnyomkodtam az Alleeban úgy, hogy mellette volt egy s3, és hát bőven gyorsabb volt az s3-nál az exponálás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest