- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dictator^ #3824 üzenetére
Hát az "igen kemény helyeket túlélt már" alapján vagy annak volt még vmi más a minősége vagy te vagy szerencsés.
Ahogy írta vki legyen csak pár szem homok a tokban (asztalon) és már karcos a GG.ForRedGlory: Teszteld rendesen, máj15 google i/o ha nincs bejelentés megveszem.
Vertigo: Nem csak a gyártási problémák durva melegedés az S600oka. LTE miatt sok helyen pl US nem is játszik, ccarrierek avval kérik pont.
buci30: Brando folia az már nagyon jó minőségű és ár/értékben is jó, nyugodtan megveheted.
-
migabi24
nagyúr
-
Gizmo94
veterán
válasz
Dictator^ #1486 üzenetére
Mivel nekem a Note eddig is túl nagy volt, így én mindenképpen az S4-et fogom, amint emberibb lesz az ára.
HUTCHDB Őszintén mondom, nem nagypofájúságból, hogy meglenne az ára.. De. Ahogy nézegettem, igaz nem tudtam tesztelni, akkora égbekiáltó különbséget nem láttam, ami ezt az árat indokolná. Egyszerűen nekem nem ért meg ennyit. Nem fogott meg, hogy uhhh... Nem éreztem, hogy must have! Szép, tagadhatatlanul, biztosan jó is, majd fogok venni, ha olcsóbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest