Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
Valakinél előfordult a könnyű magyar billentyűzetet használva visszavált alapértelmezettre a samsung billentyűzet! Nagyon unom, e nem tudom mi történ, mert nem állítottam el semmit!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Elég rég óta használom a könnyű magyar billentyűzetet, de mostanában visszavált alapértelmezettre a samsung billentyűzet! Ezt, miért csinálhatja?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Apex launchert használok és egy ideje nem enged háttérképet váltani, ha az apex menü/ háttérképekre megyek kiírja, hogy alkalmazás nincsen telepítve.
Ilyenkor mi van? Nem változtattam semmit! -
Zolix
tag
Sziasztok!
Eltűnt a galériából az összes fényképem vissza szeretném állítani a dropbox-ból, de nem tudom, hogyan!
Találta a menüben egy export lehetőséget, de nem a "Galériába" teszi vissza hanem a "Fótók"-ba.
Ez nem ugyanaz? Nem találom a telón hova kerültek a képek.Tudna valaki segíteni!
Előre is köszönöm.
-
Zolix
tag
Megoldódott egy pár újraindítás után magától megjelent.
Viszont az értesítési sávban minden fehér lett az eddigi zöld aksi ikon ill. a wifi
fel és letöltés zöld és narancssárga helyett. Ezeket vissza lehet állítani vagy
a 5.0.1 miatt ilyen marad? -
Zolix
tag
Sziasztok!
Frissítettem 5.0.1-re és eltűnt a hívás ikon csak a névjegyeken keresztül tudom elérni a "billentyűzet" alatt.
Ezt, hogyan kell visszarakni?Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, amellyel szinte mindent el lehet menteni, akár a játékok beállításait is beleértve?
Nem szeretnék mindent appot újra rakni egy csomó minden vana a telón. -
Zolix
tag
Sziasztok!
Mit lehet kezdeni, ha a üveg a szélén betört egy kicsit a kijelző tökéletes.
Lehet ezt cserélni vagy új teló?
Esetleg tud valaki ajánlani szervizet?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy pár napja nem telepít semmilyen apk fájlt kiválasztom a fájlt és a telepítésre nem lehet menni csak a mégse feliratra, viszont a googleplay-ről mindent fel tudok telepíteni.
Ez mitől lehet, volt ilyen valakinek?
Nem telepítettem föl semmi újat ill. nem emlékszem, hogy valamit frissített volna a telefon.
A biztonság menüpontban a ismeretlen forrás be van pipálva, de eddig is be volt.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy több wifi hálózatból beállítani, hogy melyiket válasza előbb?
Otthon van wifi-m, de beállítottam a upc free wifi-t is és ahhoz csatlakozik nem az otthonihoz, pedig az gyorsabb.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Nekem Apex launcher van fent 2.6 leszedtem a 2.7-et,de telepítésnél azt írja " az alkalmazás nincs telepítve...azonos nevű csomag már telepítve".
Most mit kell csinálnom?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Antutuval 26.000 fölötti értéket értem el mindig, de ma lefuttattam egy tesztet és mindig a 3d-s tesztnél fagy ki
visszalépve a pirogiba 20.000-es értéket ír ki. Ez most miért van, de játékok alatt nem vettem észre lassulást.Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A gyári 16gb teljesen betelt és raknék bele egy micro sd kártyát az eddig feltelepített játékokat át lehet oda rakni a nélkül, hogy eltűnjenek a mentések, illetve a az android/obb mappában lévő a játékhoz tartozó kiegészítő fájlok hogyan lehetne átrakni a micro sd-re.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Zolix
tag
Sziasztok!
A gyári 16gb teljesen betelt és raknék bele egy micro sd kártyát az eddig feltelepített játékokat át lehet oda rakni a nélkül, hogy eltűnjenek a mentések, illetve a az android/obb mappában lévő a játékhoz tartozó kiegészítő fájlok hogyan lehetne átrakni a micro sd-re.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Összedugom a telefont a számítógéppel (win 7) fölmásolnám a videó fájlokat, de nem látom azokat, áthelyezem egy másik könyvtárba, akkor párat látok, de nem mindet, ez miért van?
Előre is köszönöm!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A képernyőzárat feloldva nem az alapértelmezett képernyő jelenik meg hanem, amelyiket utoljára használtam,
azt hol tudom beállítani, hogy az alapértelmezett jelenjen meg?Előre is köszönöm!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Hiába állítom be az alapértelmezett kezdőképernyőt, akkor is az utolsó képernyővel kezd képernyő zár feloldása után a kezdőképernyő csak gombnyomás utál vált át.
Hol lehet ezt beállítani, hogy az alapértelmezettel kezdje.Előre is köszönöm!
-
Zolix
tag
válasz
buborekosviz #34082 üzenetére
Megvan a bűnös a Notify Me alkalmazás tiltotta le és azon belül kellett volna engedélyezni.
Azért köszönöm a segítséget. -
Zolix
tag
válasz
buborekosviz #34076 üzenetére
De akkor sem kínálja föl a teljesen máshol vagyok és nem tud automatikusan kapcsolódni kb. egy hete még megjelent a menü.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Aktiválom a wifi-t és eddig előjött a menü, ahol tudtam választani, de most nem jön be viszont kapcsolódik automatikusan a routeremhez. Cask, akkor jön be a wifi menü, ha hosszan nyomva tartom a ikont.
Erre mi a megoldás?
-
Zolix
tag
válasz
Viktor0610 #34021 üzenetére
Köszi a gyors választ, de nem rootolt a készülék. Így is törölhetem?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A letöltött frissítéseket (4.3) hova teszi a telefon, mert egyelőre nem szeretném frissíteni és le akarom törölni, mert csak helyet foglal.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Teszteltem a telefont Antutu-van eddig 28.000 körül volt de most 21.000-re esett le nem tudom miért újraindítottam többször is de ugyanaz az eredmény háromszor is lefuttattam a tesztet!
Van valakinek ötlete mitől lehet, a játékok és amúgy nincs lassulás.
Előre is köszönöm!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Gyárilag 4.2.2 van felrakva és elkezdtem a frissítést (4.3 ill. 4.4.2is majd) a fájl le is töltődött, de meggondoltam magam, mert egy csomó rosszat is olvastam és nincs kedvem gyári visszaállítás után szenvedni a telepítésekkel egyelőre. Előbb átolvasgatnám a fórumokat. Le törölném a frissítést, de nem tudom hova teszi, van ötlete valakinek?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest