- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #24097 üzenetére
90 -120-ig
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #18384 üzenetére
utananeztem es fel is raktam a philzt es a GE 4.3at
-
válasz
rolcsibácsi #16888 üzenetére
szia,
igen, azért.
-
válasz
rolcsibácsi #16467 üzenetére
nyomj egy gyári visszaállítást, vannak frissítések, ami után ajánlott.
-
oceanrush
senior tag
válasz
rolcsibácsi #14986 üzenetére
Soha, mivel USA only.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
rolcsibácsi #14768 üzenetére
Nem kell root, van ingyenes progi is a playen a neve ha Jól emlékszem Helium. A fizetős verzió többet tud, de a lényeg, hogy nem kell rootolni a rendszert.
-
paulovitsd
tag
válasz
rolcsibácsi #14735 üzenetére
szia
elég ha titanium backup-al lemented rom-olás előtt. -
AEG66
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #14199 üzenetére
Ezt tőlem kérdezted mert ha igen egyszerű a válasz elég öreg vagyok már. Pontosan 47 éves
-
kavics325i
őstag
válasz
rolcsibácsi #14210 üzenetére
Jobb oldalon fent az a kiemelt szövegrész nem véletlen van ott. Valaki a múltkor volt itt HTC one-ozni meg lg g pro-zni
-
zseko
veterán
válasz
rolcsibácsi #14204 üzenetére
Volt már rá példa. Úgy emlékszem. És pl. az S2-met én is szidtam időnként, mégse cseréltem volna le másra.
-
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #14108 üzenetére
Nézd meg a playen levő Helium appot!
Egyébként meg... -
SanyikaDC
tag
válasz
rolcsibácsi #12894 üzenetére
valóban nincs kész de nagyon jó az irányba halad az android!!!
én az extrákat hiányolom nagyon még mindig... (röpke pillantás...stb)
-
kengyel
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #12889 üzenetére
Köszönöm ,ezt szépen összefoglaltad . Ezek után úgy döntöttem, marad a gyári kamera . A gyári galéria nekem elfogadható .
-
Kunsztler
senior tag
válasz
rolcsibácsi #12879 üzenetére
Érdekes semmihez nem nyúltam,Nem lőttem semmit ki úgy van minden gyárilag
2-másodperc netán és van jelHozzá teszem nem szabadba vagyok
Nekem semmi se eszi az aksit max a képernyő -
Vagany
őstag
válasz
rolcsibácsi #12778 üzenetére
-
válasz
rolcsibácsi #12772 üzenetére
a számláló nem nullázódik egyik firmware alatt sem magától, nem véletlenül adott a ta.
a kernel, rendszer...stb visszaállítható a gyári firmware felhúzásával, de a számláló marad, ha egyszer léptetett, azon már csak a ta segít.
nem feltététlenül saját neve alatt, az android, media...stb folyamatok része is.
kipróbálom majd, mert eddig még nem történt meg, nem használatos nálam. -
válasz
rolcsibácsi #12770 üzenetére
a leggyakoribb hibaléehetőségek; facebook, viber és társaik alkalmazások, de sok ilyen van még, és nem csak ezen telefonon/rendszeren, tehát magukkal az alkalmazásokkal van probléma.
én még nem találkoztam olyan widget típussal, ami nem távolítható el.
a számláló attól nem fog nullázódni, hogy gyári firmware verziót húzol fel. -
válasz
rolcsibácsi #12756 üzenetére
telepítettél vagy frissítettél valamit, ami betett a rendszernek!
miért ne lehetne? beállítások -> saját eszközök -> képernyő lezárása -> zárolt képernyő widgeteisamu496; a firmware verziója és a függetlenség nem függ össze.
amennyiben alapból xeh firmware volt rajta, úgy nem telenor mga firmware verzió érkezett, hanem a független xeh.
telenor firmware esetén pan szokott lenni a product code. -
Bossi
őstag
válasz
rolcsibácsi #12253 üzenetére
Szia,
akkor biztos, hogy felrakhatok sima samsungos rom-ot nem lesz gond a garanciánál?
Még annyi, hogy sima gyári rom felrekása esetén is kell efs mentés vagy ott nem szükséges...köszönöm.
-
válasz
rolcsibácsi #12293 üzenetére
a kérdésére a válasz; igen! részére nem kell jobban ragozni, mivel mást nem kérdezett!
részedre; a csak pda állományos frissítés és előtte valamint utána is teljes nullázás, nem ér fel egy re-partition kipipálásos firmware felhúzással.
mindig helyzete válogatja, hogy melyik módozat javasolt/szükséges.heidrich; semmi sincs letiltva, csak megfelelően bekonfigurálom a rendszert, más módosításokat nem eszközlök, folyamatok fagyasztgatása...stb nem az én stílusom, ha egy a megfelelő beállítás is elég.
-
Bossi
őstag
válasz
rolcsibácsi #12249 üzenetére
attól, hogy felteszek gyári romot nem lesz gondom nem igen volt még szolgáltatós készülékem, később visszarakható a gyári t-s?
Még annyi, hogy rengeteg a hozzászólás nem olvastam végigmost is odin a ROM cserére használt program ill. van valami leírás...?
Ja és amit írtál, hogy optimalizálni kell azt is tudom én vagy rom kell hozzá, ha vannak módszerek arról van leírásbocs a sok kérdésért
köszönöm.
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #12180 üzenetére
Üdvözlök mindenkit, a héten váltam én is S4 tulajjá. A Vodánál vettem 99 ezerért, Red tarifával. És nagyon tetszik,
az akkuidőm is rendben van.
Használ valaki közületek Taskert? Egyes funkciók valamiért nem működtek ezen a telefonon, ennek vajon mi lehet az oka?
-
válasz
rolcsibácsi #12176 üzenetére
itt az xxubmf8 több állománnyal, a csc mind a kettő jó, az oxa nem tartalmaz magyar xeh identitást, a régebbi oxx igen, azt tallózd be, amelyikre szükséged van; link
a többit a képen látható módon lődd be, a re-partition kipipálása fontos, és hajrá! -
válasz
rolcsibácsi #12174 üzenetére
több állományos (külön boot loader...stb fájlt tartalmazó) 4.2.2 felhúzása re-partition kipipálással, így minden 4.3 nyom eltűnik, az olyan elemek is, amiket a csak pda állományos korábbi rendszer más módon - a re-partition kipipálása nélkül - nem tud felülírni.
-
válasz
rolcsibácsi #12172 üzenetére
akkor soha nem is lesz tökéletes rendszered, mivel visszafelé (4.3 -> 4.2.2) "frissíteni" nem lehet normálisan teljes re-partition kipipálásos módszer nélkül, hiszen a régebbi firmware állományai nem képesek minden esetben felülírni a tőlük újabb rendszerét, sokszor nem is ismerik fel normálisan, de ez nem - lehetne - meglepő!
nincs azzal gond, ha nem hiszel benne - bár ez nem hit, hanem minimális hozzáértés kérdése -, csak akkor ne a telefont meg adott firmware verziót okold, ha ilyen problémáid vannak... -
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #12165 üzenetére
Helium (playből).
-
válasz
több állományos firmware verzióval és re-partition kipipálással ment vissza 4.3 után a 4.2.2?
-
pusihusi
addikt
válasz
Majd meglátjuk, jövő héten jön ki!
-
pusihusi
addikt
válasz
rolcsibácsi #12063 üzenetére
Köszi, először a 4.2 telepítetted fel?
-
tothl
addikt
válasz
rolcsibácsi #12065 üzenetére
Egyrészt nem azt mondtam, hogy eltunt, haanem, hogy mintha jobb lenne.
Amúgy én nem áldoznám be az 1% -ot. Jó így utánhúzósan inkább...
-
pusihusi
addikt
válasz
rolcsibácsi #12060 üzenetére
Belinkelnéd a romot?
-
pusihusi
addikt
válasz
rolcsibácsi #12056 üzenetére
Szia, mivel raktad fel 4.3-at, s honnan töltötted le? Köszi!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #12056 üzenetére
Új akksiról beszélek, neked már régebbi, nem?
-
Drageez
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #12031 üzenetére
Valószínűleg így lehetett.
Nem vagyok egy agresszorMindenesetre mindenkinek köszönöm a jótanácsokat.
Rápróbálok mégegyszer.
Pont a gari miatt vettem hivatalos helyen.Üdv Mindenkinek és köszönet!
Ági -
sebesvarib
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #11965 üzenetére
Koszi szepen a valaszt! Meg annyi, hogy milyen regiokodos rommal nem ugrik el a btu pc-m?
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #11981 üzenetére
Igazából én ezt nem próbáltam, régen töröltem már, de amint írják, nem lehet azt sem.
-
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #11981 üzenetére
Utoljára mikor próbáltam, akkor nem lehetett még feltölteni sem...
lajki7: Nem sajnos!
pusihusi: Nem tudom...
-
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #11975 üzenetére
Magyarországon nem elérhető a dolog sajnos, mint ahogy pl. a magazinok sem.
-
zola-
őstag
válasz
rolcsibácsi #11343 üzenetére
Tenyleg... a fenykepezes meg sem fordult a fejemben....
-
kengyel
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #11343 üzenetére
Nekem piszkosul tetszik az ablakos, de nem igen tudnám használni. Nekem olyan érzésem lenne, mint ha egy könyvet fognék
-
válasz
rolcsibácsi #10984 üzenetére
Az nem jó
Ment PÜ! -
válasz
rolcsibácsi #10979 üzenetére
ááá, ezt már nagyítóval kell nézni a korábbi firmware verziókhoz képest, az elsőknél még a beállításokban is nagyon látványos volt, simán csak a szöveget nézve.
meg esetleg az is számíthat, hogy nekem eleve re-partition kipipálásos bmf8 ment fel, tehát semmi maradvány a korábbi rendszerből! -
válasz
rolcsibácsi #10979 üzenetére
Nekem is a gépemen figyel az Omega, Wanam, de egyenlőre ez annyira bejövős, hogy nem kisérletezgetek
Szerintem eleve nincsenek ennyire "kipucolva"azok így biztos, hogy többet is "esznek" mind RAM-ban mind aksiban -
válasz
rolcsibácsi #10974 üzenetére
Android rendszer 45%
Képernyő 38%
Android OS 3%
Next Launncher 3%Nekem eddig az aksi idő brutál
Most vagyok 5óra 20 percnél kijelzőidőben és van még 22%-om!!!
És a WIFI is szinte folyamatosan be volt kapcsolva! -
válasz
rolcsibácsi #10970 üzenetére
Nekem is BMF8
Nem értek hozzá, de gondolom amire felteszi az ember az marad, én BMF8-ra tettem tehát gondolom ezért is maradt!
Nem tudom a másik kérdésedre a választ
Nekem tök mindegy, mert eddig ez a legjobb mindenben azt, hogy mit ír nem érdekel -
tothl
addikt
válasz
rolcsibácsi #10115 üzenetére
Nekem sem akadt ki az mf8 meg soha...
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #9720 üzenetére
Én most megyek vissza Samu-s 4.3-ra...Ez még gyerekcipőben van. Kipróbáltam, jók az alapok, villám gyors, de ez így még kevés. Az "android rendszer" továbbra is sokat fogyaszt, többet mint a kijelző, és ez kihatással van az üzemidőre is, ami elég gyenguska. 45% 15ó22p készenlét, 1ó39p kijelző, 28p hanghívás...
-
válasz
rolcsibácsi #9714 üzenetére
De van, tedd vissza az MF8-at az tökéletesen működik
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #9711 üzenetére
valakinek nincs otlete mit csinaljak? most felteszem az odexed verziot, remelem az tenyleg olyan hogy nincs hozzanyulva, nemtudom mit csinal az a deodexeles de az biztos hogy nekem nincs szuksegem ra, viszont a kamera tobbszor bekresselt vele meg meg par app. remelem ezzel nem lesz akksi gont mert akkor megy vissza a samsungos cumo
-
boletus
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #9587 üzenetére
Sokadszor olvasom Tőled, a Nexus 4 ilyen jó,ilyen gyors ,miért nem "ott" dícséred nyakra főre ?!
Néhányunknak már elege van az ömlengéseidből,s abból hogy az S4 ilyen,meg olyan sz................ Mint mondtam,most kérem - menj abba a topicba. Vagy a fe..........-be. Ott is jó hétvégét : J. -
mycso
veterán
válasz
rolcsibácsi #9595 üzenetére
Tegnap letöltöttem a 4.3-at, de ìgy a telefonra nem fog felkerülni, mert ùgy làtom több negatìvuma van, mint pozitìvuma. Ez a sok "apròsàg" amiket ìrtàl, engem is mind zavarna.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #9595 üzenetére
"a negativumai az alap droidnak a samsungossal szemben: hogy meg igy sem olyan gyors mint a nexus 4, nem sok kulonbseg van az mf8hoz kepest"
Gond van a szemeddel. Gyors ez. Annyira, mint a Nexus 4.
"gyorskapcsolokat is hianyolom neha de elvagyok nelkuluk"
3Minit settings + 2.2 framework. De ha a redőnyt lehúzod a jobb felső sarokban van egy kocka, arra kattints rá.
Az alap dolgokat innen is eléred."sajnos a menubol is hianyzik hogy a kijelzo szineit lehessen allitani igy marad a tulszaturalt mesevilag."
Gyáriban sem piszkáltam, szokásos + auto fényerő nekem eddig mindig megfelelt. Alapvetően ezt a romot IPS panelekhez készítették. Ott nem kell állítgatni a kijelző színeit, mivel az IPS nem túlszaturált. Én így szeretem ezt a panelt ahogy van, tehát nekem ez a beállítás is megfelelő, ami a szokásosnak felelhet meg kb.
Ha nem tetszik a túlszaturált mesevilág, azon a gyári Samu ROM beállításai sem segítenek, mert bárhogy állítod, túlszaturált lesz, vagy a másik véglet, hogy szinte nem lesznek színek.
Nincs fájlkezelő? Húúúú hatalmas probléma. Soroljak Play-ből? Ingyenes TC, vagy a fizetős Root Browser.
A gyári fájlkezelőt eddig egyszer sem használtam, és Ti Backup-pal minden esetben fagyasztottam.
A RAM problémádat se értem. Nekem 8-900MB szabad RAM között állt be a gyári. Ennél 1200MB. Tényleg rosszabb ez a plusz 300-400MB RAM.A RAM kezelésre így látszólag azt mondom, ha olyan lesz mint Nexus4-ben, akkor megkaptuk azt, amilyennek kellene lennie minden Androidos telefonon.
RAM-ot gyárilag nem lehet üríteni, az alkalmazásokon belül a futó alkalmazásoknál tudjátok megnézni a RAM használatot. A futó progik bezárásánál hiányzik egy kicsit a "mindent bezár", és nem home gomb hosszan nyom, mert így a Google fog bejönni, hanem 2x röviden egymás után...
-
Muffi
aktív tag
válasz
Ja bocsi kifutottam a szerkesztésből...
Még annyi, hogy a Deodexed félét kell leszedni vagy a Odexed-et?
Köszi előre is a segítséget!
-
Muffi
aktív tag
válasz
Az jó ha play storeból letöltöm a TWRP programot majd lesz egy ilyen CWM féleségem? ott wipeolok majd installálom a romot? Utána kell még wipeolni mikor felment a rom?
-
Vagany
őstag
válasz
rolcsibácsi #9451 üzenetére
Benne van a Photo Sphere
, ha erre gondoltál.
-
samu496
tag
válasz
rolcsibácsi #9451 üzenetére
Dede ebbe benne van ! Mondjuk nm túl jó de.. elmegy
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #9327 üzenetére
Én meg a pólón húzom végig, marhára nem érdekel, hogy ujjlenyomatos a kijelzője vagy sem , öt perc múlva úgyis ugyanolyan..
Dare2Live WD40-et természetesen nem étkezési céllal ajánlottam, csak nem gondoltam, hogy ezt is ki kell hangsúlyozni. Bár ha azt nézzük, hogy U.S-ban a mikrosütők dobozán egy jó ideje rajta van a perek elkerülése miatt, hogy kisállatok szárítására nem alkalmas, akkor lehet, hogy nekem is megéri a figyelmeztetés, Tehát kiegészítésképpen: WD40- Do not eat!
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #9182 üzenetére
Kell, amint írta Csabám is, de te magad is ezt írtad és jól.
-
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #9182 üzenetére
Egy cache, dalvik cache nem árt.
Miután felment a rom és gondok vannak, akkor factory is ajánlott. -
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #9179 üzenetére
Minden kérdésedet megválaszoltad, kivéve a két órát.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #8864 üzenetére
Remélem most senki sem kezd el egyenként gyónni nekem.
Amit megvettem, és használok, eddig minden működött. S2-ön, Note2-ön, és most S4-en is. Persze a support minden fejlesztő sajátja. Itt sajnos bele lehet futni trehány brigádba. Célszerű megnézni mikor frissült az app, és ha az elmúlt hónapokban nem, akkor elfelejteni. De azért van bőven ellenpélda is...Itt van pl a GoDev Team és a Next Launcher. Átlagban heti 1 frissítést kapunk. Aztán vannak olyanok is amik hibamentesek, de néha ráfrissítenek, ez lehet csalóka, pedig csak egyszerűen hibamentes a használata.
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #8133 üzenetére
Thx. Igyekeztem a lehető legjobbat elérni, nem direkt szart lőni, csak, hogy savazhassam..
zack Nem írtam le végleg ezzel a telefont, sőt, még le sem okádtam, még azt is írtam, hogy a telefont szeretem. Csak rolcsibacsihoz hasonlóan én is előrelépést vártam volna az s3-hoz képest. Számítottam erre is, hogy mivel új és a szoftver is hirtelenjében kiadott, lesznek kezdeti nehézségek. Nagy átlagban elégedett is vagyok a telefonnal, csak ez a kamera okozott pofáraesést, nem kicsit. Azt írtam én is, hogy remélem, hogy szoftveresen javítani fogják, sőt, valószínűleg így is lesz. Csak már megszoktam én is, hogy nem kell cipelni a táskát, hanem elég a telefont vinni, ha az ember nem akar nagyot bűvészkedni, csak olyan "elrakni érdemes" fotókat lőni. Ez még egyelőre nem éri el ezt a minőséget akárhogy próbáltam állítgatni, de eszemben sincs emiatt eladni. Azért megnyomkodtam párat, mielőtt vettem saját s4-et, nagy vonalakban tudtam is mit veszek.. Másokhoz hasonlóan én lenyelem ezt a hiányosságot és várok türelmesen a javulásra.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #8139 üzenetére
Én magyar honban számolok. Itt nincs 2x felára az S4-nek. Persze itt is van speedshop-os ár 200k-ért...De miért venném meg ennyiért ha 159k-ért is hozzájuthatok?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #8139 üzenetére
ja bocsi csak 279
de te elofizudban vetted nem? vagy szolgaltatos, tuti hogy 159 valami kedvezmennyel jott csak ki, nem ennyi a normal ara
-
joe357
tag
válasz
rolcsibácsi #7999 üzenetére
S2 után itt legalább nincs rózsaszín köd a kép közepén fehér témánál. Így ebben nekem a kamerája mindenképp előrelépés úgy hogy az S2 nekem gyönyörű képeket lőtt, mondjuk nem is várom tőlük hogy olyan legyen mint bátyám pentax-a.
-
szaboba2
tag
válasz
rolcsibácsi #8135 üzenetére
+1
-
ThorsHUN
őstag
válasz
rolcsibácsi #8128 üzenetére
Nah a nexus 4 kameraja az aztan tenyleg katasztrofa.
Mennyiert tudnad elpasszolni az s4est?
Megbantad a cseret? ONE nem erdekel? -
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #8126 üzenetére
Hát sajnos meg kell hagyni, hogy bizony, csodavárásról szó sincs. Ennek természetesnek kellene lennie, hogy fejlődünk és nem visszafelé.. . Gabesz véleményéhez is egyúttal.. És igen. Megveri. Rendesen.. sajnos.
-
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #8120 üzenetére
Akkor a makró lencse miatt ilyen jók!
Gizmo94: Mert az a legjobb, vagy mert egy ízlésünk van
-
Gabesz77
senior tag
válasz
rolcsibácsi #8117 üzenetére
De bent már nem annyira.
-
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #8115 üzenetére
A harmadik képen egy kanóc van? Ez a kép nagyon tetszik, szerintem el is lopom, ha nem bánod?!
16.-os képen pedig kemény munka folyik -
Vertigo
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #8084 üzenetére
Neked akkor megfelelo lesz ez a gep!
En croppolgatnek, meg hasznalnam belterben is, ahol viszont karcsu...
(mindamellett szinte barmilyen szifon elesebbet produkal... na jo 3gs-t nem probaltam de 4-4s-5 jobb... )Itt van tolem is ket "remekbe szabott, eles"
kep...
Persze monitoron egeszbe nezve rendben van, de az a 15eve a UPC elofizuhoz kapott webcam is rendben van (kis tulzassal)...
-
Vertigo
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #8080 üzenetére
Egyszeruseg kedveert kb 30-40%-ra kizoomolva nevezheto elesnek a kep.
50% az kep 1/4-e, vagyis cirka 3.25mpx
100%on felel meg 1pixel a megjelenitodon 1pixelnek a foton.A falombos keprol beszelek, a macro fotoknal jobb a helyzet, de azok mas kepei, es korabban azokra irtam, hogy valmiert macroba eleg jo eleset tud kipreselni magabol.
-
pupper666
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #8036 üzenetére
milyen launcherrel lehet? apexet használok most ezzel elég jól pörög de itt nem találtam ilyet... na meg romolni nem akarok vele csak amit frissít s2 vel elég volt játszani mindig volt valami ami gyenge volt...
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #8036 üzenetére
Vagy pl. custom romnál a 3minit frameworkkel minden képnél átlátszó marad, illetve állíthatod az áttetszőség méretét, vagy képet, színt adhatsz a statusbarnak is külön, stb.. Mint pl Torrente777 romja is. Nagyon lehet játszani a témázással, még meg is unod, annyifélre variálási lehetőség van.
Bár, megunván a hagyományos kinézetet, most éppen ennek a homescreennek az elérésén ügyködöm..
-
lajki7
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7987 üzenetére
ez szemetseg volt,de beszartam a rohogesen
(remelem arra gondolok en is
)
-
Dare2Live
félisten
válasz
rolcsibácsi #7927 üzenetére
Megvetted akkor is ilyen volt? Nem ragad be vmi app?
Nekem 40ht szokott menni 2-3h kijelzővel, nem 11et... nagyon gyanus.
-
robi baggio
tag
válasz
rolcsibácsi #7991 üzenetére
automatikuson volt a vaku, nem kellett neki.Viszont arra a baba válasza, egy csukott szem lett volna,próbáltam
-
robi baggio
tag
válasz
rolcsibácsi #7987 üzenetére
Enyém bizony
De most majdnem földhöz b.sztam ezt a fost.Az S3 bármilyen helyzetben tudott fókuszálni.
Mintha egy 6210 Nokiával készült volna a kép, nem? -
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #7965 üzenetére
ÍGY csináltam meg mindent, remélem jó így
Oly régóta érdekel az iOS, itt az idő belevágni
-
Vertigo
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #7929 üzenetére
Lehet, hogy olyan helyen laksz/dolgozol, ahol gyenge a GSM jel, igy sokkal tobbet kommunikal az adoval, vagy egesz nap meg nem allsz, utazol?
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7927 üzenetére
Ez az új negatív rekord.
-
rjg
őstag
válasz
rolcsibácsi #7842 üzenetére
Nézd meg az S4 Active kiadását, abban nem Amoled lesz, de a vas (proci, RAM) ugyanaz marad egy masszívabb házban.
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #7848 üzenetére
Pedig szebb telefont életemben nem fogtam még a kezembe, mint a fekete One.
Szerintem semmiképpen nem fog merülni tőle.
-
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #7842 üzenetére
Ezt rossz helyre címezted, mert tőlem olyat nem olvashattál, hogy ez istencsászár telefon lenne. Csak azt írtam, hogy ha az amoled nem jön be, nem tudsz vele mit kezdeni, mert megvannak a tulajdonságai amik fixek. Ennek a telefonnak jelenleg egy ellenfele van, más karakter,de ugyanilyen jó, az pedig az One.
tick Nem marad úgy. Nullázd le. Valamiért nem törölte. Normál esetben kb. egy másodperc alatt végez a TA és neked kell újraindítanod. Valami ott félrement.
szaboba2 Jah, mégegyszer.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7776 üzenetére
Én is jobbnak tartom az IPS-t, de...Mindennek van "B" oldala. Az IPS-nek is. A fekete nem fekete, hanem szürke. Ez nem szem kérdése, hanem tény. Az sAMOLED-nek sokkal jobb a fogyasztása, már csak azért is mert ezt a legfeketébb feketét úgy állítja elő hogy lekapcsolja a ledeket. Szóval hiába a magas fényerő, sokkal jobban zabálja az aksit, mint a sAMOLED. IPS a világosabb (fehérhez közeli) tónusokat szereti, amit fogyasztásban is jobban szeret, az sAMOLED a sötétebbet. IPS rákfenéje a pixel/subpixel hiba, ami igen gyakran "felüti a fejét", egy gyengébb erőbehatástól is akár. Odakoppintod valamihez, esik egy kisebbet..stb.
Nekem ez már a 3. sAMOLED telcsim (S2, Note2, S4) és azon túl hogy asztali 27" monitorban IPS-t használok, semmi gondom nincs a sAMOLED-del. Egyik kütyüm kijelzője sem volt beégve, és a foltosodási probléma is csak extrém esetben mutatkozik, amit még mesterségesen is nehéz előidézni, nem hogy napi használatban. Ezek mindegyikét a Samu orvosolja garanciában, ha esetleg a tulajdonost zavarja, és megoldást szeretne a problémára. IPS-nél kicsit macerásabb a helyzet, kétlem hogy szó nélkül cserélne bármelyik gyártó 1db subpixel hibát. És ennél idegesítőbb nincs, mint amikor tudod hogy ott van, és együtt kell élned vele.
Tény az is, hogy sAMOLED-en a sötétebb tónusú képek, videók kevésbé részletgazdagok a technológiából adódóan. Mindkét oldalon van bőven pro és kontra, és én személy szerint mindkettőt szeretem. 5 colon nem feltétlen a színhűség a lényeg, hanem a tartalmak fogyaszthatósága, amire a sAMOLED is tökéletesen megfelel. Nagyok az elvárásaid, illetve van bőven benned előítélet, a Samu és az sAMOLED-del kapcsolatban, ami ahogy olvasom egyre fokozódik benned. Ha ennyire nem tudsz azonosulni a technológiai hátrányokkal-előnyökkel, én is azt mondom cserélj minél előbb, mert ez csak még rosszabb lesz. -
válasz
rolcsibácsi #7764 üzenetére
Az nem normális, hogy ennyi ideig tölt!
Nekem 10%-ról másfél óra alatt teljesen feltölti!!! -
Gizmo94
veterán
válasz
rolcsibácsi #7779 üzenetére
Ha objektíven nézzük a dolgokat, kétségtelenül van igazság abban amit írsz, hogy az amoled színei bármely beállítások mellett is némileg erőteljesebbek, mint a valóságos színek, kicsit túlszaturáltak. Van aki szereti ezt a színvilágot és van aki nem, nyilvánvalóan, mivel szóvátetted, te nem. Egyet nem értek a dologban. Mivel már valóban az S3 topicban is volt problémád a telefonnal bőven és váltottál róla iphone-ra, akkor miért vettél S4-et, egy gyakorlatilag ugyanolyan típusú kijelzővel rendelkező, csak technikailag modernebb telefont. Ez az egy amit nem értek, hiszen kipróbálható bárhol, bementél volna bárhová, teszteled, látod, hogy túlszaturált amoled ez is, nem kell, kész. Amiben lehet segíteni, ha beírod ide, valószínűleg fognak. Igyekeznek itt sokan segíteni a másiknak (kivétel aki csak bajt keverni jár ide, anélkül, hogy egyáltalán bármilyen Samsung telefonja lenne) de a többiek igen. Azonban ezen a problémán senki nem tud itt a topikban segíteni, csak kizárólag te, mégpedig olyan formában, hogy eladod/cseréled/ajándékozod a telefont és veszel más modellt, ami nem amoled kijelzővel rendelkezik és minden tekintetben jobban megfelel számodra. Egyéb megoldás nincs,
-
lajki7
senior tag
válasz
rolcsibácsi #7779 üzenetére
Emlékszem te S3nal is ezt csinaltad
vegyél i5,ne piszkold itt a forumot
Neked az valo,azzal semmi gond nincs.köszi
-
válasz
az "elmosódás" nem a kijelző sajátossága, különben minden firmware verzió alatt, és minden felületen jelentkezne, de nem ez történik, a menü alatt meg esetlegesen okkal lehet így.
-
rjg
őstag
válasz
A négy kijelzőmód közül egyik sem jó neked? A Dinamikus nekem túl harsány, én a Film-en használom.
-
válasz
rolcsibácsi #7773 üzenetére
ne tegye! igaz, nekem mondhatni mindegy, pont úgy használtam ips, tft...stb kijelzős telefonokat, de mindenhol van kompromisszum, jó az s4 ilyen kijelzővel, legalábbis szerintem.
-
tsuckware
tag
válasz
rolcsibácsi #7773 üzenetére
Ez véleményes... nekem ez jön be jobban, az egyik ok a kijelző volt, ami miatt ezt vettem...
-
ferrari1
őstag
válasz
rolcsibácsi #7764 üzenetére
Nem lehet, hogy gyenge a BB töltője? A gyári samu 2000mA-os ha jól emlékszem. S3-nál ez úgy nézett ki, hogy este 10-kor 15-20%-nál töltőre fel és reggel 7-kor még csak 72% volt. Azért nálad szerencsére nem ez a helyzet.
-
ferrari1
őstag
válasz
rolcsibácsi #7762 üzenetére
Nekem S3-nál volt ilyen töltési problémám. Nálam egy USB kábelcsere megoldotta, másnál töltőcsere. Keress rá az S3 topikban. Sokunknak volt ott ilyen jelenség.
-
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #7708 üzenetére
Már leírtam, hogy miért tették külön is mellé...
És nem mondtam, hogy tedd fel külön -
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #7706 üzenetére
Ha gyári rom tartalmazza a kernelt minden esetben (meg a főzöttek is).
Szóval ha felhúzol egy romot, akkor lecserélődik a kernel is a romban levőre! -
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #7704 üzenetére
Volt külön kernel is a rom csomagban?
Azért van, hogy ha kell akkor visszalehessen tenni egy nem gyári kernel után... -
csabám
addikt
válasz
rolcsibácsi #7702 üzenetére
Gyári kernel!?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest