Hirdetés
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4.3 dowgrade lehetetlen! Akkor gari ugrik! (Hacsak nem alaplapot teszed utána tönkre!
) Én is Nexus 5-ről váltottam. Nem érzek ilyen nagy különbséget, mint amiket írtok. Én minden szir-szart letiltok, lehet azért? Full smooth! Persze Nexus 5-re bármikor visszacserélném ettől függetlenül!
-
az a jobbik eset, ha törlik eladáskor, te pedig újra beregisztrálod, immár magadnak, de ha végképp nem megoldható a törlés, akkor zongorázd le telefon útján, kimennek úgy is.
az sem megoldható az eredeti tulaj részéről, hogy a regisztrációkor kapott igazolás linkjét átküldje neked e-mail útján? bár most nézem, az is névre szól. -
mgTerminator
veterán
Igazából nekem teljesen mindegy hogy tele van vagy nincs, amígmindent a mmemóriában tart és nem akad...
Hogy legyen valami új téma is... hogy a fenébe lehet kikapcsolni a fülhallgató ikonját, hogy ne ajánljon alkalmazásokat? S2ben ki lehet kapcsolni, S3ban nekem sose jelezte, itt meg nem találom a megoldást...
-
így igaz, de ha nem tartalmazza, és xeh jelölésű firmware megy fel, alapban akkor sem a xeh áll be sajnos, hanem jellemzően a dbt az alapértelmezett.
az előző félrement...b.bela1; nagyon szélsőséges esetben előfordulhat, hogy visszaáll az eredeti állapot, tehát függű - és esetleg letiltott - lesz a készülék, vagy elszáll az imei, és semmilyen hálózatra sem jelentkezik majd fel.
-
b.bela1
őstag
NOVA ügyesebb, gyorsabb mint a TW, a koppintásos irányítás a legjobb. Kár, hogy elveszi a gyári widgetek egy részét. Amúgy gurul rendesen, nem nagy.
Nem akarok folyton MHA, XEH-t reklámozni, de egy hét használat után baromira beállt. Sehol sem akad, jó az aksiidő, elég gyors. Tudom ajánlani. Kell neki az egy hét. Eddig a legjobb. 4g-t bírja.
-
b.bela1
őstag
Elég jónak tűnik. Egyszerű mha-ból 4h10min kijelzőt tudtam ma kihozni. Most kérte ezt a jó kis töltőt. 15% még van, de ebből 5h nem lesz. Érdekelne, de nem szeretném elcseszni a telenoros 4g-t. Amíg hozzá lehet férni, nem variálok. Addig még a 4.3 sem kell. Szóval 5h az patent.
-
bee_jay
tag
Szia!
Ez a VISION X ROM elég tetszetős. Lehet, hogy én is kipróbálom. Nekem még a gyári MGA van fent, de egy-ként dolog nagyon zavar benne (legjobban a telefonkönyv laggolása).
A kérdésem az lenne, hogy ebben már javítva lett-e ez a probléma. Illetve használat során milyen hibával találkoztál ebben a romban? Mivel jobb a gyárinál? Esetleg mivel rosszabb? -
mycso
veterán
Nekem nem is a romokkal, hanem a modemekkel van bajom.
Az MF4 bár sokkal jobb, mint az első romokban lévő, de az MF8 fényévekkel erősebb.
Viszont wanam rom amit használok, az MF4 alapra épül, így szépen lecseréltem a modemet MF8-ra.Jó is a térerő, 3g/H hálózatot is jobban talál ott is, ahol MF4-el csak edge volt.
Viszont sokszor ha ki-be kapcsolom az adatkapcsolatot, vagy a wifi kapcsolatot megszüntetem és szeretnék adatkapcsolatot használni semmi nem történik, nem áll fel a netkapcsolat, csak a restart segít.
Aztán ez naponta akár 4-5× már picit zavaró.
Így most visszaraktam az MF4-et.Bár lehet felrakom a gyári MF8-at, ha wanam nem ad ki MF8-as romot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest